Moderátorok: Skincentral, Moderátor
áhh.. ez az autó nagyon gyönyörűű..Bunyo írta:Kicsit még ez is WIP de hamarosanKöszi a rendert atinak!
Ez igen vazze!Bunyo írta:Kicsit még ez is WIP de hamarosanKöszi a rendert atinak!
Bunyo írta:Kicsit még ez is WIP de hamarosanKöszi a rendert atinak!
info@skincentral.hu-ra kell küldeni. Ők majd megcsinálják a képet, és fel is töltik a skincentrálra!Szmájli írta:Sziasztok!
3 korábbi festésemet szeretném a Skincentralra feltölteni. Csak kellene hozzá renderkép, tudnátok segíteni?
VW Polo S1600 Kakuszi-Kakuszi Miskolc Rally 2006
VW Polo S1600 Pálinkás-Bagaméri Eger Rally 2006
Renault Clio S1600 Kakuszi-Kakuszu Veszprém Rally 2007
Szóljatok hova küldjem a dolgokat és küldöm!
üdv.
Szmájli
köszi!Gabbancs írta:info@skincentral.hu-ra kell küldeni. Ők majd megcsinálják a képet, és fel is töltik a skincentrálra!Szmájli írta:Sziasztok!
3 korábbi festésemet szeretném a Skincentralra feltölteni. Csak kellene hozzá renderkép, tudnátok segíteni?
VW Polo S1600 Kakuszi-Kakuszi Miskolc Rally 2006
VW Polo S1600 Pálinkás-Bagaméri Eger Rally 2006
Renault Clio S1600 Kakuszi-Kakuszu Veszprém Rally 2007
Szóljatok hova küldjem a dolgokat és küldöm!
üdv.
Szmájli
Bunyó?mikli07 írta:Üdv
Kérdezem hogy csinálja e valaki a Herczig 2009-es Subaru wrc 2005-s skinjét mert ha nem akkor én elkezdem
Igen! Mike elkezdett skinje van nálam (már egy ideje mondjuk..) De mindenképp szeretném hamarosan kiadni!atiwrc írta:Bunyó?mikli07 írta:Üdv
Kérdezem hogy csinálja e valaki a Herczig 2009-es Subaru wrc 2005-s skinjét mert ha nem akkor én elkezdem
Én azt továbbadtam neked? Nem is emlékeztem rá basszusBunyo írta:Igen! Mike elkezdett skinje van nálam (már egy ideje mondjuk..) De mindenképp szeretném hamarosan kiadni!atiwrc írta:Bunyó?mikli07 írta:Üdv
BezonyMike83 írta:Én azt továbbadtam neked? Nem is emlékeztem rá basszus
Ja már rémlik valami, hát igen akkor a logók még mások voltakBunyo írta:BezonyMike83 írta:Én azt továbbadtam neked? Nem is emlékeztem rá basszusMeg a logókat is (igaz most hogy nézem az oldalon párat azóta levettek, meg tettek fel újakat)
De kicsit el is felejtettem már közben, de most ráfekszek, mégiscsak a kedvenc autómról van szóNagy szívfájdalmam is hogy csak ilyen középszar modell van hozzá, de hát ez van...
Egyébként az ilyen elejű Subarukból még mindig ez a legjobb modell RBR-ben szerintem, jó szögből renderelve kicsit még hasonlít isBóta Róbert írta:Kár tényleg, hogy olyan a modell.Pedig élőben gyönyörű egy autó.
subaru impreza WRC és a Turán Fici Pötyös túró rudis ford fiestaja szép skin.saranko vfts írta:Turán Frici Pöttyös Design
Render képet köszönöm Lallernek!
Mire gondolsz?atiwrc írta:Nagyon szép render (1-2 dolgot azért még csiszolnék rajta)
A lökösbe mi az a valami szürke csikos genyó? ott van a 3d-s és az rbres képen is.
Motorházról szerintem szedd le a csavar textúrákat, mert nagyon csúnyán elhúzza.Bunyo írta:Mire gondolsz?atiwrc írta:Nagyon szép render (1-2 dolgot azért még csiszolnék rajta)
A lökösbe mi az a valami szürke csikos genyó? ott van a 3d-s és az rbres képen is.![]()
Amúgy csiszolás alatt, de "túlcsiszolni" nem fogom, annyit sajna nem ér a modell, renderen már így is szép, a játékban meg úgyse lesz ennyire...
szerk: jaaa megvan, hát az is egy olyan dolog amire nem jöttem rá pontosan honnan szedi a textúrát, inkább feketének kéne lennie
Bóta Róbert írta: Motorházról szerintem szedd le a csavar textúrákat, mert nagyon csúnyán elhúzza.
Kísérletezgetek hogyan lenne a legjobb... renderen most láttam énis előszörTibi írta:Ez a subi gyönyörű. Még belül is csillog a bukócső.![]()
(Nekem csak a kerék nem tetszik. Gondolom ez ezüst/króm felni akart lenni, azért csillan vissza ennyire.)
GyönyörűBunyo írta:
Eddig sikerült jutni az autóval, még pár apróság hiányzik...de a szép render sokat javított a modell megjelenésén
Mike83 írta:GyönyörűEsküszöm nehéz eldönteni,hogy játék vagy valóság
És grat a kitartásodhozImádnivaló a modell
Nem, rá volt hajlítva a felirat az ívreTusy írta:Most már megkérdezem bár lehet hülyeséget kérdezek mert egyáltalán nem értek hozzá, a sárvédő ahol a BFGoodrich felirat van az ott nem gyűrött??
A felni ágainak a belsö pereme szerintem nagyon sötét azzal kellene variálni valamit. Milyen felni középről beszélsz? Ha egy helyről venne valamit azt gyerekjáték inivel megoldani hogy az aszfalton máshonnan vegye ki más ddsből és akkor maradhat a murvasnak arany mert ha jol rémlik szürke murva felnije nem volt neki ugye?Bunyo írta:Kísérletezgetek hogyan lenne a legjobb... renderen most láttam énis előszörTibi írta:Ez a subi gyönyörű. Még belül is csillog a bukócső.![]()
(Nekem csak a kerék nem tetszik. Gondolom ez ezüst/króm felni akart lenni, azért csillan vissza ennyire.)Laller is mondta hogy azt majd javítsam még (bár hogy őszinte legyek számomra nem zavaró, de majd kitalálok vmit
)
Ok de az eredetin ilyen fekete kis háromszög nem látható, lehet neked van igazad és csak én nézem hülyén a dolgot.Bunyo írta:Nem, rá volt hajlítva a felirat az ívreTusy írta:Most már megkérdezem bár lehet hülyeséget kérdezek mert egyáltalán nem értek hozzá, a sárvédő ahol a BFGoodrich felirat van az ott nem gyűrött??![]()
http://srth.hu/images_galeria/20090704_sajto01.jpg
Ez nem fekete volt?Gabbancs írta:Elkeztem Balázs Öcsi - Szajky Pista 2009-es Miskolc rallys festését!
Remélem be is fejezem!
Én is jól benéztem akkor anno....Bóta Róbert írta:Az autó oldala meg még több helyen is fekete volt. Nézd meg jobban azt az autót.