WRC-kupa
Moderátor: Moderátor
- Bitto Zsolt
- RBR Fan aktív tag
Re: WRC-kupa
nevezek
bitto zsolt ,subi 05 v 06
bitto zsolt ,subi 05 v 06
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Lehet még nevezni az első futamra?
Lénárt László
Targo
Peugeot 206 WRC

Lénárt László
Targo
Peugeot 206 WRC

Sziasztok!
Nevezni lehet a bajnokságra,de már az 1.Fordulón nem lehet elindulni.
Mivel Bitto Zsolt is az 1.Forduló után nevezett ezért nem lesznek érvényesek a pontjai.
Mivel Bitto Zsolt is az 1.Forduló után nevezett ezért nem lesznek érvényesek a pontjai.
- Hlavi
- RBR Fan aktív tag
Verseny lefutva!!
Első nap szinte hibamentes volt. a második nap első szakaszán sikerült átesni egy korláton és beragadni egy domb aljába ahonnan szerencsére kitudtunk jönni de a futómű így is szanaszét állt itt sikerült több mint fél percet benn hagyni aztán elkezdtük a felzárkózást a második nap végéig.
A harmadik nap ismét sikerült a Mlynkin leesni az útról itt is eldobtunk egy 10est de utána már csak a biztos célba érés volt a cél ennek ellenére még biztató helyen vagyunk várjuk mire lesz elég ez a majd 1 perc eldobott idő
Első nap szinte hibamentes volt. a második nap első szakaszán sikerült átesni egy korláton és beragadni egy domb aljába ahonnan szerencsére kitudtunk jönni de a futómű így is szanaszét állt itt sikerült több mint fél percet benn hagyni aztán elkezdtük a felzárkózást a második nap végéig.
A harmadik nap ismét sikerült a Mlynkin leesni az útról itt is eldobtunk egy 10est de utána már csak a biztos célba érés volt a cél ennek ellenére még biztató helyen vagyunk várjuk mire lesz elég ez a majd 1 perc eldobott idő
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Okés!!!Lorant99 írta:Sziasztok!

Még azt szeretném megkérdezni,hogy értékelésen kívül le lehet e futni? Nincs jelszóm a versenyhez és nem is akarok kérni, tőled szeretném megkapni, menyibben ez lehetséges.
- Bitto Zsolt
- RBR Fan aktív tag
jóLorant99 írta:Sziasztok!
Igen lefuthatod,emailcimedet kérem szépen és küldöm a jelszót.Targo írta:Okés!!!Lorant99 írta:Sziasztok!
Mivel Bitto Zsolt is az 1.Forduló után nevezett ezért nem lesznek érvényesek a pontjai.![]()
Még azt szeretném megkérdezni,hogy értékelésen kívül le lehet e futni? Nincs jelszóm a versenyhez és nem is akarok kérni, tőled szeretném megkapni, menyibben ez lehetséges.
Még egy emailcimet kérek szépen,hogy a jövőben eltudjam küldeni a jelszavakat.Bitto Zsolt írta:jóLorant99 írta:Sziasztok!
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Lorant99 írta:Igen lefuthatod,emailcimedet kérem szépen és küldöm a jelszót.Targo írta:Okés!!!Lorant99 írta:Sziasztok!
Mivel Bitto Zsolt is az 1.Forduló után nevezett ezért nem lesznek érvényesek a pontjai.![]()
Köszi szépen

Küldtem hivatalos email nevezést is remélem megkaptad.
lenart.laszlo.82@gmail.com
Megkaptam
- Laszlo LENART
- RBR Fan aktív tag
Én is megkaptam!!!!Lorant99 írta:Megkaptam
Köszönöm a lehetőséget,hogy értékelésen kívül lefuthatom a versenyt

Sziasztok!
Neveznék ha lehet...
Ujvári Szabolcs
Nyünnye
Suzuki SX4 WRC
Pusztitó Suzuki Team
nyunnye@t-online.hu
Köszi
Neveznék ha lehet...
Ujvári Szabolcs
Nyünnye
Suzuki SX4 WRC
Pusztitó Suzuki Team
nyunnye@t-online.hu
Köszi
Már beirtalak.nyunnye írta:Sziasztok!
Neveznék ha lehet...
Ujvári Szabolcs
Nyünnye
Suzuki SX4 WRC
Pusztitó Suzuki Team
nyunnye@t-online.hu
Köszi
- Bitto Zsolt
- RBR Fan aktív tag
Köszi szépen!Lorant99 írta:Már beirtalak.nyunnye írta:Sziasztok!
Neveznék ha lehet...
Ujvári Szabolcs
Nyünnye
Suzuki SX4 WRC
Pusztitó Suzuki Team
nyunnye@t-online.hu
Köszi

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Verseny letudva. Nem volt rossz, elég jól ment, de egy figyelmetlenség miatt volt egy lecsúszás, c4h lett, majd a futó el, és onnantól menni sem lehetett vele.
Majd volt tető, egy crash, de forgással megúsztam, stb...
Végre lépést tudtam tartani Hlavival
Ez biztató. Talán legközelebb jobban kijön, hiba nélkül.
Gratula mindenkinek, köszi a versenyt.
Majd volt tető, egy crash, de forgással megúsztam, stb...
Végre lépést tudtam tartani Hlavival

Gratula mindenkinek, köszi a versenyt.
Szabó Zéé
- benny
- RBR Fan
Sziasztok!
Lesz majd pontállás, vagy csak én nem találom?
Csapat (magyar, cseh): M(óka)-Sport
SkinCentral WRC: Ford Focus WRC 2003 / WRCC 2. hely (2011)
Mérföldkövek: Fanta kupasorozat WRCC 1. hely (2012), Aszfalt Kupa WRCC 1. hely (2011), Kincses Kupa II. osztály WRCC 1. hely (2010), OB 12. hely WRCC+A8 (2012)
Facebook oldalam
Mérföldkövek: Fanta kupasorozat WRCC 1. hely (2012), Aszfalt Kupa WRCC 1. hely (2011), Kincses Kupa II. osztály WRCC 1. hely (2010), OB 12. hely WRCC+A8 (2012)
Facebook oldalam
benny írta:Sziasztok!
Épp most szerettem volna felírni,hogy a ponttállás holnapra várható.
- benny
- RBR Fan
Köszönöm!Lorant99 írta:benny írta:Sziasztok!
Épp most szerettem volna felírni,hogy a ponttállás holnapra várható.

Csapat (magyar, cseh): M(óka)-Sport
Facebook oldalam
Facebook oldalam
Sziasztok!
Elkészült a ponttállás,de előtte szeretnék valamit mondani amit mindenki olvasson el:Mivel kevesebb versenyző indult ebben az évadnam ezért változatatok a pontozási rendszeren.
Tehát az új pontozás:
Abszolút:
1.25P
2.20P
3.15P
4.12P
5.10P
6.8P
7.6P
8.4P
9.3P
10.2P
11.1P
Kategória pontozás(érvényes az összes kategóriára)
1.15
2.10
3.6
4.4
5.2
6.1
Ez már HIVATALOS!
Tehát akkor a pontállás:
Abszolút
1. Regi : 25
2. ersek : 20
3. Hevesi58 : 15
4. benny : 12
5. Pannuska David : 10
6. Koyo : 8
7. Ifj.Tóth : 6
8. rallyeman : 4
9. Burzsuy : 3
10. zsoltneo78 : 2
11. Lorant99 : 1
Királykategória
1. NyilasM : 15
2. Hlavacsek Istvan : 10
3. aman Zsolt : 6
4. Szabo Zoltan : 4
5. jason574 : 2
6. DEADHUNTER : 1
WRC 2000-2003
1. Hevesi58 : 15
2. benny : 10
3. Pannuska David : 6
WRC 2004-2010
1. Koyo : 15
2. rallyeman : 10
3. Burzsuy : 6
4. Lorant99 : 4
WRC 2011
1. Regi : 15
2. ersek : 10
3. Ifj.Tóth : 6
4. zsoltneo78 : 4
5. MIKOcom : 2
Elkészült a ponttállás,de előtte szeretnék valamit mondani amit mindenki olvasson el:Mivel kevesebb versenyző indult ebben az évadnam ezért változatatok a pontozási rendszeren.
Tehát az új pontozás:
Abszolút:
1.25P
2.20P
3.15P
4.12P
5.10P
6.8P
7.6P
8.4P
9.3P
10.2P
11.1P
Kategória pontozás(érvényes az összes kategóriára)
1.15
2.10
3.6
4.4
5.2
6.1
Ez már HIVATALOS!
Tehát akkor a pontállás:
Abszolút
1. Regi : 25
2. ersek : 20
3. Hevesi58 : 15
4. benny : 12
5. Pannuska David : 10
6. Koyo : 8
7. Ifj.Tóth : 6
8. rallyeman : 4
9. Burzsuy : 3
10. zsoltneo78 : 2
11. Lorant99 : 1
Királykategória
1. NyilasM : 15
2. Hlavacsek Istvan : 10
3. aman Zsolt : 6
4. Szabo Zoltan : 4
5. jason574 : 2
6. DEADHUNTER : 1
WRC 2000-2003
1. Hevesi58 : 15
2. benny : 10
3. Pannuska David : 6
WRC 2004-2010
1. Koyo : 15
2. rallyeman : 10
3. Burzsuy : 6
4. Lorant99 : 4
WRC 2011
1. Regi : 15
2. ersek : 10
3. Ifj.Tóth : 6
4. zsoltneo78 : 4
5. MIKOcom : 2
Sziasztok!
Kint van a 2.Forduló.
Kint van a 2.Forduló.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorant99 2013 csüt. feb. 07 16:42-kor.
A 2.Forduló 2013 ferbuár 11-17 között lesz futható.
Most Finnország jeges utaira látogatunk el és 10 szakaszon kellesz megmutatni ki a legjobb.
Itiner:http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=21209
A jelszó ma estére várható.Aki nem kapta meg kérem jelezze.
Üdv:Lorant99
Most Finnország jeges utaira látogatunk el és 10 szakaszon kellesz megmutatni ki a legjobb.
Itiner:http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=21209
A jelszó ma estére várható.Aki nem kapta meg kérem jelezze.
Üdv:Lorant99
Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy már itt a forduló, gyorsan küldtem is egy nevezést e-mailben (Dörgő Barna - Subaru 06). Ezen a versenyen már indulhatok?
Igen ezen a fordulón már indulhatsz,a jelszót elküldtem az email címedre.brown írta:Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy már itt a forduló, gyorsan küldtem is egy nevezést e-mailben (Dörgő Barna - Subaru 06). Ezen a versenyen már indulhatok?
Megkaptam, köszönöm szépen, akkor majd támadokLorant99 írta:Igen ezen a fordulón már indulhatsz,a jelszót elküldtem az email címedre.brown írta:Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy már itt a forduló, gyorsan küldtem is egy nevezést e-mailben (Dörgő Barna - Subaru 06). Ezen a versenyen már indulhatok?

- Hajdó László
- RBR Fan aktív tag
- Kapcsolat:
Jelszót lehet kapni? Dobtam emailt
Persze amennyibe az emailt február 11 előtt küldted,tehát február 10,23.59 óraigHajdó László írta:Jelszót lehet kapni? Dobtam emailt
- Aman Zsolt
- RBR Fan
Első szakasz kedvenc pályám persze hogy ott pörgök a levegőben plusz még a nézők is kellettek.
A szervezők felé lenne egy kérdésem, a 7 szakasz direkt van setup nélkül mert eléggé meglepett.
Amúgy mindenkinek hibamentes versenyt!

Aman Zsolt írta:Első szakasz kedvenc pályám persze hogy ott pörgök a levegőben plusz még a nézők is kellettek.A szervezők felé lenne egy kérdésem, a 7 szakasz direkt van setup nélkül mert eléggé meglepett.
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorant99 2013 hétf. feb. 11 18:51-kor.
Ha jól tudom akkor csak 4 szakasz van setup nélkül és nem egymás után,igen direkt raktam így,hogy izgalmasabb legyen a verseny,de a kerékcseréhez nem nyúltam,mert az autón 1 havas szakasz után teljesen lekopnak a gumik.Aman Zsolt írta:Első szakasz kedvenc pályám persze hogy ott pörgök a levegőben plusz még a nézők is kellettek.A szervezők felé lenne egy kérdésem, a 7 szakasz direkt van setup nélkül mert eléggé meglepett.
![]()
- Aman Zsolt
- RBR Fan
Ok rendben, semmi gond csak nem szoktam default alappal menni, ezért félgázzal lecsorogtam nehogy esés legyen, az elején elég volt egy. Majd kicsit gyakorlok úgy is, hogy szokjam a határait.Lorant99 írta:Ha jól tudom akkor csak 4 szakasz van setup nélkül és nem egymás után,igen direkt raktam így,hogy izgalmasabb legyen a verseny,de a kerékcseréhez nem nyúltam,mert az autón 1 havas szakasz után teljesen lekopnak a gumik.Aman Zsolt írta:Első szakasz kedvenc pályám persze hogy ott pörgök a levegőben plusz még a nézők is kellettek.A szervezők felé lenne egy kérdésem, a 7 szakasz direkt van setup nélkül mert eléggé meglepett.
![]()

-
- RBR Fan aktív tag
Sziasztok!
Az autót még nagyon szoknom kell, de jólesz ez, csak még ez volt az első éles bevetés...Karlstadt-on alámfaküdt egy fotós a dobbantónál, hogy a bont aki rágyön
Sokat hibáztam, de úgy érzem ez egyelőre tanuló év lesz. Zsoolti! Te egyelőre fényévekre vagy, de remélem fogunk jókat csatázni az évad vége felé...
Az autót még nagyon szoknom kell, de jólesz ez, csak még ez volt az első éles bevetés...Karlstadt-on alámfaküdt egy fotós a dobbantónál, hogy a bont aki rágyön

- Aman Zsolt
- RBR Fan
Csatáztunk mi már párszor, szerintem fogunk még.mr.bean írta:Sziasztok!
Az autót még nagyon szoknom kell, de jólesz ez, csak még ez volt az első éles bevetés...Karlstadt-on alámfaküdt egy fotós a dobbantónál, hogy a bont aki rágyönSokat hibáztam, de úgy érzem ez egyelőre tanuló év lesz. Zsoolti! Te egyelőre fényévekre vagy, de remélem fogunk jókat csatázni az évad vége felé...

Bocs ezt nem igen értem,mert 2 szakaszra lehet 1 setupot használni ezért beállíthattad volna a setupot.Aman Zsolt írta:Ok rendben, semmi gond csak nem szoktam default alappal menni, ezért félgázzal lecsorogtam nehogy esés legyen, az elején elég volt egy. Majd kicsit gyakorlok úgy is, hogy szokjam a határait.Lorant99 írta:Ha jól tudom akkor csak 4 szakasz van setup nélkül és nem egymás után,igen direkt raktam így,hogy izgalmasabb legyen a verseny,de a kerékcseréhez nem nyúltam,mert az autón 1 havas szakasz után teljesen lekopnak a gumik.Aman Zsolt írta:Első szakasz kedvenc pályám persze hogy ott pörgök a levegőben plusz még a nézők is kellettek.A szervezők felé lenne egy kérdésem, a 7 szakasz direkt van setup nélkül mert eléggé meglepett.
![]()
- Aman Zsolt
- RBR Fan
A 3 napi kezdés a 7 szakasz és ott nem lehet, csak gumit.
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Szerintem az véletlen volt. Vagy legalábbis az a tippem....persze arra oda kell figyelni hogy a leg-ek első szakaszán mindig lehessen setupot ill. gumit rakni,mert néha a plugin is tud érdekeset alkotni ha nincs gumi rakva...setupnál persze defult...azt meg már kiveséztük hogy a defult mint setup lehet hogy azonos mindenkinek de hogy nem egyenlő a feltétel az tuti(legalábbis hülyeség azt állítani...)Aman Zsolt írta:A 3 napi kezdés a 7 szakasz és ott nem lehet, csak gumit.

HFRT Team
Én úgy csináltam,ahogy te mondod Misi(ha szóllíthatlak így),mivel a havas pályákon a gumik teljesen elfogynak ezért úgy döntöttem,hogy ezen a versenyen az egyik szakaszon lehetlesz setupot cserélni a másodikon nem és a harmadikon megint,de a második nap 1. szakaszán megint lehetlesz gumit cserélni és utána nem.Ti nem arra gondoltok hogy a 3. nap 1. szakaszán nem lehet setupot cserélni?NyilasM írta:Szerintem az véletlen volt. Vagy legalábbis az a tippem....persze arra oda kell figyelni hogy a leg-ek első szakaszán mindig lehessen setupot ill. gumit rakni,mert néha a plugin is tud érdekeset alkotni ha nincs gumi rakva...setupnál persze defult...azt meg már kiveséztük hogy a defult mint setup lehet hogy azonos mindenkinek de hogy nem egyenlő a feltétel az tuti(legalábbis hülyeség azt állítani...)Aman Zsolt írta:A 3 napi kezdés a 7 szakasz és ott nem lehet, csak gumit.
visszatérve az előzőhöz én így gondolom:http://www.rallysimfans.hu/rbr/rally_on ... y_id=21209 - én rendesen kiválasztottam nem direkt raktam így be,mivel még azt a részt nem futottam be ezért nem tudom,hogy hogyan van,de a hét vége felé lefutom és akkor biztosat tudok mondani.
Én talán már értem mi a gond,te úgy érted,hogy a harmadik napi kezdés vagyis a hetedik szakaszon nem lehet gumit cserélni.Aman Zsolt írta:A 3 napi kezdés a 7 szakasz és ott nem lehet, csak gumit.
Azért nem igen értettem mert nem tettél pontot a számok után és így teljesen megváltozik a mondat értelme.
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Nem az volt a gondja, hanem az, hogy 3. napon a 7.szakaszt default setuppal lehet csak tolni (nem a gumiról beszélt, azt mindig lehetett váltani). És bizonyos autóknál, ahogy Misi bá mondta a def. nem igazán jó, stb, stb...
Szabó Zéé
- NyilasM
- [HFRT] Tag
- Kapcsolat:
Közben eljutottam odáig....most már tény hogy a 7.ss,vagyis a 3.leg első szakaszát defult setuppal kell teljesíteni.Szabo Zoltan írta:Nem az volt a gondja, hanem az, hogy 3. napon a 7.szakaszt default setuppal lehet csak tolni (nem a gumiról beszélt, azt mindig lehetett váltani). És bizonyos autóknál, ahogy Misi bá mondta a def. nem igazán jó, stb, stb...
Több írás lett mint amekkora gond

HFRT Team
- Aman Zsolt
- RBR Fan
Látom sokat kell még fejlődnöm, kaptam rendesen a szakaszokon.NyilasM írta:Közben eljutottam odáig....most már tény hogy a 7.ss,vagyis a 3.leg első szakaszát defult setuppal kell teljesíteni.Szabo Zoltan írta:Nem az volt a gondja, hanem az, hogy 3. napon a 7.szakaszt default setuppal lehet csak tolni (nem a gumiról beszélt, azt mindig lehetett váltani). És bizonyos autóknál, ahogy Misi bá mondta a def. nem igazán jó, stb, stb...
Több írás lett mint amekkora gond![]()
![]()
viszont máskor odafigyelős....

Részemről csak egy észrevétel volt, de valószínű rosszul fogalmaztam. PEACE

- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
Valóban
Ennyi hiba szerintem belefér. Ahogy Zsolti írta, óvatosan kell lejönni, akkor nem lesz gond. 

Szabó Zéé
Legalább lesz egy kis kaland a 2.Fordulóba,remélem nem gond!Szabo Zoltan írta:ValóbanEnnyi hiba szerintem belefér. Ahogy Zsolti írta, óvatosan kell lejönni, akkor nem lesz gond.
És bocsánat,hogy csak most szóltam,de én nem értettem az egészet,én csináltam úgy,de teljesen elfelejtettem,hogy ez már egy teljesen új nap.
- Szabo Zoltan
- RBR Fan aktív tag
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
Ment a nevezésLorant99 írta:

Ezen a futamon,autótesztelés céljából elindulhatnék?
McCrash
Küldtem emailt,olvasd el kérlek.jgy írta:Ment a nevezésLorant99 írta:![]()
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
Lorant99 írta:Küldtem emailt,olvasd el kérlek.jgy írta:Ment a nevezésLorant99 írta:![]()

McCrash
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
Az eredményem nem számít bele az értékelésbe!!!
Ide is leírom,csak hogy tiszta legyen.
Egyébként jó kis csata lett volna Hlavi-val
Az is igaz,hogy én tettem volna érdekessé a végét
Ide is leírom,csak hogy tiszta legyen.
Egyébként jó kis csata lett volna Hlavi-val

Az is igaz,hogy én tettem volna érdekessé a végét

McCrash
- Jarabek Gyula
- RBR Fan aktív tag
A plugin átvert
amikor beértem még 00.089 volt a különbség,most meg 00.090..........hát még ilyet

McCrash
-
- RBR Fan
Beértem én is tetszett a futam.Egy kicsit meg lepődtem mikor a 3. napot default settel lehetett futni kicsit vissza is vetett a tempóban nem mertem beválalni.A verseny hiba mentes volt nagyjából az 1gyorson volt egy kis tolatásom ott kb. 8-10mp maradt bent.Gratulálok mindenkinek, külön köszönet Prepok Andrisnak és Regi Gyuszinak velük mindig nagyokat vívunk

III. RBR Fanta Kupa sorozat N/4 kategória 1.helyezett
I. Trixon Autóház Kupa Bajnokság WRC kategória 3.helyezett
WRC Kupa Bajnokság WRC 11 kategória 3. helyezett
TGS Kupa Bajnokság R3 kategória 2. helyezett
IV. RBR Fanta Kupa sorozat N/4 kategória 3. helyezett
I. Trixon Autóház Kupa Bajnokság WRC kategória 3.helyezett
WRC Kupa Bajnokság WRC 11 kategória 3. helyezett
TGS Kupa Bajnokság R3 kategória 2. helyezett
IV. RBR Fanta Kupa sorozat N/4 kategória 3. helyezett