Krizsanyik Zoli írta:Szabo Zoltan írta:Láttam Zoli, hogy nem sikerült beérni

Pedig nem volt rossz menet szerintem.
Köszi, sajnálom én is. Mondjuk pont lehet, hogy nem lett volna belőle, de az utolsót kivéve nagyon tetszett az egész, volt sok látvány és mégis minimális hibákkal mentem. Majd legközelebb megpróbálok végig érni!
Viszont Te nagyon szép helyen végeztél (majdhogynem így is versenyben voltunk egymással

). Grat hozzá!

Év végére remélem összejön a dobogó!

Köszi Zoli, de az csak nagy szerencsével lehetne meg. Ez csak egy kis szerencse volt most. Csabi is net miatt esett ki, Bubinak is balszerencsés volt... Szal 5-6 top pilóta van, akikkel idöben nem tudom felvenni a harcot, csak a kiesés vihet elöre.
A futam tényleg jó volt, de ott volt a szorongás, mikor láttam, hogy kiestek. Látszik az uccsó napomon. Mint a patak, csak csordogáltam.

Elméletileg már csak a repiken múlik, de nem hiszem hogy olyan gondot találnának. Max a bénázásomat egy két helyen, de az meg úgyis átszik. Nem egyszerü ez a szekér, de nagyon tetszik.
Gondoltam megint megpróbálkozok az N-es vassal, és nem ment rosszul, nem volt rosszabb, mint amikor befejeztem vele. lehet, hogy kisebb tour-okon majd azzal fogok gurulni

Na majd ott találkozunk megint