Balogh Sandor írta:Tegnap este beüzemeltem a G25-öst!
Hujj de betyárosan finom kis szerkezet!![]()
Úgy tűnik ezzel már menni fog a bal lábas fékkezelés (nahh Peti).

Moderátor: Moderátor
Balogh Sandor írta:Tegnap este beüzemeltem a G25-öst!
Nem is mondtad, hogy megjött! Akkor az F1-is jobban fog menni!!Balogh Sandor írta:Tegnap este beüzemeltem a G25-öst!
Én+ most néztem be először ide...mi folyik ittBalogh Sandor írta:Tommy78 írta: nincs még egy ilyen játék.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ismerős.....
Én annyira baxtam el csak a prológot amennyire lehet......volt itt olyan tető, hogy alig tértem észhez...
Höhh...Neked ennél az asztalnál mindig lesz egy széked! Mit iszol?NyilasM írta:Én+ most néztem be először ide...mi folyik itt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tegnap d.u. óta nem beszéltünk vazze!Tommy78 írta:Nem is mondtad, hogy megjött! Akkor az F1-is jobban fog menni!!Balogh Sandor írta:Tegnap este beüzemeltem a G25-öst!
Balogh Sandor írta: Höhh...Neked ennél az asztalnál mindig lesz egy széked! Mit iszol?![]()
A bejáratnál add le a nyugdíj szelvényedet...
Tommy78 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
még hogy kevés a rokkantnyugdíj..... dfp is + G25...... cöhh.........Balogh Sandor írta:Tommy78 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ugyeBodzzza írta:még hogy kevés a rokkantnyugdíj..... dfp is + G25...... cöhh.........Balogh Sandor írta:Tommy78 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát ez az!!!!!!!!! iszik is!!!!!!!!!!!NyilasM írta:ugyeBodzzza írta: még hogy kevés a rokkantnyugdíj..... dfp is + G25...... cöhh............aki nem issza el...
Bár amilyen szarul vagyok lehet, hogy nem eleget!Bodzzza írta:hát ez az!!!!!!!!! iszik is!!!!!!!!!!!NyilasM írta:ugyeBodzzza írta: még hogy kevés a rokkantnyugdíj..... dfp is + G25...... cöhh............aki nem issza el...
![]()
Tommy78 írta:Gratula Retkes Peti az A8 Első helyhez!!! Nem semmi időket "gurultál"!!![]()
![]()
![]()
És Sanya neked is Grat ennyi kihagyás után egy 5. hellyel kezdeni WRCC-be!! Szép volt!!![]()
![]()
Köszönöm szépen Tommy!Tommy78 írta:Húúúú Peti!!!! Nagyon kár, hogy a nézőket elkaptad, anélkül absz első hely lett volna!!! Húúúú de sajnálom, csak a különbségeket látom, de el tudom képzelni milyen időket futhattál. Eszméletlen. GRAT!!!!!![]()
Csak számolgatásképpen, ha lenne "HA"Retkes Péter írta:Köszönöm szépen Tommy!Tommy78 írta:Húúúú Peti!!!! Nagyon kár, hogy a nézőket elkaptad, anélkül absz első hely lett volna!!! Húúúú de sajnálom, csak a különbségeket látom, de el tudom képzelni milyen időket futhattál. Eszméletlen. GRAT!!!!!![]()
![]()
A Rallyban nincsen HA...
Szerintem egyébként sem lett volna abszolút, de legalább versenyképes voltam az öreg vassal is
köszi igy utolag nektek is!Urban Peti írta:Látom itt vagy BodzziKellemes Karácsonyt Nektek is + a többi MASZIM-es pilot-nak
BUÉK Koma!!!! Januárban küldöm a festményt kiállításra.Bodzzza írta:köszi igy utolag nektek is!Urban Peti írta:Látom itt vagy BodzziKellemes Karácsonyt Nektek is + a többi MASZIM-es pilot-nak
Na meg BUÉK lassan