Moderátor: Moderátor
Gratu!Lepaul írta:Fanta Rally futam kipipálva.![]()
Ralda Rally Sprintre neveztem R2-be.
Örömmel látom, hogy lesz ott néhány kolléga.![]()
Code_79 írta:Fanta: utólsó pálya közepén pillanatnyi áramkimaradás, game over![]()
Először is gratula!Code_79 írta:Ahogy elnézem félig-meddig jól sikerült a múlt hetem.
- Virtual ORB: N4 kat. 1. hely + absz. 3. hely
- TGS-en a komplett 2. nap SR miatt kuka
- Fanta: WRC kat 1. hely + absz. 2. hely
- RBR murva kupa: kat. 2. hely + absz. 7.hely az öreg Evo-val benny mögött (6,5mp-el)
Grat mindenkinek
Elektronika érdekelne ha az jóRol1K4ahh írta:Sziasztok van egy eladó g25 kormányom alkatrésznek, ha valakit érdekel jelentkezzen bátran!
Sajna az elektronikája nem jó mert lefüstölt, füst nélkül nem akar működniHlavacsek Istvan írta:Elektronika érdekelne ha az jóRol1K4ahh írta:Sziasztok van egy eladó g25 kormányom alkatrésznek, ha valakit érdekel jelentkezzen bátran!
Az enyimben egyelőre nem tudom mi a gond vagy a vezérkő panelban valami vagy az FFB motor de nem akarja körbe forgatni mikor rádugomRol1K4ahh írta:Sajna az elektronikája nem jó mert lefüstölt, füst nélkül nem akar működniHlavacsek Istvan írta:Elektronika érdekelne ha az jóRol1K4ahh írta:Sziasztok van egy eladó g25 kormányom alkatrésznek, ha valakit érdekel jelentkezzen bátran!
Az enyémben december elején lett cserélve ffb motor mind2, vezérlő IC-k, meg sok minden más, majd most áprilisba elfüstölt pedig force-t nem is használtam, nem igazán értem h mi történhetett...Hlavacsek Istvan írta: Az enyimben egyelőre nem tudom mi a gond vagy a vezérkő panelban valami vagy az FFB motor de nem akarja körbe forgatni mikor rádugom
de majd valami műszerész megállapítja mi a baja ehhez én már kevés vagyok
Szia!Rol1K4ahh írta:Sziasztok van egy eladó g25 kormányom alkatrésznek, ha valakit érdekel jelentkezzen bátran!
Üdv. a Csapatban!2Kuncu7 írta:Üdv Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy a csapat tagja lehetek! Az RBR-rel tavaly kezdtem játszani, ez idő alatt belekóstoltam az S2000-be, régebbi WRC-be, az elsőkerékhajtásba, de leginkább a hátsókerekesek irányításának az élménye volt a legjobb, így mostanában az Alfa Romeo GTA 67-et, és a Lada 2107-est hajtom. Próbálok hozzájuk setup-ot is készíteni, több, kevesebb sikerrel.
A múrva pályákat sokkal jobban kedvelem, mint az aszfaltos pályákat, de a havas körülmények is tetszenek. Minden fajta felületen a maximumot próbálom kihozni az autókból és a látványra is adok ha lehet!
Jelenleg egy bajnokságot igazgatok, ez az "I. RBR Magyar Historic Bajnokság", amelynek szombaton ért végett a második futama, egyelőre még nem egy nagy létszámú a sorozat, de ez majd kialakúl!
Magamról még annyit, hogy most érettségizek, Miskolcra járok suliba és Hollóházán élek. Rallykra 2008. óta járok, főleg a környékbeli versenyekre (Kassa, Miskolc, Eger, Zemplén, Salgó-Gemer), de a pécsi IRC futamon is ott voltam. Nagyon szeretem a rallyt és szeretnék majd ezzel foglalkozni később is!
Röviden ennyi, akinek kérdése van nyugodtan tegye fel!
Már le is futottam a tesztet.2Kuncu7 írta:Üdv!
Ki jön Kincsesre??![]()
Akkor ideje hogy én is teszteljek!Lepaul írta:Már le is futottam a tesztet.2Kuncu7 írta:Üdv!
Ki jön Kincsesre??![]()
K5 kat-ba nevezés leadva.2Kuncu7 írta:Üdv!
Ki jön Kincsesre??![]()
Mesés, legalább nem egyedül leszek hátsókerekes!elmauer gyorgy írta:K5 kat-ba nevezés leadva.2Kuncu7 írta:Üdv!
Ki jön Kincsesre??![]()
Nagy grat, néztem amikor versenyeztél.2Kuncu7 írta:Célba a Kincsesen!!
Az első nap elég tragikusra sikeredett, a 4 gyorson fának is csaptam és elment az olajnyomásom, pedig az a szakasz nagyon tetszett, mintha jégen mentem volna!Aztán ugye fel kellet hogy adjam, de a második nap már sokkal jobb lett, muszáj volt összeszedni magam! A 2. nap elején kb. 1 perc 17 másodperc volt a hátrányom Gyurihoz képest, ezt akartam ledolgozni, nyomni kellet ahogy a csövön kifért, de sikerült, a végére mindössze 562 ezred döntött a javamra! Szóval köszi a csatát, nagyon élveztem!
![]()
Gratula minden célbaérőnek és hajrá a rajtolóknak!!![]()
Lepaul írta:Kincsesen és Fantán célban.
Sajnos a Kincsesen becsúszott egy c4h így elment a pillanatnyi kat. első hely.![]()
Fantát nagyobb hiba nélkül letoltuk.
b05co írta:Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, nem tudom emlékeztek-e rámÚjra elővettem RBR-t mert picit több időm lett, így, hogy rendeződtek a magánéleti dolgok. Azt még nem tudom mennyire fog beleférni a komolyabb versenyzés, csak gondoltam benézek ide, hogy meleg öleléssel üdvözöljek minden régi/új (ex)csapattársat
Hogy áll most a hazai RBR-ezés? Versenyek vannak? Gyakorlásra ahogy néztem elég sovány a kiírt versenyek száma és itt a fórumban sincs valami nagy pörgés, ez a nyárnak tudható be vagy ennyire kihalt a simfans?
Csáó.b05co írta:Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, nem tudom emlékeztek-e rámÚjra elővettem RBR-t mert picit több időm lett, így, hogy rendeződtek a magánéleti dolgok. Azt még nem tudom mennyire fog beleférni a komolyabb versenyzés, csak gondoltam benézek ide, hogy meleg öleléssel üdvözöljek minden régi/új (ex)csapattársat
Hogy áll most a hazai RBR-ezés? Versenyek vannak? Gyakorlásra ahogy néztem elég sovány a kiírt versenyek száma és itt a fórumban sincs valami nagy pörgés, ez a nyárnak tudható be vagy ennyire kihalt a simfans?