SRC - Sprint Rally Cup
Moderátor: Moderátor
SRC - Sprint Rally Cup
Sziasztok!
A Super-man ASE támogatásával kezdtem el szervezni egy kisebb bajnokságot SRC néven. A bajnoksággal kapcsolatban mindent megtaláltok a https://sites.google.com/site/sprintrallycup/ honlapon, valamint ha nem értenétek valamit, akkor a honlapon található e-mail címre várjuk kérdéseiteket, vagy akár ide erre a fórumra is.
A Super-man ASE támogatásával kezdtem el szervezni egy kisebb bajnokságot SRC néven. A bajnoksággal kapcsolatban mindent megtaláltok a https://sites.google.com/site/sprintrallycup/ honlapon, valamint ha nem értenétek valamit, akkor a honlapon található e-mail címre várjuk kérdéseiteket, vagy akár ide erre a fórumra is.
Super-man ASE
NismoR - Ács Bence - Ford Focus WRC04
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Re: SRC - Sprint Rally Cup
Ment a nevezés
Ford Fiesta S2000 

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Aki teheti, vegye már a fáradtságot és ezt is töltse ki
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... TVlOaVE6MQ

- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
Aki ráér és kitölti de nem indul, az miért jó?Targo írta:Aki teheti, vegye már a fáradtságot és ezt is töltse ki![]()
TOTAL RACING SPORT EUROPE

Szerintem úgy értette Targo, hogy aki szeretne indulni, az ne e-mailbe küldje, hanem egyenes az űrlapra, vagy akár mindkét helyre.Kenubi írta:Aki ráér és kitölti de nem indul, az miért jó?Targo írta:Aki teheti, vegye már a fáradtságot és ezt is töltse ki![]()
Super-man ASE
- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
Amúgy jó ez az ürlapos izébizéNismoR írta:Szerintem úgy értette Targo, hogy aki szeretne indulni, az ne e-mailbe küldje, hanem egyenes az űrlapra, vagy akár mindkét helyre.Kenubi írta:Aki ráér és kitölti de nem indul, az miért jó?Targo írta:Aki teheti, vegye már a fáradtságot és ezt is töltse ki![]()

[quote="Kenubi"
Amúgy jó ez az ürlapos izébizé
Csak én már akkor vettem észre, miután neveztem
[/quote]
Nekem is sok munkát megspórol, és szerencsére utólag is szerkeszthető, ha netán valaki hülyeséget írna be.
Amúgy jó ez az ürlapos izébizé

Nekem is sok munkát megspórol, és szerencsére utólag is szerkeszthető, ha netán valaki hülyeséget írna be.
Super-man ASE
Az összes futamra megvannak már a gyorsaságik, kiválogattam őket, így nincs ismétlés. Izgalmas futamoknak ígérkeznek, a leghosszabb 77 km-esnek ígérkezik, a legrövidebb 63-nak. A WRC-k jelenlegi rekordjai alapján az átlagsebesség nálluk a futamokon 100-120 km/h között lesz. Már csak a versenyezni vágyó indulókat várjuk, akik ezen sebességeket el is akarják érni 

Super-man ASE
- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
CSEKO Arpad írta:Nevezés leadva.
A8 - Mitsubishi

Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Emailen is kell nevezni, -elnézést, kicsit tényleg félreérthető voltam- mert a jelszót ide fogjátok kapni, az űrlapon nem kérünk jelszót.NismoR írta:Szerintem úgy értette Targo, hogy aki szeretne indulni, az ne e-mailbe küldje, hanem egyenes az űrlapra, vagy akár mindkét helyre.Kenubi írta: Aki ráér és kitölti de nem indul, az miért jó?
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Vigyázz, mert ez az ember sose hibázikLenart Tamas írta:CSEKO Arpad írta:Nevezés leadva.
A8 - MitsubishiAkkor csatazunk!!
![]()
Vegre!!!

- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
Sebaj!! mAjd hibazok helyette is!!!!Targo írta:Vigyázz, mert ez az ember sose hibázikLenart Tamas írta:CSEKO Arpad írta:Nevezés leadva.
A8 - MitsubishiAkkor csatazunk!!
![]()
Vegre!!!
![]()

Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Fain lesz
Szerintem jó kis csapat lesz A8-ba
és remélhetőleg minden kategóriába 

- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
Remelem is. De ez meg egy kicsit zavaros nekem. Most az 1-es kat az osszevolt minden wrc-t + az A8?? Vagy hogy van ez most??Targo írta:Fain leszSzerintem jó kis csapat lesz A8-ba

Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Eddig úgy néz ki, hogy igen, "nagyjából" egyforma autók, de várjuk az ötleteketLenart Tamas írta:Remelem is. De ez meg egy kicsit zavaros nekem. Most az 1-es kat az osszevolt minden wrc-t + az A8?? Vagy hogy van ez most??Targo írta:Fain leszSzerintem jó kis csapat lesz A8-ba

- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
Vegul is ja.Targo írta:Eddig úgy néz ki, hogy igen, "nagyjából" egyforma autók, de várjuk az ötleteketLenart Tamas írta:Remelem is. De ez meg egy kicsit zavaros nekem. Most az 1-es kat az osszevolt minden wrc-t + az A8?? Vagy hogy van ez most??Targo írta:Fain leszSzerintem jó kis csapat lesz A8-ba

Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
A játékba ez annyira nem jön ki 

- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Pirítsatok oda a WRC-nekLenart Tamas írta:Nekem 8!! A8!!Targo írta:A játékba ez annyira nem jön ki

- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Ez lesz nekem és a Mitsubishi Evo Gr.A.-nak az első bevetése, a teszteket amiket mentem vele, úgy érzem, hogy belevághatok egy bajnokságba. Remélem jön még Füredi úr is, no meg többiek!Lenart Tamas írta:Akkor csatazunk!!
![]()
Vegre!!!

- Lenart Tamas
- RBR Fan aktív tag
En is bizom benne. Bar Fuready-val nem lehet versenyezni. Elver es kesz.CSEKO Arpad írta:Ez lesz nekem és a Mitsubishi Evo Gr.A.-nak az első bevetése, a teszteket amiket mentem vele, úgy érzem, hogy belevághatok egy bajnokságba. Remélem jön még Füredi úr is, no meg többiek!Lenart Tamas írta:Akkor csatazunk!!
![]()
Vegre!!!

Super-man ASE
Ránézek, hogy hogyan lehetne az űrlapot úgy beállítani, hogy e-mail címet is meg lehessen adni, de azt csak én lássam, és arra küldjem az e-mailt, mert akkor egyből lehetne az űrlapra, és nem kellene az e-mailes bizéria. Közben amúgy gyűlünk, már keményen 11 nevezés érkezett
. A WRC-k és az A8 össze lett vonva, mert az OB-n időeredmények alapján közel azonosakat mentek, sőt, ha FuReady vagy hasonló kollégák mentek A8-cal, akkor gyakran teleporttal se tudták volna a WRC-k beérni őket. A napok alapján kezd körvonalazódni, hogy szombat körül fog forogni a világ, úgyhogy szerintem szerdán vagy csütörtökön megtudjátok minden futam előtt a kiírást, majd péntekkel kezdődően és hétfővel bezárólag lehetne lemenni egy-egy futamot. Azt úgy reálisnak érzem. Vélemény?

Super-man ASE
Nevezés leadva!
Xsara WRC
Xsara WRC
- CSEKO Arpad
- RBR Fan aktív tag
Teszt lefutva!
Murvára még valami beállítást nézek, mert aszfalton használok egyet, az egyelőre bevált.
Murvára még valami beállítást nézek, mert aszfalton használok egyet, az egyelőre bevált.
Hamarosan indítok egy aszfaltos tesztet is szerintem, hadd gyűljön a nevező, nah meg persze nem árt a tesztelés. Már 16-an vagyunk, nem sok, de nem is kevés! A WRC+A8 kategóriában már 8-an vagyunk! https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... OaVE#gid=0
Super-man ASE
- DEADHUNTER
- RBR Fan aktív tag
Nevezés leadva Subaru2008 WRC várjuk a versenyt

-
- RBR Fan aktív tag
Ment a nevezés S2000 Fabia Evo2 

Nem vagyok még annyira tapasztalt, nem tudom milyen időket mennek a test autók, de ha valaki azzal szeretne menni, akkor bekategorizálhatjuk azokat is egyesével, csak egy kalap alatt nem akartam őket berakni. Szóval, javaslatok arra, hogy melyik kategóriával mennek durván egy időt a Bömbik, Mercik, Sierrák egyéb béta autók?
Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Na ez egy jó kérdés, mert elég új autók. Az A7-s tesztautók nyugodtam lehet az A7-R3 katba.NismoR írta:Nem vagyok még annyira tapasztalt, nem tudom milyen időket mennek a test autók, de ha valaki azzal szeretne menni, akkor bekategorizálhatjuk azokat is egyesével, csak egy kalap alatt nem akartam őket berakni. Szóval, javaslatok arra, hogy melyik kategóriával mennek durván egy időt a Bömbik, Mercik, Sierrák egyéb béta autók?
Akkor egyszerűen:
5-ösbe:
BMW E30 M3
Mercedes Benz 190E
BMW E30 M3 N
Mercedes Benz 190E N
Ford Sierra RS
Ford Sierra RS N
4-esbe:
Renault Clio Williams GrA (beta)
Peugeot 205 Maxi (beta)
Renault Megane Maxi KitCar (beta
Citroen Xsara KitCar (beta)
Seat Ibiza KitCar Evo2 (beta)
Volkswagen Golf III KitCar (beta)
Vauxhall Astra G KitCar (beta)
vagy hogy legyen?
5-ösbe:
BMW E30 M3
Mercedes Benz 190E
BMW E30 M3 N
Mercedes Benz 190E N
Ford Sierra RS
Ford Sierra RS N
4-esbe:
Peugeot 205 Maxi (beta)
vagy hogy legyen?
Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
4-es kat jöhet igy az összes A7-s kocsi (az a 3 ami nem test katos) és a maradék ami test katba van sorolvaNismoR írta:Akkor egyszerűen:
5-ösbe:
BMW E30 M3
Mercedes Benz 190E
BMW E30 M3 N
Mercedes Benz 190E N
Ford Sierra RS
Ford Sierra RS N
4-esbe:
Peugeot 205 Maxi (beta)
vagy hogy legyen?
A nem N-s BMW, Ford, Mercit meg tényleg nem tudom milyenek, bár mentem velük egy pár verseny és ha valaki jól kezeli akkor közel lehet az s1600 kocsikhoz.
- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
N-es bömbi,merci,sierra legyen H.
A nem N-esek meg 3-as kategória.
Jobbat nemtudok
Jobbat nemtudok

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Szerintem ez lenne az "igazságos" , de várjuk meg, hogy egyáltalán fognak e velük nevezni.Kenubi írta:N-es bömbi,merci,sierra legyen H.
Jobbat nemtudok
- Major Csabi
- [Salgo ASE]
Én mondjuk nem értek veletek egyet ebben, a béta kocsik jóval erősebbek, mint a végleges fizikások, ha nem lenne muszáj ne menjenek, de ez csak az én meglátásomTargo írta:Na ez egy jó kérdés, mert elég új autók. Az A7-s tesztautók nyugodtam lehet az A7-R3 katba.NismoR írta:Nem vagyok még annyira tapasztalt, nem tudom milyen időket mennek a test autók, de ha valaki azzal szeretne menni, akkor bekategorizálhatjuk azokat is egyesével, csak egy kalap alatt nem akartam őket berakni. Szóval, javaslatok arra, hogy melyik kategóriával mennek durván egy időt a Bömbik, Mercik, Sierrák egyéb béta autók?

- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
Ha eddig nem voltak a választható autók között, akkor mind1 szerintem...Targo írta:Szerintem ez lenne az "igazságos" , de várjuk meg, hogy egyáltalán fognak e velük nevezni.Kenubi írta:N-es bömbi,merci,sierra legyen H.
Jobbat nemtudok

Okké, csak azért, mert láttam, hogy Targo bereklámozta a kupát, és volt, ahol ez volt a kifogás, mondom ne ez legyen a probléma, de akkor a szabályozás marad a régiben, ha így döntöttetek.
Super-man ASE
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Ez, hogy most erősebbek vagy sem ezen tök fölösleges agyalni, teszt kategóriában vannak,ami egyet jelent azzal,hogy még fejlesztésre szorulnak.Major Csabi írta:Én mondjuk nem értek veletek egyet ebben, a béta kocsik jóval erősebbek, mint a végleges fizikások, ha nem lenne muszáj ne menjenek, de ez csak az én meglátásomTargo írta:Na ez egy jó kérdés, mert elég új autók. Az A7-s tesztautók nyugodtam lehet az A7-R3 katba.NismoR írta:Nem vagyok még annyira tapasztalt, nem tudom milyen időket mennek a test autók, de ha valaki azzal szeretne menni, akkor bekategorizálhatjuk azokat is egyesével, csak egy kalap alatt nem akartam őket berakni. Szóval, javaslatok arra, hogy melyik kategóriával mennek durván egy időt a Bömbik, Mercik, Sierrák egyéb béta autók?illetve ha mennek, mindenképeen ki fogom használni ezt és valamelyik bétával indulok
Én pl azta dolgot nem tartom fairnak, hogy abból kovácsolok előnyt,hogy ugrálok a kocsik között, mert a szabályzat ezt megengedi.

- jason574
- RBR Fan
Targo Teljesen egyetértek veled.......
- Major Csabi
- [Salgo ASE]
na de akkor lényegében te is azt mondod amit énTargo írta: Ez, hogy most erősebbek vagy sem ezen tök fölösleges agyalni, teszt kategóriában vannak,ami egyet jelent azzal,hogy még fejlesztésre szorulnak.
Én pl azta dolgot nem tartom fairnak, hogy abból kovácsolok előnyt,hogy ugrálok a kocsik között, mert a szabályzat ezt megengedi.

ezt viszont nem értem, mire gondolsz itt, h kocsik között? kategórián belül? vagy a kategóriák között?

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Én nem szeressem a teszt ótókat, de ez az én dolgomMajor Csabi írta:na de akkor lényegében te is azt mondod amit énTargo írta: Ez, hogy most erősebbek vagy sem ezen tök fölösleges agyalni, teszt kategóriában vannak,ami egyet jelent azzal,hogy még fejlesztésre szorulnak.
Én pl azta dolgot nem tartom fairnak, hogy abból kovácsolok előnyt,hogy ugrálok a kocsik között, mert a szabályzat ezt megengedi.fejlesztésre szorul, szóval nem kellene a kész fizikások közé engedni őket
![]()
ezt viszont nem értem, mire gondolsz itt, h kocsik között? kategórián belül? vagy a kategóriák között?

Pontosan arra gondolok és természetesen a mind a kettő.
Pl: A7-R3 egyik futamon megyek Maxival mert betonon szeretem, murván meg megyek Civicel, mert azzal jobb murván menni. Erre gondoltam.
- Kenubi
- [Salgo ASE]
- Kapcsolat:
Legyen egy Test Kategória az új hátsókerekes autókkal. Jobbat már tényleg nemtudok 

- Major Csabi
- [Salgo ASE]
Targo írta: Én nem szeressem a teszt ótókat, de ez az én dolgom
Pl: A7-R3 egyik futamon megyek Maxival mert betonon szeretem, murván meg megyek Civicel, mert azzal jobb murván menni. Erre gondoltam.

- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
TudomMajor Csabi írta:Targo írta: Én nem szeressem a teszt ótókat, de ez az én dolgom
Pl: A7-R3 egyik futamon megyek Maxival mert betonon szeretem, murván meg megyek Civicel, mert azzal jobb murván menni. Erre gondoltam.pedig én is ezt csinálom

Úgy döntöttem fölöslegesen nem töröm az agyamat rajta, így amíg nincs elég jelentkező a test kategóriára, addig nem indítjuk el. Szépen leírva, valamint azoknak akik mégis küzdenének vele itt a frissített szabályzat és az e-mail cím: https://sites.google.com/site/sprintrallycup/
src.rbr@gmail.com
src.rbr@gmail.com
Super-man ASE
- Giorgio
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Én okoztam ezt a keveredést.
Nevezés leadva, max értékelés nélkül előfutóként.

Nevezés leadva, max értékelés nélkül előfutóként.

https://www.facebook.com/rallysimfans.hu/
GGRT
RWD Kupa
Üdv! Szívesen neveznék csak egy dolog nem tiszta a beküldendő dolgokban: "Kívánt versenynap"
Ha ez azt jelenti, hogy meg kell adni melyik két napon tudom futni a versenyt akkor sajnos nem fog menni a dolog mert nem tudom előre mikor lesz időm.
Köszi!
Ha ez azt jelenti, hogy meg kell adni melyik két napon tudom futni a versenyt akkor sajnos nem fog menni a dolog mert nem tudom előre mikor lesz időm.
Köszi!
Ez csak az elején kérdéses, csak azért kérdezem, hogy lássam nagyjából kinek, mikor jó. Viszont elnézve az eddigi szavazatokat kezd fölöslegessé válni, hisz szinte mindenki a szombat-vasárnap mellett döntött, így valószínűleg a futamok csütörtökön fognak nyílni, és hétfő este zárni.Keke írta:Üdv! Szívesen neveznék csak egy dolog nem tiszta a beküldendő dolgokban: "Kívánt versenynap"
Köszi!
Super-man ASE