Gravel Cup
Moderátor: Moderátor
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Re: Gravel Cup
???
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
A bajnokság topikokat én hozom létre automatikusan a bajnokság kérelmezésekor, ezért nincs semmi info az első hozzászólásban.
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
wrc-nél nem tudtam 2004-2010-ig autót választani,csak a 2011-tőliget hozta. 

HFRT Team
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Murván nem sikerült,itt+ elkönyveltem hogy nem lehet...pedig igen

Tetszenek ezek a klasszikus megoldású versenyek...ezeken legalább ha hibázik az ember csak akkor megy el a verseny.
Normál fizikánál nagyobb tempó van ami más stílust igényel mint az új generációs.Ezek mellett igénylem a pontosan beállított vasakat...NGP-ben egyszerűen lehetetlen egy setupot a kezemhez állítani.
Király a verseny!Köszönjük!
HFRT Team
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- Bivaly
- RBR Fan
Sziasztok,
Csatlakozom Misihez, nekem is tetszik ez a bajnokság. Köszönjük szépen!
S gratulálok az eddig sikeresen célba ért versenyzőknek!
Mondjuk én most indulok először simfans-os bajnokságban, sőt egy jó ideig (amíg elkészült a szimulátorom) jó sokat ki is hagytam RBR-ben, meg előtte a csehen mentem az új szakaszok miatt.
De az látszik, hogy van hová fejlődni. Nagyon sokat (főleg az első osztály versenyzőihez képest)!
Mindenesetre élvezem a szakaszokat, de megpróbálok minimális kockázatvállalással végigmenni. Valahogy azért végigevickélek a gyorsokon...
Mikor várható a következő forduló?
Milyen helyszínek várhatóak még?
Hajrá!
Csatlakozom Misihez, nekem is tetszik ez a bajnokság. Köszönjük szépen!
S gratulálok az eddig sikeresen célba ért versenyzőknek!
Mondjuk én most indulok először simfans-os bajnokságban, sőt egy jó ideig (amíg elkészült a szimulátorom) jó sokat ki is hagytam RBR-ben, meg előtte a csehen mentem az új szakaszok miatt.
De az látszik, hogy van hová fejlődni. Nagyon sokat (főleg az első osztály versenyzőihez képest)!

Mindenesetre élvezem a szakaszokat, de megpróbálok minimális kockázatvállalással végigmenni. Valahogy azért végigevickélek a gyorsokon...
Mikor várható a következő forduló?
Milyen helyszínek várhatóak még?
Hajrá!

"3,..2,..1,..RAJT!!!!!!!.................Nno!"
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Szia.
Péntektől lesz a következő forduló.
Amerikába látogatunk, vagyis USA.
Amerikába látogatunk, vagyis USA.

HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Bivaly
- RBR Fan
Hűha, haladunk ám ezerrel!rallyfenegyerek írta: ↑2019 kedd feb. 26 20:12Szia.
Amerikába látogatunk, vagyis USA.![]()
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Célban!
Felemás élményekkel.
Az első 4 szakaszon még úgy éreztem, hogy sikerül megfelelően irányítanom a Clio-t, de a 3. és a 4. napon bebizonyosodott, hogy nem!
Freizer Wells II-ön tempós lefelé menetben letértem az útról és háttal vagy oldallal fának csapódtam. Már amikor lementem a pályáról akkor már tudtam, hogy veszett fejsze nyele van most, szóval 6.-ból próbáltam visszarakni a sebességeket, ha beragadna a "becsapódás végett" , de egész az 5 . sebességi fokozatig jutottam, szóval 5.-be maradt a váltó. A nézők a pályára raktak. De elindulni nem tudtam. De még láttam rá esélyt, amit nagyon nehezen a következő lejtőig sikerült az autót eljuttatnom, de ez kb. 8 percembe került. Nem akartam superrallyzni most, ezért inkább elkínlódtam az autót. Tudom, hogy jobban jártam volna, de azért is végig szerettem volna menni a pályán, ha már az esélyeim meg voltak a tovább indulásra.
A többi szakaszon a féktávaimmal voltak problémáim, így hegynek lefelé menet. Nagyon sokat borultam, egyszer meg a nézők raktak vissza a pályára.
Köszönöm a versenyt, folytatás a következőn!
Felemás élményekkel.

Az első 4 szakaszon még úgy éreztem, hogy sikerül megfelelően irányítanom a Clio-t, de a 3. és a 4. napon bebizonyosodott, hogy nem!

Freizer Wells II-ön tempós lefelé menetben letértem az útról és háttal vagy oldallal fának csapódtam. Már amikor lementem a pályáról akkor már tudtam, hogy veszett fejsze nyele van most, szóval 6.-ból próbáltam visszarakni a sebességeket, ha beragadna a "becsapódás végett" , de egész az 5 . sebességi fokozatig jutottam, szóval 5.-be maradt a váltó. A nézők a pályára raktak. De elindulni nem tudtam. De még láttam rá esélyt, amit nagyon nehezen a következő lejtőig sikerült az autót eljuttatnom, de ez kb. 8 percembe került. Nem akartam superrallyzni most, ezért inkább elkínlódtam az autót. Tudom, hogy jobban jártam volna, de azért is végig szerettem volna menni a pályán, ha már az esélyeim meg voltak a tovább indulásra.

A többi szakaszon a féktávaimmal voltak problémáim, így hegynek lefelé menet. Nagyon sokat borultam, egyszer meg a nézők raktak vissza a pályára.
Köszönöm a versenyt, folytatás a következőn!

- Bivaly
- RBR Fan
Tetszett ez az USA!
Szokásomhoz híven (a lehető legbiztosabb célba érést szem előtt tartva) autóztam végig a versenyt.
Főleg a visszafelé irányú gyorsokon mentem lassabban, mivel azokat kevésbé ismerem.
A Hualapi II-n dobtam is egy (3x360-as) perecet, de szerencsére talpra állat az autó, és vissza tudtam kászálódni az útra. Bár innen még óvatosabb menet volt.
Összességében jó verseny volt, élveztem nagyon!

Szokásomhoz híven (a lehető legbiztosabb célba érést szem előtt tartva) autóztam végig a versenyt.
Főleg a visszafelé irányú gyorsokon mentem lassabban, mivel azokat kevésbé ismerem.
A Hualapi II-n dobtam is egy (3x360-as) perecet, de szerencsére talpra állat az autó, és vissza tudtam kászálódni az útra. Bár innen még óvatosabb menet volt.

Összességében jó verseny volt, élveztem nagyon!
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
4. forduló célban!
1 beforgás és tolatást levéve, jó lett ez a futam. Mindez az utolsó szakaszon történt.
Szerencsés hétvégét zártam a Clio Williams-el, ügyesen ment az autó.
Köszönöm a futamokat!
Gratulálok a célbaérkezőknek!
Folytatás a következőn!

1 beforgás és tolatást levéve, jó lett ez a futam. Mindez az utolsó szakaszon történt.
Szerencsés hétvégét zártam a Clio Williams-el, ügyesen ment az autó.
Köszönöm a futamokat!
Gratulálok a célbaérkezőknek!

Folytatás a következőn!
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
6. forduló célban!
Összességében jó futam volt.
Kettő nézői segítségem volt, mind a kettő kanyarrontás miatt. Az utolsó Sikakama szakaszon az első kanyarban kegyetlenül elrontottam a tempót, így ott keletkezett egy "triple lutz double toe loop".
Köszönöm a versenyt, hajrá mindenkinek!

Összességében jó futam volt.
Kettő nézői segítségem volt, mind a kettő kanyarrontás miatt. Az utolsó Sikakama szakaszon az első kanyarban kegyetlenül elrontottam a tempót, így ott keletkezett egy "triple lutz double toe loop".

Köszönöm a versenyt, hajrá mindenkinek!

- Bivaly
- RBR Fan
Célban én is.
Jól mentél, Árpi!
Nekem katasztrófa volt ez a forduló.
A szokásosnál többet rontottam, nekem is volt vagy három tripla Lutz, és megint kilépett a játék gyorsasági közben, így Superrallyzni is kellett. (Az előző fordulónál is így jártam...)
Eddig ez volt a legsz@rabb futamom. Mondjuk az is igaz, hogy erre készültem a legkevesebbet.
Na, majd a következő. Lehet már tudni, hogy hová megyünk?
Hajrá mindenkinek!
Jól mentél, Árpi!

Nekem katasztrófa volt ez a forduló.
A szokásosnál többet rontottam, nekem is volt vagy három tripla Lutz, és megint kilépett a játék gyorsasági közben, így Superrallyzni is kellett. (Az előző fordulónál is így jártam...)

Eddig ez volt a legsz@rabb futamom. Mondjuk az is igaz, hogy erre készültem a legkevesebbet.
Na, majd a következő. Lehet már tudni, hogy hová megyünk?

Hajrá mindenkinek!
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Mindent bele Bivaly az USA tarmac pályákon! A Prospect Ridge huplik viccelősek, arra készülj! 

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Engem is eldobott a fák közé. Más hibám nem lett volna, de arra nem számítottam.CSEKO Arpad írta: ↑2019 kedd ápr. 16 15:53Mindent bele Bivaly az USA tarmac pályákon! A Prospect Ridge huplik viccelősek, arra készülj!![]()
Fék elment, de legalább begurult a célba.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Fantasztikusan mentél a VFTS-el, gratulálok az F2 -es győzelmedhez!rallyfenegyerek írta: ↑2019 pén. ápr. 19 17:54Engem is eldobott a fák közé. Más hibám nem lett volna, de arra nem számítottam.CSEKO Arpad írta: ↑2019 kedd ápr. 16 15:53Mindent bele Bivaly az USA tarmac pályákon! A Prospect Ridge huplik viccelősek, arra készülj!![]()
Fék elment, de legalább begurult a célba.

Ridge II-ön ment el a féked ? Mert ott durva lehetett lefelé menni így fék nélkül !!

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Igen. Prospect Ridge 2.
Mikor a vége felé a szűkben kifordulsz jobbra. Ott lefelé üvegeled teli.
Na ott még befordultam, majd a következő jobbosban vagy kicsit utána dobott egy nagyot 3. telin és be a fák közé.
Elment a fék. CH4. Legurultam azt a 1,5 km-ert.
Mikor a vége felé a szűkben kifordulsz jobbra. Ott lefelé üvegeled teli.
Na ott még befordultam, majd a következő jobbosban vagy kicsit utána dobott egy nagyot 3. telin és be a fák közé.
Elment a fék. CH4. Legurultam azt a 1,5 km-ert.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Bivaly
- RBR Fan
Sziasztok,
nna, végre kifagyás nélkül végig tudtam menni egy fordulón.
Ehhez mondjuk az kellett, hogy újratelepítsem az elejétől az egész szimet. Igaz, hogy elment vele egy kis idő, de megérte.
Hoztam most is a szokásos formámat, óvatosan, minimális kockázatvállalással mentem végig, éjfél után meglátjuk, mire volt ez elég.
Nagyon jó bajnokság volt, mindig vártam, hogy mikor lesz kiírva a következő forduló.
Köszi szépen rallyfenegyerek, hogy megcsináltad, nagyon élvezetes volt a technikai problémáimmal együtt is!
Várható-e valamikor következő még idén? (Csak azért kérdezem, mert egyelőre én nem megyek NGP-n, csak original physics-el, és a bajnokságoknak gyakorlatilag mindegyike NGP-s).
Még egyszer köszi szépen a szervezést!
Üdv
Bivaly
nna, végre kifagyás nélkül végig tudtam menni egy fordulón.

Hoztam most is a szokásos formámat, óvatosan, minimális kockázatvállalással mentem végig, éjfél után meglátjuk, mire volt ez elég.
Nagyon jó bajnokság volt, mindig vártam, hogy mikor lesz kiírva a következő forduló.
Köszi szépen rallyfenegyerek, hogy megcsináltad, nagyon élvezetes volt a technikai problémáimmal együtt is!
Várható-e valamikor következő még idén? (Csak azért kérdezem, mert egyelőre én nem megyek NGP-n, csak original physics-el, és a bajnokságoknak gyakorlatilag mindegyike NGP-s).
Üdv
Bivaly
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Mennyi idő volt kb. a telepítés?
- Bivaly
- RBR Fan
Az alap játék DVD-ről kb 5 perc, utána a plugin a frissítésekkel együtt cirka 20-25 perc. Összesen cirka 30-35 perc.
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Hmm ez nem is vészes, többre gondoltam.
Köszi
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Szia. Köszönöm a szavakat.Bivaly írta: ↑2019 csüt. máj. 23 06:57Sziasztok,
nna, végre kifagyás nélkül végig tudtam menni egy fordulón.Ehhez mondjuk az kellett, hogy újratelepítsem az elejétől az egész szimet. Igaz, hogy elment vele egy kis idő, de megérte.
![]()
Üdv
Bivaly
Sajnos nem tudom, hogy lesz-e még valami verseny általam kreálva.
Igen, jól látod, hogy mindenki az NGP-s versenyeket helyezi előtérbe, egyrészt a fizika sokkal könnyebb ott menni, másrészt a színes autó paletta.
Én sokkal jobban szeretem a simát, de 20 ember megy egy versenyen. Ami lássuk be baromi kevés.
H9-ben 2-en mentünk Gyurival. Fanok

Nem tudok biztosat mondani még.
egyelőre szünet.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Köszi a szervezést!!!
Igazából ezek a sorozatok miatt vagyok még itt.
Az ngp-ről meg van a véleményem ezt nem ecsetelném,viszont mivel 1-1 adott szakaszon 10-20mp-vel lassabb ezért ebben kihívást nem látok,és mivel adott egy szar fizika amit setuppal(leg. is én)javítani sem tudok
ezért el is engedtem azt a módot.
Sosem lesz olyan ngp-s sorozat amiben élvezettel indulnék,bár a classic szakaszokon így is "eleje"időket tudok menni,de nem élvezem és kész.
Szóval ha abba maradnak ezen sorozatok akkor még 2hetente sem kapcsolom be a gépet az RBR miatt......

Igazából ezek a sorozatok miatt vagyok még itt.

Az ngp-ről meg van a véleményem ezt nem ecsetelném,viszont mivel 1-1 adott szakaszon 10-20mp-vel lassabb ezért ebben kihívást nem látok,és mivel adott egy szar fizika amit setuppal(leg. is én)javítani sem tudok

Szóval ha abba maradnak ezen sorozatok akkor még 2hetente sem kapcsolom be a gépet az RBR miatt......
HFRT Team
- Gabbancs
- RBR Fan aktív tag
Hasonlóan gondolom én is az egészet!NyilasM írta: ↑2019 csüt. máj. 23 20:00Köszi a szervezést!!!![]()
![]()
![]()
Igazából ezek a sorozatok miatt vagyok még itt.![]()
![]()
![]()
Az ngp-ről meg van a véleményem ezt nem ecsetelném,viszont mivel 1-1 adott szakaszon 10-20mp-vel lassabb ezért ebben kihívást nem látok,és mivel adott egy szar fizika amit setuppal(leg. is én)javítani sem tudokezért el is engedtem azt a módot.
Sosem lesz olyan ngp-s sorozat amiben élvezettel indulnék,bár a classic szakaszokon így is "eleje"időket tudok menni,de nem élvezem és kész.
Volt 1.5 év szünet, de újra kedvem lett az egész játékhoz, csak sajnos gyakorolni nincs időm (ami meg is látszik az időkön). Az NGP meg nem hoz lázba, nem is érzem rajta jól magam.
De ha tényleg nem lesznek ilyen normál fizikával megáldott versenyek, akkor ismét hanyagolom, de inkább abbahagyom!
Úgyhogy én is köszönöm a versenyeket!

Értem én hogy gőzgép, DE MI HAJTJA???
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Sokan vagyunk még a sima mellett.
Ha vannak ötletek jöhetnek, megalkotom őket.
Most úgy semmi nincs előtérben.

Ha vannak ötletek jöhetnek, megalkotom őket.

Most úgy semmi nincs előtérben.
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- DEADHUNTER
- RBR Fan aktív tag
Üdv csak érdeklődni szeretnék hogy helyezési ismertető lesz e előre is köszönöm. 

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Szia.
Nem lesz. Aki szeretné a befejezett bajnokság menüpont alatt megnézheti.
Nem lesz. Aki szeretné a befejezett bajnokság menüpont alatt megnézheti.
HELL DIGITAL RALLY TEAM