Drájving Fórsz Pró
Moderátor: Moderátor
- Pepich Zoltan
- RBR Fan
Nah meggyöztetek meg ugy is döntöttem hogy dfp-t veszek!!!Valaki tud netről hogy hol tudom megrendelni,és hamar ki is tudják hozzni!!???Valaki linkeljen be vmijen oldalt!fsasa @ Pént. Dec. 28, 2007 4:48 pm írta:1. DFP-t vegyél, a momo csak jobban néz ki de nem jobb.
2.drivert a logitech.com-rol, a momo-é vagy a g25-é. mindegy.
3. biztos hogy fog müködni.
4.Ne vegyél momo-t, hallgass a lebeszélökre.
- Nemes Istvan2
- [HorNe] Tag
- Kapcsolat:
Én inen renseltem a g25öt! Megéri
http://www.hardverker.hu/catalog.php?ca ... lkatrészek

- Nemes Istvan2
- [HorNe] Tag
- Kapcsolat:
pityu01 @ Vas. Dec. 30, 2007 4:17 pm írta:Én inen renseltem a g25öt! Megérihttp://www.hardverker.hu/catalog.php?ca ... lkatrészek
Hello!Elvileg megrendeltem mennyi idő mulvva jön meg!?!???

- Smicy
- RBR Fan aktív tag
Hívd fel Őket, én innen rendeltem: KONZOL VILÁGmixi007 @ 2008 Szer. Jan. 02 16:06 írta:Fiuuk segitsetek!Hol tok rendelni DFP???
Ha nincs nekik akkor menj el egy electro worldbe... ott van

- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok DF Pro-sok!
Van egy apró pici dolog ami zavar. Mikor betölti a pályát, aktiválja a kormányt, (innentől érzékeli a gáz és fékpedált is) a kormánykerék magától jobbra balra mozog, köbö 15-15fokot. Ha megfogom, érzésre már nenm akarja csinálni, csak zavar, hátha tudnék jobb időket is menni vele.
Szóval a kérdésem a következő lenne:
Ki milyen beállításokkal használja játékon belül? Gondolok itt az auto kormányközép állásra, a force erősségre.
Driverbe milyen százalékos és egyéb értékek vannak beállítva, illetve itt is az auto kormány közép?
Mióta megvettem Pipoly Szabitól (
) azóta nálam ezt csinálja. Valakinek hasonló ?
Van egy apró pici dolog ami zavar. Mikor betölti a pályát, aktiválja a kormányt, (innentől érzékeli a gáz és fékpedált is) a kormánykerék magától jobbra balra mozog, köbö 15-15fokot. Ha megfogom, érzésre már nenm akarja csinálni, csak zavar, hátha tudnék jobb időket is menni vele.
Ki milyen beállításokkal használja játékon belül? Gondolok itt az auto kormányközép állásra, a force erősségre.
Driverbe milyen százalékos és egyéb értékek vannak beállítva, illetve itt is az auto kormány közép?
Mióta megvettem Pipoly Szabitól (

Opel Astra GSi N3 

- HSasa
- [Salgo ASE]
Szia.Retkes Péter @ 2008 Csüt. Jan. 03 10:10 írta:Sziasztok DF Pro-sok!
Mióta megvettem Pipoly Szabitól () azóta nálam ezt csinálja. Valakinek hasonló ?
Nekem nem csinál olyat hogy mozog a kormány,nálam a visszaszámlálás előtt kapcsol be a force(de csak annyi a jele hogy bekeményedik)
Én most az 5.00 ás drivert használom mert a 4.6 al nállam nagyon későn kapcsolt a force.
A saját szoftver részen minden 100% körül van.
A játékban Erő visszacstolás:Be
Erő:7 csík.
Kormány közép:Be.
- rbalint
- [HRHT] Tag
Van "új" driver legalábbis a CD-s hez képeset tuti új:www.logitech.com/index.cfm/441/131&cl=h ... d=13&file=Figyeld a win típust, hogy vista,vagy xp kell. A G25-el ne foglalkozz az jó a dfpro-ra is. A többihez nem tok hozzászólni.Retkes Péter @ Csüt. Jan. 03, 2008 10:10 am írta:Sziasztok DF Pro-sok!
Mióta megvettem Pipoly Szabitól () azóta nálam ezt csinálja. Valakinek hasonló ?

- fsasa
- RBR Fan aktív tag
Minimálisan nekem is rángatja indulás elött,ez a replay-okon is látszik.Retkes Péter @ 2008 Csüt. Jan. 03 10:10 írta:Sziasztok DF Pro-sok!
force 107% spring és damper 90% kormány közép 60%(pipa kivéve)
játékban a középre huzás kikapcsolva force pedig a maxtol minusz 7 kocka.
Aztán késöbb ird meg te is hogy neked mi jött be hátha van ennél 100x jobb beállitás is.

Sztem az 5.00 driver (elözö) jobb a dfp-re mint az ujjabb (5.01)
LANCIA DELTA HF INTEGRALE EVO3
- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nah vettem egy dfp-t és egy állom nekem nagyon tetszik..köszönöm midnenkinek aki rábeszélt..csery @ Pént. Dec. 28, 2007 11:14 am írta:nem aztmondtam hogy vegyél azt, csak a G25 driverével müködik a dfp....de mondom ha magadnak jót akarsz dfp-t veszel....(én nem adnám két momo-ért sem azt tudom..)

És az idő is elég jó...eddig cote 2:45 s2000..most egyből 2:39....de még lehet benne javitani...lehet hogy nem egy nagy idő..de nekem jó..és tetszik a kormány is...

- rbalint
- [HRHT] Tag
Az előző Hsz-em alatt a driver link, ha még nincs hozzá! De az az 5.01-es amire Fsasa azt mondja nem az igazi az 5.00 jobb az nem tom hol találod, de ha nem találsz küldj privet és elküldöm a telepítőlemezes drivert mert az asszem az 5.00-ás driver.mixi007 @ Pént. Jan. 04, 2008 12:27 pm írta:Nah vettem egy dfp-t és egy állom nekem nagyon tetszik..köszönöm midnenkinek aki rábeszélt..![]()
![]()
![]()
![]()
És az idő is elég jó...eddig cote 2:45 s2000..most egyből 2:39....de még lehet benne javitani...lehet hogy nem egy nagy idő..de nekem jó..és tetszik a kormány is...![]()
Sziasztok !
Nemrég adtam el a logitech g25-ös kormányom (mielőtt valaki lehülyéz, az volt az oka, hogy egyrészt keveset használtam, másrészt nekem felesleges sallangnak tűnt a váltó amit mindig fel- le kellett szerelgetni, és messze voltak a gombjai és a kupplung amit szinte sosem használtam, alig egy-két játék támogatta, de azok is eléggé megmosolyogtatók voltak megoldásilag, harmadrészt a gamepaddel valahogy jobban ment a körözés :-), negyedrészt annyiért el tudtam adni, amennyiért újan vettem :-) )
Mielőtt kormányvételbe fogtam volna (valami olyat kerestem, ami olcsóbb is mint a régi, de mégis élmény vele játszani) megtaláltam ezt a fórumot..
Itt akadt meg a szemem a driving force pro-n ami nekem fel sem merült hiszen ps3- hoz való :-)))
Megvettem, ma kicsit próbálgattam, igen bejövős jószág, a kormányváltógomboktól féltem, de egyáltallán nem vészes.
A logitech honlapján van kimondottan ennek a kormánynak az oldalán driver, amit fel is raktam.
Egy problémám van csak :
A control panel szerint tökéletesen működik a kormány, de a dirt-ben ha nyomom a gázt, ha nem, mindig full gázzal megy a kocsi.
Át tudom customized konfigurálni , akkor jó a pályán, de a menüben nem mennek a gombok. A G25-el semmi probléma nem volt... Az 5.01-es drivert használom.
Tudja valaki a trükkjét?
Még valami : milyen beállítások a legjobbak szerintek ehhez a kormányhoz (különböző erők, visszatérítések, deadzone, stb. stb.)???
Köszönök előre minden választ !
Nemrég adtam el a logitech g25-ös kormányom (mielőtt valaki lehülyéz, az volt az oka, hogy egyrészt keveset használtam, másrészt nekem felesleges sallangnak tűnt a váltó amit mindig fel- le kellett szerelgetni, és messze voltak a gombjai és a kupplung amit szinte sosem használtam, alig egy-két játék támogatta, de azok is eléggé megmosolyogtatók voltak megoldásilag, harmadrészt a gamepaddel valahogy jobban ment a körözés :-), negyedrészt annyiért el tudtam adni, amennyiért újan vettem :-) )
Mielőtt kormányvételbe fogtam volna (valami olyat kerestem, ami olcsóbb is mint a régi, de mégis élmény vele játszani) megtaláltam ezt a fórumot..
Itt akadt meg a szemem a driving force pro-n ami nekem fel sem merült hiszen ps3- hoz való :-)))
Megvettem, ma kicsit próbálgattam, igen bejövős jószág, a kormányváltógomboktól féltem, de egyáltallán nem vészes.
A logitech honlapján van kimondottan ennek a kormánynak az oldalán driver, amit fel is raktam.
Egy problémám van csak :
A control panel szerint tökéletesen működik a kormány, de a dirt-ben ha nyomom a gázt, ha nem, mindig full gázzal megy a kocsi.
Át tudom customized konfigurálni , akkor jó a pályán, de a menüben nem mennek a gombok. A G25-el semmi probléma nem volt... Az 5.01-es drivert használom.
Tudja valaki a trükkjét?
Még valami : milyen beállítások a legjobbak szerintek ehhez a kormányhoz (különböző erők, visszatérítések, deadzone, stb. stb.)???
- rbalint
- [HRHT] Tag
A beállításokról olvas pár Hsz-el feljebb, de azok RBR-re vonatkoznak. Esetleg a kormányszöget nem találod, az régebben volt téma, azt állt 200-240' között szokták(tuk) használni RBR-ben. A Drift-et sztem nemsokan próbálgatták(senkinek nem tetszik) ezen a fórumon, nembizti hogy kapsz választ rá.envagyok @ Csüt. Jan. 10, 2008 10:56 pm írta:Sziasztok !
Egy problémám van csak :
Tudja valaki a trükkjét?
Segitsetek!Eddig jó volt msot meg ilyet csinál!Most tettem ujra az xp-t!mért lehet h nem akarja magát bekalibrálni csak aaz egyik balos izé világit zölden a jobbos meg nem..csak igy vibrál,villog..de edddig tökéltesen működött!Lehet ehez az xphez más driver kell?Vi be tudna linkelni drivert?rbalint @ Pént. Jan. 04, 2008 10:20 pm írta:Az előző Hsz-em alatt a driver link, ha még nincs hozzá! De az az 5.01-es amire Fsasa azt mondja nem az igazi az 5.00 jobb az nem tom hol találod, de ha nem találsz küldj privet és elküldöm a telepítőlemezes drivert mert az asszem az 5.00-ás driver.
- Bobák Norbi
- [Salgo ASE] elit
- Kapcsolat:
Táp nincs bedugva, vagy táp hiba...mixi007 @ Szomb. Jan. 12, 2008 5:12 pm írta:Segitsetek!Eddig jó volt msot meg ilyet csinál!Most tettem ujra az xp-t!mért lehet h nem akarja magát bekalibrálni csak aaz egyik balos izé világit zölden a jobbos meg nem..csak igy vibrál,villog..de edddig tökéltesen működött!Lehet ehez az xphez más driver kell?Vi be tudna linkelni drivert?
ÜDV :Ex[HFRT]VFTS

SALGÓ A.S.E.

SALGÓ A.S.E.
- Bobák Norbi
- [Salgo ASE] elit
- Kapcsolat:
De kap... ilyet ....rbalint @ Pént. Jan. 11, 2008 5:47 pm írta:A beállításokról olvas pár Hsz-el feljebb, de azok RBR-re vonatkoznak. Esetleg a kormányszöget nem találod, az régebben volt téma, azt állt 200-240' között szokták(tuk) használni RBR-ben. A Drift-et sztem nemsokan próbálgatták(senkinek nem tetszik) ezen a fórumon, nembizti hogy kapsz választ rá.

220 fokon használom a G-t. Az nekem jó...
dead zone nem kell, mert ha nem nyomod 107 %-ra a centert, van ennek magától is olyan dead zonja, hogy csak na...
Hogy a Dirtben milyen beállítást kell, azt nem tudom. Gépemen élni dirt 4,5 percet...

SALGÓ A.S.E.

SALGÓ A.S.E.
Meg amugy teljesen jól bekalibrálja magá oda vissza rendesen mint ahogy régen..cska a végén mikor kattania kéne gey nagyott és mind a 2önek zöldnek lenni..azt nem csinálja..az egyik zöld a másik meg igy halványan villog..valami már elbaszódot volna rajta?bameg?Bobák Norbi @ Szomb. Jan. 12, 2008 5:19 pm írta:Táp nincs bedugva, vagy táp hiba...

- HSasa
- [Salgo ASE]
Talán a 2 led csak akkor világít ha 200 fok felett van bellítva.mixi007 @ 2008 Szomb. Jan. 12 18:04 írta:Meg amugy teljesen jól bekalibrálja magá oda vissza rendesen mint ahogy régen..cska a végén mikor kattania kéne gey nagyott és mind a 2önek zöldnek lenni..azt nem csinálja..az egyik zöld a másik meg igy halványan villog..valami már elbaszódot volna rajta?bameg?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem állítottad el?
Az 5.00-t hol lehet letölteni?LINK?fsasa @ Csüt. Jan. 03, 2008 7:07 pm írta:Minimálisan nekem is rángatja indulás elött,ez a replay-okon is látszik.
force 107% spring és damper 90% kormány közép 60%(pipa kivéve)
játékban a középre huzás kikapcsolva force pedig a maxtol minusz 7 kocka.
Aztán késöbb ird meg te is hogy neked mi jött be hátha van ennél 100x jobb beállitás is.![]()
Sztem az 5.00 driver (elözö) jobb a dfp-re mint az ujjabb (5.01)
- fsasa
- RBR Fan aktív tag
driverscollection.com/?file_cid=39076562679d4db24740a9244f3mixi007 @ 2008 Szomb. Jan. 12 23:15 írta:Az 5.00-t hol lehet letölteni?LINK?
alul beütöd a szám és betüsort majd a köv oldalon katt a direkt link feliratra.
mod:usb-t huzd ki majd vissza,... ja és sp2-es xp kell.
- Bobák Norbi
- [Salgo ASE] elit
- Kapcsolat:
Ha bekalibrálja magát, akkor nem táp. Mintha azt olvastam volna, hogy nem is kalibrálja be magát. Nekem a G csinálta, egyszercsak bedugás után nem kalibrálta magát, a force nem volt , illetve a két led közül csak az egyik égett, a másik csak vibrált. --> gari --> a kormányrészt újat küldtek, nem tudom mi lehetett a gond, annyit mondtak, hogy ahol a tápot megkapja az elektronika, ott volt vmi baj...mixi007 @ Szomb. Jan. 12, 2008 6:04 pm írta:Meg amugy teljesen jól bekalibrálja magá oda vissza rendesen mint ahogy régen..cska a végén mikor kattania kéne gey nagyott és mind a 2önek zöldnek lenni..azt nem csinálja..az egyik zöld a másik meg igy halványan villog..valami már elbaszódot volna rajta?bameg?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SALGÓ A.S.E.

SALGÓ A.S.E.
Akkor ez valószinüleg gari szervíz..ááááá.....faszom ebbe a kormányba is....mindegyik egy szar...rbalint @ Vas. Jan. 13, 2008 1:15 am írta:És amúgy működik? Force része jó e, vagy az sem? Ha van rá mód próbáld ki másik gépen, és ha ott sem akkor Gari szervíz sajna!
Amugy a gari szám az ez hogy P/N:6313840914????
Meg mi az a Rev.Bo?
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
- fsasa
- RBR Fan aktív tag
Lehet hogy valami driver-szoftver gondod van, mert irtad hogy az xp telepités óta szarakodik.Elsö körben ki kéne próbálni egy másik gépen, meg egyébként müködik rendesen csak a led nem világit ill vibrál?mixi007 @ 2008 Vas. Jan. 13 12:26 írta:Meg kit kell ilyenkor hivni...?telefonszám valakinek,vagy mit cisnáljak,segitsetek hogy tudom öket elérni?
Probáld meg egy másik usb csatlakozón is (gondolom több van mint 1 db)
ill csökkentett módban töröld, majd telepitsd ujra, ha van 4.6-os drivered probáld ki azt is.Akormány váltó elötti két csatlakozót is ellenörizd,hogy nem lazultak-e ki,más ötletem nincs.
csáó megpróáltam msák gépem ott se müködik rendesen,másik usb ott se müködik rendesen,a kormány elötti két csatlakozót meg azt se tom melyikfsasa @ Vas. Jan. 13, 2008 5:46 pm írta:Lehet hogy valami driver-szoftver gondod van, mert irtad hogy az xp telepités óta szarakodik.Elsö körben ki kéne próbálni egy másik gépen, meg egyébként müködik rendesen csak a led nem világit ill vibrál?
Probáld meg egy másik usb csatlakozón is (gondolom több van mint 1 db)
ill csökkentett módban töröld, majd telepitsd ujra, ha van 4.6-os drivered probáld ki azt is.Akormány váltó elötti két csatlakozót is ellenörizd,hogy nem lazultak-e ki,más ötletem nincs.

Meg amugy ehez lehet külön venni...csak az az izét amivel bekalibrálom azt a fekete kakit amit az egyik végét konektorba másikat a kormány hátuljába dugok

- rbalint
- [HRHT] Tag
Hát bazz Sajnálom! Pedig mi beszéltünk rá a DFP-re ha mindenigaz....... A MOMO is galyra mehetett volna végülis ami elromolhat az el is .......... A logitech honlapján van telefonszám ha a kereskedővel nem boldogulsz. Mindenképpen garit próbáld, ne szedd szét, meg nem vegyél hozzá tápot, mert nem is bizti hogy azzal van a bibi.mixi007 @ Hétf. Jan. 14, 2008 4:20 pm írta:csáó megpróáltam msák gépem ott se müködik rendesen,másik usb ott se müködik rendesen,a kormány elötti két csatlakozót meg azt se tom melyik!!!
Meg amugy ehez lehet külön venni...csak az az izét amivel bekalibrálom azt a fekete kakit amit az egyik végét konektorba másikat a kormány hátuljába dugok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Nemes Istvan2
- [HorNe] Tag
- Kapcsolat:
Nem baj amugy nem ti vagyoktok a hibáésok...nagyon jó kormny volt..és msot hogy uj visszaemlékszem...csak nem tom mert megpróbáltam egy rendes gépen is...de most feltettem egy uj xp-t és azóta nem megy....egy Windows XP Extended Edition...és lehet hogy csak ennyi a baja hn felrakom a sima xp home-t és megnézzem!!rbalint @ Hétf. Jan. 14, 2008 7:51 pm írta:Hát bazz Sajnálom! Pedig mi beszéltünk rá a DFP-re ha mindenigaz....... A MOMO is galyra mehetett volna végülis ami elromolhat az el is .......... A logitech honlapján van telefonszám ha a kereskedővel nem boldogulsz. Mindenképpen garit próbáld, ne szedd szét, meg nem vegyél hozzá tápot, mert nem is bizti hogy azzal van a bibi.
- fsasa
- RBR Fan aktív tag
Vazz ilyen xp-röl még nem is hallottam, reméljük a simával jó lessz.mixi007 @ 2008 Kedd. Jan. 15 18:45 írta:Nem baj amugy nem ti vagyoktok a hibáésok...nagyon jó kormny volt..és msot hogy uj visszaemlékszem...csak nem tom mert megpróbáltam egy rendes gépen is...de most feltettem egy uj xp-t és azóta nem megy....egy Windows XP Extended Edition...és lehet hogy csak ennyi a baja hn felrakom a sima xp home-t és megnézzem!!

Na fiuk...visszatértem..lenne egy kérdésem akkor...olyat cisnál a kormány még mindig hogy bekalibrálja magát..de csak hogy mondjam ilyen kiskörbe....nem tudom nektek hogy volt...de nekem mikor megvettem ugy kalibrálta magát hogy egy nagykör utánna egy kicsi....most csaak a kicsi van meg..tudok jáccani a játékba de idegesitő hogyha már ilyet vettem...akkor legyen már jó...mi lehet baj..a táp...mármint ami megy a konektorba az egyik vége a másik meg a kormányba...ha igen olyat leheet külön venni?fsasa @ Kedd. Jan. 15, 2008 7:51 pm írta:Vazz ilyen xp-röl még nem is hallottam, reméljük a simával jó lessz.
Irjatok lécci!

- fsasa
- RBR Fan aktív tag
Ha játékba jó akkor ne foglalkozz vele,Windows közbe is huzd ki az usb-t meg vissza mert akkor ujra kalibrálja magát, hogy akkor hányszor fordul.mixi007 @ 2008 Kedd. Feb. 05 20:32 írta:Na fiuk...visszatértem..lenne egy kérdésem akkor...olyat cisnál a kormány még mindig hogy bekalibrálja magát..de csak hogy mondjam ilyen kiskörbe....nem tudom nektek hogy volt...de nekem mikor megvettem ugy kalibrálta magát hogy egy nagykör utánna egy kicsi....most csaak a kicsi van meg..tudok jáccani a játékba de idegesitő hogyha már ilyet vettem...akkor legyen már jó...mi lehet baj..a táp...mármint ami megy a konektorba az egyik vége a másik meg a kormányba...ha igen olyat leheet külön venni?
Irjatok lécci!
Tápot hogy kapsz-e külön azt nem tudom,de sztem nem az a baja.
- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nekem sem tekergeti mindig össze vissza, van mikor 90 fokot balra, 90-et jobbra és ennyi. Játékban viszont tökéletesen műxik. A jobb oldali led pislogás nekem is előfordult, ez sem zavart játék közbenmixi007 @ Kedd. Feb. 05, 2008 20:5 írta:Na fiuk...visszatértem..lenne egy kérdésem akkor...olyat cisnál a kormány még mindig hogy bekalibrálja magát..de csak hogy mondjam ilyen kiskörbe....nem tudom nektek hogy volt...de nekem mikor megvettem ugy kalibrálta magát hogy egy nagykör utánna egy kicsi....most csaak a kicsi van meg..tudok jáccani a játékba de idegesitő hogyha már ilyet vettem...akkor legyen már jó...mi lehet baj..a táp...mármint ami megy a konektorba az egyik vége a másik meg a kormányba...ha igen olyat leheet külön venni?
Irjatok lécci!

Opel Astra GSi N3 

de nnem tudom...nekem eddig tökéletesen ment....és most nem jó..bal oldali ledd világit jobb oldali villog..de a játékba nem megy csak kis fordulaton...mármint tudok jáccani cska nem jó...mert nem tudom tekerni pl balra 2 és felett jobbra 2 és felett csak balra 1 et jobbra 1et és ott lekoppan...és igy szar idegesitő...vkim ég vmi ötlett mi lehet a baj?Retkes Péter @ Csüt. Feb. 07, 2008 11:20 am írta:Nekem sem tekergeti mindig össze vissza, van mikor 90 fokot balra, 90-et jobbra és ennyi. Játékban viszont tökéletesen műxik. A jobb oldali led pislogás nekem is előfordult, ez sem zavart játék közben

De csak néha kalibrálja néha nem...mert olyan mint ha kontakt hibás lenne néha igen-néha nem....vmikor érzékeli a aklibrálást van amikro enm..:Sfsasa @ Szer. Feb. 06, 2008 10:27 pm írta:Ha játékba jó akkor ne foglalkozz vele,Windows közbe is huzd ki az usb-t meg vissza mert akkor ujra kalibrálja magát, hogy akkor hányszor fordul.
Tápot hogy kapsz-e külön azt nem tudom,de sztem nem az a baja.
- Krizsanyik Zoli
- RBR Fan aktív tag
Szia!mixi007 @ 2008 Csüt. Feb. 07 22:29 írta:De csak néha kalibrálja néha nem...mert olyan mint ha kontakt hibás lenne néha igen-néha nem....vmikor érzékeli a aklibrálást van amikro enm..:S
Én pár napja vettem ilyen kormányt, nagyon tetszik és tökéletesen működik. Viszont nekem is csak a bal oldali led világít, a másik csak néha villog halványan. De nem zavar, mert amikor volt nálam egy momo az is ugyanezt csinálta. Nem lehet, hogy valami beállítással van a gond? :S
Amúgy a 200 meg 240 fok alatt a teljes forgástartományt értitek (vagy csak egyik irányba?) Mert nekem alapból 360-at fordul - 180 balra és jobbra. De lehet eredményesebb lennék, ha kisebbre venném...
Üdv,
Zoli
- fsasa
- RBR Fan aktív tag
Akkor fog a 2 led világitani ha 180 vagy 200 fok feletti értéket állitasz be a driverben (játékvezérlök) a csuszkával.jetikutato @ 2008 Hétf. Feb. 18 15:12 írta:Szia!
Én pár napja vettem ilyen kormányt, nagyon tetszik és tökéletesen működik. Viszont nekem is csak a bal oldali led világít, a másik csak néha villog halványan. De nem zavar, mert amikor volt nálam egy momo az is ugyanezt csinálta. Nem lehet, hogy valami beállítással van a gond? :S
Amúgy a 200 meg 240 fok alatt a teljes forgástartományt értitek (vagy csak egyik irányba?) Mert nekem alapból 360-at fordul - 180 balra és jobbra. De lehet eredményesebb lennék, ha kisebbre venném...
Üdv,
Zoli
- Krizsanyik Zoli
- RBR Fan aktív tag