Nem tudom letölteniBunyo írta:Tudom most mindenki az OB-vel van elsősorban elfoglalva de az átigazolásom örömére elkészítettem első RBR-es videómat, kíváncsi vagyok, hogy tetszikJó szórakozást hozzá!
![]()
http://srt-rbr.atw.hu/hell_drt_bunyopromo.wmv

Moderátor: Moderátor
Nem tudom letölteniBunyo írta:Tudom most mindenki az OB-vel van elsősorban elfoglalva de az átigazolásom örömére elkészítettem első RBR-es videómat, kíváncsi vagyok, hogy tetszikJó szórakozást hozzá!
![]()
Bitto Zsolt írta:
olyan mértékben ... szét az ideg
lerúgtam a monitort a ... helyéről
a billentyűkből meg kiperegtek a gombok
tolom ezerrel csatában az elejével
erre lefagy a ... gép
nem bírt ki 5 percet
már bevágtam 1 üveg vörösbortDigitalboy írta:Bitto Zsolt írta:
olyan mértékben ... szét az ideg
lerúgtam a monitort a ... helyéről
erre lefagy a ... gép
nem bírt ki 5 percet
Sajnálom tesó. Tavaly is folyton a teknika szivatott meg!
Asszem csak akkor kötelező, ha a videóba be szeretnél kerülni. (Bár engedetlenségi mozgalmat láttam kibontakozni az egyik szponzor ellen, úgyhogy nem tom mi a tuti.)Hulp írta:Srácok, mi a helyzet ezzel a festés meg rajtszám dologgal? Ez kötelező, vagy opcionális? Mert nekem az eredeti skin van. Úgyhogy leshetem mindig a szép amerikai zászlót a motorháztetőn.Nem nagyon értem hogy került az oda egyébként.
Egyébként a túlélésért folytatott harcom egész tűrhetően alakul az ob-n. Hajrá minden csapattagnak!
Huh, ba...us, egy nap alatt mennyit írtok?rallyfenegyerek írta:Hát maga mit csinált?![]()
Nem sokáig jutottál.
![]()
Wow, Te vagy az emberem, küldöm hamarosan, biztos ezért estem ki, nem volt újítás, megújulás.Hlavacsek Istvan írta: Ati hétvégén elvileg nekem belefér
Küldj el mindent és összedobom
Ati hozzád máskérdés tudjátok már pontosan a Miku Rally szakaszát
galpetya írta:Nem is én volnék ha nem kalandoztam volna.
Vannak benne jó ötletek, átváltások, de kicsit szaggat vagy csak nálam csinálja? Amúgy tetszik!Bunyo írta:Tudom most mindenki az OB-vel van elsősorban elfoglalva de az átigazolásom örömére elkészítettem első RBR-es videómat, kíváncsi vagyok, hogy tetszikJó szórakozást hozzá!
![]()
Haho, Te még élsz? Végre leporolod az autódat, ráfér.Jenck Galatz írta:Sziasztok
egy erdekes keresem van
Valaki letudna kuldeni ide vagy privatba a magyar bajnoki passwordjat ?
Sajna nekem nem kudtek meg el
Kosziiii
Ott lesz most az Extrém Kupa Szlalom is, nem? Az is szombaton. Vagy azon megy?Attila Szocs írta:Bátyám is Szentkirályszabadjai reptéren tesztel most szombaton, ahol volt a Rallye Show.
Látom nagyon sokan kiestek, nem baj legközelebb, ne adjátok fel!!!Bitto Zsolt írta:hlavi ,pipoly elött van n ben
de kemény lesz
De-de, ott lesz, de az a pályán lesz, aszfalton, a bátyám meg murván fog tesztelni egész du.-n. Külön leszünk egy helyen.Bóta Róbert írta:Ott lesz most az Extrém Kupa Szlalom is, nem? Az is szombaton. Vagy azon megy?Attila Szocs írta:Bátyám is Szentkirályszabadjai reptéren tesztel most szombaton, ahol volt a Rallye Show.
Ez könnyen megy!!!Ezustnap írta:Sziasztok!
Köszönöm a szives fogadtatást, üdvözlök mindenkit!
És ha már így alakult, ide is gyakran látogatok a továbbiakban.
Jön valaki a csapatba? Kéne egy kis bíztatás![]()
![]()
![]()
Az jóAttila Szocs írta:De-de, ott lesz, de az a pályán lesz, aszfalton, a bátyám meg murván fog tesztelni egész du.-n. Külön leszünk egy helyen.Bóta Róbert írta:Ott lesz most az Extrém Kupa Szlalom is, nem? Az is szombaton. Vagy azon megy?Attila Szocs írta:Bátyám is Szentkirályszabadjai reptéren tesztel most szombaton, ahol volt a Rallye Show.![]()
Nem bírok már magammal, nagyon várom, hogy halljam az EVO hangját, bátyám is kezdi formába hozni magát.
Bitto Zsolt írta: olyan mértékben basz szét az ideg
lerúgtam a monitort a kibaszott helyéről
erre lefagy a kibaszott gép
nem bírt ki 5 percet
Pont a héten néztem egy vidit Kankunennel, kérdezték mi kell a sikerhez, mi a titka? Erre így kezdte a választ: Először is legyen egy jó autód! Az összes többit utána sorolta, ha nincs jó technikád, ba....tod az egészet, hiába vagy tehetséges, ha Ő mondja, biztos úgy van.Digitalboy írta:Sajnálom tesó. Tavaly is folyton a teknika szivatott meg!
Miért, mi van ott?Hajdó László írta:..... csapitársak én hatalmasat csalódtam az OB-ban már rögtön itt az elején, ha valaki hosszan olvasta az OB topicot és a szakaszkommenteket a versenyen az meg érti, hogy miért ez a véleményem, egy komoly szervezést vártam, nem gyerekes vitákat és durva szavakat a fórumban. Régi veterán Simfanok, miért kell ezt engedni, kellene már egy kis komolyság az egésznek, az több embernek jót tenne! Komolyan gondolokodom rajta, hogy érdemes-e egyáltalán elindulni rajta.
Elnézést, de ez kikivánkozott.
Hajdó László írta:..... csapitársak én hatalmasat csalódtam az OB-ban már rögtön itt az elején, ha valaki hosszan olvasta az OB topicot és a szakaszkommenteket a versenyen az meg érti, hogy miért ez a véleményem, egy komoly szervezést vártam, nem gyerekes vitákat és durva szavakat a fórumban. Régi veterán Simfanok, miért kell ezt engedni, kellene már egy kis komolyság az egésznek, az több embernek jót tenne! Komolyan gondolokodom rajta, hogy érdemes-e egyáltalán elindulni rajta.
Hűséges olvasóLámer Zoltán írta:Hajdó László írta:..... csapitársak én hatalmasat csalódtam az OB-ban már rögtön itt az elején, ha valaki hosszan olvasta az OB topicot és a szakaszkommenteket a versenyen az meg érti, hogy miért ez a véleményem, egy komoly szervezést vártam, nem gyerekes vitákat és durva szavakat a fórumban. Régi veterán Simfanok, miért kell ezt engedni, kellene már egy kis komolyság az egésznek, az több embernek jót tenne! Komolyan gondolokodom rajta, hogy érdemes-e egyáltalán elindulni rajta.
Megértem, de megértheted, hogy ln sem ezt vártam....mindent megtettem, hogy jó legyen minden, hatalmas energia volt benne, erre ez lett a vége....egy hülye félreértés miatt, utána pedig már senkit ssem érdekelt, hogy milyen is az ob-s repim![]()
Kérem szépen a Kankunnen viditAttila Szocs írta:Pont a héten néztem egy vidit Kankunennel, kérdezték mi kell a sikerhez, mi a titka? Erre így kezdte a választ: Először is legyen egy jó autód! Az összes többit utána sorolta, ha nincs jó technikád, ba....tod az egészet, hiába vagy tehetséges, ha Ő mondja, biztos úgy van.Digitalboy írta:Sajnálom tesó. Tavaly is folyton a teknika szivatott meg!
Huha, nem lesz egyszerű, mert a héten nagyon sok rallys vidit néztem, próbálok fejben ráhangolodni, neten találtam valahol, megpróbálok rákeresni, ok?Hajdó László írta:Kérem szépen a Kankunnen vidit
Én sem.Digitalboy írta:Nem tudom letölteniBunyo írta:Tudom most mindenki az OB-vel van elsősorban elfoglalva de az átigazolásom örömére elkészítettem első RBR-es videómat, kíváncsi vagyok, hogy tetszikJó szórakozást hozzá!
![]()
Küld már el újra mert üres, és nem tudok vele mit kezdeni.Bitto Zsolt írta:át ment ,te küldted nekem is
bakker nyertem v 5 szakaszt pedig tavaly árpi volt a bajnok
ennyi biztató
lehet diginél kéne vinnem
még a lábam is fáj
jó hogy nem tőrt össze a monitor
Internet Explorer, mert a Mozilla nem szedni le.galpetya írta:Én sem.Digitalboy írta:Nem tudom letölteniBunyo írta:Tudom most mindenki az OB-vel van elsősorban elfoglalva de az átigazolásom örömére elkészítettem első RBR-es videómat, kíváncsi vagyok, hogy tetszikJó szórakozást hozzá!
![]()
Hát pedig valami hihetetlen ahogy áll az autó az úton. Nagyon szépen mentél addig.Attila Szocs írta:Huha, nem lesz egyszerű, mert a héten nagyon sok rallys vidit néztem, próbálok fejben ráhangolodni, neten találtam valahol, megpróbálok rákeresni, ok?Hajdó László írta:Kérem szépen a Kankunnen vidit
Amúgy itt a kiesésem:
ss1.abszolút első kieső
Az se nyitja meg.galpetya írta:Internet Explorer, mert a Mozilla nem szedni le.
Ne add fel. Lesz még jobb is.Thomika írta:jol kezdem a bajnokságot... még 1 szakaszt sem tudok végig menni... nem tom h mi történt.. de már amikor elindultam akkor nem igazán stimmelt az auto... utána meg egy kis balos kanyarnél nem akart fordulni.... és nyekk... szét b**sz az ideg ... ezt nem hiszem el...
![]()
![]()
![]()
Explorerben próbáljátok, de ne jobb gomb cél mentése másként hanem bal gombbal nyissátok meg és akkor ott majd rákérdez is lehet töltenirallyfenegyerek írta:Internet Explorer, mert a Mozilla nem szedni le.galpetya írta:Én sem.Digitalboy írta: Nem tudom letölteni
tiszta eurosportos lettgalpetya írta:Az első szakaszom.A borulásom több kamera állásból.
Gyorsan dobtam össze a vidit,úgy nézétek.![]()
Azt viszont nem tudom hogy feltöltés után miért romlott meg a minősége?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cY1dqyudEnc
galpetya írta:Az első szakaszom.A borulásom több kamera állásból.
Egy cseppet sem csodálkozom rajta.Bitto Zsolt írta:nem bírom megemészteni hogy lefagyott tegnap ez a szar
Csekkoltam a többi feltöltött videódat, Sex Action rulezgalpetya írta:Az első szakaszom.A borulásom több kamera állásból.
Alakul a C4. Sokat javítottam a setupon a prológ óta, így 2 leget le is gurultam. Még egy van hátra, majd valamikor a hétvégén... elvileg elégnek kéne lennie.Bitto Zsolt írta:király vagy Sebi
grat a célban lévőknek
galpetya írta:Az első szakaszom.A borulásom több kamera állásból.
Nagy rendezvény, nagy felelősség. Higgadt megfontolt hozzáállás kell és nem egyesével reagálni, hanem a szabályokra hagyatkozni. Van moderátori jogosultságod, élj vele. Nem magyarázkodni kell (mondjuk repit mutatni se kellett volna, ezzel támadási felületet adtál), hanem ha valaki nem tartja be a fórum szabályzatát, akkor zárni a topicot, moderálni és ha készen van újra meg lehet nyitni.Lámer Zoltán írta:Hajdó László írta:..... csapitársak én hatalmasat csalódtam az OB-ban már rögtön itt az elején, ha valaki hosszan olvasta az OB topicot és a szakaszkommenteket a versenyen az meg érti, hogy miért ez a véleményem, egy komoly szervezést vártam, nem gyerekes vitákat és durva szavakat a fórumban. Régi veterán Simfanok, miért kell ezt engedni, kellene már egy kis komolyság az egésznek, az több embernek jót tenne! Komolyan gondolokodom rajta, hogy érdemes-e egyáltalán elindulni rajta.
Megértem, de megértheted, hogy ln sem ezt vártam....mindent megtettem, hogy jó legyen minden, hatalmas energia volt benne, erre ez lett a vége....egy hülye félreértés miatt, utána pedig már senkit ssem érdekelt, hogy milyen is az ob-s repim![]()
martin ko ss3 -nsebgutkopf írta:Alakul a C4. Sokat javítottam a setupon a prológ óta, így 2 leget le is gurultam. Még egy van hátra, majd valamikor a hétvégén... elvileg elégnek kéne lennie.Bitto Zsolt írta:király vagy Sebi
grat a célban lévőknek
Még Bóta Róbi lehet a játszótársam, esetleg Martin.
Azért nem semmi, hogy vízen mennyire megmutatkozik a fizika, hogy ott az s2000 elvileg előnyben van a wrc-vel szemben, amit épphogy kompenzálni tud a motorerővel.