Grand Slam-kupa

Minden ami a játékkal kapcsolatos

Moderátor: Moderátor

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 09:00

Sziasztok

2010. augusztusának végén elindul a Grand Slam-kupa.

Várjuk részvételeteket és nevezéseteket minél nagyobb számban. Jó versenyzést és eredményes szereplést kívánunk a bajnokságon!

Üdvözlettel:

Dávid László és Birgés István, szervezők

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 09:03

Szabályzat


Technikai keretrendszer

A Grand Slam-kupát a mindenkori Rallysimfans-plugin keretrendszerében szervezzük.


Bajnokság hossza és értékelés


A bajnokságot négy évszakon keresztül - évszakonként 1 versenysorozattal - rendezzük. Minden versenysorozat 6 versenyt tartalmaz, így éves szinten összesen 24 fordulót tartunk. A konkrét versenynaptárat a kiírás végén találhatjátok. Tekintettel arra, hogy az első verseny 2010. augusztus 30-án rajtol, ezért augusztusban előfutamokat, ún. előszezont tartunk, amelynek eredményei a "Pontozás" menüben foglaltak szerint számítanak bele az éves értékelésbe illetve az őszi szezonba.
Minden forduló 4 leg-ből áll (1x2 + 3x4 szakaszos bontásban) és értelemszerűen az adott évszakra - vagy az éppen aktuális időjárásra - jellemző körülmények várnak a versenyzőkre.

A bajnokságban indulni egyénileg és csapatban is lehetséges. Egyéniben két kategória megjelölése engedélyezett, amelyek között az átjárás minden következmény nélkül lehetséges. A csapatpontokat a - maximum 3 fős csapatok tagjai közül - a legjobb két eredményt elérő versenyző helyezése alapján kialakult sorrend határozza meg (tehát nem az összpontszám!).

A versenysorozatokat külön is értékeljük, így a bajnoki helyezéseken kívül az egyes versenysorozatok helyezettjeit is díjazzuk.Pontozás


A bajnokság nyílt, tehát valamennyi regisztrált RSF-tag indulhat egyéniben és csapatban.

Az abszolút és a kategóriák egyéni pontozása: 50-45-40-36-34-32-30-28-26-24-22-20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 sorrend szerint történik. Amennyiben kevesebb célbaérkező van, abban az esetben a Leg3 illetve a Leg2 végén beértekkel folytatódik a pontozás. Fontos, hogy a Leg4-ben kiesettek maximum 24, míg a Leg3-ban kiesettek maximum 10 pontot szerezhetnek.
A fentieken túl, minden megnyert gyorsasági szakasz további 1 pontot jelent szakaszgyőztesnek.

Csapatpontozás: 10-8-6-4-2-1.

Holtverseny a versenysorozatban: Az összesített pontjaikat kitevő versenyek abszolút értékelésében elért több első, második, harmadik, stb. helyezés a döntő. Csapatoknál ugyanez a logika, de versenyenként csak a legjobb eredményt elérő versenyző számít. Amennyiben ez nem döntene, úgy az adott versenysorozat első gyorsasági szakaszán elért eredmény dönt.
Amennyiben holtverseny alakul ki egy bajnoki futamon, az a versenyző tekintendő győztesnek, aki az első gyorsasági szakaszon a jobb időeredményt érte el. Amennyiben ez nem elegendő a holtverseny eldöntéséhez, úgy a második, harmadik, stb. gyorsasági szakaszok eredményét kell figyelembe venni.

A bajnoki holtversenyek esetén minden esetben „szétlövés” dönt.

Az előszezon versenyein a 10-8-6-4-2-1 pontozás az érvényes egyéniben, csapatpontok pedig nem gyűjthetőek, továbbá a szakaszonként elért első helyért sem jár pont.


Autók és kategóriák


A bajnokságban bármilyen a pluginban használható autóval lehet indulni, de az értékelés az alábbiak szerint értelmezendő.

Kategóriák:
- Abszolút (A különböző évjáratú WRC-ket kizárólag ebben a kategóriában értékeljük.)
- N4 (N4 és S2000)
- A8
- FWD (A7,S1600,N3)
- H (Volvo, 2107, VFTS stb.)

A versenyzőknek a nevezés során 2 kategóriát kell megjelölni, amelyek között a szezon folyamán válthat. Az előre megjelölt kategóriákon kívül más autót nem használhat a versenyző, azonban adott kategórián belül bármelyik autóval indulhat a versenyző.

A csapatverseny szempontjából minden kategóriát külön értékelünk, kivéve az abszolútot, ahol - mint azt a neve is mutatja - valamennyi kategóriát egyben értékelünk.


Fordulók

Egy forduló 4 versenynapot (leg) tartalmaz. Az időbeosztás könnyítése érdekében mindenki saját belátása szerint teljesítheti a négy versenynapot. Az első versenynap, a prológ (2 rövidebb szakasz), hétfő, a további három leg kedd 06:00-tól vasárnap 23:59-ig érhető el. A 4 leg eredményeinek összesítéséből áll elő az adott rally végeredménye.

Szigorú szabály, de a rally újrakezdésére nincsen lehetőség. A rally technikai hiba miatti folytatásának egyetlen támogatott módja, ha a szakasz betöltése közben, a szakasz végén, a beérkezés után, ill. két szakasz közben fagy le/lép ki a program. Ebben az esetben a szerver regisztrálta a szakasz teljesítését, ill. még nem jegyezte fel az új indítását. Ilyenkor rövid ideig (6 perc) még lehetőséget biztosít a plugin arra, hogy a megszakadt rallyt folytatni tudja a versenyző. A megszakadt rally az Online Rally/Continue Rally menüben érhető el. Ugyanakkor a rally folytatása nem befolyásolja az éppen esedékes szakasz előtti szerviz lehetőségeket. Amennyiben nem lehet a szakasz előtt beállítást váltani akkor az általa utoljára használt setuppal kell teljesíteni a szakaszt(/szakaszokat), a folytatás ténye miatt változtatásra nincsen lehetőség.
Közvetlenül a gyorsaságik után mindenkinek lehetősége van kommentárt írnia az éppen szerzett tapasztalatairól, élményeiről.
Vezetés közben lehetőség van a pause funkció használatára. Ez nem von magával se időbüntetést, se kiesést, tehát pause esetén épp úgy folytatható a verseny, mint a játék normál quick race módjában. A pause funkciónál viszont vigyázni kell rá, hogy kb. fél óra után lejár a login a szerverre. Ezért javasolt csak rövid ideig, max. 10-15 percig használni, illetve a szakaszok között sem tölteni több időt.
A fordulók lebonyolítását esetlegesen érintő, hosszabb idejű szolgáltatás kimaradás esetén a szervezők egyéni elbírálás alapján kompenzálhatják a kiesett időt. A kompenzáció az adott forduló nyitva tartásának utólagos hosszabbításával történhet. Szélsőséges esetben, szintén egyedi elbírálás szerint, az adott fordulót törölhetjük.

A visszajátszások mentése


A versenybíróság szúrópróbaszerűen ellenőrzi a visszajátszásokat. Ennek során, a fordulót követő hétfő 23:59 percig a bajnokság fórumában valamint mail-en a rendezőség jelzi az adott versenyző(k)nek, hogy mely szakasz(ok)ról kéri a visszajátszásokat. A versenyzőnek szerda 16:00 óráig van lehetősége elküldeni a kért visszajátszásokat, amelynek beérkeztéről a szervezők a fórumban folyamatosan tájékoztatják a versenyzőket.
A visszajátszásokat a grandslam2010.11@gmail.com címre szükséges elküldeni.


Versenytáv és Szervizpark

A rally gyorsasági szakaszainak össztávja erősen változhat (100-150km), ez alapján a kiemelt versenyek pontszámait 1,5-es szorzóval számoljuk, amely természetesen a csapatpontokat is érinti.

Autók törése, törésátvitel
A törésmodell Realistic. A plugin tartalmaz egy gasket fix nevű opciót amellyel a motor terhelhetősége megnő realistic törés mellett, ennek a használata a WRC (+classic) versenyzők számára ajánlott.
Az autók gyorsasági szakaszokon szerzett sérülései csak a szervizben javíthatóak, így ahol két gyorsasági között nincsen szerviz ott az előző szakasz céljában található állapotú autóval kell megkezdeni a
következő gyorsaságit.


Pályaelhagyás


A fordulókban a pálya vonalának kismértékű elhagyása engedélyezett. A mérték meghatározásához illetve kiértékeléséhez a szervezőség a következő irányelveket határozza meg:
A pályaelhagyások szempontjából megkülönböztetett a valódi életben reálisnak ill. nem reálisnak tekinthető pályalehagyás. Reálisnak az tekinthető, ahol a pálya melletti felület szintben és járhatóságban nem különbözik számottevően az útfelülettől, valamint belátható a pályán kívüli útszakasz, különös tekitettel azokra a szakaszokra, ahol a reklámtáblák is jelzik a pálya szélesíthetőségét. Ebben az esetben olyan mértékű vágás is engedélyezett, ahol a versenyautó elhagyja az útfelületet. (Pl. Cote d'Arbroz házakat megelőző része.)
Irreális vezetésnek tekinthető a partoldalakra, peremekre felkapatás, vízelvezető árkokon és tereptárgyakon való áthaladás (pl. JP mindenki által ismert útjelzője) , valamint a nem belátható területekre (bozótba, fák közé) való behajtás.
A vágások megítélését befolyásoló szempont még a szándékosság és az, hogy a vágás ténylegesen járt-e időnyereséggel. Ebből adódóan vétlennek minősíthető az a pályaelhagyás, ahol a versenyző a pályaelhagyás után közvetlen lelassít.

Tekintettel arra, hogy azon fordulóknál, ahol ezt szükségesnek ítéljük, az adott verseny tájékoztatójában külön említést teszünk a vitatható szituációkról, ezért a szervezőség fenntartja a jogot, hogy a pályaelhagyások realitását - szándékosság esetén annak korrektségét - maga ítélje meg, és a fenti elvek figyelembevételével egyedi alapon döntsön a vágások szankcionálásáról.

Fontos megemlíteni, hogy a pályalhagyások szankcionálása pusztán az egyenlő feltételek teljesülése okán vált szükségessé, így a véletlen vágások szankcionálása nem szándékunk.


Időjárás és felület

A bajnokság futamain az időjárási tényező és az ütfelület változó. Egy gyorson esős és száraz idő lehet (egységesen mindenkinek), míg az útfelület lehet dry, damp és wet.


Nevezés és regisztráció

A nevezést minden versenyző email formájában teheti meg, a grandslam2010.11@mail.com címre küldött levéllel, amelynek tartalmaznia szükséges a jelentkező versenyző nevét, rsf nick-ét, csapatát, a megjelölt katagóriákat sorrendben, a verseny során használt mail-címét, amelyre a fordulókba való belépéshez szükséges pw-t küldjük.

Díjazás, nyeremények
A bajnokság végén a kiemelt kategóriák dobogósai oklevelet kapnak. Reményeink szerint az összetett értékelésben az első 3 helyezett és a kiemelt kategóriák győztesei kupákra számíthatnak.


Rajtszám
A rajtszámok megállapítása a nevezések megtörténte után aktuális.

Az Őszi versenynaptár

Előszezon

1. forduló: 2010. aug. 2-8.
2. forduló: 2010. aug. 16-22.

Őszi versenysorozat

1. forduló: 2010. aug.30-szept. 5.
2. forduló: 2010. szept. 13-19.
3. forduló: 2010. szept. 27-okt. 3.
4. forduló: 2010. okt. 18- 24.
5. forduló: 2010. nov.1-7.
6. forduló: 2010. nov. 15-21.

A Grand Slam-kupára való jelentkezéssel a versenyzők elfogadják és alávetik magukat a szabályoknak. A szabályzat mindenkire kötelező jelleggel érvényes. A szabályzat nem ismerete senkit sem mentesít annak betartása, illetve a szankciók alól.

Avatar
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Hozzászólások: 13081
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 16:43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: rallyfenegyerek » 2010 pén. júl. 30 09:17

Remélem én vagyok az első nevező. :D

Freemail 2 szer is visszadobta a nevezésem. :(
HELL DIGITAL RALLY TEAM

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 09:40

rallyfenegyerek írta:Remélem én vagyok az első nevező. :D

Freemail 2 szer is visszadobta a nevezésem. :(
Háhhá. A copy-paste nem sikerült túl jól, ugyanis a visszajátszásoknál a grandslam2010.11@gmail.com mail-cím jól szerepel, de a nevezéseknél a "g" lemaradt, úgyhogy a nevezést a:

grandslam2010.11@gmail.com címre küldjétek!

Az okozott kellemetlenségekért kérem a szíves elnézést. :lollypop:

Avatar
Voros G
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1503
Csatlakozott: 2009 hétf. feb. 02 20:41
Tartózkodási hely: Siófok/Siójut
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Voros G » 2010 pén. júl. 30 09:41

rallyfenegyerek írta:Remélem én vagyok az első nevező. :D

Freemail 2 szer is visszadobta a nevezésem. :(
A csapatokról kicsit bővebben?
Hányan lehetnek 1 csapatban?
Lehet külön kategóriás 1 csapatban?
Vörös Gábor Giorgio Garage Rally Team
http://giorgiogarage.info

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 09:50

Voros G írta:
rallyfenegyerek írta:Remélem én vagyok az első nevező. :D

Freemail 2 szer is visszadobta a nevezésem. :(
A csapatokról kicsit bővebben?
Hányan lehetnek 1 csapatban?
Lehet külön kategóriás 1 csapatban?
- Úgy gondoltuk és határoztuk meg, hogy max. 3fős csapat legjobb 2 versenyzőjének az eredménye határozza megy 1-1 verseny csapatsorrendjét és ez alapján kapják a csapatok a pontyokat.
- Azonos kategóriás csapatokban gondolkodunk, de ha van rá igény, szívesen indíthatunk egy összesített csapat-bajnokságot is. Ebben az esetben az egyes kategóriák csapatainak eredménye alapján tudnánk eredményt hirdetni. Érthetően írtam? ;)

Avatar
Voros G
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1503
Csatlakozott: 2009 hétf. feb. 02 20:41
Tartózkodási hely: Siófok/Siójut
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Voros G » 2010 pén. júl. 30 09:55

candle írta:
- Úgy gondoltuk és határoztuk meg, hogy max. 3fős csapat legjobb 2 versenyzőjének az eredménye határozza megy 1-1 verseny csapatsorrendjét és ez alapján kapják a csapatok a pontyokat.
- Azonos kategóriás csapatokban gondolkodunk, de ha van rá igény, szívesen indíthatunk egy összesített csapat-bajnokságot is. Ebben az esetben az egyes kategóriák csapatainak eredménye alapján tudnánk eredményt hirdetni. Érthetően írtam? ;)
Tehát mindenképpen 1 kategóriában kell lennie a csapattársnak és ha van rá igény akkor Pl. a 2-es számú csapat ami mondjuk lehet más kategória, annak a pontszámai és az 1-es csapat pontszámai összeadódnak persze 1 csapatnév alatt kell lenniük.
Így értetted?
Vörös Gábor Giorgio Garage Rally Team
http://giorgiogarage.info

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 10:02

Voros G írta:
candle írta:
- Úgy gondoltuk és határoztuk meg, hogy max. 3fős csapat legjobb 2 versenyzőjének az eredménye határozza megy 1-1 verseny csapatsorrendjét és ez alapján kapják a csapatok a pontyokat.
- Azonos kategóriás csapatokban gondolkodunk, de ha van rá igény, szívesen indíthatunk egy összesített csapat-bajnokságot is. Ebben az esetben az egyes kategóriák csapatainak eredménye alapján tudnánk eredményt hirdetni. Érthetően írtam? ;)
Tehát mindenképpen 1 kategóriában kell lennie a csapattársnak és ha van rá igény akkor Pl. a 2-es számú csapat ami mondjuk lehet más kategória, annak a pontszámai és az 1-es csapat pontszámai összeadódnak persze 1 csapatnév alatt kell lenniük.
Így értetted?
Igen. Példával érzékeltetve.

Haverok összeállnak és indítanak egy Ford-csapatot. Lesz egy FordA8, egy FordS2000 és egy FordS1600-as csapat. A három csapatot külön-külön értékeljük a saját kategóriájában és az abszolútban. Ezen felül az év végén a Ford-csapatot is értékeljük a többi csapat ellenében.
Így kialakulhat egy olyan összevetés, hogy a Grand Slam-kupán a legjobb csapat a Ford, második a Doghitters, a harmadik a ...... satöbbi.

Avatar
Voros G
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1503
Csatlakozott: 2009 hétf. feb. 02 20:41
Tartózkodási hely: Siófok/Siójut
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Voros G » 2010 pén. júl. 30 10:10

candle írta:
Igen. Példával érzékeltetve.

Haverok összeállnak és indítanak egy Ford-csapatot. Lesz egy FordA8, egy FordS2000 és egy FordS1600-as csapat. A három csapatot külön-külön értékeljük a saját kategóriájában és az abszolútban. Ezen felül az év végén a Ford-csapatot is értékeljük a többi csapat ellenében.
Így kialakulhat egy olyan összevetés, hogy a Grand Slam-kupán a legjobb csapat a Ford, második a Doghitters, a harmadik a ...... satöbbi.
Okés Úram. :respect:
Akkor este nevezek és "H"-katban csapattársat keresek vagy beállnék meglévő ütős csapatba.
Vörös Gábor Giorgio Garage Rally Team
http://giorgiogarage.info

Avatar
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Hozzászólások: 13081
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 16:43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: rallyfenegyerek » 2010 pén. júl. 30 10:11

Remélem most már jó lesz.
HELL DIGITAL RALLY TEAM

Avatar
tomilevi
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1385
Csatlakozott: 2008 csüt. okt. 30 18:55
Tartózkodási hely: Otthon
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: tomilevi » 2010 pén. júl. 30 10:12

Nevezés leadva! :up: ;)

Avatar
Ifj. Geringer Zoli
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6565
Csatlakozott: 2007 szomb. feb. 17 20:11
Tartózkodási hely: Simontornya

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Ifj. Geringer Zoli » 2010 pén. júl. 30 10:49

...leadtam a nevezésem..tessék szólni, ha nem érkezett meg!
Géringer Zolika, HONDA Civic
Kép

Avatar
twyster
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2007 vas. szept. 02 17:48
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: twyster » 2010 pén. júl. 30 11:23

szerintem mi is megyünk Candle ;)

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 11:39

Ifj. Geringer Zoli írta:...leadtam a nevezésem..tessék szólni, ha nem érkezett meg!
Még nem érkezett meg. (A javított mélre küldted? grandslam2010.11@gmail.com )

Urak

Gondoltam szólok, hogy eddig Bittó Zsoltin kívül mindenki csak egyetlen kategóriát adott meg.

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 11:39

twyster írta:szerintem mi is megyünk Candle ;)
Szeretettel várunk. ;)

Avatar
Major Csabi
[Salgo ASE]
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2008 vas. ápr. 06 19:40
Tartózkodási hely: Hantos

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Major Csabi » 2010 pén. júl. 30 11:42

Neveztem ;) :D

Punky
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 1469
Csatlakozott: 2008 hétf. júl. 28 13:46
Tartózkodási hely: Jászberény
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Punky » 2010 pén. júl. 30 12:19

Én meg csináltam egy Rally-táblát! Candle elküldtem egy képet róla email-ben, majd írd meg kérlek, hogy mi jó, mi nem jó rajta.

Avatar
milan138
RBR Fan
Hozzászólások: 329
Csatlakozott: 2010 szer. jan. 20 19:12
Tartózkodási hely: Tatabánya
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: milan138 » 2010 pén. júl. 30 12:29

twyster írta:szerintem mi is megyünk Candle ;)
ja adom le a nevezést ;) :P
KépKépKép

Monster Energy Rally Team RBR
N4 Mitsubishi Lancer Evolution IX
H Lada 2107
S2000 Peugeot 207 S2000

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 15:25

milan138 írta:
twyster írta:szerintem mi is megyünk Candle ;)
ja adom le a nevezést ;) :P
Megérkezett és küldtem neked választ is.

Avatar
Ifj. Geringer Zoli
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6565
Csatlakozott: 2007 szomb. feb. 17 20:11
Tartózkodási hely: Simontornya

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Ifj. Geringer Zoli » 2010 pén. júl. 30 15:27

az én nevezésemet nekem visszadobta... küldök egy újat.
Géringer Zolika, HONDA Civic
Kép

Avatar
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Hozzászólások: 13081
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 16:43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: rallyfenegyerek » 2010 pén. júl. 30 15:29

Ifj. Geringer Zoli írta:az én nevezésemet nekem visszadobta... küldök egy újat.
Nézd meg a pontos mail címet.
HELL DIGITAL RALLY TEAM

Avatar
Urban Peti
[Salgo ASE] elit
Hozzászólások: 4334
Csatlakozott: 2006 hétf. nov. 06 11:04
Tartózkodási hely: Sonkád

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Urban Peti » 2010 pén. júl. 30 15:39

Elvileg küldtem nevezést,megérkezett? :think:
Sal ASE
‎"Addig nem vagy részeg, amíg kapaszkodás nélkül tudsz a padlón feküdni!"

Avatar
Ifj. Geringer Zoli
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6565
Csatlakozott: 2007 szomb. feb. 17 20:11
Tartózkodási hely: Simontornya

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Ifj. Geringer Zoli » 2010 pén. júl. 30 16:06

rallyfenegyerek írta:
Ifj. Geringer Zoli írta:az én nevezésemet nekem visszadobta... küldök egy újat.
Nézd meg a pontos mail címet.

megvolt a hiba... egy g betű kimaradt mert úgy másoltam... :rolleyes: :rolleyes: ;)
Géringer Zolika, HONDA Civic
Kép

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2010 pén. júl. 30 17:02

Nevezést elvitte a postagalamb!!!!!! :lollypop:
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 18:22

Targo írta:Nevezést elvitte a postagalamb!!!!!! :lollypop:
A tiedet még nem láttam. :(

A többi nevezés - egyelőre kereken 15 - megérkezett. :up:

Avatar
Kenubi
[Salgo ASE]
Hozzászólások: 3990
Csatlakozott: 2009 szer. okt. 28 19:03
Tartózkodási hely: Tatabánya
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Kenubi » 2010 pén. júl. 30 18:55

énfélém megjött?
TOTAL RACING SPORT EUROPE

Kép

Avatar
indian
[Salgo ASE] elit
Hozzászólások: 4249
Csatlakozott: 2006 szer. júl. 19 20:26
Tartózkodási hely: Salgótarján

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: indian » 2010 pén. júl. 30 19:02

neveztem... :D
Kép

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2010 pén. júl. 30 21:52

candle írta:
Targo írta:Nevezést elvitte a postagalamb!!!!!! :lollypop:
A tiedet még nem láttam. :(

A többi nevezés - egyelőre kereken 15 - megérkezett. :up:
Először vissza is jött, hogy nem jó címre küldtem, de láttam egy másikat oda küldtem.

ide: grandslam2010.11@gmail.com
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 21:55

Kenubi írta:énfélém megjött?
;)

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 pén. júl. 30 21:56

Targo írta:
candle írta:
Targo írta:Nevezést elvitte a postagalamb!!!!!! :lollypop:
A tiedet még nem láttam. :(

A többi nevezés - egyelőre kereken 15 - megérkezett. :up:
Először vissza is jött, hogy nem jó címre küldtem, de láttam egy másikat oda küldtem.

ide: grandslam2010.11@gmail.com
Eddig az itt beírt versenyzők közül mindenkié megjött, sajnos a tiédre még várunk. Reméljük feléled a mail.

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 08:37

Targo írta:
candle írta:
Targo írta:Nevezést elvitte a postagalamb!!!!!! :lollypop:
A tiedet még nem láttam. :(

A többi nevezés - egyelőre kereken 15 - megérkezett. :up:
Először vissza is jött, hogy nem jó címre küldtem, de láttam egy másikat oda küldtem.

ide: grandslam2010.11@gmail.com

Jöttek már újabb nevezések, de a te méled még mindig kallódik az éterben. Írd be pü-be, mivel szeretnél indulni. Utána küldök neked mélt, hátha úgy megtalálja magát a levelező-rendszer.

Avatar
Barta Zsolt
RBR Fan
Hozzászólások: 435
Csatlakozott: 2008 szer. jan. 23 18:01
Tartózkodási hely: Kemecse

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Barta Zsolt » 2010 szomb. júl. 31 10:54

Neveztem én is .
Lesz valami nev list?
A férfiaknak két dolgot kell tövignyomni. A másik a gázpedál...

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 11:25

Barta Zsolt írta:Neveztem én is .
Lesz valami nev list?
Igen. Még jönnek nevezések, de az eddig beérkezett huszonegynéhány nevezést legkésőbb holnap felteszem ide.

Avatar
Potyor
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 4003
Csatlakozott: 2005 hétf. nov. 14 13:16
Tartózkodási hely: Kecskemét

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Potyor » 2010 szomb. júl. 31 11:29

candle írta:
Barta Zsolt írta:Neveztem én is .
Lesz valami nev list?
Igen. Még jönnek nevezések, de az eddig beérkezett huszonegynéhány nevezést legkésőbb holnap felteszem ide.
Köszönjük!!! :respect: :respect: :respect:
HELL DIGITAL RALLY TEAM
Kép

Avatar
NyilasM
[HFRT] Tag
Hozzászólások: 13952
Csatlakozott: 2005 szer. aug. 10 19:33
Tartózkodási hely: Gyöngyössolymos
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: NyilasM » 2010 szomb. júl. 31 11:53

jó az 5let...jövök ;)
HFRT Team

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 12:32

Üdv Misi. ;)

A nevlistát igyekszem minél hamarabb feltenni, mert 5percenként tűnik el a net és jön vissza. Nem tudom mit töketlenkedik a szolgáltató. :(

Avatar
Major Csabi
[Salgo ASE]
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2008 vas. ápr. 06 19:40
Tartózkodási hely: Hantos

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Major Csabi » 2010 szomb. júl. 31 15:14

candle írta:Üdv Misi. ;)

A nevlistát igyekszem minél hamarabb feltenni, mert 5percenként tűnik el a net és jön vissza. Nem tudom mit töketlenkedik a szolgáltató. :(
szar a idő, én így voltam tegnap este, meg a digi tvvel is, nem tudtam megnézni a Vámpírnaplókat :( :mad: :sir: úgyhogy letöltöm illegálba :D

Avatar
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Hozzászólások: 13081
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 16:43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: rallyfenegyerek » 2010 szomb. júl. 31 16:23

Van oldala is a sorozatnak?
HELL DIGITAL RALLY TEAM

Avatar
Major Csabi
[Salgo ASE]
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2008 vas. ápr. 06 19:40
Tartózkodási hely: Hantos

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Major Csabi » 2010 szomb. júl. 31 16:24

Ja, van egy kérdésem. Megjelöltem a 2. kategóriának az N4-et, ott N4+S2000 van, az 1. kategória a WRC nekem, ha az N4ben szeretnék menni, az azt jelenti, h akkor mehetek N4el és S2000 is vagy csak N4el?

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 16:25

rallyfenegyerek írta:Van oldala is a sorozatnak?
Fogok csinálni egyet a jövő héten, de még a domain-hez kérek egy aldomain-t és oda teszek fel egy oldalt.

Avatar
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Hozzászólások: 13081
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 16:43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: rallyfenegyerek » 2010 szomb. júl. 31 16:27

candle írta:
rallyfenegyerek írta:Van oldala is a sorozatnak?
Fogok csinálni egyet a jövő héten, de még a domain-hez kérek egy aldomain-t és oda teszek fel egy oldalt.
Értem.
HELL DIGITAL RALLY TEAM

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 16:31

Major Csabi írta:Ja, van egy kérdésem. Megjelöltem a 2. kategóriának az N4-et, ott N4+S2000 van, az 1. kategória a WRC nekem, ha az N4ben szeretnék menni, az azt jelenti, h akkor mehetek N4el és S2000 is vagy csak N4el?
A Grand Slam-kupa sorozatban az N4-es kategóriában indulnak az N4-es és az S2000-es paripák, így bármelyikkel rajtolhatsz.
A nevezésedből adódan, ha bármilyen évjáratú wrc-vel indulsz, akkor csak az abszolútban értékelünk, ha S2000-essel, akkor az N4-ben és az abszolútban.

Avatar
FEFECAPRI
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 4016
Csatlakozott: 2008 szomb. jún. 28 19:28
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: FEFECAPRI » 2010 szomb. júl. 31 16:35

Mivel nagyon rendesen a szervezők beinvitáltak a topicba, és ezáltal kedvet kapva neveznék is!!

De előtte Vörös Gabit kérdezném hogy kell-e a csapatába egy "H" kategóriás versenyző??
Mert szívesen erősíteném a csapatát.
I.Vmax Rally Challenge S1600 1 helyezett
MORTEB 2009/2010 A2 1.helyezett
I.Historic Rally Challenge Yugo 3. helyezett

Avatar
Laszlo LENART
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 5167
Csatlakozott: 2010 szer. ápr. 21 19:35
Tartózkodási hely: Miskolc, Észak - Kilián

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Laszlo LENART » 2010 szomb. júl. 31 16:36

Nem értem, ha jó mail címre küldtem miért nem ment el.

Lehet a borsodi retkek megették a postagalambomat!!!

PÜ elment!
Super-man ASE
SRC -> https://sites.google.com/site/sprintrallycup/hirek


facebook.com/VinyoDekor

Avatar
Major Csabi
[Salgo ASE]
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2008 vas. ápr. 06 19:40
Tartózkodási hely: Hantos

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: Major Csabi » 2010 szomb. júl. 31 16:53

candle írta:
Major Csabi írta:Ja, van egy kérdésem. Megjelöltem a 2. kategóriának az N4-et, ott N4+S2000 van, az 1. kategória a WRC nekem, ha az N4ben szeretnék menni, az azt jelenti, h akkor mehetek N4el és S2000 is vagy csak N4el?
A Grand Slam-kupa sorozatban az N4-es kategóriában indulnak az N4-es és az S2000-es paripák, így bármelyikkel rajtolhatsz.
A nevezésedből adódan, ha bármilyen évjáratú wrc-vel indulsz, akkor csak az abszolútban értékelünk, ha S2000-essel, akkor az N4-ben és az abszolútban.
Oké, köszi :respect:
Csapattársat keresek, WRC és N4 ;) :cool2: :smoker:

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 17:26

Targo írta:Nem értem, ha jó mail címre küldtem miért nem ment el.

Lehet a borsodi retkek megették a postagalambomat!!!

PÜ elment!
Megkaptam és a pü-ben írt mélcímre küldtem egy próbát. Kérlek válaszolj, ha megjött a levél.

Avatar
FEFECAPRI
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 4016
Csatlakozott: 2008 szomb. jún. 28 19:28
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: FEFECAPRI » 2010 szomb. júl. 31 17:58

Nevezésem elment mail ben! ;)
I.Vmax Rally Challenge S1600 1 helyezett
MORTEB 2009/2010 A2 1.helyezett
I.Historic Rally Challenge Yugo 3. helyezett

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 20:05

Beérkezett nevezések (Előre is elnézést, nem tudom mennyire dobja szét a formázást):
A felsorolás azt a sorrendet jelzi, ahogyan a gmail-re beérkeztek a nevezések, ebből még ne számolja senki a rajtszámot.


Candle A8/N4
Punkymano ?
Lepaul FWD
rallyfenegyerek N4
tomilevi H
Bitto Zsolt FWD/H
Major Csabi absz./N4
twyster N4
Milan138 N4
gery95 H
Kurucz Dani ?
Smicy N4
Kovács Dani ?
Tdostya WRC
Ifj. Geringer Zoli N4/absz.
Urban Peti H/N4
Kenubi H/N4
indian N4/FWD
Barta Zsolt N4/absz.
TWRC N4/A8
astrati N4
Pep absz./A8
Tizot N4/absz.
Kézifékes Laci H
Nyilas Misi absz./A8
szdanika N4/FWD
lisztes100 N4/FWD
Targo N4/absz.

Topic-ban jelezték, de még nem érkezett mél.
VorosG H
Fefecapri H
Code79 FWD

Avatar
FEFECAPRI
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 4016
Csatlakozott: 2008 szomb. jún. 28 19:28
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: FEFECAPRI » 2010 szomb. júl. 31 20:12

Valami gebasz lehet a mail címetekkel mert visszadobta a freemail. :confused2:
I.Vmax Rally Challenge S1600 1 helyezett
MORTEB 2009/2010 A2 1.helyezett
I.Historic Rally Challenge Yugo 3. helyezett

Avatar
candle
RBR Fan aktív tag
Hozzászólások: 6237
Csatlakozott: 2008 vas. szept. 07 19:43

Re: Grand Slam-kupa

Hozzászólás Szerző: candle » 2010 szomb. júl. 31 20:13

FEFECAPRI írta:Valami gebasz lehet a mail címetekkel mert visszadobta a freemail. :confused2:
grandslam2010.11@gmail.com

Nem maradt ki a gmail-ből a "g"?

Válasz küldése