atiwrc wrote:A HRC modból kiadtak egy demot, a junior bajnokság részére.
http://www.rallyfactor.hu/junior-bajnoksag-ujratoltve/
A bajnokságba már nem csak az FB reg hiánya miatt, hanem most már emiatt sincs esélyem hogy induljak:
– Csak kormányt használó játékosok jelentkezését várjuk (tehát nem billentyűzet, gamepad és hasonló kontrolleresek)
Másodpercekkel gyorsabb és stabilabb vagyok billel mint a régi wingmanommal, aminek hol a fék pedál, hol a kormány potijai nem akarják azt érzékelni mint ahova tekertem.....
(Még ha 2-3 órányit szenved vele az ember valamilyen játékban akkor utána kb 90%osan jól is működik, na de kinek van arra ideje hogy minden héten 2-3 órát elcsesszen csak azért hogy kb működőképesre "melegítse" a kormányát??)
De azért egy tesztet toltam tegnap délután:
Gurultam egyet minden kocsival, sajna wrc nem volt benne, pedig pont azokra a fizikákra lettem volna kiváncsi.
Nem volt időm most visszanézni a videókat, de nem igazán jöttek be a hangok, pedig videókból emlékeim szerint nagyjából jónak tűntek.
Kis suzuki hát lassú, de azért jól kezelhető, fura volt elsőre az átvariált kánó-i pálya, szerintem azért volt néhány kicsúszásom( nem szeretem a map plugint...). Utána a golf jött az is tetszett, hangra is jó volt. Aztán mondom váltsunk fentebb próbáljuk ki az Astrát, sajna annyira zavart a beltérből a hangja, hogy a 4-5. kanyarban muszáj voltam kívülre váltani, onnan meg csak az Rwd kocsikkal szoktam menni rfbe. Aztán néztem hogy 155 körül van a vége, hát az nem valami acélos.... Ha húztam a váltón akkor már tudott repeszteni 180at de olyan lomha lett, könyörgöm ez egy kit-car

Aztán saxo jött, az is kicsit kevésnek tűnt végsebességre de azzal mégis élvezetesebb volt menni mint az astraval. Aztán kipróbáltam még a Hondat is, azzal sem volt nagyobb gond. Mondom megnézem akkor a két ladát még. Hát nem tudom hogy én rontottam e el valami véletlen, de az alap rfactoros turbó vagy inkább hajtás "nyivákolós" hangja nagyon hallotszodott ( mivel ellentétben a többi moddal ez nem exe-s volt, egy rflite-ot raktam fel és abba másoltam a rarból a dolgokat.), így összképileg a legrosszabb lada hang amit hallatom eddig rfbe. A VFTS-é ha jól rémlik már a legutóbbi modba se tetszett annyira mint az eredeti vfts modos hang. Ráadásul nem tudom mi történt a 2107 meg a 2105 lámpáival, de fékezéskor a sima hátsó lámpa is ég.( nem emlékszem a 2105 az rsb modba jó volt-e, de a régi 1.1es vfts modba tuti hogy jó és szépen meg volt oldva az égő lámpa melleti fékezés is, a régi lada modba a 2017nél kicsit vibrált ha égő lámpa mellet fékeztünk, de akkor sem ilyen volt mint most.)
Az SC-t is kipróbáltam 2-3 kanyar erejéig, de nálam a villogója nem működött

Nos szóval, hogy reagáljak kedves megjegyzésedre.
1.pont: Pár napja elérhető a teljes mod, benne minden autóval kategóriával!

2.pont: Hangok....Nem kevés időt munkát belefecsérelve készítette el a valósághű hangokat Paya (szerintem nem kell ismertetni elég sokáig nyomta az RBR-t), és hogy miért nem jön ki a valóság ennek két oka lehet.
a, hangkártyád mellé nincs megfelelő driver telepítve /Realtek HD audio/
b, nem megfelelően van beállítva.
lépesei:
1, Nyisd meg a Realtec Hd szereó hangkezelőt és a pirossal bekarikázott "SZTEREÓ" feliratot válaszd ki! Általában ez szokott lenni a probléma, mert aki 5.1-ben hallgatja annál szokott probléma lenni, mert az rfactor nem igazán kezeli az 5.1-es hangrendszert!( ha nem ez a problem olvasd tovább!)
2, Jobb klikk a Relatec Hd ikonjára és keresd meg az "Audio Eszközök"-et. Előjön egy panel (2. KÉP) azon először állítsuk be a LEJÁTSZÁST fent, (ez az alap), majd menjünk a fejbeszélő vagy hangszóró- ki mit használ- feliratra. Jobb klikk és tulajdonságok!
3, Keressük meg a "KIEMELÉST" fent majd az össze pipát vegyük ki!
4, Menjünk vissza a legelső panelhez. Most jön a felvétel beállítása. (talán ez nem is befojásolja, de hátha, mit lehet tudni)
5, Jobb klikk a fejbeszélő mikrofonra.
6, Keresd meg a "Figyelést" fent és itt állítsd be a kép szerint.
7, Vissza az első panelre, de most a sztereó keverőre jobb klikkezz!
8, Beállítás a kép szerint!
Ennyi, természetesen minden műveletnél használd az "Alkalmaz"-t. Remélem így mindenkinek működni fog tökéletesen. Sok sikert!
Béke!