Lámer Zoltán írta:És a Dallas?Blitzer Martin írta:Webber pole-t is megéreztem![]()
![]()
![]()
![]()
Mocskos szarházi banda!

Tegnap meg mondtam neked a Helsingborg-ot? megtetted?
Moderátor: Moderátor
Lámer Zoltán írta:És a Dallas?Blitzer Martin írta:Webber pole-t is megéreztem![]()
![]()
![]()
![]()
Én már nem utazok sportfogadásban... :SBlitzer Martin írta:Lámer Zoltán írta:És a Dallas?Blitzer Martin írta:Webber pole-t is megéreztem![]()
![]()
![]()
![]()
Mocskos szarházi banda!
Tegnap meg mondtam neked a Helsingborg-ot? megtetted?
Lámer Zoltán írta:e Alex!!
Rossi döntött, és nem a zebrát választotta![]()
![]()
![]()
![]()
...azt nemszereti
ezt most is bizonyítodLámer Zoltán írta:
Én már nem utazok sportfogadásban... :S
CsomaAlex írta:ezt most is bizonyítodLámer Zoltán írta:
Én már nem utazok sportfogadásban... :S
Lámer Zoltán írta:De legalább nem csak a Barca meze tesznye:
http://i82.photobucket.com/albums/j270/ ... c2601b.jpg
![]()
![]()
![]()
Szerintem azért az a pénz is jól jönne, amit az EL szereplésért kapnak. Pontokért, győzelemért, döntetlenért járó pénz, csoportgyőzelem, utána meccspénz, TV-s pénzek, jegyeladás... még egy Juventusnak is jól jönne szerintemCsomaAlex írta:nem kell sajnálni az EL nem annyira vonzó lásd tavalyelég lesz a bajnokságra figyelni
CsomaAlex írta:van pénz nyugi, új stadion![]()
majd most figyuzz
neked elég szűk a látótered így teljesen megértemLámer Zoltán írta:CsomaAlex írta:van pénz nyugi, új stadion![]()
majd most figyuzz
100millából jön majd 4 olyan játékos, akik közül 4nak még a nevét sem hallottam
És mit kapsz érte?Lámer Zoltán írta:Bwin Nations Cup Póker Bajnokság végeredménye:
Elmondhatom magamról, hogy a 4 hetes bajnokság után, a több mint 3000 magyar pókeres közül én lettem a 2. legjobb
Ezen kívül összesen 3 embernek sikerült (énis) 3 héten is megnyernie legalább 1 tervezett versenyt
Gondoltam megosztom veletek.....bocsi :d
Az mennyi magyar pénzben?CsomaAlex írta:Ott van mellette.....ha megnyitod a linket
240$ jelképes összeget.......viszont az elmúlt 4 hét TISZTA nyeresége...2500 forint indulóval összesen 480K forint
Most Zoli voltam, csak Alexnál
amióta a Zimány Lindával van valahogy olyan celeb lett belőle vagy hogy mondjamCsomaAlex írta:
elérte hogy mindenki utálja
Kenubi írta:Aki teheti azt megkérném, hogy fussa le
http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=15332
Én nekem ez az egy verseny a ballagási pénz...Lámer Zoltán írta:Szép volt Mixi, de ezt már írtam régebben is![]()
Nekem nincs pénzem ilyenekre, de azért az RBR is kárpótol
Csomos Miklos írta:Én nekem ez az egy verseny a ballagási pénz...Lámer Zoltán írta:Szép volt Mixi, de ezt már írtam régebben is![]()
Nekem nincs pénzem ilyenekre, de azért az RBR is kárpótol,meg egy két fuvar külföldre...
nem volt olcsó.. :/
kicsit kapd magad össze bwinen és lehetahogy látom mennyiket nyersz
így van..nekem kb most annyiba volt..csak hát ugye az autó adottLámer Zoltán írta:Csomos Miklos írta:Én nekem ez az egy verseny a ballagási pénz...Lámer Zoltán írta:Szép volt Mixi, de ezt már írtam régebben is![]()
Nekem nincs pénzem ilyenekre, de azért az RBR is kárpótol,meg egy két fuvar külföldre...
nem volt olcsó.. :/
kicsit kapd magad össze bwinen és lehetahogy látom mennyiket nyersz
A nyereményemből mentem el a múltkori gokartra, ami hát benne volt 60-ba összesen. Ennyire szerintem még a rally sem lenne drága, ha lenne autóm, viszont amíg nincs, addig nem fogok arról álmodozniHa majd lesz fölösleges 200-400K-m, akkor majd veszek egy szakadt szuszkát, vagy valamit, és majd rallyzgatok. Ám erre nem sok esély van
Csomos Miklos írta:más:nincs s2000-re setupod???mindegy milyen autó,csak mert törlődött megint mindenem :/
meg n3-as autókra? valakinek?