5. forduló:http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=27208
Jó szorakózást mindenkinek.

Moderátor: Moderátor
Keményelmauer gyorgy írta:Sziasztok.
5. forduló:http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=27208
Jó szorakózást mindenkinek.
Első napot alig éltem túl. VFTS-n nagyon elfogyott a gumi.elmauer gyorgy írta:Ilyen sok pontot nem adunk ingyen (1.5x).
Grat!! Én az első grenhil közepén forogtam,egy pillanatig azt sem tudtam merre vk.kreky írta:Elég jól sikerült ez a forduló! Külön élveztem a versengést Nyilas Misivel! Az 5,9 gyorsot elrontottam, az utolsón még megpróbáltam de nem sikerült, a középső szektorban megforogtam.![]()
Sajnos ezzel egyet kell, hogy értsek.wrc írta:Sziasztok!
Neveztem én is az induló TGS kupára, de lenne egy javaslatom. Szerintem nem szerencsés az új NGP pluginon indítani még a versenyt! Korainak látom! A működését még tesztelik. Az autók fizikája csapni való! Azokon állítani kell! Az pedig idő! Ha még is ezen a pluginon lesz megrendezve a verseny akkor a nevezésemet kérlek töröljétek!
Pedig minden TGS kupán ott voltam!!!!!!
Az autók fizikáján nem változtatunk, egy az egybe átvesszük a készítőtől:wrc írta:Sziasztok!
Neveztem én is az induló TGS kupára, de lenne egy javaslatom. Szerintem nem szerencsés az új NGP pluginon indítani még a versenyt! Korainak látom! A működését még tesztelik. Az autók fizikája csapni való! Azokon állítani kell! Az pedig idő! Ha még is ezen a pluginon lesz megrendezve a verseny akkor a nevezésemet kérlek töröljétek!
Jó, de ezeken a beállításokon állítani kell! Itt van pl a kormányszög, kevés. Most tanulgassak meg újra vezetni? Azért nem fordul. Tolja az orrát, a difi sem jó, és ott a gázadás is! Sorolhatnám!lacka6 írta:Az autók fizikáján nem változtatunk, egy az egybe átvesszük a készítőtől:wrc írta:Sziasztok!
http://www.ly-racing.de/viewtopic.php?t=7878
Milyen új pályák voltak ott amik itt nem?Magyari Bence írta:.... Én például azért tűntem el innen mert nem lett bevezetve az NGP, és már kezdett unalmas lenni a sima, főképp az után hogy kipróbáltam NGP-vel, és mivel a csehen használták, átmentem oda és tetszett, élvezetes volt ott versenyezni, sok új autó, új pályák, jó volt de mégse magyar,....
Ha nekem szól akkor maradok persze.lisztes100 írta:Nekem tetszett igaz az elején túl vállaltam magam estem keltem, de jó ez a kis kategória
Robi sajnálom hogy nem tudtunk csatázni, remélem maradsz a kategóriába és a köv fordulón megmérkőzünk
rallyfenegyerek írta:Ha nekem szól akkor maradok persze.lisztes100 írta:Nekem tetszett igaz az elején túl vállaltam magam estem keltem, de jó ez a kis kategória
Robi sajnálom hogy nem tudtunk csatázni, remélem maradsz a kategóriába és a köv fordulón megmérkőzünk
H-ba neveztem, mert nekem az autó az csak a VFTS. De sajnos ngp fizikával számomra vezethetetlen, nem is élvezem.
Maradok R2-ben, ez most tetszik legalább.
Én is néztem, a 10-es is ő, minden elismerésem nekihuntertaylorTRT írta: Amúgy nézegettem kik jöhetnek még, és az valid, hogy ugyanolyan néven nevezett 3 perc eltéréssel a 8-as, 9-es rajtszám?
Ha két külön ember, akkor bocsi, csak furcsa volt így elsőre
Megfigyelés alattBKiss írta: Én is néztem, a 10-es is ő, minden elismerésem neki
Amikor a csehen mentem, nekem új volt az FSO, Sosnova, Sumburk, Ai-Petri, Kolmenjarvet, Torre Vecchia, Undva, az éjszakai szakaszok elsőnek nagyon megleptek, stb. Tudom most már itt is vannak és pl. a Gestel-en itt mentem már elsőnek.Tibi írta:Milyen új pályák voltak ott amik itt nem?Magyari Bence írta:.... Én például azért tűntem el innen mert nem lett bevezetve az NGP, és már kezdett unalmas lenni a sima, főképp az után hogy kipróbáltam NGP-vel, és mivel a csehen használták, átmentem oda és tetszett, élvezetes volt ott versenyezni, sok új autó, új pályák, jó volt de mégse magyar,....Igaz hogy évente 2-3 nagyobb packban, de itt is megjelenik minden új pálya. Max 1-2 hónapot várni kell rá. Volt hogy itt sokkal hamarabb volt bent a pálya mint a csehen.
Aszfalton még mindig jobb vagyok, mint murván és havon. 2. nap utolsó gyorspn 400m-rel a cél előtt estem le az útról, C4H. A 3. napnak pedig úgy álltam neki h az előnyöm Robival szemben csak be kell osztani, talán túlságosan is óvatos volt, a végére 4mp maradt köztünkMajor Csabi írta:első nap célban
Misibá, tuti a pályaismeret hiánya...NyilasM írta:1ss féltáv...tető... AltF4.
Egy ilyen rövid versenyen nem fér bele egy help,sőőt a sorozatnak is annyi,már most.
Persze ha egyáltalán kicsit is hozzászokunk a közeljövőben a megváltozott feltételekhez.
Te nem a PessziMiska vagy!!!NyilasM írta:1ss féltáv...tető... AltF4.
Egy ilyen rövid versenyen nem fér bele egy help,sőőt a sorozatnak is annyi,már most.
Persze ha egyáltalán kicsit is hozzászokunk a közeljövőben a megváltozott feltételekhez.
Köszönöm!Szabo Zoltan írta: Benn vagyok én is. A vége óvatos lett, nem volt értelme tolni. Illetve kellett, még jöhetnek páran. Végül a váltó rossz döntés volt hóra, de ez van, nem ezen múlik.
Gratula Punky!!!
Páran azért hiányoznak... legalább Te még mindig morogsz valamiért. Ha az sem lenne...NyilasM írta:![]()
![]()
jó dumátok van,rég nevettem fórumozás közben
![]()