Egy kis izelítő:

Moderátor: Moderátor
Én voltam. Király volt. Bár azt mondták nekem, ogy ezután jobban fog tetszeni mint a rall, én nem érzem, hogy jobban tetszett volna. De mondom, nagyon bitang volt. Ha hazaérek megszerzem a képeket amik készültek és felteszem.Bodzzza @ Kedd. Júl. 04, 2006 18:40 pm írta:hát jó lenne ismét magyar döntőst látni...
hát igen... az vmi vadállat volt. Engem az "Öreg" Per Eklund harciassága fogott meg a Saab-al. Sajna csak a B döntöig jutott de abban nagyot alakított. Palánkra tett a rajt után egy 206ost, majd agyon gyilkolta a vezető CitroenestPapa_G @ Csüt. Júl. 27, 2006 2:38 pm írta: De hogy az a C4 mit szólt... tejóösten.
Hát igen. Kinek a pap kinek a paplan. Nekem a rally jobban tetszik.Bodzzza @ Pént. Júl. 28, 2006 9:24 am írta:hát igen... az vmi vadállat volt. Engem az "Öreg" Per Eklund harciassága fogott meg a Saab-al. Sajna csak a B döntöig jutott de abban nagyot alakított. Palánkra tett a rajt után egy 206ost, majd agyon gyilkolta a vezető CitroenestAmi még nagyon teccett az a S1600-asok rajtja! Azok a hangok nagyon kemények voltak
Amin a legtöbbet röhögtem az az oroszoknak szóló olasz himnusz volt.
Nekem 2 dolog miatt teccik jobban mint a rally. Belátod szinte az egészet, és hatalmas test-test elleni csaták vannak.
És akkor Kenneth mivel tolja majd? Pinomakinek csak szép autói voltak eddigifj.Hatar Istvan @ Csüt. Dec. 18, 2008 11:02 pm írta:Pinomaki 2009-ben Hansen C4-vel támad!
Pinomaki honlapja
Ha információim nem csalnak akkor egy (620LE vagy NM) Hibrid motoros C4-el hajt majd...Fekete Misi @ 2008 Csüt. Dec. 18 23:29 írta:És akkor Kenneth mivel tolja majd? Pinomakinek csak szép autói voltak eddigAz a Clio is jól nézett ki
Szerintem inkább NM az.ifj.Hatar Istvan @ Csüt. Dec. 18, 2008 11:45 pm írta:Ha információim nem csalnak akkor egy (720LE vagy NM) Hibrid motoros C4-el hajt majd...
Hansen 2009
Ő egyben teszt pilóta is a Citroen Sportnak! A C4-el ő már akkor ment Rallycrossban mikor még csak terv volt hogy Rally-ban indulnak vele...
A Hibrid motoros dologgal gondolom ugyanez a helyzet...
Áááááááááááááááááááááááá. Esti rallycross verseny Pócson, és én Lengyelországban leszek....Na nembaj, majd megpróbálok nem arra gondolni, mikor Loeb meg Hirvonen eljön előttemifj.Hatar Istvan @ Vas. Dec. 21, 2008 12:15 am írta:2009 OB Versenynaptár
04. 12-13 Máriapócs
04. 25-26 Sosnova ZT (-Div9)
05. 19-17 Greinbach ZT
05.24 Nyirád (Div9)
05.29-31 Nyirád(EB)
06.20-21 Máriapócs(éjszakai) ZT
07.18-19 Nyirád
08.1-2 Sedlcany ZT (-Div9)
08.21-22 Slomczyn ZT (-Div9)
09.26-27 Nordring ZT
ZT=Zóna Trófea
(Div9)=Csak Divizió 9
(-Div9)=Divizió 9 nem indul
Pisti te mennyire vagy közel a tűzhöz Rallycrossban? mert tolod az infgókat is rendületlenül,meg az email címed is ilyesmire ad okot ,hog azt feltételezzem hogy te komolyabban is a témában vagyifj.Hatar Istvan @ 2008 Kedd. Dec. 23 02:02 írta:A nagy balesete után (3 bordatörés Hollandiában a rajt után) Bermingurd is épiti az autóját a jövő évre! Nem más mint egy C4-et!
Itt a többi kép!
Apum régen itt versenyzett (3-szoros Magyar Bajnok) és azóta nagyon meg szerettem ezt a sportágat! Sokkal jobban mint a Rally-t! Mondjuk már nem itt versenyez de azóta is eljárok valamennyi Futamra! Az EB amióta van piros betűs ünnep nálam! És figyelemmel követem milyen hírek jönnek mennek...Mikike @ 2008 Kedd. Dec. 23 11:16 írta:Pisti te mennyire vagy közel a tűzhöz Rallycrossban? mert tolod az infgókat is rendületlenül,meg az email címed is ilyesmire ad okot ,hog azt feltételezzem hogy te komolyabban is a témában vagyVagy cska a rajongás az oka?
Ja értemifj.Hatar Istvan @ 2008 Kedd. Dec. 23 16:47 írta:Apum régen itt versenyzett (3-szoros Magyar Bajnok) és azóta nagyon meg szerettem ezt a sportágat! Sokkal jobban mint a Rally-t! Mondjuk már nem itt versenyez de azóta is eljárok valamennyi Futamra! Az EB amióta van piros betűs ünnep nálam! És figyelemmel követem milyen hírek jönnek mennek...
Idén nem Greinbachban lesz a Rallycross EB hanem Melk-ben.Mikike @ 2008 Kedd. Dec. 23 19:05 írta:Ja értemAz eb az nálam is így van
Cska az a baj hogy nekem a Greinbach még közelebb van kb 30 kmel mint Nyírád,de sajna egybeesik Szhely rallyval
Akkor ez a probléma megoldódottifj.Hatar Istvan @ 2008 Kedd. Dec. 23 21:05 írta:Idén nem Greinbachban lesz a Rallycross EB hanem Melk-ben.
Akkor álljon itt a 2009-es Rallycross EB Versenynaptára!
12.04.-13.04. - Lydden Circuit - Wootton - England (*)
02.05.-03.05. - Pista Automóvel de Montalegre - Montalegre - Portugal
09.05.-10.05. - Circuit des Ducs - Essay - France
30.05.-31.05. - Nyirádi Motorsport Centrum - Nyirád - Hungary
06.06.-07.06. - Wachauring - Melk - Austria
04.07.-05.07. - Höljesbanan - Höljes - Sweden
08.08.-09.08. - Duivelsbergcircuit - Maasmechelen - Belgium
15.08.-16.08. - Estering - Buxtehude - Germany
05.09.-06.09. - Tor Słomczyn - Słomczyn - Poland
12.09.-13.09. - Autodrom Česká Lípa - Sosnová - Czech Republic
Balról a második az szerintem csak egy sima Fiesta ST. Bár lehet hogy csak kezdeti stádiumban van, és Ő is csak arra vár, hogy felöltöztessékifj.Hatar Istvan @ Szer. Dec. 24, 2008 3:24 am írta:Ettől szebb képet el sem tudnék képzelni karácsonykor! Vajon kiknek az autóit rejtik azok a ponyvák? A kép Andreas Eriksson műhelyében készült...
Tippelek:
Eriksson, Grönholm, Henning Solberg és a nagyediket én sem tudom.
Eriksson oldala
Itt van bővebbenifj.Hatar Istvan @ 2009 Vas. Jan. 11 23:32 írta:Ha jól veszem ki az ERC24 honlapján akkor 2009-től jön a D döntő! Ez a hazánkban zajló tanácskozáson dőlt el... bővebben szerintem később...
Az azért mekkora királyásg lenne ha az EB öszes futamán indulnaifj.Hatar Istvan @ 2009 Kedd. Feb. 24 22:56 írta:Marcus Grönholm idénye még mindig nem tisztázott Andreas Ericsson csapatában mindenesetre bizalomra ad okot, hogy a Portugál VB Futam nem egyezik semelyik Rallycross EB Futammal.
http://www.rallycross.com.pl/newsy/09054080307
Isti!ifj.Hatar Istvan @ 2009 Szer. Márc. 04 19:12 írta:Még 30 nap van az Európa Bajnokság kezdetéig!
Akit érdekel, annak itt van rengeteg kép az elmúlt 3 év Magyar Futamáról!
http://erc24.com/?Show=Race&ID=50![]()
Itt legalább vagy 25 WRC-t látunk majd, amik nem mellesleg 600 lóerősek. És ugye 6-ot egyszerre elrajtolni a döntőkben!![]()
Az OB kezdésig pedig még 39 nap van hátra!
http://www.rabocsiring.hu/index_h.htm
Ausztria VersenynaptárMikike @ 2009 Szomb. Márc. 07 13:27 írta:Isti!
Te ezzel kicsit talán jobban képben vagy.
Az osztrák bajnokságnak nem tudsz kicsit utánnanézni? Versenynaptárra gondolok,illetve helyszinekre.Addig eljutottam hogy van Greinbach,meg 1 Nordring ami azt hiszem Fuglau mellett van,ami Szobathelytől cirka 120 km. De a többi pályáról nincs infóm,
Azt tudom hogy a Nordringen lesz 1 futam ápr 4-5.én,de sajnos német tudásom nem valami nagy így hamar elakadok mindenhol.
Olyan versenyekre lehet elakarnánk menni ami max 150 km-re van a nyugati határszéltől
Szal ha ebben tudnál nekem segíteni,akkor azt megköszönném
Belépőről én sem találtam semmit...Mikike @ 2009 Vas. Márc. 08 20:09 írta:Ohh köszönöm
ezekszerint az osztrákoknak csak 3 pályájuk van amiket találtam.Abból 2 elérhető Greinbach és Nordring is.
Szmbathelytől Fuglau kb 120km Greinbach pedig kb 60.
Úgy érzem ezt az április 4-5.ei Nordringi Osztrák-Cseh ob futamot tervbe kéne venni
Sajnos a Nordringi futam honlapján nem találtam utalás arra hogy mennyibe kerülhet a belépő,de talán valahol ráakadok erreHa bármi egyéb infód van szivesen fogadom
Ezt is köszönöm![]()
Ezzel a plakáttal már én is találkoztamifj.Hatar Istvan @ 2009 Hétf. Márc. 09 08:46 írta:Belépőről én sem találtam semmit...
Viszont a Fuglau-i pályáról találtam egy felújítási tervet, közel 30-40 millióból ujjá varázsolják a létesítményt. Ami, mit ne mondjak rá is fér...![]()
Ami téged illet... A versenyen részt vesz Franz Wurz vs. Alexander Wurz(F1), Rudi Stohl vs. Manfred Stohl (WRC)
az apjuk ellen mennek bemutató autózást vagy valami ilyesmit...
Több ilyen apa fiú pár található a meghívottak között. Itt a plakát...
http://www.ms-insider.com/rx/grafiken/plakat_2.JPG
Én is örülök nekiifj.Hatar Istvan @ 2009 Szer. Márc. 25 22:36 írta:A 2008-as Rallycross EB legszebb pillanatai
http://rallyfanatic.hu/modules.php?name ... e&sid=2001
jó, hogy valahol foglalkoznak vele...![]()
Mikike @ 2009 Szer. Márc. 25 23:42 írta: Elég jónak ígérkezik e videó alapján