Kenubi írta:Pepének megadtam a helyeset, már küldi is az érintetteknek
Zsíííír vagy tesó

Moderátor: Moderátor
Kenubi írta:Pepének megadtam a helyeset, már küldi is az érintetteknek
még most sem?twyster írta:Lelőtték volna a postagalambot?
Vagy lehet, hogy beugrott a kocsmába útközben
Nem...sanya írta:Olyat nem lehetne, hogy felajánlasz egy üveg faxtuggyamit arra a helyre amelyiken én végzek?Urban Peti írta:2 helyezettnek felajánlok egy üveg fehér rumotSzabo Zoltan írta:Indi hívott vmikor a csapatba!!! Jöhetek???![]()
Ilyen jutalmak vannak itt?
(na jó, a csapatosdni vicc volt)
Azt a telhetetlen fajtátokat!Szabo Zoltan írta:Gondolom az egész sorozatra érette, de... (lehet hogy futamonként)
Urban Peti írta:2 helyezettnek felajánlok egy üveg fehér rumotSzabo Zoltan írta:Indi hívott vmikor a csapatba!!! Jöhetek???![]()
Ilyen jutalmak vannak itt?
(na jó, a csapatosdni vicc volt)
Amúgy üdv az elit osztagban... Kiképzésed után illő lenne mindegyik HB-n célbaérnitwyster írta:Kenubi írta:Pepének megadtam a helyeset, már küldi is az érintetteknek
Zsíííír vagy tesó![]()
Akkor nyomj le 3 katonai fekvőtámaszttwyster írta:Hát ezt a küldetést most megtagadtam
jaóféleindian írta:
Who the fuck is Coyotepetya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
Talán "Who the fuck is coyote" .Már ha jó a szemem.petya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
Aztán nem összetörni öcsém!!
Potyor írta:Talán "Who the fuck is coyote" .Már ha jó a szemem.petya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
Aztán nem összetörni öcsém!!
Már készen van! ilyen lett:Urban Peti írta:Potyor írta:Talán "Who the fuck is coyote" .Már ha jó a szemem.petya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
Aztán nem összetörni öcsém!!![]()
![]()
..Tigris alakul már?
Urban Peti írta:Who the fuck is Coyotepetya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
AdomUrban Peti írta:Who the fuck is Coyotepetya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??
mit?Andrasko Istvan írta:AdomUrban Peti írta:Who the fuck is Coyotepetya írta:Mi van a hátsó szélvédőre irva??![]()
![]()
ká száádMajor Csabi írta:a lilamakkot...
nem azt mondtam kéred, te khocsok, hanem azt adodAndrasko Istvan írta:ká száádMajor Csabi írta:a lilamakkot...
kfAndrasko Istvan írta:én meg csak azt mondtam, hogy káá szád
Rohadt Buzik!!Major Csabi írta:kfAndrasko Istvan írta:én meg csak azt mondtam, hogy káá szád
Vmi frankó képet nem tudsz Róla küldeni a mélcímemre Bácsi?Potyor írta:Már készen van! ilyen lett:Urban Peti írta:![]()
![]()
..Tigris alakul már?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..ment püfoki78 írta:mi a jelszó?
Mindenképpen! Úgy gondoltam, hogy mostanában ugyan sok volt a hó, de mikor ha most nem? A következő forduló indul is, ha ennek vége, ill. hát egy nap marad ki... minek várjunk, hadd pörögjön!Urban Peti írta:Megérkeztek az új pályák,ajánlom figyelmedbe Faszi a kövi csapatbajnoki kreálásánál![]()
Hajints egy teló számot pü-ben, holnap reggel 8 után megcsörgetlek és elcsacsogom a részleteket!indian írta:sanya írta:Indi tesó!
Lenne itt 130db 168,3-as KO varrat.
Benne vagy?![]()
indian írta:06/t-mobil/2695877
Az hogy csapat bajnoki ok.....de mond+ őszintén hány embernek adtál Te passt....Coyote írta:Mindenképpen! Úgy gondoltam, hogy mostanában ugyan sok volt a hó, de mikor ha most nem? A következő forduló indul is, ha ennek vége, ill. hát egy nap marad ki... minek várjunk, hadd pörögjön!Urban Peti írta:Megérkeztek az új pályák,ajánlom figyelmedbe Faszi a kövi csapatbajnoki kreálásánál![]()
![]()
Örülök neki, hogy élvezted a futást! Én pl. billel egy pályán sem tudnék végigmenni...![]()
![]()
(am. nem volt ez annyira jó menet részemről, én is inkább élvezkedni próbáltam...)
mehet,jelszó ugyanaz legyen mint a csapatbajnokin...kategóriánál sztem az all-t válaszd kitwyster írta:huh igen áll a farkam az új pályákra![]()
Esetleg csináljak egy tourt csapatni egyet? Jelszavasra gondolok, szívesen csapatnék most veletek(ellenetek)