Moderátor: Moderátor
A játékban tökéletessen működik a dolog, csak amikor elindúl a windóz akkor olyan, mintha a mocskos windóz nem jegyezné meg, hogy hol van a kormány közepe.fsasa @ 2007 Pént. Dec. 07 18:25 írta:Miaz hogy elmászik?? nincs középen? lehet hogy a kormány potmétere szar. Driver ujra rakás, usb ki-be huzogatás,elsö körbe ennyi a javaslat.
Szerintem indítsd el a wint, és utánna dugd be a MOMO-t az elekzd jobbra-balra pörögni, és utánna elvileg beáll középre. Nekem a G25 ha be van dugva indításnál akkor 2× is nekiáll magát kalibrálni, ha már menő winre dugokZolo @ Hétf. Dec. 10, 2007 12:07 pm írta:A játékban tökéletessen működik a dolog, csak amikor elindúl a windóz akkor olyan, mintha a mocskos windóz nem jegyezné meg, hogy hol van a kormány közepe.
Húúú. Érthető ez?
Köszi. Tehát sz*jam lerbalint @ 2007 Hétf. Dec. 10 20:42 írta:Szerintem indítsd el a wint, és utánna dugd be a MOMO-t az elekzd jobbra-balra pörögni, és utánna elvileg beáll középre. Nekem a G25 ha be van dugva indításnál akkor 2× is nekiáll magát kalibrálni, ha már menő winre dugokakkor 1×kalibrál. Illetve az FFB-s kormányok van amikor menülépkedéskor(nemcsak az RBR-ben máshol is), vagy betöltéskor kemények, nem középpen állnak, de mielött beugrana a szakasz, pálya felpuhul, és beáll középre. Én ezt vettem észre a G25-nél a MOMO-nál, és volt mégrégebben egy Thrustmasterem is mind csinált ilyent. Sztem addig nincs problem míg játék közben megy el a középállás, ami pl a MOMO-nál betegség.
Sajna nem az de előfordul, és nincs igazi megoldás rá. Leginkább akkor csinálja ha egyik irányból hirtelen visszarántod a másik irányba. Újonnan nekem nem csinálta, csak idővel, és mások is panaszkodtak erre.Zolo @ Hétf. Dec. 10, 2007 8:55 pm írta:Köszi. Tehát sz*jam le![]()
"játék közben megy el a középállás" nem volt megnyugtató!![]()
Köszi
Ha jót akarsz magadnak akkor az RBR indítása előtt/közben vagy még a menüben pumpáld meg néhányszor a pedálokat és forgasd el a kormányt kopptól koppig.rallyeati @ Kedd. Dec. 25, 2007 7:55 pm írta:Amióta kitakarítottam a pedált azóta nekem is előfordul, mint ahogyan Robi leírta korábban , hogy meg kell pumpálnom a gázt, de már a féket is, hogy fogjon. Nem minden indulásnál eleinte, de egyre sűrűbben.
Nekem Momo volt,de nem ajánlanámpityu01 @ 2007 Szer. Dec. 26 12:03 írta:Sziasztok! Az lenne kérdésem hogy szét ment a kormányom és vennék ujjat, és MOMOt vegyek vagy dfp-t, melyik a jobb a momo vagy a dfp annyi hogy a dfp elfordul 900 fokra a momo pedig nem vagy mi a külömbség? meg a momo mér 32000 a dfp meg csak 22 körül pedig ugyan azt tudja a 2!!!!!!
Én a Momot szétcsavartam fél év alatt,de hibák mert rövid idő után is jelentkeztek...sokaknak csak kb fél évig bírta a Momo mint nekem...dfp-m nem volt,de akinek volt mindkét fajta kormánya,azok közül mindenki szerint a dfp a jobb...tartósabb,meg azért azon tudod állítani a kormányozhatósági szöget ispityu01 @ 2007 Szer. Dec. 26 12:16 írta:aha tehát a dfp érdemes venni igaz? és a momo mér szar? mi a baj vele?
Ha az ár számít mindenképp a dfp-t vegyed, és a 900 fok forduláson kívül a fém csapágyazás is nagyon lényeges!!!! MOMO-ra most már nem érdemes pízt költeni. De ha tutit akarsz, és nem számít a zsé akkor G25, de ne a Mediába. mert ott tartósan 80000 az ára! Azt is már valahol 40-50e között is lehet kapni.pityu01 @ Szer. Dec. 26, 2007 2:18 pm írta:Mármint a dfpt?
A G25 topicban a 8. oldalon van2 link is, de nézelődj netes boltokban, hátha találsz mégolcsóbban!pityu01 @ Csüt. Dec. 27, 2007 11:13 am írta:Aha kösz az infót 50 környékén van a g25?HOL?
ha jót akarsz magadnak akkor DFP-t veszel, kb egyárban vannak és sokkal jobb kormány mint a momomixi007 @ Pént. Dec. 28, 2007 10:14 am írta:Csövi Srácok!Ti szerintetek melyik kormányt vegyem meg..nincs tul sok pénzem...szóval én a Logitech momo racing force-ra gondoltam!?!?Azzal nem szokott baj lenni?Vagy hogy birja?Köszi!
Olvas följebb , vagy akár oldalakat vissza és láthatod, hogy ma már nem ajánlja senki a MOMO-t. Vegyél Dfprot. Ár ban egyformák lehetnek, és a dfpro topicba olvass bele miket tud. Azzal jobban jársz, a MOMO-nak csak 1-2 hétig örülnél aztán jönnek az apró bajok, úgyhogy azt ne vegyél!mixi007 @ Pént. Dec. 28, 2007 10:14 am írta:Csövi Srácok!Ti szerintetek melyik kormányt vegyem meg..nincs tul sok pénzem...szóval én a Logitech momo racing force-ra gondoltam!?!?Azzal nem szokott baj lenni?Vagy hogy birja?Köszi!
De a haveromnak megvan 1 éve...Lendvai Pistikének hivják lehet tudjátok ki..akki indult 15 évesen a Wales vb-n!Ö is Rbr-ik...talán indul már a 3ik futamon a magyar bajnokin s1600-al de nem is az a lényeg hname hogy neki nincs vele semmi baj..rbalint @ Pént. Dec. 28, 2007 10:25 am írta:Olvas följebb , vagy akár oldalakat vissza és láthatod, hogy ma már nem ajánlja senki a MOMO-t. Vegyél Dfprot. Ár ban egyformák lehetnek, és a dfpro topicba olvass bele miket tud. Azzal jobban jársz, a MOMO-nak csak 1-2 hétig örülnél aztán jönnek az apró bajok, úgyhogy azt ne vegyél!
Hát akkor szerencséje van!mixi007 @ Pént. Dec. 28, 2007 10:37 am írta:De a haveromnak megvan 1 éve...Lendvai Pistikének hivják lehet tudjátok ki..akki indult 15 évesen a Wales vb-n!Ö is Rbr-ik...talán indul már a 3ik futamon a magyar bajnokin s1600-al de nem is az a lényeg hname hogy neki nincs vele semmi baj..![]()
ffb hatás az mi?Bocsi a hülye kérdésekért de nem tudom mi az!rbalint @ Pént. Dec. 28, 2007 12:25 pm írta:Hát akkor szerencséje van!
A legidegesítőbb a menet közbeni elkalibrálódás, a müanyag a müanyagon fordulás, ebből kifolyólag kotyogás, 180' os elfordulás(dfp, g25 900') ami nem tesz lehetővé olyan precíz kormányzást, a pedál pontatlansága egy idő után, hirtelen ennyi.
Dfp melett szól: fém csapágyazás! 900' elfordulás, asszem jobb a ffb hatása is.
A G25-öt nem ragoznám az túltesz minőségben, pontosságban, mindegyiken.
Dfp-t vegyél szerintem minimum, a MOMO-ban ne gondolkodj!!!
Ha még így sem tudod akkor az a motorhatás, ami rángatja a kormányt a kezedben, és abban is igencsak vannak külömbségek kormányok között. A G25-ben 2 motor is gondoskodik a dologról, és maxra állítva szinte nem is lehet ellentfogni neki, ha sikerül akkor majdnem felborítja a szekrényt, de az fel van nekem fúrva a falra is, ezért ami rajta van minden fel akar borulni.Peeetike @ Pént. Dec. 28, 2007 1:10 pm írta:Force Feedback...
Én annyit tudok hozzászólni, hogy jobbszeretem ha a boltban a kezembeadják a cuccot, ami mindenre igaz, nemcsak erre vonatkozik. De tudtommal már mások rendeltek netről is kormányt, és meg is jött nekik. Viszont nem tom mennyi a postaköltség, és mennyibe kerülne Szfehérvárról felmenni érte, lehet hogy kb ugyanott lennél, de nem tom. Viszont azért érdemes a cégnek valahol utánnanézni, ha neten rendelsz, nehogy a lóvét elküldöd aztán meg nincs semmi, vagy csak nagyon sokára. Szal nem tom.pityu01 @ Szomb. Dec. 29, 2007 4:48 pm írta:Helosztok szerintetek vegyek g25öt ennél a cégnél (vagyis érdemes itt renedlni vagy érdemes a cégnél venni kormányt pesten) 52200ft és ugyanugy 2 év garancia van ráá,hozzászolásokat várok elöre is kössz! http://www.hardverker.hu/catalog.php?ca ... lkatrészek
EZ ENGEM NAGYON-NAGYON ÉRDEKELNE!!!!!pityu01 @ 2007 Hétf. Dec. 31 11:23 írta:R bálint már nem kell pestre mennem mer beszéltem kocsis balazsal és ö mondta hogy velencén (szfvártol kb 20-25 km)hogy ott lehet kapni 51000 é g25 áfával nem mint pesten ahol áfával 52200!!!!!!!![]()
![]()