Oldal: 1 / 148

Technikai problémák - segítségnyújtás (help)

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 19:55
Szerző: Szmájli
nah
szóval annyi hogy tudjátok elég sok autot zModellerrel csinálnak és az nem mindenkinél fut simán.
Ugyebár van hozzá az az izé mini.exe amivel ha elinditjuk akkor nem lép ki a játék ha egy zMod. os kocsival mész.
Nah és én haverokkal nyomni akartam neten. És én Accent 03 al vagy Xara 05 vagy... Az a lényeg hogy Zmod-os verdákat próbáltam nem ment.
beálitottam hogy a mini.exe-t futtassa és azt meg nem inditja el
a RBR online v3

VALAKI HELP PLEASE

Re: HELP ME!!

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 19:58
Szerző: Iceman
4dimension írta:nah
szóval annyi hogy tudjátok elég sok autot zModellerrel csinálnak és az nem mindenkinél fut simán.
Ugyebár van hozzá az az izé mini.exe amivel ha elinditjuk akkor nem lép ki a játék ha egy zMod. os kocsival mész.
Nah és én haverokkal nyomni akartam neten. És én Accent 03 al vagy Xara 05 vagy... Az a lényeg hogy Zmod-os verdákat próbáltam nem ment.
beálitottam hogy a mini.exe-t futtassa és azt meg nem inditja el
a RBR online v3

VALAKI HELP PLEASE
WAS??? :confused2: :think: :eek:

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:00
Szerző: Szmájli
nem érthető amit akarok modnani?

pff
leirom érthetően oks?

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:05
Szerző: Szmájli
Nahszóval kezdem

vannak azok az autok amiket Zmodellerrel csinátak pl: '03-as 206 , Xara 05, Accent '03, Ford Focus 01... Ezek nem mindenkinek mennek csak azzal a "Zmodeller runtime fix exe"-vel (mini.exe)
Én haverokkal soktam jáccani és én egyedül mindig accent 03 al megyek.
és az RBR online v3 nál mikor azzal megyek akkor kilép a játék mintha csak simába nyomnám mini.exe nélkül (az Auto Miatt)
beálitom hogy a mini.exe-t inditsa amivel elméletileg mennie kéne.
De az meg nem akar elindulni
MIÉRT???

remélem érthetőbben van leirva

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:12
Szerző: Iceman
Winfos SP2 kell vagy RBRdll 1.3

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:13
Szerző: sebgutkopf
4dimension írta:Nahszóval kezdem

vannak azok az autok amiket Zmodellerrel csinátak pl: '03-as 206 , Xara 05, Accent '03, Ford Focus 01... Ezek nem mindenkinek mennek csak azzal a "Zmodeller runtime fix exe"-vel (mini.exe)
Én haverokkal soktam jáccani és én egyedül mindig accent 03 al megyek.
és az RBR online v3 nál mikor azzal megyek akkor kilép a játék mintha csak simába nyomnám mini.exe nélkül (az Auto Miatt)
beálitom hogy a mini.exe-t inditsa amivel elméletileg mennie kéne.
De az meg nem akar elindulni
MIÉRT???

remélem érthetőbben van leirva
Így érthető volt.
Hogy őszinte legyek engem ennyire nem érdekel melyik kocsival megyek én a vezetés élményét szeretem és inkább a setup-okkal variálok mint az autókkal.

Az olasz online-ban mások vannak otthon idővel talán idetalálnak.

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:17
Szerző: Szmájli
Sebgutkopf!!!

az RBRdll-t nemtom hogy kell használni help please!!!

vagyis arra nemtom hogy hogy javitsa meg az autos izét
meg uyg amuygse tom használni :(:(:(:(:(:(

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:20
Szerző: Szmájli
ja és javítom nem RBRonlinr hanem RBRnet v3

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 20:26
Szerző: Szmájli
Nah fiuk

Megpróbáltam az RBRdll el ugy hogy beraktam a főkoönyvtárba és elinditottam az RBRdll.exe-t és pff kilépett
ha nem igy kell mondjátok

vagy akkor rakjam a Winfos SP2 őt??

(amugy az accenthez vannak faxa beálitásaim)
és ne nézzetek hülyének 14 vagyok csak

Elküldve: 2005 pén. nov. 25 22:08
Szerző: sebgutkopf
Az rbrdll-el kapcsolatban. A gama gyökérkönyvtárába kell tenni az rbrdll mappát, valamint magát az rbrdll.exe-t. Utána már csak az exe-t kell indítani. Ezt viszont használom mert így ismétlés nézésénél is felhozható a hud, valamint több kameranézet van és a lassítás/gyorsítás stb...

Nem nézlek hülyének én is voltam 14. Igaz már lassan 14 éve volt az is :D

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 11:03
Szerző: Szmájli
igen az mind szép és jó a Dll ben
csak az autokat nem akarja elinditani miért???

HELP PLEASE!

vagycsak annyit hogy hogytom a gépemmel letöltetni a SP 2 őt mert nem akarja :(

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 12:29
Szerző: Szmájli
KÖszi fiuk hogy segitettetek , a SP2 megoldotta a godot

és még egy kérdés
elég sokat jáccok alapbeálitásokkal tehát nem nyulok hozzá
és rájöttem hogy jobabn megyek velük ugy mintha belenyulnék
Ez nem gáz?

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 12:38
Szerző: Iceman
4dimension írta:KÖszi fiuk hogy segitettetek , a SP2 megoldotta a godot

és még egy kérdés
elég sokat jáccok alapbeálitásokkal tehát nem nyulok hozzá
és rájöttem hogy jobabn megyek velük ugy mintha belenyulnék
Ez nem gáz?
Töltsd le innen a beállításokat, fényévekkel jobbak mint az eredetiek. :up:

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 13:02
Szerző: Szmájli
szrerinted nem ptóbáltam azt ki?
:D

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 13:13
Szerző: Iceman
4dimension írta:szrerinted nem ptóbáltam azt ki?
:D
Hát ha neked azok se fekszenek, akkor elég egyedi vezetési stílusod lehet. :cool2:

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 13:28
Szerző: sebgutkopf
Velner Viktor írta:Hát ha neked azok se fekszenek, akkor elég egyedi vezetési stílusod lehet. :cool2:
Idő kell neki. Eleinte nekem is jobb volt a default. Hónapokig úgy nyomtam és csak később értem meg az egyedi beállításokra.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 14:27
Szerző: Dzseru
sebgutkopf az ujraindítást megoldottam!!

De viszont a Advanced bios featuresbe ezeket találtam:


Virus warning
Quick Power on self test
First boot device
Second boot device
Third boot device
Boot other device
Swap Floppy drive
Swap floppy drive
Boot up floppy seek
Boot up Wumlock Status
Security option
Apic mode
-mps version ctrl for os
Os select for dram
Report no Fdd for Os
Deelay ide inital


Ezek közül egyik se dram timing. És nincs egyikbe se cass latery,ras,row cicle time,ras active stb

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 15:10
Szerző: Szmájli
Lehet igazatok van de már sokmilió beálitást kipróbáltam és egyikse jött be ...
szal vagy igazatokvan és még idő kell vagy nemtom...

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 16:01
Szerző: sebgutkopf
Dzseru írta:sebgutkopf az ujraindítást megoldottam!!

De viszont a Advanced bios featuresbe ezeket találtam:



Ezek közül egyik se dram timing. És nincs egyikbe se cass latery,ras,row cicle time,ras active stb
Bocsi rosszat írtam az advanced chipset features kell neked nem a bios. :omg:

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 16:01
Szerző: sebgutkopf
4dimension írta:Lehet igazatok van de már sokmilió beálitást kipróbáltam és egyikse jött be ...
szal vagy igazatokvan és még idő kell vagy nemtom...
Idő kell, nekem is kellett mire megértem a setupokhoz, és fejlődött a stílusom.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 16:33
Szerző: Dzseru
sebgutkopf

Melyiket használjam??

Memory Timing Optimal Agressive Turbo by SPD Expert
Row-activedelay 7 7 6 8 -
Ras to- cas delay 4 3 2 4 -
Row-prec harge delay 4 3 2 4 -
Cas Latency time 2.5 2.5 2.0 2.5 -

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 17:04
Szerző: sebgutkopf
Dzseru írta:sebgutkopf

Melyiket használjam??

Memory Timing Optimal Agressive Turbo by SPD Expert
Row-activedelay 7 7 6 8 -
Ras to- cas delay 4 3 2 4 -
Row-prec harge delay 4 3 2 4 -
Cas Latency time 2.5 2.5 2.0 2.5 -
Expert módban kézzel állítsd be:
8-4-4-3 -ra

Ez már elég laza, hogy menjen. Amúgy milyen géped van alaplap/ram típusa és mennyin megy?

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 17:19
Szerző: Dzseru
Amd sempron 2500 xp
Geforce fx 5700 le
512 mb ram
Abit nf7

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 19:17
Szerző: Dzseru
sebgutkopf Köszönöm a tanácsokat!!! a game fut és semmi gáz nincs vele!! :respect:

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:00
Szerző: rbalint
Az RBRdll1.3-at hova kell bemásolni, hogy a replayben látszódjon a display, meg az idő? Vagy ezeket nem mutatja, én értelmezem rosszul a leírását(nem tok angolul)?

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:05
Szerző: Iceman
rbalint írta:Az RBRdll1.3-at hova kell bemásolni, hogy a replayben látszódjon a display, meg az idő? Vagy ezeket nem mutatja, én értelmezem rosszul a leírását(nem tok angolul)?
Ha minden igaz, akkor a gém főmappájába.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:09
Szerző: rbalint
Velner Viktor írta:Ha minden igaz, akkor a gém főmappájába.
Az megvan, de akkor csak gyorsítani, lassítani meg ilyeneket lehet.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:11
Szerző: Iceman
rbalint írta:Ha minden igaz, akkor a gém főmappájába.
Az megvan, de akkor csak gyorsítani, lassítani meg ilyeneket lehet.[/quote]

Asszem (nálam nincs fenn) a jobb Ctrl melletti gomb + H kombináció bekapcsolja.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:17
Szerző: rbalint
Velner Viktor írta:Az megvan, de akkor csak gyorsítani, lassítani meg ilyeneket lehet.
Asszem (nálam nincs fenn) a jobb Ctrl melletti gomb + H kombináció bekapcsolja.[/quote]
Tényleg! Köszi!

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:26
Szerző: sebgutkopf
Dzseru írta:sebgutkopf Köszönöm a tanácsokat!!! a game fut és semmi gáz nincs vele!! :respect:
Néha jó az öreg a háznál. :) :up:

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:28
Szerző: Iceman
sebgutkopf írta:Néha jó az öreg a háznál. :) :up:
Ezaz, csak egyszer majd le ne nyomjon a fiatalság. :D
(na jó, ez rossz vicc volt, mert az még odébb lesz...)

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:49
Szerző: sebgutkopf
Velner Viktor írta:
Ezaz, csak egyszer majd le ne nyomjon a fiatalság. :D
(na jó, ez rossz vicc volt, mert az még odébb lesz...)
Egyszer ennek is eljön az ideje. A jövő a fiataloké. Igaz még én is fiatal vagyok, de hát minden relatív. :D

Tulképpen amikor még a rankra gyártottuk az időket és láttam az akkori nagyok teljesítményét, sosem gondoltam volna, hogy valaha felzárkózhatok közéjük. Aztán az első wr-em volt a fordulópont. Onnantól már tudtam, hogy képes vagyok rá csak csinálni kell.

Elküldve: 2005 szomb. nov. 26 22:57
Szerző: Iceman
sebgutkopf írta:Egyszer ennek is eljön az ideje. A jövő a fiataloké. Igaz még én is fiatal vagyok, de hát minden relatív. :D

Tulképpen amikor még a rankra gyártottuk az időket és láttam az akkori nagyok teljesítményét, sosem gondoltam volna, hogy valaha felzárkózhatok közéjük. Aztán az első wr-em volt a fordulópont. Onnantól már tudtam, hogy képes vagyok rá csak csinálni kell.
Engem is ez inspirál. Néha arra gondolok hogy "Jézusom, képes leszek én olyan gyors lenni mint ti???" És akkor rájövök hogy az elmúlt 9 hónapban többet fejlődtem mint előtte egy év alatt. És ez jó dolog.

Engem a hotlap nem érdekel annyira, csak felhúzom magam, én inkább versenyzek, kísérleti jelleggel is, ezért is olyan szar az arányom. (38%) Jövőre viszont szeretnék a Focussal néha-néha villantani néhány jó (rész)eredményt, de ahoz még megbízhatóbb kell legyek.

Elküldve: 2005 vas. nov. 27 13:22
Szerző: sebgutkopf
Velner Viktor írta:
Engem is ez inspirál. Néha arra gondolok hogy "Jézusom, képes leszek én olyan gyors lenni mint ti???" És akkor rájövök hogy az elmúlt 9 hónapban többet fejlődtem mint előtte egy év alatt. És ez jó dolog.

Engem a hotlap nem érdekel annyira, csak felhúzom magam, én inkább versenyzek, kísérleti jelleggel is, ezért is olyan szar az arányom. (38%) Jövőre viszont szeretnék a Focussal néha-néha villantani néhány jó (rész)eredményt, de ahoz még megbízhatóbb kell legyek.
A vegyesbe válaszolok erre mert ez itt off.

Elküldve: 2005 vas. nov. 27 20:35
Szerző: rbalint
sebgutkopf írta:
Felőlem mehetsz az első verzióson.

Viszont valami nagyon nincsen rendben a gépeddel.
Köszi holnap megpróbálom.
Sebi szerinted mi lehet a baj? A SATA- ATA winyó nem férhet össze? Én erősen erre tippelek, mert a movie maker is állandóan kilépett, meg lassú volt mint a tetü, pedig szerintem azért nem kicsike a gépem. A múltkori winreinstall ota azt sem tudom melyikre patrícionáltam a C:-t, mert nem adott választási lehetőséget, és szerintem az ATA lett az elsődleges winyó, ami sokkal lassabb, és ez keveredhet. Szerinted lehet ebben valami? :think:

Elküldve: 2005 vas. nov. 27 22:55
Szerző: Yocoo
Nekem az a bajom, hogy megpróbáltam az egyik kupába vagy tourba felmenni és vezetgetni egy kicsit S-1600-as autóval. A Punto S-1600-at használnám, de mindig azzal a hibaüzenettel riogat, hogy nincs kocsi installálva amivel indulhatnék.
Ezt mi okozhatja?
Hibaelhárítás, hogyan?

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 08:55
Szerző: sebgutkopf
rbalint írta:Köszi holnap megpróbálom.
Sebi szerinted mi lehet a baj? A SATA- ATA winyó nem férhet össze? Én erősen erre tippelek, mert a movie maker is állandóan kilépett, meg lassú volt mint a tetü, pedig szerintem azért nem kicsike a gépem. A múltkori winreinstall ota azt sem tudom melyikre patrícionáltam a C:-t, mert nem adott választási lehetőséget, és szerintem az ATA lett az elsődleges winyó, ami sokkal lassabb, és ez keveredhet. Szerinted lehet ebben valami? :think:
Sajna a win ennél a lapnál valami miatt a pata vinyókat előrébb sorolja mint a satát. Én úgy telepítettem a rendszert, hogy a pata vinyót lehúztam a lapról és sata-ra telepítettem a rendszert. Amikor már állt a win rendesen akkor kötöttem be a pata vinyót, hogy azzal akkor találkozzon először a win és ismerje meg a helyén.

Így eljárva nincs semmi gondom a rendszer a satán szépen elvan.

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 08:58
Szerző: sebgutkopf
Yocoo írta:Nekem az a bajom, hogy megpróbáltam az egyik kupába vagy tourba felmenni és vezetgetni egy kicsit S-1600-as autóval. A Punto S-1600-at használnám, de mindig azzal a hibaüzenettel riogat, hogy nincs kocsi installálva amivel indulhatnék.
Ezt mi okozhatja?
Hibaelhárítás, hogyan?
Nézd meg a tour-t, amin indulni akarsz, hogy ott mi a default kocsi (amit a létrehozó beállított). Az legyen mindenképpen jelen a játékban nálad utána már szabadon választhatsz amire akarsz. Ilyen nekem is volt és ezzel meg tudtam oldani.

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 14:32
Szerző: Yocoo
sebgutkopf írta:Nézd meg a tour-t, amin indulni akarsz, hogy ott mi a default kocsi (amit a létrehozó beállított). Az legyen mindenképpen jelen a játékban nálad utána már szabadon választhatsz amire akarsz. Ilyen nekem is volt és ezzel meg tudtam oldani.
Nem jól fogalmaztam. S-1600-ra volt "kiírva" a verseny, és én S-1600-al akartam indulni. A hibaüzenet az, hogy nincs kocsi amivel indulhatnék. Ha visszarakom az MG-t akkor meg a fizika miatt molesztál és nem enged be.
Hol itt az igazság?

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 15:19
Szerző: Agrakos
Velner Viktor írta:Ezaz, csak egyszer majd le ne nyomjon a fiatalság. :D
(na jó, ez rossz vicc volt, mert az még odébb lesz...)
Azért igyekszem ám, hogy ne legyen az olyannyira odébb, de még messze vagyok tőle többnyire.

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 15:31
Szerző: Iceman
Agrakos írta:Azért igyekszem ám, hogy ne legyen az olyannyira odébb, de még messze vagyok tőle többnyire.
Akkor én mit mondjak? :think: :nevet2: ;)

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 15:56
Szerző: sebgutkopf
Yocoo írta: Nem jól fogalmaztam. S-1600-ra volt "kiírva" a verseny, és én S-1600-al akartam indulni. A hibaüzenet az, hogy nincs kocsi amivel indulhatnék. Ha visszarakom az MG-t akkor meg a fizika miatt molesztál és nem enged be.
Hol itt az igazság?
Más tudott rajta menni?

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 16:37
Szerző: Iceman
sebgutkopf írta:Más tudott rajta menni?
Ezaz, lehet egy eleve elbaszott tourról van szó. :)

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:23
Szerző: Szmájli
EHH VALAKI

menni akarok egy tourban és az van kiirva hogy all cars
bemegyek minden patent nálam is és a tour ban is

és mikor választanám a verdát elémbassza az Mg-t meg a 2003 as peugeot 206 ot

ezzel moost mit kezdjek ??? amugy a saját próba touromban is ugy van beálitva hogy minde kocsi mehessen oszt ugyan ezeket tom csak választani MÉ???

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:25
Szerző: Iceman
4dimension írta:EHH VALAKI

menni akarok egy tourban és az van kiirva hogy all cars
bemegyek minden patent nálam is és a tour ban is

és mikor választanám a verdát elémbassza az Mg-t meg a 2003 as peugeot 206 ot

ezzel moost mit kezdjek ??? amugy a saját próba touromban is ugy van beálitva hogy minde kocsi mehessen oszt ugyan ezeket tom csak választani MÉ???
A cars.nini-t átírtad az új autóknak?

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:35
Szerző: Szmájli
ezt hogyérted ?

ha nem irnám át akkor mennise tudnék vele...

de mostmeg a fizikával basztat ezt hogy lehet megoldani?

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:39
Szerző: Iceman
4dimension írta:ezt hogyérted ?

ha nem irnám át akkor mennise tudnék vele...

de mostmeg a fizikával basztat ezt hogy lehet megoldani?
Lehet hogy a tour nem jó. :think:

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:45
Szerző: Szmájli
minden tournál ezt irja ki sztem ennek nincs értelme...

Please use original physics fiile or physics file for this tournament


ennek mi értelme van? ez ennyi használd az eredeti fizikát vagy a fizikát ehhez a tourhoz

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:49
Szerző: sebgutkopf
4dimension írta:minden tournál ezt irja ki sztem ennek nincs értelme...

Please use original physics fiile or physics file for this tournament


ennek mi értelme van? ez ennyi használd az eredeti fizikát vagy a fizikát ehhez a tourhoz
Tőzsd már le a csehektől az origi fizikát és a zip kiterjesztést írd át rbz-re ocst csókolom, írd vele felül a meglévődet.

Elküldve: 2005 hétf. nov. 28 17:59
Szerző: Szmájli
ok megvan
most már csak azt mondjátok hogy a phyzics. rbz be hogy rakjak fizikát ??
mertha kicsomizom és vissza és átnevezem azt nem találja agém vagy lehet csak valamit nem jol csinálok vaalaki help plíz