1. Rallysimshop.hu Kupa

Szinvonalas bajnokságok gyüjteménye

Moderátor: Moderátor

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 pén. feb. 21 12:12

Hmm.ha szerver leállás volt akkor lehet reklamálni...esetleg.De ha a neted szarozott és a nem vártad meg hogy kapcsolódjon hanem "back"-ra nyomva tovább léptél akkor cumi(nekem is volt hogy 10percig "network error"-ozott,majd tovább lépett)...ha ez volt akkor csak magad felé reklamálhatsz... :rolleyes:
HFRT Team

Avatar
LeoTaylor
RBR Fan
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2011 kedd máj. 24 16:29
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: LeoTaylor » 2014 pén. feb. 21 16:32

Sziasztok !

Örömmel konstatálom, hogy már a 4. futam is kiírásra került, és újra össze lehet mérni a sebességeket ! Nagyon régóta az N14 Subaruval versenyzem, anno Hlavacsek kolléga adott hozzá ihletet, olyan időket repesztett a vassal. Azt is hozzá kell tenni, hogy a nagy álom egyszer élőben is megkergetni versenyen, mert már shake-down-on sikerült !

Vártam már a 4. versenyt, és a rendezőség is felszólított "mint dobogóst", hogy írjak már pár sort a fórumba. Nem vagyok nagyon újságíró alkat, és az elfoglaltsági listám is terjedelmes, de most maradt fél órám, és gondoltam megírom az eddigi leghosszabb beszámolómat, és érzéseimet a verseny kiírással kapcsolatosan.

A fórumot nézegetve láttam, hogy sajnos mint annyi ligában itt is elkezdődött a "csipkelődés". Nagyon sajnálom a rendezőket, hiszen én is az vagyok (Arrabona Rally Trophy). Nagyon kevesen tudják, mi munka áll egy komplett sorozat megrendezése mögött, de mindegy.

Anno én a fiam (Hunter) jóvoltából kerültem a Rallysimfans kötelékébe. Ha már kevesebbet tudunk menni élőben gyere "fater" próbáld ki szimulátorban. Azóta lelkesen gyarapítom a kilómétereim számát, és próbálok az első 10-be, 20-ba bekerülni.

A mostani 4. versenytől is azt várom, hogy valahol a kategóriában az első 5, illetve abszolútban az 15 közé beférkőzzek. Tudom, hogy nem én vagyok a leggyorsabb, és bár az élő valós rally autónkon mindent én csinálok, és állítok, sőt a fejlesztéseket is én találom ki az RBR setupja olyan mintha kínaiul írták volna. A netről szedtem össze valami setup alapot azt próbáltam az én kis eszemmel csiszolgatni sok-sok kilóméter alatt.

Az igazi előnyöm sokszor a megbízhatóság. Nagyon koncentráltan próbálok versenyezni, de néha engem is elkap a hév, és sok lesz :-)

Mindenkinek azt kívánom, hogy ezt a bajnokságot minden körülmény ellenére igazi élménynek, és játéknak tekintse. Attól nem leszel kevesebb, ha becsületesen küzdve kapsz ki, vagy hibázol... De ha ezt a hibát másban keresed nem itt van a helyed !

Mi a valós rallyban is így versenyzünk. Széles mosollyal még akkor is ha nem sikerül valami, vagy elmegy a fék és anélkül kell lejönni a pályán. A lényeg baráti légkör, bajtársiasság, és élmény legyen minden kilóméter. Természetesen mindenki szereti, ha a munka eredménnyel párosul, de az csak a hab a tortán ! Én tisztelettel tekintek minden versenyzőtársa ismeretenül is, nem is beszélve a rendezőkről, pálya készítőkről...

Hajrá mindenkinek, és külön köszönet a versenyekért, és a szerverért a készítőknek. A pályakészítőknek meg külön elismerés.

Kívánom mindenki gyors legyen, és az elhangzottak függvényében versenyezzen !

Tisztelettel:

Leo Taylor - Szabó Zoltán
Taylor Simracing Team
Taylor Racing Team
Csapatvezető és mindenes

:-)

Ne feledjétek ami az Arrabona Rally Club jelszava: "RALLY VAGY SEMMI !"
-:(LEO TAYLOR):-
"Rally vagy semmi..."
Taylor Simracing TEAM

Avatar
FuReady
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2079
Csatlakozott: 2008 szomb. jan. 12 14:08
Tartózkodási hely: Pécs

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: FuReady » 2014 pén. feb. 21 18:14

Nagy örömhírt kell közölnöm, ugyanis végre sikerült SR és C4H nélkül behoznom a kicsi kocsimat a célba! d3
Volt viszont egy érdekes szitu: a havas Verte II-n, kb. a pálya közepén, a balos visszafordítóba sok lett, és nekicsúsztam egy kőnek. Ezt követően olyan volt a lefelé menet, mintha defektet kaptam volna, keresztbe állt mindenhol... Viszont utána, a havas Bisanne II-n már nem jelentkezett a dolog. :)
Végre egy problémamentes verseny a Rallysimshop kupán, boldog vagyok + hajrá mindenki. :D
FüReady Motorsport

Avatar
LeoTaylor
RBR Fan
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2011 kedd máj. 24 16:29
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: LeoTaylor » 2014 pén. feb. 21 21:11

Sziasztok !

Kommunikációs napot tartok ! :-)

Sikerült befejezni a 4. Rallysimshop kupát ! Az első nap nagyon jó lett volna, ha Tanner II. a második kanyarban nem csúszunk le, és mire a domboldalon visszakaptattunk ( nem értem a murva gumi hogyan csúszhat így a fűben, de mindenkinek ugyanúgy csúszik...) elment a szakasz, és a nagy cél is, hogy Füredy urat megszorongassuk...

A 2.nap is sikeres, bár Sikakama II beugrattunk a nagy hóba, és ott hagytunk pár másodpercet, utána meg 2 mumus szakasz következett. Sikerült azért lehozni, de többre számítottunk.

A 3. napot jónak éreztem igaz, egy kicsit óvatosabban mentünk, de ott sokat kaptunk az elejétől !

Benn vagyunk, 3 PB, 2 nagyobb hiba, és 3 szakasz óvatos. Ahhoz képest elégedettek lehetünk, és nézzük mit mennek a többiek !

Az már biztos, hogy abszolútban nem lesz kupa, pedig az is egy nagy cél, és végre egyszer hiba nélkül Füredy úr is nézhetné a rendszámunkat .-) !!!

Nem tudom, hogy csinálja, de amikor PB-t megyek, még mindig gyorsabb 1-2 mp-vel...

Kenubi üzenem, ne add fel, még hosszú az évad !!

Hajrá mindeki !!
-:(LEO TAYLOR):-
"Rally vagy semmi..."
Taylor Simracing TEAM

negyes ricsi
RBR Fan
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2008 hétf. jún. 02 15:04

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: negyes ricsi » 2014 szomb. feb. 22 17:25

Sziasztok!
Felkerültek a nyilatkozatok a http://www.rallysimshop.hu oldalra. Az interjúk a kategóriák dobogósaival készültek.

Avatar
Magyari Bence
RBR Fan
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2014 szomb. jan. 18 13:55
Tartózkodási hely: Hollóháza

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Magyari Bence » 2014 vas. feb. 23 12:05

Csáo Mindenki!

Tegnap sikerült lefutnom ezt a bajnokit is, nem is sikerült rosszul!

Az első nap jól sikerült a kezdés, az első két szakasz nagyon tetszett, a két japán valahogy nem feküdt, ott lassú voltam, rengeteget kaptam.

A második napon felületváltás volt és hát ez nem jött valami jól, nem jöttek az idők, rengeteget voltam a hófalakba, majd jött a két francia... na azok megöltek, olyan szinten nem tudok a havas franciákon menni, hogy az már vicc, szerintem nagyon rossz a fizikájuk, de ez csak egyéni vélemény. Szóval ez a nap egy kalap szart se ért. :banghead:

Majd jött az utolsó, harmadik nap ahol sietni akartam, hogy javíthassak, ennek meg is lett az eredménye. A Prospecten még a szakasz elején túlvállaltam egy gyors jobbost, sok lett és egy fának csaptam a hátulját, ami megpörgetett, átfordultam a tetőn és a menetiránnyal szembe álltam meg. Szerencsére talpon maradtam és tudtam folytatni, de a jobb első futómű megsérült és minden féktávon húzott jobbra nagyon keményen, de valahogy lehoztam a szakaszról. Bobson ugyan úgy hibás volt a futómű, de próbáltam tempózni... nem kellet volna... 3 megforgás és egy nagy bukás C4H-val... ez lett a vége a sietségnek.
Következett a Hualapi, rossz gumit választottam és csúszkáltam mindenfelé, 3 megforgással, de lehoztam a szakaszról a 207-est! Az utolsó szakaszon már csak a biztos célbaérés volt a cél, ez sikerült is, de egy tetőn átfordulás itt is volt! :D

Akárhogy nézem, rengeteg hibám volt ezen a versenyen, csoda hogy megúsztam SR nélkül és még az eredmény is egész kecsegtető, Szoták Danitól már megkaptam a magamét, ami olyan 4 és fél perc... ha hibátlanul megyek akkor se érek még a közelébe sem, no sebaj lassacskán fejlődünk! Az előző fordulóhoz képest ez már most sokkal jobb volt!

Köszönet a rendezésért és a versenyzőtársaknak a versenyért!! :respect:
Magyari Bence

Rendező: TGS Kupa; GT Cup

GGRT

Avatar
Attila Szocs
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5173
Csatlakozott: 2005 pén. dec. 16 21:53
Tartózkodási hely: Bp.
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Attila Szocs » 2014 hétf. feb. 24 20:58

Nehezen tudok most ráhangolódni, odafigyelni, ezért direkt lassan mentem, de így is sikerült egy picit a jobb hátuljával lekoccolnom egy fát a havas Bisanne-on lefelé, a vége felé. Megállt az autó. Azért végiggurulunk most már SR-el de sajnálom, mert kellett volna egy 2. vagy 3. hely.
Peti jól mentél!

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 hétf. feb. 24 22:17

2. nap benn. kezdtem visszavenni a tempóból, mert próbálok tanulni az elmúlt hibáimból. Így tudtam, hogy Ati és Peti megfoghatatlan már. A bisannon láttam Atit kiesni, sajanálom :( Igyekszek nem eldobni, de sajnos a váltóm megint rosszalkodik. Megint duplán vált vissza néha, sőt, sikerült R-be is pakolni. Plussz verte-n már nem figyeltem, és hirtelen nem ismertem fel azt, hogy hol megyek, és sikerült túlcsúsznom. Nehezen találtam magam utána. Holnap óvatosan, de biztosan szeretném a célt meglátni.

Ismét a hibáról:
https://www.youtube.com/watch?v=2jRtH3_ ... e=youtu.be

Jó lenne, ha többen jönnének celica-t vezetni :) Látható, sokat bíró kocsi :)
És ez volt a reklám helye :D
Szabó Zéé

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 kedd feb. 25 08:21

Szépen mentél Targo, kár a kiesésért :(
Szabó Zéé

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2014 kedd feb. 25 08:32

Szabo Zoltan írta:Szépen mentél Targo, kár a kiesésért :(
Köszönöm, de semmi nem volt szép benne, max, hogy szépen sz@rrá vertek mindenhol :)

Francia murva, hó tökmindegy, nincs tapadás, zéró, nulla, simán agyonvernek, kapok fél percet, hurrá... :rolleyes: a kanyarokból nem tudok kigyorsítani... ötletem sincs mit kéne tenni. Az USA... feltettük a száraz murva gumit :bolond: kérdem én minek... nem esik ott, de azért a talaj csúszik rendesen...

Amúgy meg tök fölösleges tovább erőltetni szerintem, Danit megfogni lehetetlen... :respect: nem vele versenyeztem, hanem Andrással, de ő is nagyon gyors volt!! :respect:

Nem hiszem, hogy folytatjuk továbbiakba a sorozatot, mert értelmét nem látjuk...
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 kedd feb. 25 10:49

Azért, mert nem az 1. helyért mész még érdemes folytatni, hiszen megtalálod a többieket. ;)
Szabó Zéé

mr.bean
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 591
Csatlakozott: 2007 csüt. dec. 13 20:06
Tartózkodási hely: Szirmabesenyő

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: mr.bean » 2014 kedd feb. 25 12:41

Targo írta:
Szabo Zoltan írta:Szépen mentél Targo, kár a kiesésért :(
Köszönöm, de semmi nem volt szép benne, max, hogy szépen sz@rrá vertek mindenhol :)

Francia murva, hó tökmindegy, nincs tapadás, zéró, nulla, simán agyonvernek, kapok fél percet, hurrá... :rolleyes: a kanyarokból nem tudok kigyorsítani... ötletem sincs mit kéne tenni. Az USA... feltettük a száraz murva gumit :bolond: kérdem én minek... nem esik ott, de azért a talaj csúszik rendesen...

Amúgy meg tök fölösleges tovább erőltetni szerintem, Danit megfogni lehetetlen... :respect: nem vele versenyeztem, hanem Andrással, de ő is nagyon gyors volt!! :respect:

Nem hiszem, hogy folytatjuk továbbiakba a sorozatot, mert értelmét nem látjuk...
Lackó Bácsi! :)

Ha minden igaz én a következő versenytől a kategóriában megyek vagy Ignissel vagy 207-el! A kedvemért sem maradsz? :D

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2014 kedd feb. 25 15:49

Szabo Zoltan írta:Azért, mert nem az 1. helyért mész még érdemes folytatni, hiszen megtalálod a többieket. ;)
Ez így is van, nem az első helyért mentem most, több okból is: 0km gyakorlással indultam neki, semmi kockázatot nem vállaltam, olyan féktávokat vettem, hogy csak röhögtem magamba, mikor mentem :) Annyira már megismertem itt a versenyző társakat, hogy kik ellen lehet (kell) nyomni és kik ellen nem.

USA: érdekes volt mikor láttam, hogy eső vagy mi lett beállítva, mert ugye itt nem esik hiába van beállítva, emiatt feltettük a száraz murva gumit, de: a kocsi totál úgy viselkedett mintha esős murva lett volna, ez már a rajt után kiderült, mert még 6. ba is kapirgáltam, pedig a rajtvonalat vagy 40m-el hagytuk el, alig hogy betapadt, jön a szalagkorlátos jobbos, fékeztem, semmi, úgy nekimentünk a korlátnak, hogy átestünk rajta, sebaj c4h mentünk tovább. Talán 400 mentünk, de nem egyenesen az úton, hanem össze-vissza estünk-keltünk le az útról, mondom itt magamba, hogy mi a madddafakkkaaaaa van, majd megint tető vagy 4 bukfenc, megint c4h (itt már nemcsak a kocsi volt romokba, hanem én is) megyünk tovább, megint leestünk, fűszál az út szélén, nekimentem erre leállt a motor,. Csak ültem a gép előtt, hogy most mi van, majd ALT+F4.
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2014 kedd feb. 25 15:58

mr.bean írta:
Lackó Bácsi! :)

Ha minden igaz én a következő versenytől a kategóriában megyek vagy Ignissel vagy 207-el! A kedvemért sem maradsz? :D
Bácsi neked tudod ki :reklamacio: hogy szippancsáki :D

Naaaa, ezt örömmel olvasom :D Bakker új csúcsot döntöttem melóba és még nincs vége a hónapnak :D ez most a 23. napom zsinórba 12 órába és mind éjszakás műszak eddig :nevet2:

Most is indulok lassan melózni, így ébredés után, lehet még megfontolom :D
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Gatti
RBR Fan
Hozzászólások: 241
Csatlakozott: 2012 hétf. feb. 20 10:26

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Gatti » 2014 kedd feb. 25 17:08

na nehogyámmár abbahagyd bakker :)
nekem ez volt eddig a legjobb fordulóm de tényleg :)
rövid de legalább már látom a fényt az alagút végén :D
már csak meg kell tanulni a pályákat :) ahogy Misibá írta az összes fűszálat, különben mehetek a p..ba :)
viszont vannak olyan szakaszok amin nem vagyok hajlandó menni akkora szarok, tehát mint eddig ezután sem kell tőlem tartani :)

igazából a francia havason kívül már fel tudom legalább fogni a Danika R3 időket...
de pl, ez a havas joux verte 6:01 egyelőre nem értem..fényévekre vagyok tőle .valamibe nagyon beletalált az tuti... :respect:
(biztoshogyhajtnekihátulis :)))

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 kedd feb. 25 21:27

Én ezennel feladom :mad: :mad: :banghead: :banghead: :banghead:

Kész vagyok teljesen!!!!!! Utolsó szakaszon leestem a szakadékba, olyan óvatos voltam. Elegem van. Minden tétversenyen az végén dobom el. Meguntam :(

Innentől egy kalappal a többieknek!
Szabó Zéé

Avatar
FuReady
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2079
Csatlakozott: 2008 szomb. jan. 12 14:08
Tartózkodási hely: Pécs

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: FuReady » 2014 kedd feb. 25 21:37

Szabo Zoltan írta:Én ezennel feladom :mad: :mad: :banghead: :banghead: :banghead:

Kész vagyok teljesen!!!!!! Utolsó szakaszon leestem a szakadékba, olyan óvatos voltam. Elegem van. Minden tétversenyen az végén dobom el. Meguntam :(

Innentől egy kalappal a többieknek!
:eek: :eek: :eek: Zolikám, nem hittem a szememnek, amikor az utolsó szakaszon mögém kerültél... :( :( :(
Le kell győzni ezt az átkot, nem szabad feladni, és tudom, hogy most csak az indulat/bosszúság beszél belőled...
Sajnálom, komolyan, megérdemelted volna a jó eredményt... :rolleyes:
FüReady Motorsport

mr.bean
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 591
Csatlakozott: 2007 csüt. dec. 13 20:06
Tartózkodási hely: Szirmabesenyő

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: mr.bean » 2014 kedd feb. 25 22:15

FuReady írta:
Szabo Zoltan írta:Én ezennel feladom :mad: :mad: :banghead: :banghead: :banghead:

Kész vagyok teljesen!!!!!! Utolsó szakaszon leestem a szakadékba, olyan óvatos voltam. Elegem van. Minden tétversenyen az végén dobom el. Meguntam :(

Innentől egy kalappal a többieknek!
:eek: :eek: :eek: Zolikám, nem hittem a szememnek, amikor az utolsó szakaszon mögém kerültél... :( :( :(
Le kell győzni ezt az átkot, nem szabad feladni, és tudom, hogy most csak az indulat/bosszúság beszél belőled...
Sajnálom, komolyan, megérdemelted volna a jó eredményt... :rolleyes:
Nekem több forduló óta tart az ilyen pechsorozat, ezért úgy döntöttem, hogy ahol lehet Ignis S1600-al folytatom tovább, mert fontosabb, hogy élvezzem, mint, hogy szenvedjek és elmenjen a kedvem az egésztől.

Zoli! Megértelek, mert nekem is az utóbbi pár versenyen ilyen nüansznyi dolgokon mentek el helyezések, de majd megnyugszol és menni fog...hajrá! ;)

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 kedd feb. 25 22:17

Tudod Zoli szeretek csatázni a 10. helyért is, ha csata van. De ilyen baromságokat csinálni... Illetve nem tudom, hogy mennyit tehetek róla. Egyszerűen csak belém van égve ez a szar kód. Ha elkalapálsz, semmi bajom nincs. Azon sem vacakolok, hogy Petit és Atit nem lehet utolérni. Tudom hol a helyem. Viszont ilyen balszerencséket...
Szabó Zéé

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 kedd feb. 25 22:21

Azt az időt sajnálom, amit rááldozok a gyakorlásra.

Talán Krekyvel beszéltem éppen, hogy szanálni kell a versenyeket. Túl sok van, hogy mindet komolyan lehessen venni. Mi fontos, mi nem. Ez pont fontos. Tavaly is jól kezdtem minden bajnokságot, aztán valami elromlik.
RWD-t meg az külföldi futamokat kerülni fogom, vagy csak bohóckodok. Inkább a családra szánom ezt az időt.
Szabó Zéé

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2014 kedd feb. 25 23:16

Gatti írta:na nehogyámmár abbahagyd bakker :)
nekem ez volt eddig a legjobb fordulóm de tényleg :)
rövid de legalább már látom a fényt az alagút végén :D
már csak meg kell tanulni a pályákat :) ahogy Misibá írta az összes fűszálat, különben mehetek a p..ba :)
viszont vannak olyan szakaszok amin nem vagyok hajlandó menni akkora szarok, tehát mint eddig ezután sem kell tőlem tartani :)

igazából a francia havason kívül már fel tudom legalább fogni a Danika R3 időket...
de pl, ez a havas joux verte 6:01 egyelőre nem értem..fényévekre vagyok tőle .valamibe nagyon beletalált az tuti... :respect:
(biztoshogyhajtnekihátulis :)))
Néztem is hogy nagyon betalált neked most ez a futam :up: volt szakasz ahol nem keveset adtál, csak így tovább :respect:
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 szer. feb. 26 07:01

Szabo Zoltan írta:..... kerülni fogom, vagy csak bohóckodok. Inkább a családra szánom ezt az időt.
No vazze....mintha magamat olvasnám.... :fear2:

Tudod ha gyakoroltál is rá és a géped sem hátráltatott akkor egyszerűen csak hibáztál.... szűrd ki a miértjét... túlvállaltad vagy nem figyeltél.Ha ezt megoldod nyert ügyed van.Ilyen egyszerű a recept(bár ezt Te is tudod,biztos vk. benne...)

Én már alig várom hogy lecseréljem a gépemet,lehet szétverem mielőtt lesz új... aztán a gyakorlással is hadilábon állok... értelmét látnám de se idő,se kedv hozzá....no jó a havasok kivételével 1-1 karikát azért mentem,igaz a havasokon+ meg is kaptam a magamét(mondjuk a vertét a levágás lehetősége miatt annyira megutáltam hogy undorodom tőle,inkább visszafelé ha már verte..főleg hogy nem nagyon van repi ellenőrzés..viszont a "paranojám"-néha okkal- dolgozik). ;)
HFRT Team

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 szer. feb. 26 07:14

Szabo Zoltan írta:.... Túl sok van, hogy mindet komolyan lehessen venni. Mi fontos, mi nem. Ez pont fontos....
Irigyellek hogy mind fontos... 2005 óta elég sok sorozatban indultam, csehen ,olaszon,francián és természetesen a honin.... mégis amik az "igen fontos"kategóriába tartoztak,valamint vmi féle nyomot is hagyott bennem azok a bajnokik elsőhelyen ,aztán a szajkik és a skincentrál...akár gyakorlás(bár az utóbbi 3-4évben nem vittem túlzásba),akár célbaérés-kiesés arányát tekintve.Persze nem lenézve a többi sorozatot csak tényleg az sem jó hogy egyszerre 5-6 is fut(ráadásul ahány annyi autó..azt ugy nem is szabad túl komolyan venni..) :)
bocsi az OFF-ért :fear2:
HFRT Team

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 szer. feb. 26 14:51

Hát ez az, hogy nem mind fontos. Bár amin elindulok, azon próbálok mindent megtenni. Jó ez a simshop, és teljesen rajtam múlik, de nem akarom elhinni, hogy minden sorozat ilyen legyen számomra, hogy a végén cseszem el.
Mindegy, nem offolok tovább. Itt a jó idő :)

(mégis offolok!!! Misi a polo megint beszart, ömlik a víz a vezérlésnél, tán a vízpumpa :) csak hogy a kocsival se legyen minden rendben)

Tényleg bocsi az offért, a többit a Hell a topicban folytatom :)
Szabó Zéé

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 szer. feb. 26 19:48

Szabo Zoltan írta:... ömlik a víz a vezérlésnél, tán a vízpumpa ...
Az tuti az lesz...mivel más vizes cucc nincs a környékén sem.Szaladj el megcsináljuk. ;)
HFRT Team

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 szer. feb. 26 21:16

Ha nem 400-ra lennél... :reszeg:
Szabó Zéé

mr.bean
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 591
Csatlakozott: 2007 csüt. dec. 13 20:06
Tartózkodási hely: Szirmabesenyő

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: mr.bean » 2014 csüt. márc. 06 00:30

Jelezném, hogy innentől Ignis S1600-al közlekednék!

negyes ricsi
RBR Fan
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2008 hétf. jún. 02 15:04

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: negyes ricsi » 2014 csüt. márc. 06 08:39

Nem tudom hogy a rendszer ezt hogy kezeli. Azaz van-e rá lehetőség.

Avatar
szdanika
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2007 szer. okt. 31 00:40
Tartózkodási hely: Hőgyész

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: szdanika » 2014 csüt. márc. 06 10:27

A nevezési lista alapján szerintem nincs, de javítsatok ki, ha tévedek!

20 Hungary Lénárt Péter (mr.bean) 1.6T S2000, N4, S2000 --- 2013-12-11 19:38:57

mr.bean
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 591
Csatlakozott: 2007 csüt. dec. 13 20:06
Tartózkodási hely: Szirmabesenyő

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: mr.bean » 2014 csüt. márc. 06 11:09

Bocsi elnéztem :)

Avatar
TomCat333
Vendég
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2013 csüt. nov. 28 17:45

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: TomCat333 » 2014 csüt. márc. 06 15:46

a mocskos szar semetinnelbaszta az egész versenyemet a büdös picsába .... :banghead: :banghead: megfordult a fejemben hogy ezt az egész plugint szépen hanyagolnom kéne a francba :blink:

biztos a leggányabb (azthittem cseh pályákból szarabbat nem tudnak kihozni) szar pályával kell a rohadt fordulót kezdeni...amin úgy megyek mint egy kibaszott nagypapa....és még így is ledob az útról a kibaszott nadrászíjszélességű folthalmazról a retkes faszba...
mostvanelegem..szerintem modellezzük le nógrádot a faszba és megtett km után kapjunk pontokat..aki meg végigmegy az egyből megnyeri a faszba ezt az egész szart... :banghead:

érdekes sorica sem egy könnyű pálya de nincs tele szétbaszott kátyúkkal és meg lehet nézni a hotlapot egész jó időt mentem magamhoz képest...érdekes a francia pályák sem könnyűek mégis a kedvenceim, végig lehet rajtuk menni. komolyan csak le akartam gurulni ezen a fostákolmány pályán de még azt sem lehet...

ezt a fordulót kihagyom..és lehet nem is foglalkozok vele innentől mert nincs értelme egyszerűen :( :(
/Logitech DFP/DFGT/G25/G27 valamint számítógép, androidos telefon, javítást + G25 váltó (felkeményítés) és kézifék moddot vállalok! Írj (tomi3htchd2@gmail.com) vagy hívj (06208091029) és segítek :) /


G25 set = 500° No FFB + H váltó + kuplung + saját mechanikus kézifékkar + RBR =/ööm bodottá''/ :D

Avatar
CSEKO Arpad
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 kedd júl. 18 15:00
Tartózkodási hely: Madocsa

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: CSEKO Arpad » 2014 csüt. márc. 06 17:27

1. nap célban!

Az újdonsült autóval az első szakasz elején még bátortalanul mentem, de utána kezdtem érezni, hogy hogyan is viselkedik.
Szuper pályák ezek kezdésnek, tetszettek nagyon! ;)
Kép

Avatar
wrc
RBR Fan
Hozzászólások: 161
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 14 13:25

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: wrc » 2014 pén. márc. 07 19:48

Sziasztok!
Nem szoktam panaszkodni,de most mégis megteszem!
Ebben a bajnokságban most még nem állok rosszul, de ha azok a pályák is szerepelni fognak ami nem fut a gépemen, lefagy, és kidob, akkor tényleg nem fogok végezni sehol a végén. Így történt ez most is, naná, hogy már az első szakaszon
Kérem a szervezőket, hogy mellőzzenek egy két pályát ha lehet! Gondolom nem én vagyok az egyedüli akinek egy kicsit gyengécske a videokártyája. Adjatok esély mindenkinek!!!!
A pályák : Northumbria, Peyregrosse Mandagout, Semetin 2009, Semetin 2010
A megértést előre is köszönöm!!!!!!! :respect:

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 szomb. márc. 08 08:14

wrc írta:Sziasztok!
Nem szoktam panaszkodni,de most mégis megteszem!
Ebben a bajnokságban most még nem állok rosszul, de ha azok a pályák is szerepelni fognak ami nem fut a gépemen, lefagy, és kidob, akkor tényleg nem fogok végezni sehol a végén. Így történt ez most is, naná, hogy már az első szakaszon
Kérem a szervezőket, hogy mellőzzenek egy két pályát ha lehet! Gondolom nem én vagyok az egyedüli akinek egy kicsit gyengécske a videokártyája. Adjatok esély mindenkinek!!!!
A pályák : Northumbria, Peyregrosse Mandagout, Semetin 2009, Semetin 2010
A megértést előre is köszönöm!!!!!!! :respect:
Javasolnám hogy ezt a panaszkodást fejezd be!!Mielőtt jön vki és lebasz hogy fejlessz a gépeden mert amúgy senkit nem érdekel és különben is levanszarva valamint uncsi a téma..... ;) :D :D :reszeg: (persze ezt csak ciccből írtam)

Már rájöttem hogy írok egy külön sablon hsz-t és verseny után mindig csak azt másolom be... ezzel nem kell bajlódnom vmint nem írok bele csak dícsérőt...
Amúgy babonás vk (egy kicsit),nem szoktam átkozódni.... de azt is észre vettem hogy aki kritizál akár a gép vagy bármi más miatt és uncsinak tartja a másik problémáit az a következő versenyen ki is esik valamilyen okból...... :P ;)
HFRT Team

Avatar
Attila Szocs
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5173
Csatlakozott: 2005 pén. dec. 16 21:53
Tartózkodási hely: Bp.
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Attila Szocs » 2014 szomb. márc. 08 19:53

Nem volt könnyű verseny, ellenben jó nehéz! :)
Sikerült beérnem kisebb hibákkal csak. Az első napon két gyorsaságin talán ha 2x-3x mentem, úgyhogy külön kihívás volt pusztán itinerből menni volt is egy-két rizikós jelenet. A Semetint már ismerem de a kiszámíthatatlansága miatt (bármikor ledob az útról) elég biztonságit mentem. A második nap semmi különös, biztonságos gyors tempó, ismerős pályákon. A 3. nap sem volt könnyű. A Kaihuavara nagyon fogyasztja a kocsit, ott igyekeztem óvatosan menni, aztán ez az óvatosság maradt végig az aszfaltokon is, kissé nehezen álltam át a murváról, majdnem el is dobtam 2x, a lényeg, hogy bent vagyok.
Elégedetten, viszonylag gyorsan, ha megelőznek is jó ez nekem.
Köszi a futamot!

Avatar
CSEKO Arpad
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 kedd júl. 18 15:00
Tartózkodási hely: Madocsa

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: CSEKO Arpad » 2014 vas. márc. 09 09:29

Célban.
A 2. napon a 2. szakaszon besokalltam az első kanyarban, rögtön el is kaptam egy fát, majd a fék elment illetve a motor is megállt. Nem folytattam szuper rally-val.
Gratulálok a célbaérkezőknek! ;)
Kép

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 hétf. márc. 10 19:58

Hmm ,gondolkodtam hogy írjak-e valamit a verseny után...mert ugye már egy pár embernek nagyon uncsi ha az ember leírja hogy megint nem ült le gyakorolni,a gépem sem lett még kicserélve,ezáltal ismét csak a szeme gúvadt...igazából nem sokáig mert a verseny előtt olvasván a 2 UFÓ commentjét az 1ss céljában...és ennek tudatában az 1ie-nél kaptam 22mp-t addig csodálkoztam még csak valami híd korlátba bele is akadtam,fingom sem volt hogy ott van olyasmi... ugy hogy ennyit az 1leg-ről,mentem belőle vagy 3km-t.... :D :D
A másik 3nap ugy volt jó ahogy...mármint a kreálása :up: :up: :up: :respect: :respect: :respect: :reszeg:
HFRT Team

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 hétf. márc. 10 20:53

Nálam semmi motiváció nem volt. Mintha a fiammal mentünk volna fűjjet nyírni és Ő ült a volán mögött. Olyan elment az eszem menetek voltak. Igazából bosszantani sem bosszant :) Ezerrel ide szabok, beleszabok, meg ilyenek. A többit (is) letolom SR-rel...
Szabó Zéé

Avatar
brown
RBR Fan
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2010 vas. dec. 26 21:41
Tartózkodási hely: Budapest

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: brown » 2014 hétf. márc. 10 22:50

Nem tudom, hogy a sorica pálya készítői közül melyiküknek támadt az az ötlete, hogy "meglepetéskorlátokat" rakjanak ki, amiket ha jó helyen megsúroljuk a kocsi oldalával, akkor leáll a motor, de enyhén szólva nem tette jobbá a napomat :reklamacio:

Avatar
Potyor
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 4003
Csatlakozott: 2005 hétf. nov. 14 13:16
Tartózkodási hely: Kecskemét

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Potyor » 2014 kedd márc. 11 09:38

NyilasM írta:
Szabo Zoltan írta:..... kerülni fogom, vagy csak bohóckodok. Inkább a családra szánom ezt az időt.
No vazze....mintha magamat olvasnám.... :fear2:

Tudod ha gyakoroltál is rá és a géped sem hátráltatott akkor egyszerűen csak hibáztál.... szűrd ki a miértjét... túlvállaltad vagy nem figyeltél.Ha ezt megoldod nyert ügyed van.Ilyen egyszerű a recept(bár ezt Te is tudod,biztos vk. benne...)

Én már alig várom hogy lecseréljem a gépemet,lehet szétverem mielőtt lesz új... aztán a gyakorlással is hadilábon állok... értelmét látnám de se idő,se kedv hozzá....no jó a havasok kivételével 1-1 karikát azért mentem,igaz a havasokon+ meg is kaptam a magamét(mondjuk a vertét a levágás lehetősége miatt annyira megutáltam hogy undorodom tőle,inkább visszafelé ha már verte..főleg hogy nem nagyon van repi ellenőrzés..viszont a "paranojám"-néha okkal- dolgozik). ;)
Én már rég így teszek. Már nem is neveztem. :(
Misibá. Ha eccer nekem is lesz új gépem én is tervezem a régibe beleállítani a baltát. :aaaaaa:
HELL DIGITAL RALLY TEAM
Kép

Avatar
Hlavacsek Istvan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1797
Csatlakozott: 2007 csüt. jan. 04 21:09
Tartózkodási hely: Budapest III

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Hlavacsek Istvan » 2014 kedd márc. 11 10:35

Potyor írta:
NyilasM írta:
Szabo Zoltan írta:
Én már alig várom hogy lecseréljem a gépemet,lehet szétverem mielőtt lesz új...
Én már rég így teszek. Már nem is neveztem. :(
Misibá. Ha eccer nekem is lesz új gépem én is tervezem a régibe beleállítani a baltát. :aaaaaa:
Azért egy videót dobjatok róla mint a kormány nyugdíjba helyezésről

Menni én sem megyek mostanság csak szinte tétversenyen de ez a futam mondhatom kiadta végeredmény szempontjából de csak azért mert a többiek hibáztak ezekre a pattogós aszfaltokra még mindig nem sikerült megtalálnom az ideális beállítást na ott kaptam gazdagon szinte mindenkitől de a végén már csak a cél volt a cél
Kép

dingo
Vendég
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2014 csüt. jan. 30 19:08
Tartózkodási hely: Budapest

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: dingo » 2014 hétf. márc. 24 20:04

Tegnap este úgy döntöttem végiggurulok... nem kellett volna erőltetni.
Két dologra minden esetre jó volt.
1, megtanultam, hogy nem megyünk egyből élesben murvára pályaautózás után.
2, (ez talán még fontosabb) ha fáj a fejem és még van egy napom a zárásig nyugodtan alhatok rá egyet. Csak használhat.

Így még magamat is sikerült alulmúlni (pedig nem egyszerű)... esés-kelés, SR... mindez eleve csigatempóra halmozva.
De becsületből végigmentem, legalább gyűltek a km-ek. :)

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13945
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2014 szer. márc. 26 20:52

Potyor írta: Misibá. Ha eccer nekem is lesz új gépem én is tervezem a régibe beleállítani a baltát. :aaaaaa:
Nekem már a gép meg van...csak idegen számomra a win7 telepítés..azt sem tudom hogy mi miért van és stb. ... :mad: :mad: :fear2: :fear2: :fear2: :D forever xp...
HFRT Team

negyes ricsi
RBR Fan
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2008 hétf. jún. 02 15:04

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: negyes ricsi » 2014 kedd ápr. 08 08:09

A 7. Forduló végeredménye óvás miatt a hétvégére csúszik. Ha esetleg valaki még szeretne óvni az privátban irjon.

negyes ricsi
RBR Fan
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2008 hétf. jún. 02 15:04

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: negyes ricsi » 2014 szomb. ápr. 12 10:37

Egy óvás érkezett, a problémás szakaszok ellenőrzésre kerültek. Nem történt semmilyen pályavágás illetve semmi jogtalan előnyszerzés. Az eredmény végleges.

Avatar
Attila Szocs
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5173
Csatlakozott: 2005 pén. dec. 16 21:53
Tartózkodási hely: Bp.
Kapcsolat:

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Attila Szocs » 2014 csüt. ápr. 17 21:51

Már az első gyors első kanyarjában megpecsételődött a sorsom, nézőket gázoltam, remélem nem lett komolyabb bajuk. :)
Minden jó végre, a gépem, a kormányom, de kellett volna egyet-kettőt menni előtte.
Eddig a pillanatig küzdöttem:
https://www.youtube.com/watch?v=Z34_uABzcBw

Gatti
RBR Fan
Hozzászólások: 241
Csatlakozott: 2012 hétf. feb. 20 10:26

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Gatti » 2014 csüt. ápr. 17 22:30

Sérült az autó Ati ? :)
remélem még augusztusban is hóban kell menni :tired:

Avatar
Szabo Zoltan
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 7846
Csatlakozott: 2007 csüt. nov. 22 09:41
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: Szabo Zoltan » 2014 pén. ápr. 18 06:17

Attila Szocs írta:Már az első gyors első kanyarjában megpecsételődött a sorsom, nézőket gázoltam, remélem nem lett komolyabb bajuk. :)
Minden jó végre, a gépem, a kormányom, de kellett volna egyet-kettőt menni előtte.
Eddig a pillanatig küzdöttem:
https://www.youtube.com/watch?v=Z34_uABzcBw
Az ok, hogy pilóta vagy, de hogy autóval is meg akarsz tanulni repülni... :D
Szabó Zéé

Avatar
CSEKO Arpad
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 2163
Csatlakozott: 2006 kedd júl. 18 15:00
Tartózkodási hely: Madocsa

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: CSEKO Arpad » 2014 szomb. ápr. 19 17:57

Célban!
Az 1. nap még jól sikerült, a 2. napon rögtön hibáztam és csúszó kuplunggal abszolváltam a 2 szakaszt. A másik kettő szakasz rendben ment.
A 3. napon minden rendben ment.
Nekem az eredmény kiváló, rég mentem az A-s Mitsubishivel. :)
Kép

kissPeti
Vendég
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013 csüt. dec. 26 19:12

Re: 1. Rallysimshop.hu Kupa

Hozzászólás Szerző: kissPeti » 2014 vas. ápr. 20 15:08

Sziasztok!
Az MG ZR-nek nem érzékenyebb kissé a törésmodellje mint kellene?
A 10. szakaszon a hátuljával kaptam el egy szalagkorlátot erre leállt a motor.
Mindegyik ilyen vagy nem véletlenül nem megy rajtam kívül senki bajnokságban MG-vel?

Válasz küldése