Újratelepítés, vagy más logitech driver hozzá.lacka6 írta:Sziasztok!
Olyan gondom lenne a momo kormányommal, hogy gép bekapcsolásakor balra kiteker teljesen és és teljes erőből fogja a FFB egészen adig mig el nem tekerem teljesen jobbra, utána már beáll középre.
A kormány állandóan áram alattvan és usb-ből sincs kihúzva.
Nem tudom miért csinálja ezt, egy ideig szépen csendbe és mozdulatlanul türte a gép bekapcsolást.
Nem okoz különösebb problémát csak zavar, a momo tökéletesen müködik.
Kormánygondok!
Moderátor: Moderátor
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Re: Kormánygondok!
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Laller
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nekem ugyanezt csinálja. Nem találtam megoldást rá.
Kihúzóm ha nem kell, ennyi csak....
Kihúzóm ha nem kell, ennyi csak....
- kikiny
- [Salgo ASE]
Szokott oylat csinálni G25 hogy nem fordul, vagy felakad a gáz vagy ilyenek, elkezdett produkálni ilyesmiket. Akkor már döglődik, vagy csak rossz napja van?
S A L G Ó A. S. E.
7. MRBR Champion
7. MRBR Champion
- goyo
- RBR Fan aktív tag
kikiny írta:Szokott oylat csinálni G25 hogy nem fordul, vagy felakad a gáz vagy ilyenek, elkezdett produkálni ilyesmiket. Akkor már döglődik, vagy csak rossz napja van?

Én személy szerint még nem találkoztam hasonlóval, még korábbi lepukkantabb G25-eimnél sem fordult elő!
Max. kapd szét, aztán adj neki pár korty WD40-et

- kikiny
- [Salgo ASE]
Arra nekem nagyon rá kell szánni magam h szétszedjem, nem vagyok egy műszaki zseni 

S A L G Ó A. S. E.
7. MRBR Champion
7. MRBR Champion
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Segítsek???kikiny írta:Arra nekem nagyon rá kell szánni magam h szétszedjem, nem vagyok egy műszaki zseni

Komolyra fordítva a szót....még csak nem is hallottam ilyen féle hibát..

HFRT Team
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Linkeld már be olyan régen láttam, had tanuljanak az újak isNyilasM írta:Segítsek???volt róla videó is hogy én hogy javítom....
![]()
![]()

- goyo
- RBR Fan aktív tag
Jaja, én sem láttam sajnos! ...sejtésem van mondjuk...lacka6 írta:Linkeld már be olyan régen láttam, had tanuljanak az újak isNyilasM írta:Segítsek???volt róla videó is hogy én hogy javítom....
![]()
![]()

- astrati
- RBR Fan aktív tag
Segítség kellene!G-25 olyan dolgokat produkál nekem,hogy ha úgy van kedve,nem reagál sem a kormánymozdulatokra,sem a váltásokra.
Ez ilyen pillanatnyi kihagyás jelleggel.Csak szar mikor 170-nél nem reagál ha elfordítom
Ja!És ilyenkor mindig kihagy a force is
Hátha van ilyen dologgal valakinek már tapasztalata. 

Sok együttesnek van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet. Hala Madrid
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Phh, konkrét tapasztalat nincs, de ha lehetőséged engedi, próbáld ki egy másik táppal! Én arra tippelek, h. megtört a vezeték v.hol! REMÉLJÜK, mert az könnyen orvosolható!astrati írta:Segítség kellene!G-25 olyan dolgokat produkál nekem,hogy ha úgy van kedve,nem reagál sem a kormánymozdulatokra,sem a váltásokra.Ez ilyen pillanatnyi kihagyás jelleggel.Csak szar mikor 170-nél nem reagál ha elfordítom
Ja!És ilyenkor mindig kihagy a force is
Hátha van ilyen dologgal valakinek már tapasztalata.

...rögtönzött javításként kipróbálhatod leszedni a kormányt, kicsit megigazgatni a táp csatlakozóját, esetleg fordítani rajta, törjön a másik irányba is!

- tomilevi
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Hogy lehet teljesen kikapcsolni, hogy semmilyen hatása ne legyen a force feedbacknak a Momo Racing alatt? Mert mikor például hirtelen berántom a kormányt pl jobbra, akkor vhogy megakad ... :S
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Játékvezérlők beállításánál, v. a profilerben.tomilevi írta:Hogy lehet teljesen kikapcsolni, hogy semmilyen hatása ne legyen a force feedbacknak a Momo Racing alatt? Mert mikor például hirtelen berántom a kormányt pl jobbra, akkor vhogy megakad ... :S

Játékvezérlő beállítások:

- tomilevi
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Na de én olyat akarok, hogy ne is kelljen bedugni a ffb-t a konnektorba és a kormányba ....és úgy lehessen normálisan tekerni.
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Sztem ha nem dugod be akkor nem működik a kormány.tomilevi írta:Na de én olyat akarok, hogy ne is kelljen bedugni a ffb-t a konnektorba és a kormányba ....és úgy lehessen normálisan tekerni.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- tomilevi
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Hát igen ... de van aki úgy megy, hogy nem dugja be és működik neki rendesen ... 

- goyo
- RBR Fan aktív tag
...és akkor minek a műterheléses, full extrás kormány?tomilevi írta:Hát igen ... de van aki úgy megy, hogy nem dugja be és működik neki rendesen ...

-
- Vendég
Sziasztok!
Tegnap vettem egy kormányt: Saitek Wheels 4 in 1 (ez a típus)
Nem tudom helyes működésre bírni, a játék (rFactor) beállításánál nagy nehezen belehet állítani, de legutóbb pl. nem tudtam de játék kezdéskor nem reagál semmire...
Nem tudtam még a kalibrációt sem megcsinálni, mert a használati utasítás angol, ráadásul csak PS2-höz van... :S
Kérem segítsetek, már nagy kiakarom próbálni:$
Tegnap vettem egy kormányt: Saitek Wheels 4 in 1 (ez a típus)
Nem tudom helyes működésre bírni, a játék (rFactor) beállításánál nagy nehezen belehet állítani, de legutóbb pl. nem tudtam de játék kezdéskor nem reagál semmire...
Nem tudtam még a kalibrációt sem megcsinálni, mert a használati utasítás angol, ráadásul csak PS2-höz van... :S
Kérem segítsetek, már nagy kiakarom próbálni:$
- kovimartin
- RBR Fan
Sziasztok olyan problémám van a momommal hogy ha berántom hirtelen pl jobbra majd vissza középre akkor nem áll vissza rendesen és a kocsi akkor megy egyenesbe ha kb el van fordítva a kormány egy picit és úgy áll vissza középre ha elfordítom teljesen balra és vissza !
Mi lehet a gond elég idegesítő ??!!

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Nekem nem így írtad le facebookon...kovimartin írta:Sziasztok olyan problémám van a momommal hogy ha berántom hirtelen pl jobbra majd vissza középre akkor nem áll vissza rendesen és a kocsi akkor megy egyenesbe ha kb el van fordítva a kormány egy picit és úgy áll vissza középre ha elfordítom teljesen balra és vissza !
Ki vannak kopva a fogaskerekek, illetve tipikus Momo betegség hirtelen mozdulatoknál, ezzel már nem lehet mit csinálni sajnos, óvatosan kell vele menni.
- kovimartin
- RBR Fan
Áá. És nem lehet olajozni talán úgy valamit javìt vagy nem ?Bóta Róbert írta:Nekem nem így írtad le facebookon...kovimartin írta:Sziasztok olyan problémám van a momommal hogy ha berántom hirtelen pl jobbra majd vissza középre akkor nem áll vissza rendesen és a kocsi akkor megy egyenesbe ha kb el van fordítva a kormány egy picit és úgy áll vissza középre ha elfordítom teljesen balra és vissza !
Ki vannak kopva a fogaskerekek, illetve tipikus Momo betegség hirtelen mozdulatoknál, ezzel már nem lehet mit csinálni sajnos, óvatosan kell vele menni.

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Műanyag fogaskerék...Sajnos ez ilyen. De kopva, érted, nem száradva. Azon mit olajozol? A fogak nem "nőnek vissza"...

- kovimartin
- RBR Fan
Max ki csrélni lehet !Bóta Róbert írta:Műanyag fogaskerék...Sajnos ez ilyen. De kopva, érted, nem száradva. Azon mit olajozol? A fogak nem "nőnek vissza"...![]()

- goyo
- RBR Fan aktív tag
Így van! Hívd föl Logiékat és ha mákod van (és már miért ne lenne!) kapsz egy kupont, v. ha mondjuk nem túl öreg a kormányod, akár még egy új DFGT is befigyelhet!!kovimartin írta:Max ki csrélni lehet !Bóta Róbert írta:Műanyag fogaskerék...Sajnos ez ilyen. De kopva, érted, nem száradva. Azon mit olajozol? A fogak nem "nőnek vissza"...![]()

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
...kitörölhetem a p.csámat a kuponnal...van Nekem is egy 50%-os....de náluk a g27 90e Ft...goyo írta: Így van! Hívd föl Logiékat és ha mákod van (és már miért ne lenne!) kapsz egy kupont, v. ha mondjuk nem túl öreg a kormányod, akár még egy új DFGT is befigyelhet!!
HFRT Team
- goyo
- RBR Fan aktív tag
NyilasM írta:...kitörölhetem a p.csámat a kuponnal...van Nekem is egy 50%-os....de náluk a g27 90e Ft...goyo írta: Így van! Hívd föl Logiékat és ha mákod van (és már miért ne lenne!) kapsz egy kupont, v. ha mondjuk nem túl öreg a kormányod, akár még egy új DFGT is befigyelhet!!

...ha gondolod és nem használod föl, dobj egy árat rá mailben, v. pü-ben, aztán megbeszéljük a részleteket!

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Jóó...értem hogy 45-ért meghozzák...60-ért simán elmegy mert az árgépen is 68 a min. ár ,és ráadásul egy boltban rendelni szarabb mint direkt a logi-tól 2év garival... átgondolom..attól függ meddig bírja a javított 25-öm ill. egy kis +zsé is kell hozzá..
HFRT Team
- kovimartin
- RBR Fan
1 éves ! vagy arra gondoltam hogy rakok bele fém fogaskereket !goyo írta:Így van! Hívd föl Logiékat és ha mákod van (és már miért ne lenne!) kapsz egy kupont, v. ha mondjuk nem túl öreg a kormányod, akár még egy új DFGT is befigyelhet!!kovimartin írta:Max ki csrélni lehet !Bóta Róbert írta:Műanyag fogaskerék...Sajnos ez ilyen. De kopva, érted, nem száradva. Azon mit olajozol? A fogak nem "nőnek vissza"...![]()

- kovimartin
- RBR Fan
Ez lehet el kopva ? http://m.youtube.com/index?desktop_uri= ... tJsvqm4BDcBóta Róbert írta:Műanyag fogaskerék...Sajnos ez ilyen. De kopva, érted, nem száradva. Azon mit olajozol? A fogak nem "nőnek vissza"...![]()

- goyo
- RBR Fan aktív tag
1 éves?? Akkor ne csinálj vele semmit, hívd föl a Logitechet, szerintem kapsz egy új DFGT-t!kovimartin írta:1 éves ! vagy arra gondoltam hogy rakok bele fém fogaskereket !

Sok sikert!

- kovimartin
- RBR Fan
És melyiket hívjam mert van sok tudsz linkelni ?goyo írta:1 éves?? Akkor ne csinálj vele semmit, hívd föl a Logitechet, szerintem kapsz egy új DFGT-t!kovimartin írta:1 éves ! vagy arra gondoltam hogy rakok bele fém fogaskereket !(...ha valakitől vetted kéz alól, akkor azt nehogy mond!)
Sok sikert!

- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
G25 kormányom USB vezetéke kettészakadt. Lehet vele kezdeni valamit, mert ugye a kormányom nem megy.
Vagy ennyi volt neki?
Vagy ennyi volt neki?
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Szerintem meg lehet forrasztani.rallyfenegyerek írta:G25 kormányom USB vezetéke kettészakadt. Lehet vele kezdeni valamit, mert ugye a kormányom nem megy.
Vagy ennyi volt neki?

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Én is arra gondoltam hogy veszek egy pendrive hosszabbító kábelt az is, ugyan olyan vezetékekből áll.Potyor írta:Szerintem meg lehet forrasztani.rallyfenegyerek írta:G25 kormányom USB vezetéke kettészakadt. Lehet vele kezdeni valamit, mert ugye a kormányom nem megy.
Vagy ennyi volt neki?
Ászt forrasztani a kormányra.
Sztetek?
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Bivaly
- RBR Fan
Sima liba, ess neki a blankolóval, meg a forrasztóval (meg zsugorcsővelrallyfenegyerek írta:Én is arra gondoltam hogy veszek egy pendrive hosszabbító kábelt az is, ugyan olyan vezetékekből áll.Potyor írta:Szerintem meg lehet forrasztani.rallyfenegyerek írta:G25 kormányom USB vezetéke kettészakadt. Lehet vele kezdeni valamit, mert ugye a kormányom nem megy.
Vagy ennyi volt neki?
Ászt forrasztani a kormányra.
Sztetek?

"3,..2,..1,..RAJT!!!!!!!.................Nno!"
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- goyo
- RBR Fan aktív tag
+36 177 74 853kovimartin írta:És melyiket hívjam mert van sok tudsz linkelni ?goyo írta:1 éves?? Akkor ne csinálj vele semmit, hívd föl a Logitechet, szerintem kapsz egy új DFGT-t!kovimartin írta:1 éves ! vagy arra gondoltam hogy rakok bele fém fogaskereket !(...ha valakitől vetted kéz alól, akkor azt nehogy mond!)
Sok sikert!

- kovimartin
- RBR Fan
+36 177 74 853[/quote]
Köszi beszéltem velük azt mondta hogy nézzem meg más gépen meg másik usb porton ha nem jó hívjam vissza !
De azt meg nem akarom hogy elvigyék mert ki tudja hogy mikor hozzák vissza aztán itt meg jönnek a versenyek sorban aztán nem tudok játszani
Köszi beszéltem velük azt mondta hogy nézzem meg más gépen meg másik usb porton ha nem jó hívjam vissza !
De azt meg nem akarom hogy elvigyék mert ki tudja hogy mikor hozzák vissza aztán itt meg jönnek a versenyek sorban aztán nem tudok játszani

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Köszi beszéltem velük azt mondta hogy nézzem meg más gépen meg másik usb porton ha nem jó hívjam vissza !kovimartin írta:+36 177 74 853

De jó kormánnyal, sztem jobb lenne.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- kovimartin
- RBR Fan
De jó kormánnyal, sztem jobb lenne.[/quote]rallyfenegyerek írta:Köszi beszéltem velük azt mondta hogy nézzem meg más gépen meg másik usb porton ha nem jó hívjam vissza !kovimartin írta:+36 177 74 853
Most az néztem hogy átraktam másik usb portba és most nem csinálja annyira !
Nem lehet az hogy régiek az usb portjaim ?!

Üdv. Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy G27-es kormányhoz és pedálhoz lehet-e használni G25-ös váltót? Bocs a hülye kérdésért, de az ilyen több alkatrészes dolgokban nem igazán mozgok otthon.
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Sajnos nem lehet.Effendi írta:Üdv. Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy G27-es kormányhoz és pedálhoz lehet-e használni G25-ös váltót? Bocs a hülye kérdésért, de az ilyen több alkatrészes dolgokban nem igazán mozgok otthon.

Köszönöm a gyors választ!
- Varga Pedro
- RBR Fan
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a a fék akkor is megy mikor nem akarom, vagyis menet közben fékezget......nem sokat, de épp annyira, hogy lassabban tudok felgyorsulni, illetve mikor a gázt padlózom, akkor is bele fékez. Logitec Formula Force EX-ről van szó. Már többször kalibráltam, de ott is látom, hogy kileng a mutató. Ha visszahúzom a pedált, akkor ok, de ha elengedem, akkor megint rossz lesz.
Mi lehet ez?
Az a problémám, hogy a a fék akkor is megy mikor nem akarom, vagyis menet közben fékezget......nem sokat, de épp annyira, hogy lassabban tudok felgyorsulni, illetve mikor a gázt padlózom, akkor is bele fékez. Logitec Formula Force EX-ről van szó. Már többször kalibráltam, de ott is látom, hogy kileng a mutató. Ha visszahúzom a pedált, akkor ok, de ha elengedem, akkor megint rossz lesz.
Mi lehet ez?
Pedro
HELL DIGITAL RALLY TEAM N4
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Szia! Nekem Formula ForceVarga Pedro írta:Sziasztok!
Mi lehet ez?
GP-m volt és én is találkoztam ezzel a problémával, amit a potik megtakarìtása meg is oldotta. Nem nagy művelet.

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Varga Pedro
- RBR Fan
Köszi Potyor!Potyor írta:Szia! Nekem Formula ForceVarga Pedro írta:Sziasztok!
Mi lehet ez?
GP-m volt és én is találkoztam ezzel a problémával, amit a potik megtakarìtása meg is oldotta. Nem nagy művelet.
Vagyis szedjem szét és tisztítsam?
Pedro
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Igen, szedd szét. Takarìtsd ki, majd vmi kontaktus spray-vel fújd be a potikat. Ennyi. 

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Varga Pedro
- RBR Fan
Köszi Potyor!Potyor írta:Szia! Nekem Formula ForceVarga Pedro írta:Sziasztok!
Mi lehet ez?
A helyzet megoldódott! Kösz a tanácsot!
Pedro