Üdv emberek,
Tegnap reggel hirtelen felindulásból lezavartam pár teszt versenyt, utána pedig a TGS kupa 7. fordulóját is.
Az éles forduló megkezdése előtt jöttem rá, hogy az előtte futott gyakorlások közül az egyik egy az egyben a 7. forduló gyakorlása volt.
Én legtöbbször csak elindítom a játékot, irány az opciók, plug in, online és tolom azt, ami időrendben következik.
Ha időm engedi, akkor bedarálom az összes online versenyt. Nyílván egy idő után fáradok és a koncentrációm már nem olyan, mint az első pár szakasznál, de ahhoz képest egész jól sikerült ezt végig tolnom.
Annak kifejezetten örültem, hogy olyan pályák voltak ebben a 7. fordulóban, amiket a fos 10 éves laptopom is laggolás nélkül biztosítani tudott nekem.
Sokan írtatok itt az NGP-ről. Én csak annyit fűznék hozzá, mint billentyűzettel sofőrködő, digitális versenyző, hogy számomra megváltás volt.
Az eredeti fizikával maximum murván vagy hóban lehet terelni az autókat úgy, hogy még élvezhető is legyen némiképp.
Az aszfalt szakaszok, főleg a tempósabbak felejtősek voltak, a cseh pályákról nem is beszélve. Mindig árok vagy fa lett a vége.
Az NGP-vel ez szinte teljesen megszűnt!!! Érezhető, hogy van rugózása az autónak, ennek köszönhetően úttartása is. Sokkal jobban lehet játszani a terhelés váltásokkal és fékezéskor sem akar megelőzni az autó hátulja.
Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy a beállításokkal én nem szoktam időzni, mindig default setup-al tolom a futamokat.
NGP-n belül is az A8 a nagy kedvenc. Van nyomaték és nem kell "sínautóban" közlekedni a kanyarokban, szép íveket lehet velük rajzolni és közben a tempó is tartható.
Egy szó mint száz, nekem mindenképp pozitív élmény az NGP!
Köszönöm a szervezést, epekedve várom a további futamokat!