Moderátor: Moderátor
lacka6 írta:Pontosan úgy van ahogy Mondja UramVasgabi írta:A legjobb, ha elölről kezded, és sorrendben teszel fel mindent.Vamosi Tamas írta:Sziasztok!
szeretnék egy kis segítséget kérni. 4 éb kihagyás után ujra belekezdtem, és elkezdtem feltelepiteni a játékot és afrissitéseket. nem tudom milyen megfontolásból de visszafele kezdtem el, tehát a 9essel egészen az 5 ösig plusz az ngp switchert. tökéletesen működött tudtam játszani is, majd szembesültem hogy nincs meg minden pálya. feltelepitettem a 2,3,4 es frissitést és azóta amikor a játékban rámegyek a plugins-on belül a Rallysimfans.hu lehetőségre, kidob a játék. van valakinek ötlete hogy miért? előre is köszönöm!
1-9-ig sorba a telepítőket, és a legvégén pedig az ngp swichert.
A telepítőket azért kell sorba feltenni, mert tartalmaz update-ket is és a plugin a legfrissebb fájlokat keresi.
A pályák listálya is folyamatosan növekszik és a 9. listában van benne az összes.
Az ngp swicher tartalmazza az aktuális plugin és fizika fájlokat.
Szia.Vamosi Tamas írta:
Köszönöm, tökéletesen működik!
IGaz eltelt 1-2 hónap mióta kérdeztem tőletek, segitett is abszolút, viszont a reagálás elmaradt! szóval köszönöm!
Illetve lenne egy két észrevétel és egyben kérdés:
N3 kategória - peugeot 306- első gyors patent, minden stabil, következő gyorson disqualifikál rossz fizika miatt..nálam lehet a baj, vagy játékgond? - hozzátartozó info: soha(igen jól olvassátok) életemben nem használtam setupot pedig már jó pár éve nyüstölöm a játékot, igy ez is defaulttal ment![]()
illetve egy két autó elég kezelhetetlen de ezt betudom az amatörségnek vagy setup hiánynak
előre is köszönöm a segitseget!
Szia,Vamosi Tamas írta: Illetve lenne egy két észrevétel és egyben kérdés:
N3 kategória - peugeot 306- első gyors patent, minden stabil, következő gyorson disqualifikál rossz fizika miatt..nálam lehet a baj, vagy játékgond? - hozzátartozó info: soha(igen jól olvassátok) életemben nem használtam setupot pedig már jó pár éve nyüstölöm a játékot, igy ez is defaulttal ment![]()
illetve egy két autó elég kezelhetetlen de ezt betudom az amatörségnek vagy setup hiánynak
lacka6 írta:Szia,Vamosi Tamas írta: Illetve lenne egy két észrevétel és egyben kérdés:
A rajtban ez a hibaüzenetet kaptad?
"Inappropriate physics, You have been disqualified!"
Előfordult már máskor is ilyen, esetleg elő tudod idézni újra?
A pluginnak van egy rejtélyes hibája ami általában autó váltogatásnál szokott előfordulni, ilyenkor a kerekek se állnak jól. (ennek az okát a mai napig nem találtuk meg)
A vizsgálathoz kellene kicsit több infó:
melyik rally volt
replay
melyik slot-ot használtad
rendszergazda jogokkal rendelkezel
jelenleg írásvédett a physics , rsfdata, SavedGames mappa valamelyike
a verseny előtt melyik autót használtad
ezeket küld el légyszíves a lacka kukac kincseslap pont hu címre.
elmauer gyorgy írta:Szia.Vamosi Tamas írta:
Köszönöm, tökéletesen működik!
IGaz eltelt 1-2 hónap mióta kérdeztem tőletek, segitett is abszolút, viszont a reagálás elmaradt! szóval köszönöm!
Illetve lenne egy két észrevétel és egyben kérdés:
Egy kis plusz infót tudnál mondani erről az esetről melyik fizikánál és melyik versenyen volt esetleg repit tudsz róla küldeni?
sajnos felülírta egy másik felhasználó név miatt, ha gondolod, Lackának is irtam hogy ha szükséges kreálok versenyt, hogy előjön e megint és akkor lesz talán replayelmauer gyorgy írta:giorgio.garage kukac gmail.com
Csak ez miatt nem kell, ha bármikor előjönne a probléma akkor nyugodtan küldjed és akkor megnézem.Vamosi Tamas írta:sajnos felülírta egy másik felhasználó név miatt, ha gondolod, Lackának is irtam hogy ha szükséges kreálok versenyt, hogy előjön e megint és akkor lesz talán replayelmauer gyorgy írta:giorgio.garage kukac gmail.com
Rendben! de reméljük nem lesz gond:)elmauer gyorgy írta:Csak ez miatt nem kell, ha bármikor előjönne a probléma akkor nyugodtan küldjed és akkor megnézem.Vamosi Tamas írta:sajnos felülírta egy másik felhasználó név miatt, ha gondolod, Lackának is irtam hogy ha szükséges kreálok versenyt, hogy előjön e megint és akkor lesz talán replayelmauer gyorgy írta:giorgio.garage kukac gmail.com
Ha az említett hibaüzit látod, akkor a plugin nem küldi el a szerverre az eredményeket és megkapod az átlag időt + 1 percetVamosi Tamas írta: Sziasztok!
gyorsan reagáltok nagyon![]()
délelőtt összeszedem őket, és elküldöm.
ami biztos:
2 versenyen jött elő, 1 NGP-s és egy régi fizikáson. még a befejezett versenyek között van "Szilveszter Rally 2017" - ez az NGP-s és "Szilveszter Rally Sprint 2017' - ez a sima fizikás - megnézve az időket látszik, hogy az első gyorson végig van eredmény, és a másodiknál már az első időellenörzőn sincs, és adott 1 perc büntetést is amellett hogy kizárt.
több elemzésre még nem volt időm, holnap érkezik az e-mail!
lacka6 írta:Ha az említett hibaüzit látod, akkor a plugin nem küldi el a szerverre az eredményeket és megkapod az átlag időt + 1 percetVamosi Tamas írta: Sziasztok!
gyorsan reagáltok nagyon![]()
délelőtt összeszedem őket, és elküldöm.
ami biztos:
2 versenyen jött elő, 1 NGP-s és egy régi fizikáson. még a befejezett versenyek között van "Szilveszter Rally 2017" - ez az NGP-s és "Szilveszter Rally Sprint 2017' - ez a sima fizikás - megnézve az időket látszik, hogy az első gyorson végig van eredmény, és a másodiknál már az első időellenörzőn sincs, és adott 1 perc büntetést is amellett hogy kizárt.
több elemzésre még nem volt időm, holnap érkezik az e-mail!
Ha a héten lesz időm lehet, hogy kapsz egy teszt plugint ami naplózza ezeket a hibákat.
Csak hogy 1-2 dolgot említsek:NyilasM írta:Több mindenben jobb..ja![]()
![]()
![]()
Tibi írta:Igen. Szerintem is lasasbbak, de többmindenben jobbak mint pl egy alap fizikás kocsik. Futómű, élethűbben dől a kasztni egy sok kocsinál. Sokan arra panaszkodnak, hogy nagyon ortolósak, jobban elcsúsznak.
Meg mondod, hogy 4wd cupon játszottál,azokhoz képest biztos lassabb,nagyon. Mondjuk egy sima pluginos A6-os után kellene megnézned, mert már az is sokkal lassabb mint egy 4wd.
Emlékeim szerint a Twingo R2 volt a kategóriában a leggyorsabb. Egy biztos szokni kell. (Öööö akkor a nemsokára bekerülő Wartburgot kerüld el)
Az biztosTibi írta:
Emlékeim szerint a Twingo R2 volt a kategóriában a leggyorsabb.
Hamarosan jön a trabi isNyilasM írta:
Az biztosde reális hogy egy R3-astól is km-enként majd 2mp-vel gyorsabb
![]()
![]()
![]()
Hasonló setup és persze Én próbáltam mind2-t..... "nesze-neked"egyre élethűbb fizikák.Kell egy R1-es trabi és lenyom mindent...![]()
![]()
Szerintem minden autó elgurul ha lejtős helyen van a rajt,sőt help után is megindul a lejtős helyen.(NGP)Tibi írta:Csak hogy 1-2 dolgot említsek:NyilasM írta:Több mindenben jobb..ja![]()
![]()
![]()
-Hátsókerekes kocsik, kézifékezés
-Kiskerék probléma megoldása
-Kisebb tömegű, gyengébb motorral szerelt autók kezelése
-B csoportos kocsiknál nem megy szét a hengerfej
-Különféle differenciálművek szimulálása
A rajtban gurulás tudtommal csak a mi régi hátsókerekes kocsijainknál fordul elő. Hiszen ők nem a fékkel fogatják meg a kocsit, mielőtt a user megkapja az irányítást, hanem a kézivel, de az ki van iktatva a mi H csoportunkba, mert a forditott fizika miatt az első kerekeket fogná.
Próbálj a középső difin csökkenteni, valamint a difimapson lehet %ban megadni, hogyan reagáljon pl ballábfékre stb stb.NyilasM írta:Szerintem minden autó elgurul ha lejtős helyen van a rajt,sőt help után is megindul a lejtős helyen.(NGP)Tibi írta:Csak hogy 1-2 dolgot említsek:NyilasM írta:Több mindenben jobb..ja![]()
![]()
![]()
-Hátsókerekes kocsik, kézifékezés
-Kiskerék probléma megoldása
-Kisebb tömegű, gyengébb motorral szerelt autók kezelése
-B csoportos kocsiknál nem megy szét a hengerfej
-Különféle differenciálművek szimulálása
A rajtban gurulás tudtommal csak a mi régi hátsókerekes kocsijainknál fordul elő. Hiszen ők nem a fékkel fogatják meg a kocsit, mielőtt a user megkapja az irányítást, hanem a kézivel, de az ki van iktatva a mi H csoportunkba, mert a forditott fizika miatt az első kerekeket fogná.
Viszont az A8-al lenne bajom.Nincs használható kézifék.Nem tudom mi a magyarázat rá de igenis van rajtuk használható a valóságban...tudom mert a Tesóm EVO6-on is használható volt...igen azt is tudom hogy az elsődiffi nem tolerálta ezért ha lehetett mellőzték a használatát és a betonon a forgatást is(egysze a BP Rally prológon az alsórakparton háttal néztük az evo-kat mert a végénY-ba fordultak meg annyira óvták őket,mi meg azt hittük hogy mind1-ik béna).Szóval működnie kellene,amúgy+ érdekes hogy nem a hátulja akar kitörni állandóan hanem ortolós inkább.Ez sem a valós A8-as ismérve.....Ebben az esetben hiszek a szememnek...
Nem mertem a diffi %-nál állítgatni ... de kipróbálom.Vasgabi írta: Ha elöl hajt, akkor hátul is hajt és nem igen bírja megfogni a kézifék a szoros osztómű miatt, illetve az elsőt kerekeket is fogja a hajtás miatt, hiába kuplungolod ki.
Legalábbis az én logikám szerint. Korántsem biztos, hogy jól gondolom.
Üdvözlettel
De Mi nem vagyunk VB-s menők....atiwrc írta:A8 esetében mindig is a VB-n futott kocsikat szoktam alapul venni és a régi videókból főleg......s
Az NGP-s autokat ne Practicle módban setupold, hanem Quick rallyban. Ott vannak plusz opciók és a difinél pár helyen csak az első számot lehet állítani, a többivel nem foglalkozik.Vasgabi írta:...
Mindegyik difihez külön van 3 fajta lehetőség. Persze practice-ban setupolok mielőtt félreértés lenne.
Ha elöl hajt, akkor hátul is hajt és nem igen bírja megfogni a kézifék a szoros osztómű miatt, illetve az elsőt kerekeket is fogja a hajtás miatt, hiába kuplungolod ki.
Üdvözlettel
A quick rallyban csak setupot szoktam létrehozni, practice-ban sokkal kényelmesebb és jobban kezelhető számomra.lacka6 írta:Az NGP-s autokat ne Practicle módban setupold, hanem Quick rallyban. Ott vannak plusz opciók és a difinél pár helyen csak az első számot lehet állítani, a többivel nem foglalkozik.Vasgabi írta:...
Mindegyik difihez külön van 3 fajta lehetőség. Persze practice-ban setupolok mielőtt félreértés lenne.
Ha elöl hajt, akkor hátul is hajt és nem igen bírja megfogni a kézifék a szoros osztómű miatt, illetve az elsőt kerekeket is fogja a hajtás miatt, hiába kuplungolod ki.
Üdvözlettel
http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7928
szerk.: Azt elfelejtettem, az új setupot a plugin csak újraindítás után kezeli.
Nem sajnos, túl sokféle opció van az új fizikákban.Vasgabi írta:A quick rallyban csak setupot szoktam létrehozni, practice-ban sokkal kényelmesebb és jobban kezelhető számomra.lacka6 írta:Az NGP-s autokat ne Practicle módban setupold, hanem Quick rallyban. Ott vannak plusz opciók és a difinél pár helyen csak az első számot lehet állítani, a többivel nem foglalkozik.Vasgabi írta:...
Üdvözlettel
http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7928
szerk.: Azt elfelejtettem, az új setupot a plugin csak újraindítás után kezeli.
Tervben van esetleg, hogy practice-ban is hozzáférhetőek legyenek a hiányzó lehetőségek?
Nagy segítség lenne.
![]()
![]()
Pedig igény lenne rá biztosan. Hátha valakinek lenne kedve megcsinálni önszorgalomból. Magam is nekiállnék, ha tudnám mit kell csinálni.lacka6 írta:
Nem sajnos, túl sokféle opció van az új fizikákban.
Na meg aztán nem is olyan egyszerű új menüket csinálni a pluginba
Hát bőszen szoktam nyomkodni a C gombot én is a kis autóknál de még az Nes lancernél is kigyorsításkor, de ha van autokuplongod, meg akinek még van, akkor ti nem is használjátok ki a pedálsorotok kuplungpedálját?NyilasM írta: Ráadásul autokuplunggal megyek,azt pedig szinte csak a normál fizikás wrc-k tolerálnak(sztm a felhasználók java így játszik,sőőt eredményes is így lehet az ember)...a többi gyengébb autó (könnyen) befullad a hajtűkbe,nem veszi "lentről"a fordulatot.
Én használom, nekem nem automatikus.atiwrc írta:Hát bőszen szoktam nyomkodni a C gombot én is a kis autóknál de még az Nes lancernél is kigyorsításkor, de ha van autokuplongod, meg akinek még van, akkor ti nem is használjátok ki a pedálsorotok kuplungpedálját?NyilasM írta: Ráadásul autokuplunggal megyek,azt pedig szinte csak a normál fizikás wrc-k tolerálnak(sztm a felhasználók java így játszik,sőőt eredményes is így lehet az ember)...a többi gyengébb autó (könnyen) befullad a hajtűkbe,nem veszi "lentről"a fordulatot.
Sztem a fizika nem változott.elmauer gyorgy írta:Köszönjük a frissítést nagyon jó irányba változott az autók kezelhetősége ill. gyorsabbak is lettek ezáltal.![]()
![]()
![]()
jason574 írta: ↑2019 pén. jan. 25 14:38sziasztok !
nem tudom hova írjam (Lacka majd továbbitja a megfelelő helyre![]()
Kedves verseny szervezők ,rendezők stb
Miért marad ki mostanában a NGP WV POLO WRC 201? a szervezett versenyekből ???
be van húzva szinte az összer WRC CAR csak ez az egy marad ki.
Előre is köszönöm.
jason574 írta: ↑2019 szer. máj. 08 00:39A polo szerepel a wrc 1.6 kategoriában, ha ez engedélyezve van akkor mennie kellene.jason574 írta: ↑2019 pén. jan. 25 14:38sziasztok !
Előre is köszönöm.
Tudsz olyan rallyt ahol gond lenne vele?
Szia, hamarosan pluginfrissítés lesz. Ez érinti a setupokat is. Addig mond meg milyen kocsihoz kell setup. Megpróbálok segíteni.negyes ricsi írta: ↑2019 csüt. máj. 09 08:55Sziasztok. Rég RBR-eztem, aztán most újra ittAz lenne a kérdésem, hogy NGP hez nem jók a normál autó setek? Mert ahogy láttam nem nagyon :S
Valaki tudna segíteni nekem ebben?
Szia. Ez azt jelenti hogy a régi setek lehet hogy működnek majd? Amit próbáltam az a Peugeot 207 S2000, illetve lada. Ehhez a 2höz van csak setem. De ha esetleg van Fabia R5 höz seted azt megköszönnémVasgabi írta: ↑2019 csüt. máj. 09 09:10Szia, hamarosan pluginfrissítés lesz. Ez érinti a setupokat is. Addig mond meg milyen kocsihoz kell setup. Megpróbálok segíteni.negyes ricsi írta: ↑2019 csüt. máj. 09 08:55Sziasztok. Rég RBR-eztem, aztán most újra ittAz lenne a kérdésem, hogy NGP hez nem jók a normál autó setek? Mert ahogy láttam nem nagyon :S
Valaki tudna segíteni nekem ebben?
A setek majd a setup ellenőrző lefutása után, (plugin frissítés) automatikusan fognak helyes, ill szabályos értékeket kapni. Ha illegális ( homologizáción kívüli ) paraméterek szerepelnek akkor a practice setup menuben betöltéskor megjelenik alul, a hibás értékek száma. ( Ez már jelenleg is működik. ) Mentésre nyomva automatikusan javításra kerülnek az értékek. Ez azt eredményezheti, hogy elállítódik az autó a megszokotthoz képest rossz, de akár jó irányban is.Szia. Ez azt jelenti hogy a régi setek lehet hogy működnek majd? Amit próbáltam az a Peugeot 207 S2000, illetve lada. Ehhez a 2höz van csak setem. De ha esetleg van Fabia R5 höz seted azt megköszönném![]()
lacka6 írta: ↑2019 szer. máj. 08 14:02NEM. Félre értettél . A verseny alkotók , elfelejtik bejelölni, behúzni a legtöbb online versenyen ( ezért nem is választható )jason574 írta: ↑2019 szer. máj. 08 00:39A polo szerepel a wrc 1.6 kategoriában, ha ez engedélyezve van akkor mennie kellene.jason574 írta: ↑2019 pén. jan. 25 14:38sziasztok !
Előre is köszönöm.
Tudsz olyan rallyt ahol gond lenne vele?
A wrc1.6 hiányzik a versenyekből?
Nem mondanám, teljesen annak.
rallyfenegyerek írta: ↑2019 vas. aug. 18 08:45Nem mondanám, teljesen annak.
Arra mennek rá, hogy akik most kezdenek vele játszani azoknak ne menjen el a kedvük és tudják irányítani a gépeket.