http://totalcar.hu/magazin/2017/03/31/m ... jnoksagon/
Stream-hez link a rallyvideók topicba

Moderátor: Moderátor
Eddig seattal mentek, hát még felnit is fejlesszenek?Tibi írta:De miért van alatta Seat Leon kerék?
atiwrc írta: A magyar női versenyzők közül Bús visszavonult, Vogel Adrien és Krajnyák Petra a KIA Lotos Race sorozatban megy, Keszthelyi Vivien Audi TT Cup. Nem is nagyon jut most más eszembe aki tavaly valami pályaversenyen ment volna, György Anett esetleg.
atiwrc írta:Szerencsére FB-m nincs, 1-2 emberke albumait szoktam nézegetni édesanyám regjével, magát az idővonalat egyébként is hülyeségnek tartom, ha érdekel valaki/valami megnézem az FB lapját de nem ömlesztve mindent. Mivel annyira nem érdekel nem nézem mi megy az FB oldalán, ami néha befut a nagyobb lapokra 1-1 cikk + amennyi a tempó, hungaroring műsorokba van interjú vele az nálam még az inger küszöb alatt van, még nem sok.Mike83 írta:Lehet én vagyok az egyetlen, de a kiscsaj már szabályosan irritál. Legalábbis a körülötte folyó hype kampány, facebookon mindennap az jön szembe, éppen hogy fut, vagy egy szép idézet a csini pofijával. Nagyon jó csaj, biztos tehetséges is de engem még nem győzött meg. Eddig csak annyi derült ki hogy a pénzcsap elapadhatatlan. De amilyen kijelentéseket tesznek, beharangozókat írnak, és nyomatják magukat az nekem nagyon visszatetsző. Persze a negatív kommenteket azonnal törlik :-D
Michelisz Norbi körül nem ment ekkora önfényezés mint ami náluk... Csak Norbinál beszéltek az eredmények. Számomra a magyar pályabajnokság nem mérvadó, szóval várom, hogy letegyen valamit az asztalra a csaj.
A magyar bajnokság sajna tényleg nem mérvadó, legalább ha Bús Edina ment volna egy Seattal lenne viszonyítási alap, bár elvileg az audi lassabb. Másrészt annyira kevés a nevező hogy már fáj néha nézni, ahol még van 2-3 autó ott meg a technika miatt egyértelmű ki lesz mindig előrébb.
Jó lenne ha be tudna kerülni a TT Cup-ba idén akkor megláthatnánk mire is képes, elvileg ez volt a 3/4 éves program terve, reméljük így lesz, aztán tényleg kiderül mi is az ábra és majd lehet éltetni, vagy szidni
de a pózolgatást legalább jól csinálja...Mike83 írta:Azt írják áttörés lehet a magyar autósportnak... Ők hol voltak az elmúlt 9 évben. Az volt az áttörés amit Zengőék véghez vittek, amit Michelisz Norbi véghez vitt, amit Kiss Norbi megcsinált. Az áttöréshez ezeket kéne überelni...
Nem elég egy dúsgazdag apuci pici lányának lenni meg pózolgatni facebookon...
Viszont már vontatják le a pálya széléről...atiwrc írta:Ránéztem, hogy ki írt a topicba és már tudtam kiről lesz szó
Hát ez az, ezért kapkodok hogy gyorsan akkor felvevő progit elő, IE meg virtuális gép XP-n friss( de nem a legfrisebb) Flashes FF indít. Aztán még le sem járt a számláló még 2-3 percnek kellet volna lennie, de elindult a közvetítés. Az IE rögtön something went wrong üzit dobottFinkoo[HUN] írta:Viszont már vontatják le a pálya széléről...atiwrc írta:Ránéztem, hogy ki írt a topicba és már tudtam kiről lesz szó![]()
![]()
én YT-ről való letöltéshez Wondershare Video Convertert használok... egyből konvertálja is, amibe csak akarod... én mondjuk inkább YT zenei klippek egyből mp3-ba történő mentésére használom, de jó mindenre... természetesen konvertálásra is...atiwrc írta:Hát ez az, ezért kapkodok hogy gyorsan akkor felvevő progit elő, IE meg virtuális gép XP-n friss( de nem a legfrisebb) Flashes FF indít. Aztán még le sem járt a számláló még 2-3 percnek kellet volna lennie, de elindult a közvetítés. Az IE rögtön something went wrong üzit dobottFinkoo[HUN] írta:Viszont már vontatják le a pálya széléről...atiwrc írta:Ránéztem, hogy ki írt a topicba és már tudtam kiről lesz szó![]()
![]()
, az XP-n még rá kellet bökni hogy engedélyezem a a nem a legfrisebb flasht hagy futtasonra. Pont már a rajtrács végét mutatták addigra, stream frankón ment mire elrajtolnak onnantól meg el kezd szaggatni, kb olyan volt mint az AC meg az RF2- ahol sok kocsit mutatott a pályán ott szaggatott
. Szóval a felvételt láttam hogy szar lesz...
Erre még a Vivien is kiesik a felvezető körön.
Most vettem észre hogy YT-on is ment a stream, de nem találtam olyan netes progit amivel a HD-t le tudtam volna szedni.
Rajtam kivül van aki YT-ról tölt le videókat? mivel vagy milyen lappal szoktátok?
Most nézem vissza...Mike83 írta:Úgy néz ki Keszthelyi kisasszony a helyére került... Audi TT kupa 1.szabadedzés 13. hely, időmérő 15. hely.
Áttörés a magyar autósportban mi? ;-)
Konkrétan azt a stream-et lehet hogy az sem töltötte volna mivel még valószínüleg online státuszban volt a videó(IE-m ilyenkor panaszkodik a flashemreFinkoo[HUN] írta: én YT-ről való letöltéshez Wondershare Video Convertert használok... egyből konvertálja is, amibe csak akarod... én mondjuk inkább YT zenei klippek egyből mp3-ba történő mentésére használom, de jó mindenre... természetesen konvertálásra is...
Szerintem vezetői hiba, de ha valóban az volt azt is lekommunikálják úgy, hogy technikai hiba, meglepődnék ha nem így lenne...Finkoo[HUN] írta:Most nézem vissza...Mike83 írta:Úgy néz ki Keszthelyi kisasszony a helyére került... Audi TT kupa 1.szabadedzés 13. hely, időmérő 15. hely.
Áttörés a magyar autósportban mi? ;-)
A felvezetőkörben így odaverni... Háááát, vagy nagyon hülyének kell lenni, vagy műszaki hiba... még nem írnak róla semmi konkrétat az fb-n sem, csak azt, hogy holnap másik autóval indul, nem a sajátjával...
??? WTF ???
Láttam élőben aztán megnéztem ismétlésbe is. Először abból a hátsó képből hittem valaki kifordul ott mondjuk müszaki hiba miatt is akár arra a betonos placcra, a másik kamerából látszódott hogy az nem éppen fordulás volt.Mike83 írta: Szerintem vezetői hiba, de ha valóban az volt azt is lekommunikálják úgy, hogy technikai hiba, meglepődnék ha nem így lenne...
Másik autót gondolom apuci intézte... Mindíg van az a pénz :-D Naluk szerintem ebből sosincs hiány :-)
De, hogy másról is írjak... TCR futam belgiumban eleg szinvonalas lett, szép mezőny jött össze. És még vissza is nézhetem upc-n 7 napig :-)
Most a supercars futamot nézem vissza ennek hála, és imádom ezt a sorozatot, király pályák, brutál kocsik és mindíg izgalmas futamok :-) És plusz pont, hogy élő közvetítés van az összes futamról :-)
Na az idén is megvolt... WTCC pipa...Finkoo[HUN] írta:Na meg volt ez is, WTCC pipa...![]()
Hülyére fagytunk, de jó volt... Hangulat fergeteges, dráma a köbön, a versenyélmény pedig fantasztikus volt!
Egyet értek, habár akadozott a stream kicsit de sokkal jobb volt az ETCC, a wtcc elég unalmas lett, pláne a TCR Monzai futamai után.Finkoo[HUN] írta:Na az idén is megvolt... WTCC pipa...Finkoo[HUN] írta:Na meg volt ez is, WTCC pipa...![]()
Hülyére fagytunk, de jó volt... Hangulat fergeteges, dráma a köbön, a versenyélmény pedig fantasztikus volt!
Hát tavaly az idő miatt, az idén meg a versenyek miatt volt elég kettős érzésem (kevés volt)... jó volt ott lenni, de sajnos ismét nem történt katartikus győzelem...
Az ETCC nagyon tetszett, egyre inkább TCR hívő vagyok... és magamban elmorzsoltam egy könnyett a TC1-es autóknak, amiket nagyon szeretek, és nagyon tetszenek... elbúcsúztam tőlük...![]()
![]()
Én is olvastam... leesett az állam...ifj Hatar Istvan írta:LP WINNER MOTORSPORT - KIA - Hungaroring
http://tcr-series.com/index.php/news/it ... an-bernula
Mármint mitől esett le? Hogy egyáltalán van még KIA ami elkészült?Finkoo[HUN] írta:Én is olvastam... leesett az állam...ifj Hatar Istvan írta:LP WINNER MOTORSPORT - KIA - Hungaroring
http://tcr-series.com/index.php/news/it ... an-bernula
Kár érte, nagyon sajnálom...atiwrc írta:RIP WSR3.5![]()
Nem gondoltam volna hogy (ugyan csak formailag de) az autogp tovább húzza az utolsó éveit, mint ők. Még lett volna néhány év ebben a sorozatban, a BossGP(&AutoGP) sorozatot leszámítva, az utolsó szívó v8-as sorozattól is el kellet búcsúznunk
https://www.motorsport.com/f3.5/news/fo ... es-979551/
Ez az egész Keszthelyi sztori egy vicc... nem tudom mennyi pénzt nyomnak a kiscsaj karrierjébe, és fingom sincs, hogy ki mire használja autóversenyzésen kívül, de finoman túlzásnak érzem a TT kupából való továbblépést a GT osztály felé...atiwrc írta:![]()
Gondolom igen azért hogy könyebb legyen, vagy előírás is lehet hogy nem lehet benne két ülés.rallyfenegyerek írta:Két kérdésem lenne.
Hegyi versenyen miért veszik ki az ülést a rally autókból is?
Könnyebb legyen, gondolom, de nem biztos.
Másik, hogy miért kell letakarni a lámpákat?