Moderátor: Moderátor
Nálam a családi esemény elmaradt mert a kiszemelt csajszit lenyúlta más. Utána a csávóval kicsit összebalhéztunk, majdnem lett egy igazi kocsmai verekedés. Csak nem a kocsmában voltunk és nem volt verekedés...terenyikrisztian @ Vas. Jan. 06, 2008 9:27 pm írta:Ja felejthetö esemény volt.De asszony szurkolt nekem...és tartott.
de azért elhangzott a szokásos 3 szó, ami ilyenkor el szokott hangozni?Iceman @ 2008 Vas. Jan. 06 21:32 írta:Nálam a családi esemény elmaradt mert a kiszemelt csajszit lenyúlta más. Utána a csávóval kicsit összebalhéztunk, majdnem lett egy igazi kocsmai verekedés. Csak nem a kocsmában voltunk és nem volt verekedés...
Hebre @ Vas. Jan. 06, 2008 9:35 pm írta:de azért elhangzott a szokásos 3 szó, ami ilyenkor el szokott hangozni?
mivan?
mivan?
mivan?
![]()
![]()
Utána biztos forrásból megtudtam hogy a csávó télleg egy kis pöcs...terenyikrisztian @ Vas. Jan. 06, 2008 9:42 pm írta:Ez a duma mindig olyanok szájábol hangzik el akik egy senkik.Ez tapasztalat.
Nem értem mi a baj a 16-17 éves picsákkal. Én is szivesen fűzöm őketIceman @ Vas. Jan. 06, 2008 21:6 írta:Utána biztos forrásból megtudtam hogy a csávó télleg egy kis pöcs...
Szerintem aki 28-29 évesen is 16-17 éves részeg kiscsajokat fűz annál már télleg gondok vannak...
Igen ezt egyszer én is megtapasztaltam, igaz az már vén picsa volt, tán még 20 is elmúltindian @ Hétf. Jan. 07, 2008 07:7 írta:addig semmi gond nincs a 16-17 éves RÉSZEG puncikkal ameddig lovagolás közben nem énekel a nyakadba 1 láncot olyan ékes szolással hogy,ÖÖÖööööö![]()
![]()
![]()
![]()
Ja és Boldogot Mindenkinek!!!!!!!!!!!
Na ide is ki lehet tenni a piros körbe zárt 18-at... opbpbszcén....indian @ Hétf. Jan. 07, 2008 7:40 am írta:addig semmi gond nincs a 16-17 éves RÉSZEG puncikkal ameddig lovagolás közben nem énekel a nyakadba 1 láncot olyan ékes szolással hogy,ÖÖÖööööö![]()
![]()
![]()
![]()
Ja és Boldogot Mindenkinek!!!!!!!!!!!
Ezért kell hátulról pakolni a részeg lányokat.Különben boldog névnapot,neked és minden Attilának.Nagy Attila @ 2008 Hétf. Jan. 07 09:02 írta:Igen ezt egyszer én is megtapasztaltam, igaz az már vén picsa volt, tán még 20 is elmúltElőjátékként berugattam, folyton mondogatta hányingere van. Azt hittem csak a szex alól akar kibúvót keresni, de miután végighányt, elhittem neki
Vazzeg még dugás előtt lehánytterenyikrisztian @ Hétf. Jan. 07, 2008 17:7 írta:Ezért kell hátulról pakolni a részeg lányokat.Különben boldog névnapot,neked és minden Attilának.