Plugin hibajelentések
Moderátor: Moderátor
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Re: Plugin hibajelentések
Az 555 2002-ben jött vissza és lett sponzora a subarunak. 

- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Bocsi a hibáértTWRC írta:Nem nagy és kardinális hiba, de ha a 2001-es Impreza WRC-re húzom a kurzort az eredmények közt akkor a 2002-es képe jelenik meg és fordítva.

Kicseréltem a képeket, 2001-esnél már Ati újra fényezett festése szerepel.
Kösz!lacka6 írta:Bocsi a hibáértTWRC írta:Nem nagy és kardinális hiba, de ha a 2001-es Impreza WRC-re húzom a kurzort az eredmények közt akkor a 2002-es képe jelenik meg és fordítva.![]()
Kicseréltem a képeket, 2001-esnél már Ati újra fényezett festése szerepel.

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Jelezném, hogy Liptakov1-en ladával nem lehet elindulni, mert nem megy ki a dombon.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
Tudunk a problémárólrallyfenegyerek írta:Jelezném, hogy Liptakov1-en ladával nem lehet elindulni, mert nem megy ki a dombon.

Igen kipróbáltam én is, más hátsókerekessel is. Múrvás felületen, olyan szintű emelkedőn aszfalt gumival hátsókerekes kocsival nem lehet felmenni. Ha visszábbengeded a kocsit és kifordulsz jobbra hogy merőlegesen állj az utra, akkor elvileg eltudsz indulni picit előre, majd folyamatosan kanayrodva egyenesbe elhet rakni az autót lassan gurulva, de arra is kel ugyelni hogy a rajtsátor lábai (nak az ütközése) szélesebbek a kelleténél jó 10 centivel. Ha ott beakad az eleje, akkor b.hatod, mert a seggét befoditja és utánna se előre se hátra, még a call for help se segit, mert az is oda rak :Srallyfenegyerek írta:Jelezném, hogy Liptakov1-en ladával nem lehet elindulni, mert nem megy ki a dombon.
Engedélyünk nincs a pálya megváltoztatásásra, de
A materiallal nem tudunk variálni hiszen egészen hosszú helyen hasznája azt a murvát.
Oda rakni egy kis aszfaltot eléggé nehézkes újra kell menteni az egész alapot.
Egyszerübb lenne az autót hátrébbról inditani, de akkor is ott lennének a sátrak hülye ütközéssel.
Jövőhéten írok Vaseknek hátha kiötlünk valamit.

- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Tibi írta:Igen kipróbáltam én is, más hátsókerekessel is. Múrvás felületen, olyan szintű emelkedőn aszfalt gumival hátsókerekes kocsival nem lehet felmenni. Ha visszábbengeded a kocsit és kifordulsz jobbra hogy merőlegesen állj az utra, akkor elvileg eltudsz indulni picit előre, majd folyamatosan kanayrodva egyenesbe elhet rakni az autót lassan gurulva, de arra is kel ugyelni hogy a rajtsátor lábai (nak az ütközése) szélesebbek a kelleténél jó 10 centivel. Ha ott beakad az eleje, akkor b.hatod, mert a seggét befoditja és utánna se előre se hátra, még a call for help se segit, mert az is oda rak :Srallyfenegyerek írta:Jelezném, hogy Liptakov1-en ladával nem lehet elindulni, mert nem megy ki a dombon.
A materiallal nem tudunk variálni hiszen egészen hosszú helyen hasznája azt a murvát.
Egyszerübb lenne az autót hátrébbról inditani, de akkor is ott lennének a sátrak hülye ütközéssel.
Egy a lényeg a fizika még véletlenül se javuljon!

Ezzel nem tudsz mit csinálni mint írtam, olyan hátsókerekes kocsival is próbáltam ami nem a pluginba van.Tusy írta: Egy a lényeg a fizika még véletlenül se javuljon!
Mondjuk majd egy csehes hátsókerekes fizikát kellene megnézni, mert ha azzal se moccan meg a kocsi, akkor eléggé gáz, hogy nem szólt senki, hisz ott több éve lehet menni ezen a pályán.

- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Tibi írta:Ezzel nem tudsz mit csinálni mint írtam,.....Tusy írta: Egy a lényeg a fizika még véletlenül se javuljon!
A tapadást lehet állítani, ha jól tudom, azt nem tudom mennyire lehet belenyúlni a pályába, gondolom semennyire, de az autó tapadásán/fizikáján lehet állítani nem?
Tudom jön a szöveg, hogy a realitás meg bla bla bla, csak mondjuk én is tudok ilyet írni, hogy s2000 hogy a pi...ba megy 190 felett??

- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Hát ez elág sza*r így.Tibi írta:
Igen kipróbáltam én is, más hátsókerekessel is. Múrvás felületen, olyan szintű emelkedőn aszfalt gumival hátsókerekes kocsival nem lehet felmenni. Ha visszábbengeded a kocsit és kifordulsz jobbra hogy merőlegesen állj az utra, akkor elvileg eltudsz indulni picit előre, majd folyamatosan kanayrodva egyenesbe elhet rakni az autót lassan gurulva, de arra is kel ugyelni hogy a rajtsátor lábai (nak az ütközése) szélesebbek a kelleténél jó 10 centivel. Ha ott beakad az eleje, akkor b.hatod, mert a seggét befoditja és utánna se előre se hátra, még a call for help se segit, mert az is oda rak :S
"Jövőhéten írok Vaseknek hátha kiötlünk valamit." Jó lenne.
Lehet, de itt az a gond mint írtam hogy aszfalt gumi múrván, emelkedőn! Csak azért tapadjon jobban az azfaltos gumi a többi pályán is hogy ezen fel lehessen menni???Tusy írta: A tapadást lehet állítani, ha jól tudom, azt nem tudom mennyire lehet belenyúlni a pályába, gondolom semennyire, de az autó tapadásán/fizikáján lehet állítani nem?
Egyébként is a hátsókerekes autók fizikája kényes támakör, nem erre lett tervezve az RBR, trükközni kell.

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Gondolom az utolsó frissítés óta van így....!? Nesze ,öngól...lacka6 írta: Hát ez elág sza*r így.
HFRT Team
Haha... ÉS az mennyivel jobb hogy van 100 méternyi út ami múrvás textúrájú és aszfaltként viselkedik???NyilasM írta:Gondolom az utolsó frissítés óta van így....!? Nesze ,öngól...lacka6 írta: Hát ez elág sza*r így.
Meg még a pálya többi részén is kitudja mi hogy viselkedik.

-
- RBR Fan
Hello, I created the açores sata rally in damp and wet, but it is not bad weather and not rain ... this always sunny ... because it can be ...?
http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=21863
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Az előfordulhat, hogy grafikai felbontás, minőség befolyásolja a setup?
Vannak pályák, amik nagyon enyhén szaggatnak (az csökkentett grafikás csomag fenn van). Ezért kíváncsiságból visszavettem a grafikát. És bizony ugyanazzal a setuppal nem tudtam menni. Többszöri betöltés után sem. Majd mikor visszatettem a jobb felbontásra, utáana tudtam menni.
Ez előfordulhat?
Vannak pályák, amik nagyon enyhén szaggatnak (az csökkentett grafikás csomag fenn van). Ezért kíváncsiságból visszavettem a grafikát. És bizony ugyanazzal a setuppal nem tudtam menni. Többszöri betöltés után sem. Majd mikor visszatettem a jobb felbontásra, utáana tudtam menni.
Ez előfordulhat?
Szabó Zéé
- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Elvi síkon teljesen kizártSzabo Zoltan írta:Az előfordulhat, hogy grafikai felbontás, minőség befolyásolja a setup?
Ez előfordulhat?

Az RBR ugyanakkor tud érdekes hibákat produkálni...
Opel Astra GSi N3 

- Hlavi
- RBR Fan aktív tag
Ez már tiszta összeesküvés elméletSzabo Zoltan írta:Az előfordulhat, hogy grafikai felbontás, minőség befolyásolja a setup?
Ez előfordulhat?

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Logikusan nekem is ez a magyarázat, hogy kizárt, de este csak azért is próbálgattam
és tényleg csak jó felbontással tudtam normálisan autózni 

Szabó Zéé
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Egy kis BUG került a pluginba, ezért nem kezeli az időjárást!
Amint meg van a hiba oka javításra kerül.
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
... futó bajnokságok alatt nem is kellett volna...(van 2 erc futam,esővel)lacka6 írta:Egy kis BUG került a pluginba, ezért nem kezeli az időjárást!
HFRT Team
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Erre valóban nem figyeltemNyilasM írta:... futó bajnokságok alatt nem is kellett volna...(van 2 erc futam,esővel)lacka6 írta:Egy kis BUG került a pluginba, ezért nem kezeli az időjárást!

Ha jól láttam csak az egyik ERC-t érinti a változás.
Kérem valaki beszélje meg a rendezővel, hogy mi legyen a verseny sorsa: (angol tudás hiányába nem tudok vele beszélni)
- töröljem a frissítés előtti eredményeket?
- töröljem a frissítés utáni eredményeket?
- újra rendezi a versenyt?
Köszönöm!
-
- RBR Fan
Ok, now it seems fine. solved. thanks;)lacka6 írta:Erre valóban nem figyeltemNyilasM írta:... futó bajnokságok alatt nem is kellett volna...(van 2 erc futam,esővel)lacka6 írta:Egy kis BUG került a pluginba, ezért nem kezeli az időjárást!
Amint meg van a hiba oka javításra kerül.![]()
Ha jól láttam csak az egyik ERC-t érinti a változás.
Kérem valaki beszélje meg a rendezővel, hogy mi legyen a verseny sorsa: (angol tudás hiányába nem tudok vele beszélni)
- töröljem a frissítés előtti eredményeket?
- töröljem a frissítés utáni eredményeket?
- újra rendezi a versenyt?
Köszönöm!
Mint kiderült bug-os az esőzés
de van, vagy lehet ettől más baja is a dolognak , mert nekem mostanában szinte minden alkalommal kis sebességnél is NEM reslistic defaulton simán lebontja az autót minden kis szarság ami elém kerül, nem csak fa de már a fű is bontja az autót rendesen. elmegyek 50-70 körül a fűben aztán a kerekek kalimpálnak mindenfelé. de nem kell ahoz a fűbe menni elég ha megdob egy gödör akkor is kitörik a futómű. ezek miatt nem tudok semmi képpen normálisan menni egy jóízű futamot sem... csak csinálom sorban a piros pipákat. tehát nem lehet hogy az a "BUG" belepiszkált az alap fizikába is ??? és bocs a káromkodásért de már kicsit kiakadtam ezen.

Mi az a jó felbontás amit beszélgettek ? hogy azon lehet menni a kissebben nem? nekem 1680x1050 a felbontás ez lehet hiba arra amit az előbbi írásomban olvashattok ? és mi lenne a jó felbontás hozzá, a gépem nagy,,, bírja. 

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Nekem is 1680x1050 ezzel jó. Én rosszabb felbontással nem tudok menni, azzal furán viselkedett a kocsi. Elvileg nem lehetséges, de ahogy írták vannak érdekes dolgok az rbr-ben
Am más gondom nincs, leszámítva a kis szaggatást.

Szabó Zéé
- Attila Szocs
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
A WRC csapat és egyéni bajnokságban a 6. gyorsasági célján áthaladtam de a beíró előtt egyszerűen leállt a gépem.
Újra indítottam és a continue-ban meg is találtam, viszont nem engedett belépni, nem tudtam folytatni a versenyt.
Itt láthatjátok, hogy beértem és a videón meg azt, hogy mit csinált:
http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... stage_no=6
http://www.youtube.com/watch?v=18BeSWNi ... e=youtu.be
Ez normális?
Üdv., A.
Újra indítottam és a continue-ban meg is találtam, viszont nem engedett belépni, nem tudtam folytatni a versenyt.
Ez normális?
Üdv., A.
- Csapucha Tomi
- RBR Fan aktív tag
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Sajnos buktad a fordulótAttila Szocs írta:A WRC csapat és egyéni bajnokságban a 6. gyorsasági célján áthaladtam de a beíró előtt egyszerűen leállt a gépem.
Ez normális?
Üdv., A.

A géped az egyik leg rosszabb pillanatba adta meg magát.
Az időeredményt még beírta de még nem zárta le a szakaszt és ezért nem került be a continue rally-ba.
Az utolsó adatbeviteltől számított két óráig aktiválhattad volna a szuper rallyt az oldalon a kiesettek listájából.
- Attila Szocs
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Köszi Lacka!lacka6 írta:Sajnos buktad a fordulót
A géped az egyik leg rosszabb pillanatba adta meg magát.
Az időeredményt még beírta de még nem zárta le a szakaszt és ezért nem került be a continue rally-ba.
Az utolsó adatbeviteltől számított két óráig aktiválhattad volna a szuper rallyt az oldalon a kiesettek listájából.
Na, ezt a két óra aktiválást nem ismertem.
- Lepaul
- RBR Fan aktív tag
Ma lenyomtam néhány aszfaltos versenyt a Peugeot 205 Maxi-val és nekem olyan érzésem van, mintha a FixUp plugin nem működne ennél a kocsinál.
Egyedül a Greenhills II esetében éreztem, hogy csúszósabb. (mondjuk ez a pálya eleve neccesebb)
A többin áttoltam magamhoz képest rendesen, ahogy "régebben". (Bocs, ha hülyeséget írtam, nem értek hozzá, csak érzésből megyek
)
Egyedül a Greenhills II esetében éreztem, hogy csúszósabb. (mondjuk ez a pálya eleve neccesebb)
A többin áttoltam magamhoz képest rendesen, ahogy "régebben". (Bocs, ha hülyeséget írtam, nem értek hozzá, csak érzésből megyek

Giorgio Garage Rally Team
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Működik az rendesen (aszfalt pálya murvás rész).Lepaul írta:Ma lenyomtam néhány aszfaltos versenyt a Peugeot 205 Maxi-val és nekem olyan érzésem van, mintha a FixUp plugin nem működne ennél a kocsinál.
A többin áttoltam magamhoz képest rendesen, ahogy "régebben". (Bocs, ha hülyeséget írtam, nem értek hozzá, csak érzésből megyek)
Ott loholtam mögötted

- Lepaul
- RBR Fan aktív tag
A murvát én is éreztem.lacka6 írta: Működik az rendesen (aszfalt pálya murvás rész).
Ott loholtam mögötted

Akkor ezek szerint a többi kocsi viselkedésére nagyobb hatással van a plugin.
Ma megint tele lett a tököm az egész faszsággal...
Mentem volna egyet de minek kínozom magam én nem is értem.
betöltöm a kocsit kiválasztom hozzá a "saját" nem "default" beállításom, aztán a kocsi össze vissza megy amerre akar. hát kérdem én akkor mi a faszomnak csinálok saját beállítást ha felül irja a plugin. a másik hiba amit vélettlenül vettem észre... betöltöttem a graveles pályát és mit ad istem aszfalt gumik vannak a kocsin... hát tényleg gyerekek valamit nagyon nem jól csináltok mostanság... vagy direkt szórakoztok mert nincs jobb dolgotok. vagy mert haragszik rám valaki és azért nem működik rendesen.
Most már komolyan elgondolkodok rajta megéri ez nekem ??? vagy csak töröljem az összes szart a gépemről aztán csá.
betöltöm a kocsit kiválasztom hozzá a "saját" nem "default" beállításom, aztán a kocsi össze vissza megy amerre akar. hát kérdem én akkor mi a faszomnak csinálok saját beállítást ha felül irja a plugin. a másik hiba amit vélettlenül vettem észre... betöltöttem a graveles pályát és mit ad istem aszfalt gumik vannak a kocsin... hát tényleg gyerekek valamit nagyon nem jól csináltok mostanság... vagy direkt szórakoztok mert nincs jobb dolgotok. vagy mert haragszik rám valaki és azért nem működik rendesen.
Most már komolyan elgondolkodok rajta megéri ez nekem ??? vagy csak töröljem az összes szart a gépemről aztán csá.
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
A fizika betőltési bug évek óta létezik, a probléma okát nem találjuk.remihuey írta:Ma megint tele lett a tököm az egész faszsággal...
Érdemes verseny előtt betölteni mindent practice modba és csak utána kezdeni a versenyt.
Melyik verseny és melyik pálya volt a problémás?
- Hlavi
- RBR Fan aktív tag
Remilacka6 írta:A fizika betőltési bug évek óta létezik, a probléma okát nem találjuk.remihuey írta:Ma megint tele lett a tököm az egész faszsággal...
Érdemes verseny előtt betölteni mindent practice modba és csak utána kezdeni a versenyt.
Melyik verseny és melyik pálya volt a problémás?
szerinted van egy kód sor írva a telepítőbe hogy nálad jelentkezzenek ezek a dolgok?
mert valakinek ennyi ideje van hogy csak pont veled szórakozzon? nem lehet hogy agyon van moddolva az RBR ed és ilyenkor nagyobb az esélye hogy valami ne úgy működjön ahogy kell? mert ahogy olvasgattam a többi fórumot bőszen cserélgeted az autókat fizikákat stb nem okoskodás képen de az átlag felhasználóknak nem nagyon van ilyen gondjuk akik nem moddolnak
Már nincs jelentősége. nem használok semmi modot csak amit kell. magyar navihang, fotóseltüntető, meg a plugint. de most letöröltem az egészet, és pihentetem kicsit.
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Szia! Pihenés képpen fessél nekem egy szép Subarut.remihuey írta:Már nincs jelentősége. nem használok semmi modot csak amit kell. magyar navihang, fotóseltüntető, meg a plugint. de most letöröltem az egészet, és pihentetem kicsit.

Pihenés képpen fessél nekem egy szép Subarut.
[/quote]
mármint konkrétabban... tipus, színek, stb... ha van valami amit szivesen elfogadnál.

mármint konkrétabban... tipus, színek, stb... ha van valami amit szivesen elfogadnál.
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Attól még tényleg érdemes Lacka tanácsát megfogadni.Nálam nem voltak variálások de a celicával sokszor megszívtam hogy nem töltöttem be 2x legalább(egymásután)...vlmi bug,javarészt beazonosíthatatlan fizikát tett alá..ha csak a lanciáé került alá akkor igazi ünnep volt,mert eltudtam menni az 1ss végéig majd AltF4 és continuéban folytatásremihuey írta:Már nincs jelentősége. nem használok semmi modot csak amit kell. magyar navihang, fotóseltüntető, meg a plugint. de most letöröltem az egészet, és pihentetem kicsit.

Mostanság meg a celicával nem játszok...ill. mással is alig...már nem tünik fel hogy ha vmi nem jó...
HFRT Team
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Tessék hajtani azt a jó öreg peripát !!!NyilasM írta: ...Mostanság meg a celicával nem játszok...ill. mással is alig...már nem tünik fel hogy ha vmi nem jó...

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Fekete Misi
- [BRH] Tag
Erre az Invalid fingerprint problémára sikerült már valakinek megoldást találnia? Mert ha igen, akkor engem érdekelne, ugyanis nálam is előjött ez a kedves kis üzenet.
Johnnie Walker Racing Team
Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
- Lepaul
- RBR Fan aktív tag
Ilyeneket találtam:Fekete Misi írta:Erre az Invalid fingerprint problémára sikerült már valakinek megoldást találnia? Mert ha igen, akkor engem érdekelne, ugyanis nálam is előjött ez a kedves kis üzenet.
"Ilyen hibaüzenet a legtöbbször 2cd-s myth, crackes rbr-nél fordul elő google szerint.
Nekem is DVD-s van (DT-be teszem az ISO-t, onnan telepítem), simán müködik vele.
Az update megteszi, ezért nem is értem mi a gond.
Jobb klikk az SSE.exe-n és "kompatibilitási problémák megoldása", próbáld meg hátha.
Látatlanban nem egyszerű rájönni a hibára." - Code79
"Ha a játék könyvtárában bárhol találsz egy setup.bat fájlt, futtasd le. Ha nincs ilyen, akkor sajnos tippem sincs " - Retkes Peti
- Fekete Misi
- [BRH] Tag
Köszi, visszaolvastam én is, ezért nem úgy kérdeztem, hogy "ezt írja ki, mit csináljak?"
csak azt hittem hogy hátha időközben valaki talált rá megoldást, csak nem irta be ide, vagy ilyesmi 

Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
- Lepaul
- RBR Fan aktív tag
Fekete Misi írta:Köszi, visszaolvastam én is, ezért nem úgy kérdeztem, hogy "ezt írja ki, mit csináljak?"![]()

- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Ha eredeti rbr csinálja akkor passzolom.Fekete Misi írta:Erre az Invalid fingerprint problémára sikerült már valakinek megoldást találnia? Mert ha igen, akkor engem érdekelne, ugyanis nálam is előjött ez a kedves kis üzenet.
Ha letöltött akkor kizárólag DVD RELOADED verziót használj.
A hibaüzenettel egyik ismerősöm is találkozott 2cd-s letöltött verziónál.
- Fekete Misi
- [BRH] Tag
Szűz RBR, erre ment rá az 1.0, 1.1, 1.2 és az 1.3-as update. Elindul a játék, viszont ha mondjuk a Kai Gravelen, a cseh pályákon, az új németen, vagy a Sardinian Night-on akarok menni, akkor azt írja, hogy some bizbasz missing from your PC. Mi a teendő?
Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Ezt akkor irja ki, ha hiányzik vmelyik pálya. Ha nincs elegendő hely a telepítésre, akkor lemaradnak páyák, a telepítő viszont nem szól. Tehát úgy gondolod hogy minden felment. De valójában nem. Kb 20 Gb hely kell neki.Fekete Misi írta:Szűz RBR, erre ment rá az 1.0, 1.1, 1.2 és az 1.3-as update. Elindul a játék, viszont ha mondjuk a Kai Gravelen, a cseh pályákon, az új németen, vagy a Sardinian Night-on akarok menni, akkor azt írja, hogy some bizbasz missing from your PC. Mi a teendő?
HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Illetve sosem árt meglesni hogy a Tracks.ini-ben benne vannak-e a pályák. Ha a mappában ott vannak de az ini-ben nincsenek, ugyanez a hibaüzi.Fekete Misi írta:Szűz RBR, erre ment rá az 1.0, 1.1, 1.2 és az 1.3-as update. Elindul a játék, viszont ha mondjuk a Kai Gravelen, a cseh pályákon, az új németen, vagy a Sardinian Night-on akarok menni, akkor azt írja, hogy some bizbasz missing from your PC. Mi a teendő?
Opel Astra GSi N3 

- Fekete Misi
- [BRH] Tag
Ááá értem. Akkor a laptopon felejtős a játék. Át kellene partícionálni a C-t, mert kevés helyet állított be nekem az aki telepítette a gépet. Sose volt 20 giga hely a c-n 

Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nem kell neki feltétlenül a C meghajtó, ha van másik partíciód ahol van legalább 20GB szabad hely, megfelelFekete Misi írta:Ááá értem. Akkor a laptopon felejtős a játék. Át kellene partícionálni a C-t, mert kevés helyet állított be nekem az aki telepítette a gépet. Sose volt 20 giga hely a c-n

Opel Astra GSi N3