"Belépni csak a regisztrált versenyzők tudnak, így nincs jelszó."Varga Pedro írta:Sziasztok!
Kérhetek jelszót?
Köszönöm!
9. Kincses kupa
Moderátor: Moderátor
- Gabbancs
- RBR Fan aktív tag
Re: 9. Kincses kupa
Értem én hogy gőzgép, DE MI HAJTJA???
- FuReady
- RBR Fan aktív tag
Gyorsan lefutottam ezt a versenyt: mindkét Plane-n falnak csúsztam (sajnos nem adta ki, második körben még fel is borultam + megforogtam), a többi szakaszon meg nyomtam, ami a csövön kifért! 

FüReady Motorsport
- Gabbancs
- RBR Fan aktív tag
Köszönöm hogy lefuthattam!
Kb. bent maradt fél perc a hibákból, de tetszett a verseny!

Értem én hogy gőzgép, DE MI HAJTJA???
- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Célban nagyobb hiba nélkül!
1 forintot nem tettem volna rá, hogy nem dobol el sehol, de mázlim volt mindig valamiben meg tudtam támasztani a vasat
3 gyors előtt természetesen nem raktam fel új gumikat, de annyira nem gátolt, még elég jól tartották magukat a régiek.
Mindenkit várok a célban, Hajrá srácok!!
JA ÉS MINDENKI RAKJON FEL ÚJ SZETTET A 3 GYORS ELŐTT!!!! Ne úgy mint én!

1 forintot nem tettem volna rá, hogy nem dobol el sehol, de mázlim volt mindig valamiben meg tudtam támasztani a vasat

3 gyors előtt természetesen nem raktam fel új gumikat, de annyira nem gátolt, még elég jól tartották magukat a régiek.
Mindenkit várok a célban, Hajrá srácok!!

- spal
- RBR Fan aktív tag
Hát ezért koptatom én a klaviatúrát?!Tusy írta:JA ÉS MINDENKI RAKJON FEL ÚJ SZETTET A 3. GYORS ELŐTT!!!! Ne úgy mint én!

- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Mindenkitől elnézést kérek a csúszásért 

- Tusy
- RBR Fan aktív tag
spal írta:Hát ezért koptatom én a klaviatúrát?!Tusy írta:JA ÉS MINDENKI RAKJON FEL ÚJ SZETTET A 3. GYORS ELŐTT!!!! Ne úgy mint én!![]()
Előbb futottam le mint, hogy az emailjeimet elolvastam volna!

Láttam Ranga Peti hozzászólását de nem is tudtam mire vélni, aztán miután lefutottam megnéztem az emailjeimet, na akkor leesett!

Szerencsére első kerekeseket ez annyira nem érinti...
Nekem ez volt a második fordulóm a kincses kupában és már az elején sikerült elrontani, sikerült Skoda helyet Protont választani xD nem tudom hogy sikerült amugy xD majd az első gyorson sikerült egy közepes kanyarban besokalnom és rommá törtem az autómat. Majd superrallyval vissza álltam. És a végén még beragadt a váltóm
. Szóval ez a forduló számomra kalandos volt. Köszi a szervezőknek! Jót versenyeztem! 

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Gratulálok nagyot mentél!!Tusy írta:Célban nagyobb hiba nélkül!![]()
1 forintot nem tettem volna rá, hogy nem dobol el sehol, de mázlim volt mindig valamiben meg tudtam támasztani a vasat![]()
Mindenkit várok a célban, Hajrá srácok!!![]()
![]()

Sajnos mi már az első szakaszon a faluba látványosan eldobtuk a vasat

Ha plénen 22-t mentél akkor ne szerénykedj

-
- RBR Fan
- Kapcsolat:
Tusy írta:Célban nagyobb hiba nélkül!![]()
1 forintot nem tettem volna rá, hogy nem dobol el sehol, de mázlim volt mindig valamiben meg tudtam támasztani a vasat![]()
Mindenkit várok a célban, Hajrá srácok!!![]()
![]()
Célban, nagyon jó kis verseny volt. Élveztem minden percét, Tusy nyomtad neki és húztál magaddal, szárazon elvertél, főleg a tempósabb részeken nagyon, de a második nap sikerült faragni, talán ha hamarabb rákapcsolok meglettél volna, de nem lettél... Így ez is tökéletes, mert nagyon jó csata volt és a végére elég szoros lett, 1,6 másodperc 8 gyors után!!

Mindig ilyen izgalmas csaták lennének, nem lenne semmi gond itt! Gratulálok, jól mentél megérdemelted hogy előrébb végezz!

Ha tetszik amit csinálunk, kérlek lájkold csapatunkat: http://www.facebook.com/minkrallyteam
- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Targo írta: Ha plénen 22-t mentél akkor ne szerénykedjkopott aszfalton az igen nem rossz
25-öt mentem, 22-t tudok, csak most nem jött össze...

- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Néztem mit mentél jó csata volt!Juhasz_Balazs írta: Célban, nagyon jó kis verseny volt. Élveztem minden percét, Tusy nyomtad neki és húztál magaddal, szárazon elvertél, főleg a tempósabb részeken nagyon, de a második nap sikerült faragni, talán ha hamarabb rákapcsolok meglettél volna, de nem lettél... Így ez is tökéletes, mert nagyon jó csata volt és a végére elég szoros lett, 1,6 másodperc 8 gyors után!!
Mindig ilyen izgalmas csaták lennének, nem lenne semmi gond itt! Gratulálok, jól mentél megérdemelted hogy előrébb végezz!
Csak ezért érdemes menni, a helyezések nem jelentenek semmit, csak a csaták!!

- Varga Pedro
- RBR Fan
Értem én, de neveztem a bajnokságra, sőt indultam is, a nevezési listában is benne vagyok. Lemaradtam valamiről? Minden futamra külön kell regisztrálni?Gabbancs írta:"Belépni csak a regisztrált versenyzők tudnak, így nincs jelszó."Varga Pedro írta:Sziasztok!
Kérhetek jelszót?
Köszönöm!

Köszönöm a választ!
Pedro
HELL DIGITAL RALLY TEAM N4
- Varga Pedro
- RBR Fan
Vissza olvastam! Mindent értek.....indulok is!Varga Pedro írta:Értem én, de neveztem a bajnokságra, sőt indultam is, a nevezési listában is benne vagyok. Lemaradtam valamiről? Minden futamra külön kell regisztrálni?Gabbancs írta:"Belépni csak a regisztrált versenyzők tudnak, így nincs jelszó."Varga Pedro írta:Sziasztok!
Kérhetek jelszót?
Köszönöm!![]()
Köszönöm a választ!

Pedro
- Loczi Kristof
- RBR Fan
Célba értem. Jó verseny volt, kihajtottam az autóból amit lehet. Meglátjuk ez most hova lesz elég 

- Madarasz Ferenc
- RBR Fan
Annak aztán kinyomtad a szemét! Gratula!Loczi Kristof írta:Célba értem. Jó verseny volt, kihajtottam az autóból amit lehet. Meglátjuk ez most hova lesz elég

- Loczi Kristof
- RBR Fan
Köszi, igyekeztemMadarasz Ferenc írta:Annak aztán kinyomtad a szemét! Gratula!Loczi Kristof írta:Célba értem. Jó verseny volt, kihajtottam az autóból amit lehet. Meglátjuk ez most hova lesz elég

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
hát ebben a futamban sokat bent hagytam,
1. szakasz óvatosan kezdtem
2. szakasz bekopott és felmelegedett a gumi, élveztem
3. szakasz semmi gond
4. szakasz pici füvészkedés
5. szakasz slickkel mentek ki, lehet nem kellett volna, egy lecsúszás, sokba került
6. szakasz mégis csak jó ötlet volt a slick
7.-8. szakasz nem értettem az egészet, az inter gumival is csúszott mint az 5. szakaszon, inkább nem is erőltettem célba akartam jönni
1. szakasz óvatosan kezdtem
2. szakasz bekopott és felmelegedett a gumi, élveztem
3. szakasz semmi gond
4. szakasz pici füvészkedés
5. szakasz slickkel mentek ki, lehet nem kellett volna, egy lecsúszás, sokba került
6. szakasz mégis csak jó ötlet volt a slick
7.-8. szakasz nem értettem az egészet, az inter gumival is csúszott mint az 5. szakaszon, inkább nem is erőltettem célba akartam jönni
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Tegnap késő este sikerült elindulnom. Gondoltam legyen márka kupa, elindultam a subival. Valamivel jobban kellett dolgozni, mint a celivel, ezért nem is tudtam olyat menni, amit kellett volna, de nem volt nagyobb gond. Illetve egy nagy volt, Plane-en egy tempós szalagkorlátos részen a tónál a bal oldali fákat megütöttem a seggével és beforgatott. Nagy gond nem volt. Mentem tovább, de 5-7 ott maradt. Ma igyekszek befejezni, bár kapkodós lesz ez is.
Szabó Zéé
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Célban.
Jó futam volt, két elméretezett féktávom volt a 2. napon, de ezeket leszámítva , minden rendben ment!
Köszönöm a versenyt és gratulálok a célbaérkezőknek!
Külön gratulálok Tusy-nak és Juhász Balázsnak a tempójukért az F2-ben!! 
Jó futam volt, két elméretezett féktávom volt a 2. napon, de ezeket leszámítva , minden rendben ment!
Köszönöm a versenyt és gratulálok a célbaérkezőknek!

- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Célban vagyunk, 6os gyorson az utolsó 1,5 kilómétert motor nélkül kelett le gurulini, beált a hengerfej...bravo, így sem jártam még itt , bent maradt 25 másodperc, második időellenőrzőnél 3,5 mp elönyöm volt
, a végeredményért már nem volt miért kockáztatni. gratula Fekete Misinek és L.Kristófnak....meg mindenkinek
külön a szervezésért, jó futam volt

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Nagy most az öröm
Nekem ez jól sikerült. 1 komolyabb hiba volt a verseny alatt. Volt küzdés az ellenfelekkel, az autóval...
A célom elértem, most helyezéstől függetlenül. Juan még hátravan, aki fontos számomra, de bizakodok.
Sok subi jött össze.
Gratula mindenkinek.
Alap pályák voltak, de nekem küzdelmesnek tűnt.

A célom elértem, most helyezéstől függetlenül. Juan még hátravan, aki fontos számomra, de bizakodok.
Sok subi jött össze.
Gratula mindenkinek.

Szabó Zéé
- FuReady
- RBR Fan aktív tag
Nagy Gratula Neked Zoli, jó tempóval, szépen és gyorsan teljesítetted a szakaszokat.Szabo Zoltan írta:Nagy most az örömNekem ez jól sikerült. 1 komolyabb hiba volt a verseny alatt. Volt küzdés az ellenfelekkel, az autóval...
Sok subi jött össze.
Gratula mindenkinek.Alap pályák voltak, de nekem küzdelmesnek tűnt.

FüReady Motorsport
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Köszi szépen, bár ez rólad is elmondható, nem volt nagy különbség köztünk. Azon múlt, kinek adta ki jobban. 

Szabó Zéé
Legutoljára előző fordulóban volt kékhalálom, ennek örömére most futam közepén megint beadta a kéket, fasza

- MARZOA Juan
- Vendég
Very happy with my first victory in the championship.
The key was the choice of tires, very tight battle at the top.
Rally perfect for me, congratulations to the organization.

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag

MARZOA Juan írta:Very happy with my first victory in the championship.![]()
Szabó Zéé
- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Congratulations Juan, nice work 

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
spal írta:Ha minden igaz, pontozás történt...

- spal
- RBR Fan aktív tag
Már az itinerből is látszik, hogy szenvedni fogtok! 
Viszont cserébe 1,5-szeres szorzóért lehet porban fuldokolni és sárban forgolódni, korlátot tépni, gombát szedni, lakatolni, futómű geometriát újraszabni, fát vágni. --jó, hát én csak hasonlókat szoktam, valaki közületek biztos ismeri az "egyenes utat" is, jó papásan...--

Viszont cserébe 1,5-szeres szorzóért lehet porban fuldokolni és sárban forgolódni, korlátot tépni, gombát szedni, lakatolni, futómű geometriát újraszabni, fát vágni. --jó, hát én csak hasonlókat szoktam, valaki közületek biztos ismeri az "egyenes utat" is, jó papásan...--

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
Légvonalban 3km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át....spal írta:Már az itinerből is látszik, hogy szenvedni fogtok!

- spal
- RBR Fan aktív tag
No a végén még összepároztatja a "Misibássan"-t és a "papássan"-t...Major Csabi írta:Légvonalban 3km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át....csak úgy Misibásan

- simivideo
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nekem sikerült végig megúszni kisebb karcolásokkalspal írta:Már az itinerből is látszik, hogy szenvedni fogtok!

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
1. nap kuka
Fa, tolatás, lefulladás, majd egy c4h, de olyan ártatlan helyeken, hogy ááááá......

Szabó Zéé
-
- Vendég
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A mustaselka gravel nekem valami oknál fogva nincs meg és így nem tudom elkezdeni. Melyik frissítésben van, vagy honnan tudom letölteni? Köszönöm a válaszokat!!!
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
http://www.rallysimfans.hu/rbr/download ... oad=rsfrbrhgabi4 írta:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A mustaselka gravel nekem valami oknál fogva nincs meg és így nem tudom elkezdeni. Melyik frissítésben van, vagy honnan tudom letölteni? Köszönöm a válaszokat!!!
Az 1.0-ba, viszont a müködéshez újra kell telepítened az összeset.
- Madarasz Ferenc
- RBR Fan
Végre egy tétverseny ahol nem kellett c4h!
A port nem vertem fel magam után, de így is volt 5 forgás, és egy fakoccka de nem szakítottam meg a kocsit, és a setupok is tökéletesek voltak. Ha bármelyik hiba kimarad, 2-3 hellyel előrébb is végezhettem volna, de rallyban a feltételes mód nem játszik, így is elégedett vagyok a teljesítménnyel. Jó verseny volt, grat a célbaérőknek! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Madarasz Ferenc 2013 vas. szept. 15 20:07-kor.

- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
E fordulót én is kihagyom időhiány miatt.Tusy írta:Ez nekem lehet kimarad, most látom holnap este zárás!
- Tusy
- RBR Fan aktív tag
Nem mentem edzeni inkább lefutottam, kár volt....
Végig szarul mentem, utolsó előtti gyorson c4h mert a kátyú bedobott a közönség közé
Utsó gyorsra úgy mentem ki leszarom az egészet meg is lett az eredménye első időponton 18-ik közepén a pályának meg nem tudtam megállni a hosszú egyenes után bukkan bal 2-be telibevertem egy fát SR.
Majd legközelebb!
Grat srácok jól mentetek!!

Végig szarul mentem, utolsó előtti gyorson c4h mert a kátyú bedobott a közönség közé

Utsó gyorsra úgy mentem ki leszarom az egészet meg is lett az eredménye első időponton 18-ik közepén a pályának meg nem tudtam megállni a hosszú egyenes után bukkan bal 2-be telibevertem egy fát SR.
Majd legközelebb!

Grat srácok jól mentetek!!

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Ennyi magán jellegű gond mellett még ez a játék sem tudott szórakoztatni. Persze, hogy a szorzósokat cseszem el. Noikeren megállt a moci. Am azt nem értem, hogy murván hogyan akadhat meg a kocsi pr-en a végén murva settel.
Retkes Petivel szerettem volna küzdeni kicsit a c4h ellenére is, a végére jó lett, vagy mégsem...
Retkes Petivel szerettem volna küzdeni kicsit a c4h ellenére is, a végére jó lett, vagy mégsem...
Szabó Zéé
- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Helyzetjelentés: ....és akkor úgy volt, hogy
Célban vagyunk, mint Hirvonen az Auszrál versenyen
, nekem is az utolsón ment el a második hely, mivel szorzós verseny, nem szabadott volna bekapcsolni az utolsó gyorsokon a sporlási üzemmódot....abbol mindig baj van, újabb bizonyíték. De szivesen adtam Nyilas úrnak, meg Szőcs Atinak a helyet, meg akik még beelőznek menet közben a noikeren
A verseny tetszett, jó csaták voltak közben....sajnálom Fekete Misi, hogy a Xara motor csak eddig bírta,
Ranga Petinek meg nagy gratula, utolérhetetlen volt

Célban vagyunk, mint Hirvonen az Auszrál versenyen

A verseny tetszett, jó csaták voltak közben....sajnálom Fekete Misi, hogy a Xara motor csak eddig bírta,
Ranga Petinek meg nagy gratula, utolérhetetlen volt

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Érdekes verseny volt,ez is.
Már egy jó ideje azzal küszködök hogy akad a gépem.Mondhatni kellemetlen(kurvva szar
) hogy akár nagy tempónál kanyar előtt meg-meg áll egy pillanatra a kép és kockáról kockára lép csak tovább de a következő mp-ben már megy normálba ... no akkor szokás eldobni... arról nem is beszélve hogy van mikor ez után ki is lép a játékból..most+ még az eső miatt is akadt.
Szóval megérett egy kis felújításra a masina vmint egy új vinfosra,csak hát a 2 komplett játék telepítése magában elriaszt ,nem beszélve az oprendszerről (nem vagyok egy pc guru).
Szóval nem elég hogy emlékezetből megy az ember még ilyenek is hátráltatják menet közben..bár előkelő 2.ként értem be de ez kizárólag többek hibájának tudható be.
Már egy jó ideje azzal küszködök hogy akad a gépem.Mondhatni kellemetlen(kurvva szar

Szóval megérett egy kis felújításra a masina vmint egy új vinfosra,csak hát a 2 komplett játék telepítése magában elriaszt ,nem beszélve az oprendszerről (nem vagyok egy pc guru).
Szóval nem elég hogy emlékezetből megy az ember még ilyenek is hátráltatják menet közben..bár előkelő 2.ként értem be de ez kizárólag többek hibájának tudható be.
HFRT Team
-
- RBR Fan
Nagyon élveztem a versenyt veletek az elején, végre nem estem-keltem meg bénáztam, úgyhogy ezt a maradék pár futamot megpróbálom komolyan venni!
Gratula mindenkinek!

Ranga Motorsport
Mitsubishi Lancer EVO IX
Mitsubishi Lancer EVO IX
- Lenart Szabolcs
- RBR Fan aktív tag
Törött lábbal eddig nem is rossz
Az első kettő szakasz azzal telt hogy megtaláljam hogyan kényelmes fékezni

Az első kettő szakasz azzal telt hogy megtaláljam hogyan kényelmes fékezni

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Törött lábbal...az szép
Amúgy nem nekem való volt a forduló
Talán csak az 1ss-en nem volt nagyobb hibám...
A semmitmondó Mylinkyre egy szar csúszós hradek csak hab volt a tortán....a végig akadozó masina pedig kiegészítette az unalmasnak és hiba mentesnek épp nem mondható kínlódásomat.

Amúgy nem nekem való volt a forduló

A semmitmondó Mylinkyre egy szar csúszós hradek csak hab volt a tortán....a végig akadozó masina pedig kiegészítette az unalmasnak és hiba mentesnek épp nem mondható kínlódásomat.

HFRT Team