Tibi írta:
Nemtudom RBRbe mi van, meg lehet e állítani de egy másik fontos dolog ami sokat számít a Steering Ratio, (elfordulási arány nemtudom a magyar nevét). Hiszen ez adja meg hogy X szögű kormányelfordulásra mekkora szögben forduljon ki a kerék. Ez pl a fiestánál 12:1, azaz ha a kormányon forditasz 120 fokot, a kerék maga 10 fokot fordul ki.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy hogyan megy. Ami miatt az NGP szerintem ebben fejlődött egyébként, hogy régebben a 792 fokhoz, én 600-550 között értéket használtam valahol, mert ott érte el az a reszponzivitást a kocsi, mint egy modernebb szimulátorban. Viszont NGP-vel teljesen 1:1-ben használható.
Szóval a G27 is 544 fokon van, és a setup is.
Korábban ilyen esetben katasztrófálisan ETS2 érzés volt. Mintha húznám magammal a pótkocsit, meg négy tonna birkát, 3 tehénnel. Most ez megszűnt. Szerintem ez nem elhanyagolható dolog.
Szerintem sokaknál ez is probléma, hogy betöltik a default setupot, és próbálják tekergetni az 544 fokot, 200 körül értéken, és csodálkoznak, hogy nem fordul a kocsi. Sokkal érzékenyebb a kormányra mint korábban, és jó értelemben.
Azon kívül az R5-ös autóknál érdemes lenne a def setupokat kicsit rendben rakni szerintem. Legalább a difiket.

0 előfeszítés elől hátul, 0% zárási arány elől gázra fékre, 20% hátul, de csak gázra. Aztán csodálkoznak sokan, hogy csak megforogni lehet vele.
Szívesen csinálok hozzá def setupot minden felületre ami jobb, de az időigényes lesz, ha valakinek van működő, és nem érzi kiherélésnek a teljesítményével kapcsolatban, akkor lehet nem ártana valamit bevágni.