Moderátor: Moderátor
Az számít hogy mikor kezded?Rolly írta: Kicsit bealudtam a rajtnál, 40 percet késtem.
jobb oldalon a zöld pipával jóvá kell hagyni.Bóta Róbert írta:Hogy indul el egyáltalán a verdaMert én belőttem a pontokat, de fél napja egy helyben állok
Az addig oké, de 55-el megyek egyhelybenPapa_G írta:jobb oldalon a zöld pipával jóvá kell hagyni.Bóta Róbert írta:Hogy indul el egyáltalán a verdaMert én belőttem a pontokat, de fél napja egy helyben állok
Lehet a közönségnek pörögsz.Bóta Róbert írta:Az addig oké, de 55-el megyek egyhelybenPapa_G írta:jobb oldalon a zöld pipával jóvá kell hagyni.Bóta Róbert írta:Hogy indul el egyáltalán a verdaMert én belőttem a pontokat, de fél napja egy helyben állok
Robi, fent jobb oldalt van egy ilyen kis kör alakú két nyil, meleltte pedig, hogy OFF. Ha rákattintasz, akkro visszaszámol.Bóta Róbert írta:Hogy indul el egyáltalán a verdaMert én belőttem a pontokat, de fél napja egy helyben állok
Szerintme igen, elvileg 10:00-kor van a rajt.Papa_G írta:Az számít hogy mikor kezded?Rolly írta: Kicsit bealudtam a rajtnál, 40 percet késtem.
Akkor csak az nyerhet, aki két hétig minden nap 10-kor ráér? Baro egy játék.Rolly írta:Szerintme igen, elvileg 10:00-kor van a rajt.Papa_G írta:Az számít hogy mikor kezded?Rolly írta: Kicsit bealudtam a rajtnál, 40 percet késtem.
És ha nem vagy online, akkor alapból elvileg "csak" 100%-on megy az autó, meg nem is az optimális útvonalon.
A térképen a fekete elvileg járhatatalan terep. Azon nem tudsz átmenni, tervezz úgy útvonalat, hogy vezesd el onnan az autót .Bóta Róbert írta:Semmi nem változik.![]()
Akár új útvonalat csináltam, bármit, semerre nem akar elindulni a fekete csík mellől, sehogy nem tudok eljönni onnan.
Pont ezt mondom, hogy ONNAN nem akar eljönni. Oda rakott alapból.Rolly írta:A térképen a fekete elvileg járhatatalan terep. Azon nem tudsz átmenni, tervezz úgy útvonalat, hogy vezesd el onnan az autót .Bóta Róbert írta:Semmi nem változik.![]()
Akár új útvonalat csináltam, bármit, semerre nem akar elindulni a fekete csík mellől, sehogy nem tudok eljönni onnan.
Ne aggódj.. majd visszafordul megintBóta Róbert írta:Gyó, raj vagyok, szerintem mostmár jó lesz.
Eddig folyamatosan csak visszafelé estem, már 35ezer valahányadik voltam, most jöttem fel 22ezer valahány helyet, 13299. vagyok
11323.Toth Laci írta:Ne aggódj.. majd visszafordul megintBóta Róbert írta:Gyó, raj vagyok, szerintem mostmár jó lesz.
Eddig folyamatosan csak visszafelé estem, már 35ezer valahányadik voltam, most jöttem fel 22ezer valahány helyet, 13299. vagyok
Nem tudom mi van vele, mert 181 km-nél én úgy láttam ő vezet, mostmeg megnézem ugyanott, és 53 perc hátrányban van.csery írta:181 Km-nél Chicherit vezetett, de a cp1-nél már nincs sehol....nemtom mivan vele, de ez megint nem az ő dakarja, tegnap is és úgynézki ma is a "f sz rosz végére állt"
Gordon tegnap asszem azt nyilatkozta, hogy ezek a pályák még nem igazán fekszenek nekik, remélem később azért jó lesz majd
ööö... összetetet néztem az előbb.Papa_G írta:Nem tudom mi van vele, mert 181 km-nél én úgy láttam ő vezet, mostmeg megnézem ugyanott, és 53 perc hátrányban van.csery írta:181 Km-nél Chicherit vezetett, de a cp1-nél már nincs sehol....nemtom mivan vele, de ez megint nem az ő dakarja, tegnap is és úgynézki ma is a "f sz rosz végére állt"
Gordon tegnap asszem azt nyilatkozta, hogy ezek a pályák még nem igazán fekszenek nekik, remélem később azért jó lesz majd
Hogy a CP1-nél még nincs ott, az nem biztos, hogy probléma. Gondolom a tegnapi miatt hátrébbról indul.
Gordonnak meg hiába fekszik majd a sivatag, ha itt lemarad.
Hát a Dakarban mindí az a ciki, hogy kinek milyen problémái lesznek.Rolly írta:Hát azért ahogy elnézem ezt a dakart már most is elég papírforma...
Al-Attiyah, Sanyi Bácsi, Peterhansel, aztán szünet, és mindenki más
Igaz. Nagyon messze van még a végePapa_G írta:Hát a Dakarban mindí az a ciki, hogy kinek milyen problémái lesznek.Rolly írta:Hát azért ahogy elnézem ezt a dakart már most is elég papírforma...
Al-Attiyah, Sanyi Bácsi, Peterhansel, aztán szünet, és mindenki más
Múlt évben is papírforma szerint Sanyesz vezetett, aztán pottyant egyet.
Al-attiyahnak is behalt a gempa.
Én is bent vagyok, nem volt valami nagy különbség köztünk ma.Papa_G írta:Befejeztem a mai napot is.
Tök jó helyen voltam, atán beleakadtam valami sziklába. Ott állt vagy 20 percet, mire visszatereltem.
Na nembaj.
Hát nem sok volt az biztos.Rolly írta:Én is bent vagyok, nem volt valami nagy különbség köztünk ma.Papa_G írta:Befejeztem a mai napot is.
Tök jó helyen voltam, atán beleakadtam valami sziklába. Ott állt vagy 20 percet, mire visszatereltem.
Na nembaj.
Aztán kalappal a holnapi naphoz
http://www.virtualrallygame.com/ranking.phpPapa_G írta:Hát nem sok volt az biztos.Rolly írta:Én is bent vagyok, nem volt valami nagy különbség köztünk ma.Papa_G írta:Befejeztem a mai napot is.
Na nembaj.
Aztán kalappal a holnapi naphoz
Bár őszintén szólva foggalmam sincs miért küzdünk.Ilyen hogy összetett állás valahol, vagy valami... így nem sok értelme van, csak egy kis napi versengés. Dehát nem ez lenne a lényeg.
Az igaz is, csak nem működik.Bóta Róbert írta: http://www.virtualrallygame.com/ranking.php
Lehet nézni külön szakaszonként is, illetve a Myposition-nél van General is.
Ráadásnak ezek nem is álltak...Ültek bakker külső íven a pálya szélénPapa_G írta:Na. Igazából sokkal rosszabb helyre esetleg az útra lehet állni.
http://www.youtube.com/watch?v=OVdix0nk ... re=related
Ezek a spanyol ajkú nemzetek, valami különleges halálvággyal rendelkeznek.
Minden rallyn a legveszélyesebb helyeken állnak, meg emellett van egy csomó hülyeségük. Bikafuttatás, élő piramis, stb. De az is lehet csak én vagyok gyáva.
Ez csak az elejében érdekesCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
PerszeMike83 írta:Ez csak az elejében érdekesCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
10 autóval,motorral hátrébbról már természetes dolog
Mindenesetre nagy respect neki
Hát erre szerződtették. :SCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
őt??Rolly írta:Hát erre szerződtették. :SCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
Rolly írta:Hát erre szerződtették. :SCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
Ja, bocsi, igazad van, csak hirtelen összekevertem a két uriembertCsomos Miklos írta:őt??Rolly írta:Hát erre szerződtették. :SCsomos Miklos írta:Casteumegállt segíteni Comanak..azért,érdekes az első helyért küzd és simán ott megállt segített neki
![]()
hát én úgy tudom hogy ő saját csapatott alapított a Sherco Teamből,szóval nem hiszem...
de lehet rosszul tudom
De Peterhansi beelőzte a célig.Papa_G írta:
De legalább Al-attiyah vezet.![]()
Hát elég érdekes, hogy egyik ellenőrzőponton sincs ideje, de a végén meg első lett.Mike83 írta:De Peterhansi beelőzte a célig.Papa_G írta:
Gordon-nal vajon mi lehet?
HoppáréPapa_G írta:Hát elég érdekes, hogy egyik ellenőrzőponton sincs ideje, de a végén meg első lett.Mike83 írta:De Peterhansi beelőzte a célig.Papa_G írta:
Gordon-nal vajon mi lehet?
Szegény Buggy-s mit gondolhatott mikor meglátta a feje fölött 5-6 méterrel azt a nagy monstrumot?Papa_G írta:http://www.youtube.com/watch?v=S3c-czqLSxU
jó két órát kapott...Papa_G írta:Peterhansellel mi történt?
Eltört a "Driveshaft"-ja...Papa_G írta:Peterhansellel mi történt?