9. Kincses kupa
Moderátor: Moderátor
Re: 9. Kincses kupa
Sziasztok!
Volt nevezési zárlat?
Volt nevezési zárlat?
- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nincs érvénybe ilyesmi.candle írta:Sziasztok!
Volt nevezési zárlat?
Tervbe volt olyan, hogy rajt utáni nevezők nem lesznek értékelve, de kimaradt az értékelő programból.
Köxke, leadtam egy nevezést.lacka6 írta:Nincs érvénybe ilyesmi.candle írta:Sziasztok!
Volt nevezési zárlat?
Tervbe volt olyan, hogy rajt utáni nevezők nem lesznek értékelve, de kimaradt az értékelő programból.

- lacka6
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Kánikulára való tekintettel íme egy kis hűsítő:
9. Kincses Kupa 3.forduló
Figyeljetek az időjárásra és az útminőségre is.
Setupokat érdemes letesztelni rossz időbe is mert kicsit megviccelhet.
9. Kincses Kupa 3.forduló
Figyeljetek az időjárásra és az útminőségre is.
Setupokat érdemes letesztelni rossz időbe is mert kicsit megviccelhet.
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
huhhh
itt a következő nullás forduló ....

itt a következő nullás forduló ....

-
- RBR Fan aktív tag
Célban vagyok! Kicsit fura volt a kis Peugeot, de próbáltunk megbarátkozni vele, a Chirdonon valami irreálisan csúszkáltam, ott nehezen vergődtem át...a verseny végére megérkezett a Maxi a festőtől, így következő fordulóra visszatérünk vele ( esetleg Honda 
Mindenkinek egy kalappal

Mindenkinek egy kalappal

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
má' megen' nem jut pont akkor nekemmr.bean írta:Célban vagyok! Kicsit fura volt a kis Peugeot, de próbáltunk megbarátkozni vele, a Chirdonon valami irreálisan csúszkáltam, ott nehezen vergődtem át...a verseny végére megérkezett a Maxi a festőtől, így következő fordulóra visszatérünk vele ( esetleg Honda
Mindenkinek egy kalappal

-
- RBR Fan aktív tag
Há már miért ne jutna Csabi ?
Just push so hard 

Lefutottam a versenyt. Jó összeállítás volt, tetszett.
Köszönet a szervezésért.

Köszönet a szervezésért.

- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
Bent. Jó volt tetszett, de voltak kalandjaim: fa, forgas, fulladas, lassusag. Jó csaták voltak pár emberrel.
TOTAL RACING SPORT EUROPE

- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Célban vagyunk. Azért voltak hibák vastagon, szerencsére víz forraláson kívül semmi extra. Remélem nem csúszok le nagyon. 

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
SzépPotyor írta:Célban vagyunk. Azért voltak hibák vastagon, szerencsére víz forraláson kívül semmi extra. Remélem nem csúszok le nagyon.

Szabó Zéé
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Te mikor versz meg?Szabo Zoltan írta:SzépPotyor írta:Célban vagyunk. Azért voltak hibák vastagon, szerencsére víz forraláson kívül semmi extra. Remélem nem csúszok le nagyon.

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Sziasztok!
Jó volt egy kis bajnoki forduló!
Sajna nem volt olyan szakasz ahol legalább 2x ne lettem volna a mezőn....
Kicsit betudható a default setupnak meg nagyon a gyakorlás hiányának!
Látszik is hogy super ralli-zók is megelőztek úgy hogy én nem dobtam el szakaszt
!
Na mindegy kicsit gyakorolni kellene viszont segítséget kérnék!
Ha valaki tud fiesta s2000 setupokat minden felületre megköszönném.
ihr@freemail.hu
További jó versenyzést mindenkinek!
Jó volt egy kis bajnoki forduló!
Sajna nem volt olyan szakasz ahol legalább 2x ne lettem volna a mezőn....
Kicsit betudható a default setupnak meg nagyon a gyakorlás hiányának!
Látszik is hogy super ralli-zók is megelőztek úgy hogy én nem dobtam el szakaszt

Na mindegy kicsit gyakorolni kellene viszont segítséget kérnék!
Ha valaki tud fiesta s2000 setupokat minden felületre megköszönném.
ihr@freemail.hu
További jó versenyzést mindenkinek!
- Fekete Misi
- [BRH] Tag
A mai nap támogatója a jég...csak éppen a bokámon. Úgyhogy 90% hogy ennek a fordulónak annyi... 

Johnnie Walker Racing Team
Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
Jobbulást.Fekete Misi írta:A mai nap támogatója a jég...csak éppen a bokámon. Úgyhogy 90% hogy ennek a fordulónak annyi...
(Esetleg a jeget próbáld meg whisky-be beletenni és akkor majd lesz.rod, h fáj a bokád.

Szerk.: Szerintem te billentyűvel is el tudnál komolyat menni, úgyhogy hajrá.
- Fekete Misi
- [BRH] Tag
Köszi!candle írta:Jobbulást.Fekete Misi írta:A mai nap támogatója a jég...csak éppen a bokámon. Úgyhogy 90% hogy ennek a fordulónak annyi...
(Esetleg a jeget próbáld meg whisky-be beletenni és akkor majd lesz.rod, h fáj a bokád.)
Szerk.: Szerintem te billentyűvel is el tudnál komolyat menni, úgyhogy hajrá.

Megfontolandó gyógyszer, még átgondolom

Billentyűvel egy egyenes métert nem tudok menni, egyszer már próbáltam, esélytelen, hogy az első kilómétert is megéljem

Johnnie Walker Racing Team
Ford Fiesta S2000
Ford Fiesta S2000
- Lepaul
- RBR Fan aktív tag
Egy "láthatatlan" kő miatt beszedtem egy c4h-t, így nem úgy sikerült a forduló, ahogy szerettem volna.
Grat Többiek és köszönöm a versenyt a Szervezőknek!

Grat Többiek és köszönöm a versenyt a Szervezőknek!

Giorgio Garage Rally Team
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
3. forduló célban!
Az első szakaszokon még voltak hibák, de próbáltam bepótolni hibamentes autózással az utána lévő szakaszokon. Jó futam volt, nagyon tetszett grafikailag a Chirdon II így havasan, még nem láttam, hogy így esett rajta a hó! Nagyon hangulatos volt rajta így menni!
Utolérésben Pötyör volt a cél, hozzá közeledtem a vége felé.
Gratulálok a célbaérkezőknek és Pötyör neked is, jót csatáztunk!
Az első szakaszokon még voltak hibák, de próbáltam bepótolni hibamentes autózással az utána lévő szakaszokon. Jó futam volt, nagyon tetszett grafikailag a Chirdon II így havasan, még nem láttam, hogy így esett rajta a hó! Nagyon hangulatos volt rajta így menni!

Utolérésben Pötyör volt a cél, hozzá közeledtem a vége felé.
Gratulálok a célbaérkezőknek és Pötyör neked is, jót csatáztunk!
- Major Csabi
- [Salgo ASE]
Mire belejöttem, véget ért a verseny, hát hogy van ez kérem szépen?! 
Balázzsal megtaláltuk egymást újra
Olyan dejavu érzésem volt a kis fiestával, el is felejtettem mennyire élményautó ez, a mostani fordulóban nem is érdekel az eredményem, egyszerűen élveztem, hogy lendületből, kicsit keresztben mindenhol, zsír volt

Balázzsal megtaláltuk egymást újra

Olyan dejavu érzésem volt a kis fiestával, el is felejtettem mennyire élményautó ez, a mostani fordulóban nem is érdekel az eredményem, egyszerűen élveztem, hogy lendületből, kicsit keresztben mindenhol, zsír volt

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Beértem én is. Bánt egy nagy hiba, de valójában nem vagyok ideges. Mivel a többiek előttem futották, így ha nincs az a hiba a kai2-őn, akkor Ranga Peti előtt végzek. (Tudom, ő is hibázott).
Az uccsó szakaszon nem gondoltam volna, hogy a Petik előtt végzek (még a korai rajt ellenére sem), de beleadtam mindent. Éreztem, hogy jól megy, de tudtam, hogy Ranga Peti nyerte a gyorsot. Nem sokon múlt.
Izgalmas volt számomra.
Grat mindenkinek.
Az uccsó szakaszon nem gondoltam volna, hogy a Petik előtt végzek (még a korai rajt ellenére sem), de beleadtam mindent. Éreztem, hogy jól megy, de tudtam, hogy Ranga Peti nyerte a gyorsot. Nem sokon múlt.

Izgalmas volt számomra.
Grat mindenkinek.
Szabó Zéé
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
....pirkán 2x...a kai 2 rajtjában vagy 4x lépett ki a játék.... a sikakamán+ a 2.ie-nél....
Ha eddig keveset játszottam akkor most lehet be is fejeztem az egészet még nem csinálok másik gépet,az+ nem most lesz....

Ha eddig keveset játszottam akkor most lehet be is fejeztem az egészet még nem csinálok másik gépet,az+ nem most lesz....
HFRT Team
- Attila Szocs
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Nekiugrottam, hogy lezavarom, első gyorson a Logitech felmondta a szolgálatot, a gáz felakadt, a kormányra nem reagált, le is estem az útról, bele a jeges tóba, szerencsére nem szakadt be. 
Most nagyon szakadt a gépem, minden versenyen kijön vlmi hülyeség.
Újraindítom a gépem, újra kalibrálás és nekifutok az SR-nek.
De ez így már elég motiválatlan.

Most nagyon szakadt a gépem, minden versenyen kijön vlmi hülyeség.
Újraindítom a gépem, újra kalibrálás és nekifutok az SR-nek.
De ez így már elég motiválatlan.

-
- RBR Fan
Szerencsésen célba értem!
Bóta Robit megfogni nekem képtelenség volt a kategóriában, inkább Kenubira figyeltem.
Jókat csatáztunk ismét, bár múltkor alul maradtam vele szemben!
Végül minden jó volt, és sikerült előtte végeznem, ami nem volt egyszerű.
Elméleti 2. hely megvan eddig, de van még egy kevés idő!
Grat mindenkinek!
Bóta Robit megfogni nekem képtelenség volt a kategóriában, inkább Kenubira figyeltem.
Jókat csatáztunk ismét, bár múltkor alul maradtam vele szemben!
Végül minden jó volt, és sikerült előtte végeznem, ami nem volt egyszerű.
Elméleti 2. hely megvan eddig, de van még egy kevés idő!
Grat mindenkinek!
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Látom Te is óvtad a gumit az elsőn? (vagy az enyére írtad?)NyilasM írta:...közben megtaláltam az sr gombot....de minek...
Am itt is elkövettem egy nagy hibát, nem vezetőit igaz, de figyelmetlen voltam, és azt hittem, hogy a 4 szakaszt kell egy gumival futni

Azt hozzátenném, hogy kaptam egy kis segítséget a futam előtt, szóval köszi Peti, sokat segített

Szabó Zéé
-
- RBR Fan aktív tag
Major Csabi!!!
Szereztél pontot!
Szereztél pontot!

Hát ez a futam nem sikerült valami fényesen
Pedig egész jól kezdődött, első napon csak egy forgásom meg kicsúszásom volt, de a második napon nem volt hibátlan szakaszom, elég sokan lehagytatok
Bár csak most volt időm nekiülni, ez meglátszott, de mindegy, azért időnként élveztem
mr beannek meg a többieknek pedig gratula, jó kis verseny volt 

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Nem csak a gumit az autót is óvtam az elsőkön és azt hiszem jó is volt ez a taktika. Az pedig hogy a gépem nem akarta hogy összejöjjön az+ dühít. Musz felfogni technikai gondnak(mivel az is) csak hát bosszantó hogy a cél előtt pár km-el. Közben azt néztem hogy a 2.ie-t már ki sem jelezte...pedig abban a pillanatban lépett ki...bár nem oszt-szoroz.Szabo Zoltan írta: Látom Te is óvtad a gumit az elsőn? (vagy az enyémre írtad?)
A vinyóm egyébként menet közben műveli folyamatosan hogy felpörög és kattan egyet... 1x már csinálta de abba maradt... most kezd kóros lenni úgy érzem.
HFRT Team
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Nekem ki van kapcsolva a szektoridő. network gondok voltak mostanság, de 15-20 enter után és pár perc után továbblépett.
Szabó Zéé
- FuReady
- RBR Fan aktív tag
Nálam se szektoridő, se futó idő, mert úgy gondoltam, hogy az igazi versenyautóban sem figyeli a driver, hogy éppen milyen időt fut. (majd a stop-ban megtudja/a szakasz végén úgyis kiirja a progi)Szabo Zoltan írta:Nekem ki van kapcsolva a szektoridő. network gondok voltak mostanság, de 15-20 enter után és pár perc után továbblépett.

Egyébként az utolsó szakaszomban írt komment valóra vált: ismét 7-ik lettem, ahogy eddig is.

FüReady Motorsport
- FuReady
- RBR Fan aktív tag
Van egy progi > Hard Disk Sentinel, ami kiírja, hogy milyen állapotban van a winyód, próbáld ki és kiderül, mi a szitu. (a kattogás egyébként nem sok jóra utal)NyilasM írta:Nem csak a gumit az autót is óvtam az elsőkön és azt hiszem jó is volt ez a taktika. Az pedig hogy a gépem nem akarta hogy összejöjjön az+ dühít. Musz felfogni technikai gondnak(mivel az is) csak hát bosszantó hogy a cél előtt pár km-el. Közben azt néztem hogy a 2.ie-t már ki sem jelezte...pedig abban a pillanatban lépett ki...bár nem oszt-szoroz.Szabo Zoltan írta: Látom Te is óvtad a gumit az elsőn? (vagy az enyémre írtad?)
A vinyóm egyébként menet közben műveli folyamatosan hogy felpörög és kattan egyet... 1x már csinálta de abba maradt... most kezd kóros lenni úgy érzem.

FüReady Motorsport
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Annyiban még hülye vagyok, hogy idők nincsenek, de van telemetria. Hogy minek, azt nem tudomFuReady írta:Nálam se szektoridő, se futó idő, mert úgy gondoltam, hogy az igazi versenyautóban sem figyeli a driver, hogy éppen milyen időt fut. (majd a stop-ban megtudja/a szakasz végén úgyis kiirja a progi)Szabo Zoltan írta:Nekem ki van kapcsolva a szektoridő. network gondok voltak mostanság, de 15-20 enter után és pár perc után továbblépett.![]()
Egyébként az utolsó szakaszomban írt komment valóra vált: ismét 7-ik lettem, ahogy eddig is.![]()

Szabó Zéé
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Biztos a vinyó? Mert nálam van egy ősi laptop, aminél a cd meghajtó teljesen ugyanezt csinálja üresen, cd nélkül. Ez visszafogja a gépet, megakad, stb. Ha kinyitom és nyitva hagyom, akkor simán lehet használni a laptopot.NyilasM írta:A vinyóm egyébként menet közben műveli folyamatosan hogy felpörög és kattan egyet... 1x már csinálta de abba maradt... most kezd kóros lenni úgy érzem.
Szabó Zéé
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
BiztosSzabo Zoltan írta:Biztos a vinyó? Mert nálam van egy ősi laptop, aminél a cd meghajtó teljesen ugyanezt csinálja üresen, cd nélkül. Ez visszafogja a gépet, megakad, stb. Ha kinyitom és nyitva hagyom, akkor simán lehet használni a laptopot.NyilasM írta:A vinyóm egyébként menet közben műveli folyamatosan hogy felpörög és kattan egyet... 1x már csinálta de abba maradt... most kezd kóros lenni úgy érzem.

HFRT Team
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Köszi...ezt kipróbálomFuReady írta: Van egy progi > Hard Disk Sentinel, ami kiírja, hogy milyen állapotban van a winyód, próbáld ki és kiderül, mi a szitu. (a kattogás egyébként nem sok jóra utal)

HFRT Team
- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok, nagyon jó volt a futam, köszi Lacka a szervezést és gratula Retkes Petinek, jól tolta a Celica-t
Nem tudom ti, hogy vagytok vele csak én érztem úgy a fizikáról, hogy változott?...és most nem a Chirdonheadra gondolok, hanem az alap havas pályákra...
az melett, hogy biztonságit próbáltam autózni nem jöttek az idők, az autó furcsaságokat csinált, beálítást olyat használtam amit évek óta használlok, ahol eltoltam is messze elmaradt azoktól az időktől amik lazán mentek és ha valami fekszik nekem az a havas pályák. Láttam, hogy Petinek sem és Nyilas úrnak sem jöttek a szokásos havas idők
Vagy nállam is gép probléma volt ??
Nem tudom ti, hogy vagytok vele csak én érztem úgy a fizikáról, hogy változott?...és most nem a Chirdonheadra gondolok, hanem az alap havas pályákra...

- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Én néha a szakaszok végén még el is fordulok és úgy nyomogatom az enter-eket a szakasz infóig. Aztán majd az utolsó szakasznál megnézem az eredményeket.FuReady írta:Nálam se szektoridő, se futó idő, mert úgy gondoltam, hogy az igazi versenyautóban sem figyeli a driver, hogy éppen milyen időt fut. (majd a stop-ban megtudja/a szakasz végén úgyis kiirja a progi)Szabo Zoltan írta:Nekem ki van kapcsolva a szektoridő. network gondok voltak mostanság, de 15-20 enter után és pár perc után továbblépett.![]()

- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Nem hinném hogy lenne változás...ezt teszi kevés RBR-ezés.Hajdó László írta:..... Nyilas úrnak sem jöttek a szokásos havas idők
HFRT Team
- Retkes Péter
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Kicsit én is a versenyről 
@Laci
Köszi, nem változott a fizika semmit. Ahol nem volt forgás vagy egyéb hiba, mindenhol a "régi" A8-as időimet tudtam. Előtte kíváncsiságból egyet mentem 2006-os WRC-vel is Kai-n, elsőre 38-as idő lett. Szerintem csak régen mentünk hóban, azért ez egy másik műfaj.
@Zoli
Reméltem hogy tudod használni a setupot, bár ahogy írtam ez a murvás setupom is egyben szóval nem "éles" havas set
Egyébként nagyon tetszett, jó volt újra versenyezni. Volt néhány forgásom és hibám, az uccssón meg berajtoltam, de összességében jól sikerült.
Grat minden célbaérőnek!

@Laci
Köszi, nem változott a fizika semmit. Ahol nem volt forgás vagy egyéb hiba, mindenhol a "régi" A8-as időimet tudtam. Előtte kíváncsiságból egyet mentem 2006-os WRC-vel is Kai-n, elsőre 38-as idő lett. Szerintem csak régen mentünk hóban, azért ez egy másik műfaj.

@Zoli
Reméltem hogy tudod használni a setupot, bár ahogy írtam ez a murvás setupom is egyben szóval nem "éles" havas set

Egyébként nagyon tetszett, jó volt újra versenyezni. Volt néhány forgásom és hibám, az uccssón meg berajtoltam, de összességében jól sikerült.
Grat minden célbaérőnek!
Opel Astra GSi N3 

-
- RBR Fan
Sajnálom MisiNyilasM írta:....pirkán 2x...a kai 2 rajtjában vagy 4x lépett ki a játék.... a sikakamán+ a 2.ie-nél....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Peti, nekem bejött, igaz 1 dolgot állítottam, mert minden kanyarban lefulladtam. Szóval a féket 

Szabó Zéé
- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Én már túl vagyok egy ilyen teszten ezzel a progival. Szart se ér. Van olyan vinyóm, amim nekem is kattog. Már be sem bútol vele a windows. Lefutattam rajta ezt a progit és azt mondta, hogy sose volt még ilyen jó. 100%-os.NyilasM írta:Köszi...ezt kipróbálomFuReady írta: Van egy progi > Hard Disk Sentinel, ami kiírja, hogy milyen állapotban van a winyód, próbáld ki és kiderül, mi a szitu. (a kattogás egyébként nem sok jóra utal)

HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Peti, Misi lehet, hogy ritkán megyek ez is gond
de tényleg furcsán viselkedett az autóm most
Legközelebb rá gyúrok

Legközelebb rá gyúrok

Jó kis verseny volt, köszönjük Lacka
azt hittem nagyon kikapok néha meglepődtem mennyire az FWD sűrűjébe keveredtem,
A kedvenc részem az volt amikor a második gyors közepén bejött a három éves lányom ,nézte egy darabig a
havas tájat majd megszólalt : Apa, Karácsony van ?.....
mindez a Balaton parton 40fok melegben
picit összezavarodott 
még egy havas verseny és elkezdik követelni a jézuskát

azt hittem nagyon kikapok néha meglepődtem mennyire az FWD sűrűjébe keveredtem,
A kedvenc részem az volt amikor a második gyors közepén bejött a három éves lányom ,nézte egy darabig a
havas tájat majd megszólalt : Apa, Karácsony van ?.....

mindez a Balaton parton 40fok melegben

még egy havas verseny és elkezdik követelni a jézuskát

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
mr.bean írta:Major Csabi!!!
Szereztél pontot!

-
- RBR Fan
Sajnos a mostani Kincsesen beszart a kormányom úgy néz ki. Összevissza rángatja az autot meg a holtjáték is nagy, volt már nektek ilyen? Újra kéne telepíteni? G25 amúgy.
Ranga Motorsport
Mitsubishi Lancer EVO IX
Mitsubishi Lancer EVO IX