Már nagyon rég mentem Celivel és baromira nem adta. Teljesen élvezhetetlen volt ahogy mentem.Szabo Zoltan írta:Am meg mit csináltál? 7 SR?
Ákos, ahol nem hibáztál, ott jól mentélLátom neked is a murva megy jobban

Moderátor: Moderátor
Már nagyon rég mentem Celivel és baromira nem adta. Teljesen élvezhetetlen volt ahogy mentem.Szabo Zoltan írta:Am meg mit csináltál? 7 SR?
Szabo Zoltan írta:Am meg mit csináltál? 7 SR?
Dettó..csak Én kiléptem.A radekon kicsúszott alólam az autó,hála az új realisztikus pálya fizikának.. azt hiszem ez igazi szopatás számunkra(azokra akik mára csak megszokásból játszanak...nem napi gyakorlásból...nem baj még jobban gyorsítja a fogyást).Mondjuk mostmár nem érdekel(meg említeni is kár volt)Potyor írta: Már nagyon rég mentem Celivel és baromira nem adta. Teljesen élvezhetetlen volt ahogy mentem.A beállításokat sem találtam. Így inkább ütöttem pár SR-t.
Tehát nem csak nekem tűnt fel hogy fogyatkozunk ...NyilasM írta:Dettó..csak Én kiléptem.A radekon kicsúszott alólam az autó,hála az új realisztikus pálya fizikának.. azt hiszem ez igazi szopatás számunkra(azokra akik mára csak megszokásból játszanak...nem napi gyakorlásból...nem baj még jobban gyorsítja a fogyást).Mondjuk mostmár nem érdekel(meg említeni is kár volt)Potyor írta: Már nagyon rég mentem Celivel és baromira nem adta. Teljesen élvezhetetlen volt ahogy mentem.A beállításokat sem találtam. Így inkább ütöttem pár SR-t.
![]()
![]()
Mert az adott pályán megváltoztak a körülmények.Gatti írta:Amikor a pályák módosulnak a rekord idők miért nem törlődnek ?.
Az tényleg nem nevezhető annakSzabo Zoltan írta:Ilyen party ne legyen senkinél, ugyanis egy vírus csapódott a családhoz. Tegnap Ildi, ma én dőltem ki. Ennél még az is jobb lett volna, ha iszok... Meg voltam halva teljesen. Most már okés(csak a töki el ne kapja...)
Jobbulást mindenkinek! Nyomjad neki de okosan!Szabo Zoltan írta:Ilyen party ne legyen senkinél, ugyanis egy vírus csapódott a családhoz. Tegnap Ildi, ma én dőltem ki. Ennél még az is jobb lett volna, ha iszok... Meg voltam halva teljesen. Most már okés(csak a töki el ne kapja...)
Isztok ti rendesen ??Szabo Zoltan írta:Ilyen party ne legyen senkinél, ugyanis egy vírus csapódott a családhoz. Tegnap Ildi, ma én dőltem ki. Ennél még az is jobb lett volna, ha iszok... Meg voltam halva teljesen. Most már okés(csak a töki el ne kapja...)
Nekem is jöhetne egy jó kis set.Szabo Zoltan írta:Nekem Sieversdorf megadta a kegyelemdöfést300m-re a céltól lecsúsztam.
Azért látszik, hogy nem keveset kell menni ezeken, mire belejön az ember. Kezdetben szinte minden új pályán 25-30mp-et kaptam. A végére már csak 10-15-öt. Ezért elégedett voltam az első 2 nappal.
Ezeken is gyakoroltam a napokban, de sajna így sikerült. A murván sikerült volna az élen végezni, de bőven nem lett volna elég.
Nem akartam, hogy úgy érezzétek, hogy növelni akartam az A8-as létszámot, és kényelmesen a pontokért begurulni.Toltam ahogy tudtam, Kristóf volt a cél, hogy legalább 1-2 szakaszon megfogjam. Ez lett a sietségből
Am ezt is Füredi Zolinak köszönhetem, mert átnézve a setupját, és a celi alá alakítani (szinte csak 1-2 mm-t kellett) nem keveset tudtam gyorsulni. Ezt tegnap este találtam meg, és hamar gyorsan megcsináltam. Megérte. Ha Zoli megengedi, ezt is el tudnám küldeni
Az utolsó napon mi történtSzabo Zoltan írta:
Azért is nem azt kérdeztemSzabo Zoltan írta:Gyulám, csak 3 hsz-t feljebb láthatod a 3. napot
Szabo Zoltan írta:Tudom, hogy mit kérdeztél, először én voltam figyelmetlen, aztán szerkesztettem, csak így is olyan lecseszős értelme maradtÉn kérek bocsit
Am meg gratula
és ott a pontSzabo Zoltan írta:A 3. nappal nem is lenne gond, az rendben van.
Viszont mindenki figyeljen a 2. napra. Ha figyelmetlen valaki, akkor fenn marad az aszfalt gumma
Szerintem csak hiba, de oda kell figyelni!!!
MegyekBergerke írta:a múltkori fordulót 19-en fejezték be, még messze vagyunk ettől a számtól
gyertek minél többen
Gábor
a superrally opcióval ha jól értem, bárki beérkezhet aki elindult, igen a valóságban a beérkezettek száma alapján van számmolva, de itt figyelembe kell venni hogy a superrallysok is bele vannak számolva, valójában ők sem lennének a való életben beérkezettekSzabo Zoltan írta:1-2 észrevétel.
Azt hittem, hogy az indulók száma a lényeg, nem a beérkezetteké. A számolás a beérkezettek alapján történt.
A másik... Az új pontozással pont lemaradnak azok, akik sajna olyan katban mennek, ahol alig indulnak. Ha az eddig statot nézzük, akkor alig van lassú autó, pár H, R3, stb. Így az induló autók közül mindegyik, még N-es, S2000-es autóval is lehet abszolútban menni. Így esetleg meg lehetne fontolni az absz.-ért kapot pontokat. Ha már egyedül indul valaki, akkor valahogy tudná bizonyítani, hogy jobb, mint egy másik kat. 3. helyezettje.
Szabo Zoltan írta:Az elsővel részben értek csak egyet. Ugyanis ha valaki nem használja a SR-t, de elindult, ne büntessük azokat, akik beértek. Aki nem él az SR lehetőségével, az az ő baja, hogy nem kap pontot, de a beértek nem kapjak ezért kevesebbet, hiszen abban a tudatban indultak, hogy a többiek is mennek tovább.
Az absz.os dolog érthető részedről. Nem hozakodok elő vele többet
Viszont...
Természetes minden igaz, amit írsz, ha meg van a létszám, illetve, hogy mindenkinek nem tud megfelelni. Ahogy most változtattál a pontozáson, később is tudsz. Szerintem előbb úgy kell értékelni, hogy ezen kevés indulónak jó legyen.
Bár vmilyen szinten nekem mindegy. Csak azért foglalkozok vele, mert érint, de valójában mindegy, mert maga a futamok jók.