Moderátor: Moderátor
Köszi, de Laci meg mindenkitNyilasM írta:Jól elkalapáltál!! Gratula!!Szabo Zoltan írta: Függetlenül attól, hogy ki jön még, örülök, mert nem hibáztam.![]()
Nagyon úgy tűnik, mert amióta az SX4-el megyek, folyamat jönnek a PB-k vele.Szabo Zoltan írta:Na mi van Zoli, végleges a csere?Zsotának adtak a Subit? Remélem megbütykölted kicsit, miért fizetlek?
Lassan én is indulok, talán este kezdem...
Köszönöm, meglátjuk majd mire lesz elég! Egyelőre szokom az autót, soha nem mertem vele menni, mert szerintem nagyon bivaly, de úgy látszik kezdem megszelídíteni! Most is csak a teszt kedvéért, mert már úgy elmentél a bajnokságba mint a pinty, de legalább nagyon nagy élmény vele autózni, bánom hogy nem hamarabb állam rá a témára!Targo írta:Gratulálok Balázs nagyot mentél az "új" ótóval, pár WR befigyelt, ahogy látomnem semmi figura vagy Te.
Azért kedves barátom, mert bármilyen FWD ótóba is ülsz, szétalázol mint a sz@rJuhasz_Balazs írta:Köszönöm, meglátjuk majd mire lesz elég! Egyelőre szokom az autót, soha nem mertem vele menni, mert szerintem nagyon bivaly, de úgy látszik kezdem megszelídíteni! Most is csak a teszt kedvéért, mert már úgy elmentél a bajnokságba mint a pinty, de legalább nagyon nagy élmény vele autózni, bánom hogy nem hamarabb állam rá a témára!Targo írta:Gratulálok Balázs nagyot mentél az "új" ótóval, pár WR befigyelt, ahogy látomnem semmi figura vagy Te.
![]()
![]()
No és miért vagyok nem semmi figura?
Targo írta:Azért kedves barátom, mert bármilyen FWD ótóba is ülsz, szétalázol mint a sz@rJuhasz_Balazs írta:Köszönöm, meglátjuk majd mire lesz elég! Egyelőre szokom az autót, soha nem mertem vele menni, mert szerintem nagyon bivaly, de úgy látszik kezdem megszelídíteni! Most is csak a teszt kedvéért, mert már úgy elmentél a bajnokságba mint a pinty, de legalább nagyon nagy élmény vele autózni, bánom hogy nem hamarabb állam rá a témára!Targo írta:Gratulálok Balázs nagyot mentél az "új" ótóval, pár WR befigyelt, ahogy látomnem semmi figura vagy Te.
![]()
![]()
No és miért vagyok nem semmi figura?![]()
Szabo Zoltan írta:
Ha már az állítgatás nem segít, akkor bal láb fékkel lehet fordítani. A fékerővel is kell kicsit játszani, hogy ballal szépen lehessen fordulni. Bár stílus függő. Én a celicaval is féktávon már kicsit keresztbe teszem, a S1600-tal is a fékkel fordulok.
Szabo Zoltan írta:Benn. Nem érdekelt már, hogy Misi bá és Zsota mit fog futni, én Zolival szerettem volna csatázni. Sikerült9. szakasz előtt 0,000 volt a különbség.
Igazából nem egy jól sikerült verseny volt. Az 1. és 2. napon sikerült lezúzni a kocsit. A 3. nap is lehetett volna jobb, de inkább biztonságit autóztam már. Benn vagyok.
Gratula mindenkinek!![]()
Hajrá Misi és Zsota
Ezért jó a 205 Maxi nem olyan erős mint a 306 Maxi és jobban letapad murván is meg havon ismr.bean írta:Hát úgy érzem lehet én is maradok a kis Hondánál...ezeket az A7-es autókat aszfaltra találták ki...ott tökéletes is, de murván és havon egyáltalán nem lehet élvezni szerintem ellenben a HondávalSzal jó autó, de inkább küzdök a kicsikével és ha kikapok, hát ez van
Csak aszfalton kapsz annyit, hogy murván meg havon nem dolgozod le.Gregi írta:Ezért jó a 205 Maxi nem olyan erős mint a 306 Maxi és jobban letapad murván is meg havon ismr.bean írta:Hát úgy érzem lehet én is maradok a kis Hondánál...ezeket az A7-es autókat aszfaltra találták ki...ott tökéletes is, de murván és havon egyáltalán nem lehet élvezni szerintem ellenben a HondávalSzal jó autó, de inkább küzdök a kicsikével és ha kikapok, hát ez van
Az az autó nagyon jó lenne, ha mint Robi is mondta nem lenne dög lassú!rallyfenegyerek írta:Csak aszfalton kapsz annyit, hogy murván meg havon nem dolgozod le.Gregi írta:Ezért jó a 205 Maxi nem olyan erős mint a 306 Maxi és jobban letapad murván is meg havon ismr.bean írta:Hát úgy érzem lehet én is maradok a kis Hondánál...ezeket az A7-es autókat aszfaltra találták ki...ott tökéletes is, de murván és havon egyáltalán nem lehet élvezni szerintem ellenben a HondávalSzal jó autó, de inkább küzdök a kicsikével és ha kikapok, hát ez van
![]()
Nem kell annyit fékeznirallyfenegyerek írta:Csak aszfalton kapsz annyit, hogy murván meg havon nem dolgozod le.Gregi írta:Ezért jó a 205 Maxi nem olyan erős mint a 306 Maxi és jobban letapad murván is meg havon ismr.bean írta:Hát úgy érzem lehet én is maradok a kis Hondánál...ezeket az A7-es autókat aszfaltra találták ki...ott tökéletes is, de murván és havon egyáltalán nem lehet élvezni szerintem ellenben a HondávalSzal jó autó, de inkább küzdök a kicsikével és ha kikapok, hát ez van
![]()
Zoli küld el privátban a mail címed dobok 1 setet sx4-re, de egyébként bárkinek szívesen adok, ha priviben jelzi R2-sek is nyugodtan írhatnak, csak türelmet kérek, nem biztos, hogy azonnal tudom küldeni.Szabo Zoltan írta:Viszont ha lenne setup a suzukira kipróbálnám.
Alázásról itt szó sem volt, csak próbálkoztam és nagyon megfogott az autó. Azért Falstonon-on jól elvertél engem, néztem most az eredményeket! Kár hogy csak most mertem megülni ezt a fenevadat, mert jó csaták lehettek volna, bár így is lesznek, csak szerintem már bajnok vagy!Targo írta:Azért kedves barátom, mert bármilyen FWD ótóba is ülsz, szétalázol mint a sz@rJuhasz_Balazs írta:Köszönöm, meglátjuk majd mire lesz elég! Egyelőre szokom az autót, soha nem mertem vele menni, mert szerintem nagyon bivaly, de úgy látszik kezdem megszelídíteni! Most is csak a teszt kedvéért, mert már úgy elmentél a bajnokságba mint a pinty, de legalább nagyon nagy élmény vele autózni, bánom hogy nem hamarabb állam rá a témára!Targo írta:Gratulálok Balázs nagyot mentél az "új" ótóval, pár WR befigyelt, ahogy látomnem semmi figura vagy Te.
![]()
![]()
No és miért vagyok nem semmi figura?![]()
zsota írta:Célban, megint jó szoros lett az eleje!![]()
Szép volt srácok!! Gyakorolni nekem sem volt idő,bár inkább kedvem...inkább nem tartok (felsorolást hány családtagom van kórházban,plusz az elvesztett barátom). Tudom nem ez az a fórum ahová ez a téma taglalása való...hagyom is,nem folytatom.Szabo Zoltan írta:Gratula! Tudtam, hogy elől fogsz végezni. A havasok jól mentek neked. Legalább jó csata volt így hat köztünk szinte végig
Igen, azon az egyenJuhasz_Balazs írta:
Alázásról itt szó sem volt, csak próbálkoztam és nagyon megfogott az autó. Azért Falstonon-on jól elvertél engem, néztem most az eredményeket! Kár hogy csak most mertem megülni ezt a fenevadat, mert jó csaták lehettek volna, bár így is lesznek, csak szerintem már bajnok vagy!![]()
![]()
Élvezetes kis autó, elég mérges de kezesbárányként is tud viselkedni, ha a vezetési stílusod alá van állítva. Szerintem így murván és havon is elég kezes, azt hittem szörnyű lesz, de nem!
Én mellesleg elég sokat bal láb fékezek, murván és havon meg főként pumpálom a gázt és elváltok h ne kaparjon, fékkel fordítom én is az autót ha úgy van, bár én a kéziféket is előszeretettel alkalmazom.
Pont erről beszélek hogy a havas setup messzebb áll a módozattól mint a murva... pedig itt a havas setupnak 100%-ban egyeznie kell(ENE) ezeken a pályákon,mivel elvileg havas futómű kell(ENE) hogy alatta legyen..de biztos nem,vagyis biztos nem 100%-ban...a legnagyobb baj az hogy egyik kész setup sem jó rá igazából,sem a havas ,sem a murva..Szabo Zoltan írta:A havasokra (modos) nekem sincs setupom. Murvával megyek. Viszont nekem is kicsit fura. Időben ugyanazt tudom szinte, mint a murva felülettel, de mégis furán mozog a kocsi. Mondjuk engem nem zavar, meg lehet szokni.
(Az otthoniaknak meg jobbulást Misi)
Véletlenül bekukkantottam, vesztemreNyilasM írta:Pont erről beszélek hogy a havas setup messzebb áll a módozattól mint a murva... pedig itt a havas setupnak 100%-ban egyeznie kell(ENE) ezeken a pályákon,mivel elvileg havas futómű kell(ENE) hogy alatta legyen..de biztos nem,vagyis biztos nem 100%-ban...a legnagyobb baj az hogy egyik kész setup sem jó rá igazából,sem a havas ,sem a murva..Szabo Zoltan írta:A havasokra (modos) nekem sincs setupom. Murvával megyek. Viszont nekem is kicsit fura. Időben ugyanazt tudom szinte, mint a murva felülettel, de mégis furán mozog a kocsi. Mondjuk engem nem zavar, meg lehet szokni.
(Az otthoniaknak meg jobbulást Misi)
Kiadás óta nem változott...állítólag így tuti.Persze... van aki defulttal is képes wr-ekre...Nekem meg hibáim közé tartozik hogy minden "kis"apróságot észreveszek...
(de erre a felvetésre már 1x megkaptam hogy képzelődöm....)
Megpróbáltam tényt közölni.... nem reklamálni...bocs.Retkes Péter írta:[ Véletlenül bekukkantottam, vesztemre.
'gyanmár Misibá, én sem kötözködési szándékból írtam csak hogy eloszlassam a kételyeketNyilasM írta:Megpróbáltam tényt közölni.... nem reklamálni...bocs.Retkes Péter írta:[ Véletlenül bekukkantottam, vesztemre.
Fogok még vele menni, mert nagyon megfogott! Ahol lehet megyek vele. Örülök h egyre többen első kerék mellett döntenek, én egyszerűen imádom a való életben is ezek az autók a kedvenceim. Jó csaták lesznek még itt és ennek van értelme, azon felül hogy jól érezd magad!Targo írta:Igen, azon az egyenJuhasz_Balazs írta:
Alázásról itt szó sem volt, csak próbálkoztam és nagyon megfogott az autó. Azért Falstonon-on jól elvertél engem, néztem most az eredményeket! Kár hogy csak most mertem megülni ezt a fenevadat, mert jó csaták lehettek volna, bár így is lesznek, csak szerintem már bajnok vagy!![]()
![]()
Élvezetes kis autó, elég mérges de kezesbárányként is tud viselkedni, ha a vezetési stílusod alá van állítva. Szerintem így murván és havon is elég kezes, azt hittem szörnyű lesz, de nem!
Én mellesleg elég sokat bal láb fékezek, murván és havon meg főként pumpálom a gázt és elváltok h ne kaparjon, fékkel fordítom én is az autót ha úgy van, bár én a kéziféket is előszeretettel alkalmazom.máshol kaptam rendesen
![]()
Kb én is így megyek, ahogy írod, a hajtű kanyarokat murván, havon 3-4.-be veszem be, 4000-5200-as fordulaton és csak ha nagyon muszáj váltok vissza, amúgy kapar mint a disznó.![]()
Örülök neki, hogy tetszik az kocsi, remélem kedved kapsz hozzá és látlak még veleés annak is, hogy mások is kedvet kaptak ehhez a kategóriához, vannak itt jó-kezű pilóták
Naon helyesJuhasz_Balazs írta:
Fogok még vele menni, mert nagyon megfogott! Ahol lehet megyek vele.
Juhasz_Balazs írta: Örülök h egyre többen első kerék mellett döntenek,...
Én azért kedvelem ezeket a kocsikat, mert sokat kell gépészkedni, hogy letalálj a gyorson. A való életbe a hangja ezeknek a kocsiknak, ami megfogott, főleg a Maxi-k hangja, egyszerűenJuhasz_Balazs írta:...én egyszerűen imádom a való életben is ezek az autók a kedvenceim. Jó csaták lesznek még itt és ennek van értelme, azon felül hogy jól érezd magad!
Gratula ZSOTA, nagyot mentél az egész szezonba, nem tudtalak egyszerűen utolérni, szóval REPECT!Szabo Zoltan írta:Gratulálok a bajnoki címhez Zsota![]()
![]()
Zoli, mi megint megtaláltuk egymástHa nem nullázom az első szorzósat, akkor összetettben is csatázhattunk volna. Sebaj, a futamokon jót meccseztünk.
Köszi srácok!FuReady írta:Szabo Zoltan írta:
Gratulálok