Mostanság kevés szó esett Mokumokuról itt.
2014ben az utolsó két autója a Fiat 131 Abarth V2, valamint a Datsun Violet 160J és GT autók voltak.
2015ben több modellt is elkezdett, amik végül is más sorrendbe jöttek, ki de az nem érdekes.
Lássuk a listát:
ISO Rivolta 340GT
Ez az egyik dolog amiért kedvelem moku modelljeit, mert néha belefog olyan viszonylag ismeretlen, vagy nem sláger modellbe, amit szerintem senki más nem modellezne le. Mint pl ez a kocsi.
Az Iso gyárról annyit kell tudni, hogy egy kis olasz-(amerikai) gyár aki az 50-es években buborék autó gyártásával foglalkozott. Az eredeti Isetta az ő művük, amit később több gyár is átvett/továbbgondolt, mint pl a BMW.
A 60as évektől kezdve inkább sportautók gyártásával foglalkozott 1974ig.
A 90es években próbálkoztak a márka felélesztésével, megjelent két koncepció autó, de nem került sorozatgyártásra.
A Rivolta-t 63tól 70igy gyártották, volt több változata is, a 340 az 340 lóerős változat. Ezekbe Chevrolet motor került.
A következő Honda N600-as kisautó, a Civic elődjének tekinthető.
A 60as évek beli kisautóból ez a csúcskategória az 598 ccm-es változat. Az utcai verzió 36-45 lóerős volt,végsebessége valahol 130 km/h körül. Az első Honda, amit Amerikába importátaltak.
(Erről képet sajnos nem mutatok a játékból mert ott elég hülyén néz ki a kerék és a futómű :S )
Lancia New Stratos

A Lancia Stratos új generációs példánya. Ferrari F430 alapokon, ha jól tudom csak pár darab készült belőle.
A következő agyament ötletről az RBR+ nem is mert beszámolni, mindig csak bonus-ként emlegette.
Kampagna T-rex, igen jól látjátok az első 3 kerekű jármű (hogy auto vagy motor ki-ki döntse le maga) az RBRhez.
Másik extra, pedig a Kamaz!
Nagyon régen volt egy kép hogy próbálkozik berakni, aztán abbamaradt. Viszont előre felhívom a figyelmet, ne örüljön senki!
A fizika valami borzasztó, szerintem nagyon gyors is, vagy csak a hosszú tengelytáv miatt van, nemtudom, de nagyon furán mozgott.
A nagy átmérőjű kerék miatt belelóg a gumi a földbe jó 10-15 centi mélyen.
A kameranézetet, nem állította be rendesen hátul, így abból a nézetből nem látni semmit.
Nemtudom milyen megfontolásból, de sokkal magasabban van a kamion mint kellene. Tehát pl a gumi és a kerékjárati ív közt a távolság sokkal több mint a fent mutatott képen. Lehet ezzel akarta kiegyensúlyozni a gumi miatti belesüppedést...
Viszont elvileg az NGP plugin tud rendesen kezelni kerékméreteket. Ezért én bízom abban hogy lesz valamikor hozzá rendes fizika, ezzel új távlatok elé nézhetne az RBR, méghozzá a tereprally irányába.
Modell bőven lenne hozzá.