1-2 képet tudnál mutatni, esetleg elküldeni betömörítve a textures mappádat?
Saját autófestés készítés III
Moderátorok: Skincentral, Moderátor
Re: Saját autófestés készítés III

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
-
- RBR Fan aktív tag
Nincs valaki, aki vállalna egy rém egyszerű Fiesta R5 skint ablakkal?

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem
valaki tud nekem készíteni egy átlátszó szélvédőt Peugeot 208 R2 NGP6 kocsihoz? Az eredeti is megfelel csak az a fránya sötétítés nem kéne!
Köszönöm előre is!!!
Lenne egy nagy kérésem

Köszönöm előre is!!!

- Bivaly
- RBR Fan
Szia,
küldött-e már valaki neked átlátszó szélvédőt?
Ha nem, és, ha átküldöd a kocsihoz tartozó eredeti XXXXXXX_internal_transparent.dds file-t, akkor este megcsinálom.
bivaly1976@gmail.com
Ha nem, és, ha átküldöd a kocsihoz tartozó eredeti XXXXXXX_internal_transparent.dds file-t, akkor este megcsinálom.
bivaly1976@gmail.com
Laszlo LENART írta: ↑2020 pén. jún. 12 14:44Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésemvalaki tud nekem készíteni egy átlátszó szélvédőt Peugeot 208 R2 NGP6 kocsihoz? Az eredeti is megfelel csak az a fránya sötétítés nem kéne!
Köszönöm előre is!!!![]()
"3,..2,..1,..RAJT!!!!!!!.................Nno!"
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Szia Krisztián!
Köszönöm szépen neked is, hogy felajánlottad a segítségedet
Madarász Feri megcsinálta nekem!
Alapból lehetne áttetsző az összes kocsi szélvédője szerintem, mert akik nem értenek hozzá mint én és szeretnének belsőből játszani azoknak nagy hátrány, mert esőbe vagy éjszaka nem sokat látni ki!
Itt azért szeretném megjegyezni, hogy ez egy remek közösség és mindig van segítség!!!
Mégegyszer örök hálám srácok!!!
Köszönöm szépen neked is, hogy felajánlottad a segítségedet

Alapból lehetne áttetsző az összes kocsi szélvédője szerintem, mert akik nem értenek hozzá mint én és szeretnének belsőből játszani azoknak nagy hátrány, mert esőbe vagy éjszaka nem sokat látni ki!
Itt azért szeretném megjegyezni, hogy ez egy remek közösség és mindig van segítség!!!

Bivaly írta: ↑2020 szomb. jún. 13 17:31Szia,
bivaly1976@gmail.com
Lenne egy nagy kérésemvalaki tud nekem készíteni egy átlátszó szélvédőt Peugeot 208 R2 NGP6 kocsihoz? Az eredeti is megfelel csak az a fránya sötétítés nem kéne!
- Bivaly
- RBR Fan
Szia Laci,
oksa,. Jó,, hogy nem maradtál segítség nélkül.
Egyetértek, az új autóknál nekem is módosítani kell ezt a dds - t, mivel én is belső nézetből megyek.
oksa,. Jó,, hogy nem maradtál segítség nélkül.
Egyetértek, az új autóknál nekem is módosítani kell ezt a dds - t, mivel én is belső nézetből megyek.
Laszlo LENART írta: ↑2020 vas. jún. 14 06:22Szia Krisztián!
Köszönöm szépen neked is, hogy felajánlottad a segítségedetMadarász Feri megcsinálta nekem!
![]()
Itt azért szeretném megjegyezni, hogy ez egy remek közösség és mindig van segítség!!!![]()
Bivaly írta: ↑2020 szomb. jún. 13 17:31Szia,
bivaly1976@gmail.com
"3,..2,..1,..RAJT!!!!!!!.................Nno!"
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nagy 'Bivaly' Krisztián
Nem akartam feleslegesen beírni, hogy jövőhét után tudnék csak segíteni, ha aktuális még...(Most kicsit extrán sok a teendőm, amivel nem tudom hogy leszek időben kész) Nem a dds alpha változtatása tart sokáig, hanem elindítania a photoshopos laptopom, arra rámásolni másik gépről a kért kocsi texturákat, mert ugyan a dirt4 is elfut még rajta low grafikán, de egy 2-3 lapos böngésző már megakasztja + órákig tart amíg megnyílnak a lapok, hiába a legfrissebb Opera vagy Chrome. Vicc hogy elértünk oda, hogy ezek a már jópár éve kezdődött trend által készült "multiplatform" weblapok, a bazi nagy gombjaikkal, ami lehet telon tableten jó, de normál gépen (nekem k..vára) zavaróak, több memóriát zabálnak mint egy pár éves játék.....
De ha már belső nézetről van szó, én próbáltam sokszor belülről menni, de a rázkódás, a kocsi mozgása nagyon zavart, más pályaversenyes játékba sosem volt vele gondom. Lehet ezt valahogy csillapítani?? hogy kevésbé mozogjon körülöttem a bódé? Láttam már olyat, hogy talán motorház nézetet behúztak belülre, de az meg túlságosan fix volt, ráadásul, ha nem tévedek, nálam a motorház nézet is mozog jobbra balra, így oda sem szeretek "kiülni", pedig rf-be volt olyan kocsi amivel sokat mentem úgy.(Ott is a túl sötét belső üveg miatt, .Mas ki be csomagolásokkal meg nem akartam bajlódni)
De ha már belső nézetről van szó, én próbáltam sokszor belülről menni, de a rázkódás, a kocsi mozgása nagyon zavart, más pályaversenyes játékba sosem volt vele gondom. Lehet ezt valahogy csillapítani?? hogy kevésbé mozogjon körülöttem a bódé? Láttam már olyat, hogy talán motorház nézetet behúztak belülre, de az meg túlságosan fix volt, ráadásul, ha nem tévedek, nálam a motorház nézet is mozog jobbra balra, így oda sem szeretek "kiülni", pedig rf-be volt olyan kocsi amivel sokat mentem úgy.(Ott is a túl sötét belső üveg miatt, .Mas ki be csomagolásokkal meg nem akartam bajlódni)

Még a tavalyi sincs meg, pedig az a bajnoki dekorja, ráadásul ha lett volna időm megcsinálni akkor az alapra egy FEFE és egy Klausz dekor is érkezett volna, de hát csak tervezgetek....
Az idei valahogy nem jön be fura az a szürke a hátuljába.
Az idei valahogy nem jön be fura az a szürke a hátuljába.