Logitech G25
Moderátor: Moderátor
- Csomos Miklos
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
-
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Bodzzza @ 2009 Vas. Jan. 18 22:38 írta:most nemtom.... 5 percel ezelött tudtam....

Itt van 3 őszehasonlitó oldal:
http://www.depo.hu/logitech/g25_racing_wheel
http://www.argep.hu/product_402616.html
http://www.arukereso.hu/jatekvezerlo-c3 ... 37955.html
Bóta Racing Hungary N4
http://www.rallyhir.hu
- multispeed_11
- Vendég
Eladó
Sziasztok fájó szívvel megválnék logitech g25 kormányomtól februárba vettem teljesen hibátlan! Én 80-ér vettem az ajánlatokat várom a multispeed_11@freemail.hu-ra minden verzió érdekel sziasztok
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
Re: Logitech G25
Ez tényleg az,jelenleg nem elérhetőgoyo írta:Bosszantásképpen:
http://www.ipon.hu/webshop/akcios/logit ... heel/14986

McCrash
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Tegnap én is néztem, akkor jó volt.jgy írta:Ez tényleg az,jelenleg nem elérhetőgoyo írta:Bosszantásképpen:
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés...jgy írta:Ez tényleg az,jelenleg nem elérhetőgoyo írta:Bosszantásképpen:
Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??)

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret.goyo írta:Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés...jgy írta:Ez tényleg az,jelenleg nem elérhetőgoyo írta:Bosszantásképpen:

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Úgy legyen cimbora, szorítok, h. összejöjjön! Én is reménykedem benne, h. így marad az ára és akkor talán egyszer... Nekem is...rallyfenegyerek írta:Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret.goyo írta: Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés...
Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??)![]()

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Kössz szépen. Aztán nehogy egyszerre vegyünk.goyo írta:Úgy legyen cimbora, szorítok, h. összejöjjön! Én is reménykedem benne, h. így marad az ára és akkor talán egyszer... Nekem is...rallyfenegyerek írta:Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret.goyo írta: Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés...
Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??)![]()

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
Remélem megy még az lejjebb is,és akkorgoyo írta:Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés...jgy írta:Ez tényleg az,jelenleg nem elérhetőgoyo írta:Bosszantásképpen:

- Amúgy a MOMO akkor sem kellene ha ingyen adnák
McCrash
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...jgy írta:Remélem megy még az lejjebb is,és akkor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan...

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
A GT vagy a sima DFP sokkal jobb mint a Momo. Nekem volt de eladtam és így vettem belőle a DFP-t. Nem bántam meg, hiszen nagyon jó kormány.goyo írta:Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...jgy írta:Remélem megy még az lejjebb is,és akkor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan...

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
rallyfenegyerek írta:A GT vagy a sima DFP sokkal jobb mint a Momo. Nekem volt de eladtam és így vettem belőle a DFP-t. Nem bántam meg, hiszen nagyon jó kormány.goyo írta:Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...jgy írta:Remélem megy még az lejjebb is,és akkor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan...![]()

Mizu? Kipróbáltad már az új drivert? Hidd el, megéri!
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- goyo
- RBR Fan aktív tag
rallyfenegyerek írta:Hú haver még le sem szedtem.![]()

http://www.logitech.com/index.cfm/411/&cl=hu,hu

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre.goyo írta:rallyfenegyerek írta:Hú haver még le sem szedtem.![]()
![]()
Semmi gáz, h. ne kelljen keresgélned, itt a link:
http://www.logitech.com/index.cfm/411/&cl=hu,hu![]()
Amúgy majd nézd meg a havas rallydat, jót csatáztunk...
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek...rallyfenegyerek írta:Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre.

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Megnéztem a drivert, hát nekem nem jött be. Sokkal furcsább volt a kormány mint előtte. Csak estem vele.goyo írta:Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek...rallyfenegyerek írta:Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre.
De a jó hír, hogy elvileg van 10.000 már félre téve a G25-re.

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Nos, sebaj, mindenesetre egy korábbit (03-04-05-öst) azért még próbálj ki, ha hozzá tudsz jutni, mert voltak benne szerintem szükséges frissítések az 5.01-hez képest...rallyfenegyerek írta:Megnéztem a drivert, hát nekem nem jött be. Sokkal furcsább volt a kormány mint előtte. Csak estem vele.goyo írta:Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek...rallyfenegyerek írta:Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre.
De a jó hír, hogy elvileg van 10.000 már félre téve a G25-re.
A jó hír pedig tényleg jó hír, ha így haladsz, 2 hónap és össze is jön!! Hajrá, hajrá!!!
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért.
Hát azért több mint 2 hónap, mert ezt csak úgy kaptam. Nem az én erőmből van.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Értem, nos, akkor legközelebb akkor frissíts, ha picit idegenné válik...rallyfenegyerek írta:Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért.

-Majd összejön az, csak bízzunk benne, h. nem ürülnek ki egyhamar a raktárak, mert sanda gyanúm szerint azért van ez a nagy csökkentés, h. ürüljenek a raktárak, legyen hely az új jövevénynek...

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Hát, de csak nem fogy el.goyo írta:Értem, nos, akkor legközelebb akkor frissíts, ha picit idegenné válik...rallyfenegyerek írta:Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért.
Hát azért több mint 2 hónap, mert ezt csak úgy kaptam. Nem az én erőmből van.Akkor jól fog jönni...
-Majd összejön az, csak bízzunk benne, h. nem ürülnek ki egyhamar a raktárak, mert sanda gyanúm szerint azért van ez a nagy csökkentés, h. ürüljenek a raktárak, legyen hely az új jövevénynek...

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Hlavi
- RBR Fan aktív tag
Sziasztok kis segítség kellene!!
Kb másfél éves a G25-öm és olyan problémával találkozok, hogy a visszajátszásokban
láton a féklámpám be be villan gyorsításkor is nézegettem a beállitását a kormánynak
de ott nemtaláltam ilyen érzékenységre állitási lehetőséget tudtok esetleg ti valami más
módszerról amivel ezt lehetne orvosolni ??
Kb másfél éves a G25-öm és olyan problémával találkozok, hogy a visszajátszásokban
láton a féklámpám be be villan gyorsításkor is nézegettem a beállitását a kormánynak
de ott nemtaláltam ilyen érzékenységre állitási lehetőséget tudtok esetleg ti valami más
- rbalint
- [HRHT] Tag
Legelső dolog, a pedál kitakarítása, és a potik kontaktsprayzése, mondjuk VD40-el, meg persze a rugók, tengelyek bezsírozása. Zsírnak szilikonos zsírt használj, vagy teflonosat, mert ezek nem eszik meg a műanyagot, mással ne próbálkozz, mert tönkreteheted a műanyag alkatrészeket. Ha így sem jó akkor jöhet a dxtweak2.Hlavacsek Istvan írta:Sziasztok kis segítség kellene!!
-
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!!
Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe
Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe

-
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik.I. Peremicki írta:akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!!
Ha jól tudom Séra Ricsinek van Win7-e, őt kérdezd meg.
Bóta Racing Hungary N4
-
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Ezt találtam nem tudom menyit értesz meg belőle:http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming ... m-p/295097talijani írta:Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik.I. Peremicki írta:akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!!
Bóta Racing Hungary N4
-
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
valamit megpróbálok. Köszi!talijani írta:Ezt találtam nem tudom menyit értesz meg belőle:http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming ... m-p/295097talijani írta:Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik.I. Peremicki írta:akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!!

- Soje
- RBR Fan
- Kapcsolat:
Szia!
Én 64 -bites Windows 7 -est használok, és Logitech G25 -ös kormányom van. Eleinte nekem sem volt Force FeedBack -em, de aztán rájöttem. A kormányhoz kaptam egy CD -t, melyen a Logitech Gaming Software 5.00 található, ezt feltelepítettem, de sajnos a Force FeedBack nem működött. Letöröltem a programot. Majd megpróbáltam feltelepíteni a legújabb kisadást, amit a logitech.com -ról töltöttem le, ez nem más mint a Logitech Gaming Software 5.08. Hát persze ezzel sem volt Force FeedBack -em. Aztán ezt is letöröltem.
És rájöttem. Először feltelepítettem a Logitech Gaming Software 5.00-t, majd letörlés nélkül hozzátelepítettem a Logitech GamingSoftware 5.08 -at. Tehát így gyakorlatilag 2 program van a gépemen, de valamiér így működik a Force FeedBack.
Ha gondolod próbáld ki, nekem segített. Egy próbát megér.
Üdv.:
Söje
Én 64 -bites Windows 7 -est használok, és Logitech G25 -ös kormányom van. Eleinte nekem sem volt Force FeedBack -em, de aztán rájöttem. A kormányhoz kaptam egy CD -t, melyen a Logitech Gaming Software 5.00 található, ezt feltelepítettem, de sajnos a Force FeedBack nem működött. Letöröltem a programot. Majd megpróbáltam feltelepíteni a legújabb kisadást, amit a logitech.com -ról töltöttem le, ez nem más mint a Logitech Gaming Software 5.08. Hát persze ezzel sem volt Force FeedBack -em. Aztán ezt is letöröltem.
És rájöttem. Először feltelepítettem a Logitech Gaming Software 5.00-t, majd letörlés nélkül hozzátelepítettem a Logitech GamingSoftware 5.08 -at. Tehát így gyakorlatilag 2 program van a gépemen, de valamiér így működik a Force FeedBack.
Ha gondolod próbáld ki, nekem segített. Egy próbát megér.
Üdv.:
Söje

-
- RBR Fan
Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez?
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
G25 52. 990 a legolcsóbbRoli írta:Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez?
G27 77. 950 a legolcsóbb
HELL DIGITAL RALLY TEAM
-
- RBR Fan
Köszi!Úgy látom te mindenkinek válaszolsz ha tudsz.rallyfenegyerek írta:G25 52. 990 a legolcsóbbRoli írta:Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez?
G27 77. 950 a legolcsóbb

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Igen ott néztem én. Mert ott egyben van az összes.Roli írta:Köszi!Úgy látom te mindenkinek válaszolsz ha tudsz.rallyfenegyerek írta:G25 52. 990 a legolcsóbbRoli írta:Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez?
G27 77. 950 a legolcsóbbAmúgy az argep.hu oldalon nézted?Ha máshol,kérlek írd le a címet.
De a duen.hu-n valaki hirdet most 45.000 ért.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- FEFECAPRI
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Az elején még csak néha csinálta, de mára már elviselhetetlen.
Lehet-e ezt a kis kapcsolót benne cserélni vagy esetleg valami házi praktika??
Olyasmi gomb van benne mint az egérben.
I.Vmax Rally Challenge S1600 1 helyezett
MORTEB 2009/2010 A2 1.helyezett
I.Historic Rally Challenge Yugo 3. helyezett
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop).FEFECAPRI írta:Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
DFP-nél volt ez gond, WD40 vagy más kontaktspré, illetve mikrokapcsoló csere...
- FEFECAPRI
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Köszi!!Bóta Róbert írta:Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop).FEFECAPRI írta:Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó.
I.Vmax Rally Challenge S1600 1 helyezett
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
És azt hogy/hol lehet állítani?FEFECAPRI írta:Köszi!!Bóta Róbert írta:Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop).FEFECAPRI írta:Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
...gondolom a profileren belül kell turkálni picit, pillanatnyilag nincs fenn a kormányom, így nem tudom megnézni. No, ezzel most jó sokat segítettemrallyfenegyerek írta:És azt hogy/hol lehet állítani?FEFECAPRI írta: Köszi!!

- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
rFactornál igen.. egyébként nem tudomásom szerint..FEFECAPRI írta: Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó.
Opel Astra GSi N3 

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Akkor ez is bukta.Retkes Péter írta:rFactornál igen.. egyébként nem tudomásom szerint..FEFECAPRI írta: Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!

Nálad mi a helyzet? Most arany áron megy még a használt G25 is! 50k környéke, amin még van gari...

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Nálam változatlan, sajnos pénzem nincs rá de nem adom föl nekem is kell egy G25.goyo írta:Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!Eladtam a G25-öt, ami végül is hibátlan volt, csak okoskodtam picit Logiéknál, meg volt egy jóvételes MoMo is a kezem alatt, amit szintén házhoz szállítottam egy srácnak, így összejött a dolog!
![]()
![]()
Nálad mi a helyzet? Most arany áron megy még a használt G25 is! 50k környéke, amin még van gari...
Az az álmom.

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- goyo
- RBR Fan aktív tag
Már szerintem módosíts picit az álmodom és változtasd G27-re!rallyfenegyerek írta:Nálam változatlan, sajnos pénzem nincs rá de nem adom föl nekem is kell egy G25.goyo írta:Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!Eladtam a G25-öt, ami végül is hibátlan volt, csak okoskodtam picit Logiéknál, meg volt egy jóvételes MoMo is a kezem alatt, amit szintén házhoz szállítottam egy srácnak, így összejött a dolog!
![]()
![]()
Az az álmom.![]()
Sokkal-sokkal jobb szerintem, mint a G25!

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Te azért mész rally-ra hogy 5 percenként sörért menjél a kocsmába.

HELL DIGITAL RALLY TEAM