Autók az RBR-ben II (beszélg.új és régi autókról)
Moderátor: Moderátor
Re: Autók az RBR-ben II (beszélg.új és régi autókról)
Mikor kerülnek be a 2011-s WRC-k a pluginba?
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Ha kész lesz a fizikájuk.Nagy Márk írta:Mikor kerülnek be a 2011-s WRC-k a pluginba?
Akkor úgy kérdezem,hogy dolgozik valaki rajta vagy felejtős a dolog?
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Dolgozunk igen.Nagy Márk írta:Akkor úgy kérdezem,hogy dolgozik valaki rajta vagy felejtős a dolog?
Köszönöm a gyors választ.
- Farkas21
- RBR Fan aktív tag
Potyor írta:Folyamatban a dolog.Farkas21 írta:Azt szeretném kérdezni hogy az SX4-en ki lesz javítva ez a kipufogó dolog, hogy ne az autó mögött legyen 1 méterre?

zadivfts írta: Uraim!
Most néztem a francia fórumot, és szt találtam a sierra totyikjában:
Ez a Guerra és Eddy3Spain féle A csoportos Sierra béta verzió. Amit sose fejeztek be (mert összevesztek).
Jalonso teljesen előről kezdte a modellezést, és egyelőre ő N csoportos kocsit csinál.

- zadivfts
- RBR Fan
- Kapcsolat:
Elnézést kérek. Nem olvastam meg rendesen a fórumot.Tibi írta:zadivfts írta: Uraim!
Most néztem a francia fórumot, és szt találtam a sierra totyikjában:
Ez a Guerra és Eddy3Spain féle A csoportos Sierra béta verzió. Amit sose fejeztek be (mert összevesztek).
Jalonso teljesen előről kezdte a modellezést, és egyelőre ő N csoportos kocsit csinál.

És köszönöm a helyreigazítást.

- Farkas21
- RBR Fan aktív tag
Valami nagyon fasza, élethű motorhangot nem tudna valaki adni meg hogy hogy kell berakni. Köszii (farkas19870@gmail.com) 

- Potyor
- RBR Fan aktív tag
Mihez kellene?Farkas21 írta:Valami nagyon fasza, élethű motorhangot nem tudna valaki adni meg hogy hogy kell berakni. Köszii (farkas19870@gmail.com)
HELL DIGITAL RALLY TEAM

- Toth Alex
- RBR Fan aktív tag
vmi simson kell neki vagy esetleg KTM vagy mi?

- jason574
- RBR Fan
Ezt honnan lehetne letölteni ?

- jason574
- RBR Fan
viewtopic.php?f=2&t=340Farkas21 írta:Valami nagyon fasza, élethű motorhangot nem tudna valaki adni meg hogy hogy kell berakni. Köszii (farkas19870@gmail.com)
Privibe el is magyarázom és küldök át neked autó hangokat , de van olyan patch ami komplet az összest megváltoztatja.

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
http://www.kazhol.net/khd_main.htmjason574 írta:Ezt honnan lehetne letölteni ?
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- jason574
- RBR Fan
rallyfenegyerek írta:

- astrati
- RBR Fan aktív tag
Ez a új Fabia s2000 EVO II,nem sikerült valami jól.
Nem is mennek vele sokan.Inkább az EVO I-et részesítik előnyben.Miért? 

Sok együttesnek van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet. Hala Madrid
- Toth Laci
- RBR Fan aktív tag
Én úgy tudom fizikában nem tér el az Evo I-től.. kinézetre pedig csúnyább.. gondolom már akkor inkább a szebbel mennek.astrati írta:Ez a új Fabia s2000 EVO II,nem sikerült valami jól.Nem is mennek vele sokan.Inkább az EVO I-et részesítik előnyben.Miért?

Egyébként nagyon bent van a kereke az Evo II-nek.

új email címem:
ztlaszlo[kukac]gomortel.hu
6. MRBRB 2009/2010 - S2000 -1. hely
Toth Laci írta:Én úgy tudom fizikában nem tér el az Evo I-től.. kinézetre pedig csúnyább.. gondolom már akkor inkább a szebbel mennek.astrati írta:Ez a új Fabia s2000 EVO II,nem sikerült valami jól.Nem is mennek vele sokan.Inkább az EVO I-et részesítik előnyben.Miért?
![]()
Egyébként nagyon bent van a kereke az Evo II-nek.
Szerintem sem szép a játékban az EVO II. Az orra nagyon kockás,darabos szerintem.

6r4nicky:
MG Metro 6R4
"Hi everyone, just wanted to say before the car is released tomorrow in rsrbr2011 that it is a huge privelage to have got this car finished. I would like to thank the following people who have got ti to where it is.
Eddyspain - For the original work along with urquattro off bhmotorsports to get the car in game.
Guerra - For adding the various wheels to the car
Flattwin - For adding the lamp pod, and also sorting out the finishing touches on the car, as well as sorting the relvant file structures so its easier for people when choosing wheel sets and lamppod on/off. and final physics.
Atiwrc - For doing a completely new (and much improved) skin template
John Manklow (Goodmans Race Engines) - For providing me with the engine dyno graphs of various 6R4 engines to help with the physics
Gary Hewitt - My good friend who let me get a huge amount of pictures of his car when i get chance to see him (he lives alot further away from me so chances have been few) But he is going to let me record his 6r4 exhausts when we see each other next year on a track day and is letting me drive it to get the relevant revs etc that i need for the eng file.
I will upload the skins i have done by the middle of the week, also i forgot to send flattwin the new dds file with updated engine and exhaust skin. I will do more skins for a long time so if there are any prticular ones you want let me know and ill try and do it for you.
I hope everyone enjoys driving the car, dont crash too much and it will be nice to see what peoples views are on the car "
MG Metro 6R4
"Hi everyone, just wanted to say before the car is released tomorrow in rsrbr2011 that it is a huge privelage to have got this car finished. I would like to thank the following people who have got ti to where it is.
Eddyspain - For the original work along with urquattro off bhmotorsports to get the car in game.
Guerra - For adding the various wheels to the car
Flattwin - For adding the lamp pod, and also sorting out the finishing touches on the car, as well as sorting the relvant file structures so its easier for people when choosing wheel sets and lamppod on/off. and final physics.
Atiwrc - For doing a completely new (and much improved) skin template
John Manklow (Goodmans Race Engines) - For providing me with the engine dyno graphs of various 6R4 engines to help with the physics
Gary Hewitt - My good friend who let me get a huge amount of pictures of his car when i get chance to see him (he lives alot further away from me so chances have been few) But he is going to let me record his 6r4 exhausts when we see each other next year on a track day and is letting me drive it to get the relevant revs etc that i need for the eng file.
I will upload the skins i have done by the middle of the week, also i forgot to send flattwin the new dds file with updated engine and exhaust skin. I will do more skins for a long time so if there are any prticular ones you want let me know and ill try and do it for you.
I hope everyone enjoys driving the car, dont crash too much and it will be nice to see what peoples views are on the car "

- astrati
- RBR Fan aktív tag
Hát ez azNyilasM írta:minden világos...![]()

Sok együttesnek van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet. Hala Madrid
- Andrasko Istvan
- RBR Fan aktív tag
Asszongya, hogy köszöni szépen mindenkinek aki ott van a felsorolásban. KÖZTÜK ATIWRC-nek, mert csinált egy fasza templatet hozzá ;-) és, hogy holnap lesz beeresztve az RSRBR 2011-be.. 
Durván ez a lényeg

Durván ez a lényeg

Ez azt jelenti, hogy hamarosan újabb miniautóval bővül a plugin?

Igen... A Francia...Keke írta:Ez azt jelenti, hogy hamarosan újabb miniautóval bővül a plugin?![]()

Azt hittem atiwrc-t megajándékozza a modellel a munkájáért 

- Code_79
- RBR Fan aktív tag
Group B híján nem is lenne hova tenni...

Keke írta:Azt hittem atiwrc-t megajándékozza a modellel a munkájáért
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Andrasko Istvan írta:Asszongya, hogy köszöni szépen mindenkinek aki ott van a felsorolásban. KÖZTÜK ATIWRC-nek, mert csinált egy fasza templatet hozzá ;-) és, hogy holnap lesz beeresztve az RSRBR 2011-be..
Durván ez a lényeg

HFRT Team
nekem van MG metro az RBR-hez a HRC-ből konvertálva 6féle grafikával
és van 3Ds modellem is
Ha atiwrc-nek kellene szerintem kérte volna
de mivel a plugin nem tartalmaz "B" kat.ot így senki sem csinálja
A 3Ds modell /nem tudom ki csinálta csak van/

Ha kell valakinek, nagyon szivesen oda adom.
és van 3Ds modellem is

De már kész van a metro a francia pluginba, és a hét közepén lesz elérhető az rsrbr2011-ben, meg lehet külön is.remihuey írta:nekem van MG metro az RBR-hez a HRC-ből konvertálva 6féle grafikával
és van 3Ds modellem is
Kösz remihuey! Nem szeretek magányosan offline rbr-ezni. Szerintem az nem baj ha nincs gruppe-b attól abszolútban még versenyezhetne a kicsi kocsi vagy MG metrók egymás ellen is nyomhatnákremihuey írta:nekem van MG metro az RBR-hez a HRC-ből konvertálva 6féle grafikával
és van 3Ds modellem is

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
De lehet, csak akkor hamar meghal a motor.Keke írta:(nem lehet a WRC-k fölé húzni autókat ez a fő probléma a b csoporttal).
Ezért lenne jó a 250 lovas verzió
Az bőven a wrc alatt van.

De magyarok vagyunk, de annyira egyszerüen van leirva hogy kis angol tudással is meglehet érteni, ha meg nem akkor még mindig ott vannak az online forditok. Nekem épp akkor csak annyi idöm volt hogy copy paste
A b csoportos kocsikrol már sokat vitáztunk/vitázunk hogy legyen e vagy sem. Én ugy gondolom talán lehetne találni egy olyan fizikát alá ami nem megy szét. Első sorban a fizikában én azt modositanám hogy ne legyen bennük kézifék(igazábol se nagyon használták az öszkerekes gr.b kocsikban) egyből másabb lenne a feelingje. Másrészről ugy gondolom az se gond ha 2-3 szakasz után szét megy a motor,(lekéne tesztelni hogy mennyit bir ki, illetve hogy szervizpark után full uj kocsit kapunk e, vagy ez a motor szétmenős dolog megmarad), az is egy kihivás lenne hogy be kell osztani a kocsit, nem nyomni agyig állandoan.
A modellre már szükségem volt a templi gyártásához, szóval az elvileg már megvolt...astrati írta: Hát ez azLegalább nagyjából valami Magyart!Vagy nem Magyarok vagyunk?
A b csoportos kocsikrol már sokat vitáztunk/vitázunk hogy legyen e vagy sem. Én ugy gondolom talán lehetne találni egy olyan fizikát alá ami nem megy szét. Első sorban a fizikában én azt modositanám hogy ne legyen bennük kézifék(igazábol se nagyon használták az öszkerekes gr.b kocsikban) egyből másabb lenne a feelingje. Másrészről ugy gondolom az se gond ha 2-3 szakasz után szét megy a motor,(lekéne tesztelni hogy mennyit bir ki, illetve hogy szervizpark után full uj kocsit kapunk e, vagy ez a motor szétmenős dolog megmarad), az is egy kihivás lenne hogy be kell osztani a kocsit, nem nyomni agyig állandoan.

atiwrc írta: A b csoportos kocsikrol már sokat vitáztunk/vitázunk hogy legyen e vagy sem. Én ugy gondolom talán lehetne találni egy olyan fizikát alá ami nem megy szét. Első sorban a fizikában én azt modositanám hogy ne legyen bennük kézifék(igazábol se nagyon használták az öszkerekes gr.b kocsikban) egyből másabb lenne a feelingje. Másrészről ugy gondolom az se gond ha 2-3 szakasz után szét megy a motor,(lekéne tesztelni hogy mennyit bir ki, illetve hogy szervizpark után full uj kocsit kapunk e, vagy ez a motor szétmenős dolog megmarad), az is egy kihivás lenne hogy be kell osztani a kocsit, nem nyomni agyig állandoan.

Akkor hajrá! Teszteljük a béta verziót

- Finkoo[HUN]
- [HRHT] Tag
Főleg úgy, hogy az akkori kézifék rendszerek nem oldották le a hátsó hajtást, így egyáltalán nem használták, mert nem lehetett... ezért fordulnak nagy ívben az összkerekes autók a régi bés videókon, a hátsókerekesek meg rajzolnak keményen... lásd. lancia 037, vagy renyó r5 turbóKeke írta:atiwrc írta: A b csoportos kocsikrol már sokat vitáztunk/vitázunk hogy legyen e vagy sem. Én ugy gondolom talán lehetne találni egy olyan fizikát alá ami nem megy szét. Első sorban a fizikában én azt modositanám hogy ne legyen bennük kézifék(igazábol se nagyon használták az öszkerekes gr.b kocsikban) egyből másabb lenne a feelingje. Másrészről ugy gondolom az se gond ha 2-3 szakasz után szét megy a motor,(lekéne tesztelni hogy mennyit bir ki, illetve hogy szervizpark után full uj kocsit kapunk e, vagy ez a motor szétmenős dolog megmarad), az is egy kihivás lenne hogy be kell osztani a kocsit, nem nyomni agyig állandoan.![]()
![]()
![]()
Akkor hajrá! Teszteljük a béta verziótA kéziféknek nincs értelme ilyen erős 4wd autón. Az igazi rally arról is szól, hogy be tudjuk osztani az autót a versenyre. Ezért még élethűbb lenne a dolog!
ellenben pögó 205 t16, meg lancia delta s4... volt ahol tolatniuk kellett... az azért súlyos...

http://www.youtube.com/watch?v=kExke7uViZgFinkoo[HUN] írta: Főleg úgy, hogy az akkori kézifék rendszerek nem oldották le a hátsó hajtást, így egyáltalán nem használták, mert nem lehetett... ezért fordulnak nagy ívben az összkerekes autók a régi bés videókon, a hátsókerekesek meg rajzolnak keményen... lásd. lancia 037, vagy renyó r5 turbó
ellenben pögó 205 t16, meg lancia delta s4... volt ahol tolatniuk kellett... az azért súlyos...

atiwrc írta: http://www.youtube.com/watch?v=kExke7uViZg

- Andrasko Istvan
- RBR Fan aktív tag
Én ezt másképp tudomKeke írta:Akkor még a műanyagról nem is hallottak

- Andrasko Istvan
- RBR Fan aktív tag
NA mindegy, most nem találom, de olvastam olyat, hogy azt hiszem a Pözsónál még a fék alkatrészei is műanyagból voltak, csak hogy csökkentsék a súlytAndrasko Istvan írta:Én ezt másképp tudomKeke írta:Akkor még a műanyagról nem is hallottak

Vazze! Nem kell mindent szó szerint értelmezni!Andrasko Istvan írta:Én ezt másképp tudomKeke írta:Akkor még a műanyagról nem is hallottak

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Sajnos rossz hír a Fabia S2000 Evo2-vel kapcsolatban, hogy a modell 8-8 cmrel szélesebb a kelleténél, vagyis összesen 16 cmrel, tehát ennyivel kellene növelni a nyomtávot, hogy ne legyen bent a kerék.
Ez azért elég gáz!
Ez azért elég gáz!

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
A DS3 WRC és a Fiesta WRC végleges változata az autók első versenye után lesz kiadva.
Akkor 2011.02.13.-a után jönnek ki?
Addig béta verzió lesz?
Addig béta verzió lesz?
- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
És ezt javítják majd?Bóta Róbert írta:Sajnos rossz hír a Fabia S2000 Evo2-vel kapcsolatban, hogy a modell 8-8 cmrel szélesebb a kelleténél, vagyis összesen 16 cmrel, tehát ennyivel kellene növelni a nyomtávot, hogy ne legyen bent a kerék.
Ez azért elég gáz!
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
rallyfenegyerek írta:És ezt javítják majd?Bóta Róbert írta:Sajnos rossz hír a Fabia S2000 Evo2-vel kapcsolatban, hogy a modell 8-8 cmrel szélesebb a kelleténél, vagyis összesen 16 cmrel, tehát ennyivel kellene növelni a nyomtávot, hogy ne legyen bent a kerék.
Ez azért elég gáz!

- rallyfenegyerek
- [VFTS JRT]
- Kapcsolat:
Láttam írtad a francia fórumon is. Hátha lesz valami.Bóta Róbert írta:rallyfenegyerek írta:És ezt javítják majd?Bóta Róbert írta:Sajnos rossz hír a Fabia S2000 Evo2-vel kapcsolatban, hogy a modell 8-8 cmrel szélesebb a kelleténél, vagyis összesen 16 cmrel, tehát ennyivel kellene növelni a nyomtávot, hogy ne legyen bent a kerék.
Ez azért elég gáz!
HELL DIGITAL RALLY TEAM
- KisBundi
- RBR Fan
Ezt én úgy tudom a Lanciánál találták meg...Andrasko Istvan írta:NA mindegy, most nem találom, de olvastam olyat, hogy azt hiszem a Pözsónál még a fék alkatrészei is műanyagból voltak, csak hogy csökkentsék a súlytAndrasko Istvan írta:Én ezt másképp tudomKeke írta:Akkor még a műanyagról nem is hallottak
Ha az emlékezetem nem csal akkor ezt Toivonen halálos balesete után a vizsgálatok során találtak meg. Elképesztő, hogy az S4-esből szinte csak a váz maradt meg...

A műanyagot jelképes értelemben használtam, arra akartam célozni: a b-s autók korának más volt a hangulata mint a wrc korszaknak és más lesz az 1.6 wrc új korszak mint a régi. Ahogy ti sajnáljátok a 2000-res wrc-ket, hogy eltűnnek, mi idősebbek úgy sajnáltuk a b-csoportotAndrasko Istvan írta: NA mindegy, most nem találom, de olvastam olyat, hogy azt hiszem a Pözsónál még a fék alkatrészei is műanyagból voltak, csak hogy csökkentsék a súlyt

- Bóta Róbert
- [BRH] Tag
- Kapcsolat:
Kubrt feltöltött egy képet:

Tehát elméletileg jó az autó, 1820 mm. Akkor nem értem, mi nálunk a gond, ezt Sebi írta nekem, hogy nem jó.
Ati vagy valaki, nincs ebben valami kerékpont, amihez nézi a szélességet, és az más az Evo1-hez képest? Mert annak a fizikája lett szélesítve, de még sem jó.

Tehát elméletileg jó az autó, 1820 mm. Akkor nem értem, mi nálunk a gond, ezt Sebi írta nekem, hogy nem jó.
Ati vagy valaki, nincs ebben valami kerékpont, amihez nézi a szélességet, és az más az Evo1-hez képest? Mert annak a fizikája lett szélesítve, de még sem jó.