Először is, lemosatom.rallyfenegyerek írta:Viszont én nemkaptam semmit.candle írta:Lepróbáltam HF-en. Brutálisan könnyű kezelni a paripát, ehhez képest az A8 qrva nehéz.rallyfenegyerek írta:...
Fabiam van jó.![]()

Moderátor: Moderátor
Először is, lemosatom.rallyfenegyerek írta:Viszont én nemkaptam semmit.candle írta:Lepróbáltam HF-en. Brutálisan könnyű kezelni a paripát, ehhez képest az A8 qrva nehéz.rallyfenegyerek írta:...
Fabiam van jó.![]()
Retkes Petitől kezdve, Csoma Alexen és Nyilas Misin át Bittó Zsoltiig sokan küldtek set-eket, úgyhogy kimazsoláztam a nekem legjobban fekvőt. Ennek ellenére a próba alapján - ami qrvára nem volt reprezentatív - sokkal kezelhetőbb az s2000.rallyfenegyerek írta:Sztem inkább nem jó a setje.
A feleségem is ezt szokta mondani, de ez most hogy jön ide?rallyfenegyerek írta:ÓÓÓ de kemény.
Ja oké, csak nem láttalak a nevezési listán. Lehet vak voltamPotyor írta: UI: Simi megyek én majd mindenhol (HRC,ERC.....) csak időm legyen.
candle írta:A feleségem is ezt szokta mondani, de ez most hogy jön ide?rallyfenegyerek írta:ÓÓÓ de kemény.
Semmi gond, mert még csak most neveztem. De pm-ben jöhetne a pass.simivideo írta:Ja oké, csak nem láttalak a nevezési listán. Lehet vak voltamPotyor írta: UI: Simi megyek én majd mindenhol (HRC,ERC.....) csak időm legyen.
candle írta:A feleségem is ezt szokta mondani, de ez most hogy jön ide?rallyfenegyerek írta:ÓÓÓ de kemény.
Utóbbi időbe meglepően gyorsultam szerintem.Bitto Zsolt írta:simi bűn gyorsak voltatok a hrc n
az egyik szakaszon evo6 betegség
fara csatt ,a gép ko
amúgy egész jól ment
pedig jó rég nem mentem a8 -l
g25 vagy változtattál vmit?simivideo írta:Utóbbi időbe meglepően gyorsultam szerintem.Bitto Zsolt írta:simi bűn gyorsak voltatok a hrc n
fara csatt ,a gép ko
amúgy egész jól ment
Lehet kezdem megszokni a g25-öt és ezzel ugyebár működik a ballébfék és lehet azzal tudok jobb időt menni.candle írta:g25 vagy változtattál vmit?simivideo írta:Utóbbi időbe meglepően gyorsultam szerintem.Bitto Zsolt írta:simi bűn gyorsak voltatok a hrc n
fara csatt ,a gép ko
amúgy egész jól ment
?rallyfenegyerek írta:Na na![]()
Jó ötlet, lesz verseny bőven már amin lehet majd tolni.candle írta:?rallyfenegyerek írta:Na na![]()
candle írta:Sziasztok
Punkymanoval gondolkodtunk azon, hogy szeptembertől indítunk egy bajnokságot, az alábbiak szerint.
Négy évszakon keresztül - évszakonként 1 versenysorozattal - bonyolítjuk és minden sorozat tartalmaz 6 versenyt, így éves szinten összesen 24-et. (Gyakorlatilag kéthetente futam.) 1 versenyben 1x2 + 3x4 szakasz lesz, és értelemszerűen az adott évszakra - vagy az éppen aktuális időjárásra - jellemző körülmények várnak a versenyzőkre.
Törés: realistic
Pontozás: Leg2 végétől kapnak pontot a versenyzők, mint tavaly a Szajky-n, bár egy kicsit variálva az ottani pontokat. Pluszban, a szakaszgyőzelmekért is jár pont.
Kategóriák: Abszolút (benne WRC és WRCC) - A8 - FWD (A7,S1600,N3) - N4 (N4 és S2000) - H (Volvo, 21078, VFTS stb.)
Ha közfelkiáltással megszavazza a társaság, akkor augusztus elejétől indulnak az előfutamok és szeptember 6-án rajtol a Grand Slam-kupa őszi sorozata.
Üdv:
Candle, Punkymano
Jó ötletcandle írta:Sziasztok
Punkymanoval gondolkodtunk azon, hogy szeptembertől indítunk egy bajnokságot, az alábbiak szerint.
Négy évszakon keresztül - évszakonként 1 versenysorozattal - bonyolítjuk és minden sorozat tartalmaz 6 versenyt, így éves szinten összesen 24-et. (Gyakorlatilag kéthetente futam.) 1 versenyben 1x2 + 3x4 szakasz lesz, és értelemszerűen az adott évszakra - vagy az éppen aktuális időjárásra - jellemző körülmények várnak a versenyzőkre.
Pontozás: Leg2 végétől kapnak pontot a versenyzők, mint tavaly a Szajky-n, bár egy kicsit variálva az ottani pontokat. Pluszban, a szakaszgyőzelmekért is jár pont.
Kategóriák: Abszolút (benne WRC és WRCC) - A8 - FWD (A7,S1600,N3) - N4 (N4 és S2000) - H (Volvo, 21078, VFTS stb.)
Ha közfelkiáltással megszavazza a társaság, akkor augusztus elejétől indulnak az előfutamok és szeptember 6-án rajtol a Grand Slam-kupa őszi sorozata.
Üdv:
Candle, Punkymano
candle írta:Sziasztok
Üdv:
Candle, Punkymano
Picit talán felpörgeti a magyar plugint. Ha abból indulok ki, hogy a francián _hetente_ 4-6 verseny van, akkor szerintem egyáltalán nem lesz zavaró, hogy itt is lehet tolni.rallyfenegyerek írta:Jó ötlet, lesz verseny bőven már amin lehet majd tolni.candle írta:?rallyfenegyerek írta:Na na![]()
Melyik az övé???rallyfenegyerek írta:Szőcs Ati most néztem az oldaladot, nagyon igényes munka. Bejön nekem.![]()
http://szocsati.gportal.hu/simivideo írta:Melyik az övé???rallyfenegyerek írta:Szőcs Ati most néztem az oldaladot, nagyon igényes munka. Bejön nekem.![]()
Már megtaláltam közbe.Rally-Fan írta:http://szocsati.gportal.hu/simivideo írta:Melyik az övé???rallyfenegyerek írta:Szőcs Ati most néztem az oldaladot, nagyon igényes munka. Bejön nekem.![]()
Részemről is hadszójjoncandle írta:Sziasztok
Üdv:
Candle, Punkymano
Én már neveztem is.candle írta:Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, indítjuk a Grand Slam-kupát. Részletek a ma nyitott topicban.
Gyertek csapatni.
Megjött.rallyfenegyerek írta:Én már neveztem is.candle írta:Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, indítjuk a Grand Slam-kupát. Részletek a ma nyitott topicban.
Gyertek csapatni.
Sajnálom, pedig most néztem meg az időket és télleg jó csata volt. II. teszten már az 1. gyorson leadtam a menetleveletBitto Zsolt írta:én a kincses edzésen mentem
próbáltam simit elkapni
de perec lett a vége c4h val
jó kis csata volt
Hajrá. Holnap vagy vasárnap kiteszem a GS-topicba.Potyor írta:...
Candle!Neveznék én is a GS-re, de jó lenne tudni hogy ki hol megy.
Köszi, ezt még nem tudtam.Kezifekes Laci írta:Kozerdeku kozlemeny:
A youtube-ra mar 15 perces videot is fel lehet tolteni.
Annak aki meg nem hallott rola!
Sztem nem! Nem leszek itthon, amugy mentem volna!Potyor írta:Lacikám!!!![]()
![]()
Jösz a repnapra???
De csak is azért szeretne, mert én is itt vagyok.Bitto Zsolt írta:gyerekek emlékeztek még RallyMan ra ?
megkeresett hogy szeretne megint hozzánk csatlakozni
még nem válaszoltam semmit
jó lenne ha a csapat szavazna róla
én személy szerint nem ellenzem ha építő tagja lesz a csapatnak
ha nem akkor kiba..m megint és végleg
ha gondoljátok ti is egy esélyt kaphat
Engem nem tudnál kirugatni???Bitto Zsolt írta:gyerekek emlékeztek még RallyMan ra ?
áááááááááááááá max berúgatniHlavacsek Istvan írta:Engem nem tudnál kirugatni???Bitto Zsolt írta:gyerekek emlékeztek még RallyMan ra ?
ha gondoljátok ti is egy esélyt kaphat![]()
![]()
Topicban a nevlista.candle írta:Hajrá. Holnap vagy vasárnap kiteszem a GS-topicba.Potyor írta:...
Candle!Neveznék én is a GS-re, de jó lenne tudni hogy ki hol megy.
Nálam nyitva az ajtó és remélem a legjobbakat.Bitto Zsolt írta:gyerekek emlékeztek még RallyMan ra ?
Jelentkezz ki és be, nálam ez mindig megoldja a problémát.candle írta:Sziasztok
Ha a rally elkészítésénél azt írja ki, hogy
"rally You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'NULL,0,0,,)' at line 1"
akkor mipöcs van?