Coyote írta:Lehet mondani... ki amúgy, jó kis nap volt!Urban Peti írta: kipihented már a hétvégét?![]()
Te?

Moderátor: Moderátor
Coyote írta:Lehet mondani... ki amúgy, jó kis nap volt!Urban Peti írta: kipihented már a hétvégét?![]()
Te?
püsanya írta:Mija lyelszó?
Hádha én iss ell indullokh.
Köszi!Urban Peti írta:püsanya írta:Mija lyelszó?
nmsanya írta:Köszi!Urban Peti írta:püsanya írta:Mija lyelszó?
ment a püSenior Major Csaba írta:Én is mennék ha lehet, de mi a jelszó?
Kenubi írta:5. Lada 2107 & VFTS Kupán elhoztam a csapat 1. helyet Simivel
Egyéniben matematikai esélyem van a 3. helyért, de reálisnak látom, hogy beletörődjek a 4. helybe, amiért az utolsó fordulón meg kell küzdjek
Andrasko Istvan írta:Olyan már nincs is hogy S1600?
Urban Peti írta:ment a püSenior Major Csaba írta:Én is mennék ha lehet, de mi a jelszó?
Szabo Zoltan írta:
Milyen népszerü dolog a csapatbajnokság.
Kicsit összerázza a társaságotJó szervezést
Gyorsan megnéztem... ja, megvan...belkori írta:Mi van te nigger! Kaptál mailt feka?
Aztán gyakorolj nehogy szétcsapd a technikát a segged alatt!Coyote írta:Gyorsan megnéztem... ja, megvan...belkori írta:Mi van te nigger! Kaptál mailt feka?![]()
Megnéztem az összeállítást is, fajinnak néz ki, mondjuk az EW II-t, meg a Hualapai II-t gyakorolni kell majd előtte, de annyi baj legyen!![]()
Indi biztos örül majd nekem... mindig úgy szeret...![]()
Jaóvan!belkori írta:Aztán gyakorolj nehogy szétcsapd a technikát a segged alatt!Coyote írta:Gyorsan megnéztem... ja, megvan...belkori írta:Mi van te nigger! Kaptál mailt feka?![]()
Megnéztem az összeállítást is, fajinnak néz ki, mondjuk az EW II-t, meg a Hualapai II-t gyakorolni kell majd előtte, de annyi baj legyen!![]()
Indi biztos örül majd nekem... mindig úgy szeret...![]()
Szevasz baby! Nevezz ERC re! Ha nem akkor rádküldöm egyből indilányt! Lesz jajj!twyster írta:Hali beszéltem indiánnal, mondta, hogy jöhetek a csapatba.. Befuccsolt a mi kis csapatunk, így átjönnék ide engedelmtekkel.
Mit kell rólam tudni.. Szeretem a fiukákat![]()
viccet félretéve kedvenc kategóriám a wrc--->impreza 06, sokat kell még tanulnom, könnyen megesik, hogy hibázok, de rajta vagyok az ügyön![]()
Remélem jól érzem magam veletek, és hozzájárulhatok a csapat sikereihez
Be fogsz te illeszkedni gyorsan...twyster írta:mmmm te rosszfiú
Fo!!!Coyote írta:Csapatbajnokságot indítunk, ami előreláthatólag annyi fordulós lesz, amennyi kategória van, magyarul egy forduló-egy kategória.
A kategóriák a következők: WRC 2011, WRC 04-06, WRCC, A8, S2000, N4, N3. Tehát 7 fordulónk lesz...
Én fogom összeállítani a tourokat, úgyhogy díjazás nem lesz...![]()
Mindig 8 pályából fog állni a tour és a pontozást ide, a csapattopicba fogom feltenni. (majd mindig jól kiszámolom)
Nekem nem tetszik a 10-8-6-stb. pontozás, úgyhogy a 25-20-16-12-10-6-4-3-2-1 pontozást fogom követni.
Nagyjából egy hetetek lesz mindig rá, amiben lesz hétköznap és hétvége is, hogy mindenkinek jaó legyen.![]()
Az első forduló elkészült, kérek minden csapattagot, hogy fussa le és csináljunk együtt egy nagyon jó hangulatú és izgalmas csapatbajnokit!
heló heló heló heló!!!! Mi az amiért Jagert osztogatunk?Coyote írta: Na jó, annyit módosítok, hogy mégis legyen tétje, hogy a győztes egy üveg Jagert kap tőlem...![]()
A második és harmadik helyezett pedig, sorban mondom: két puszit, egy meleg kézfogást...
ha csak egyet innánk meg... de 1 jéger nem jéger, 2 jéger fél jéger, 3 jéger 1 jéger, de 1 jéger nem jéger...kikiny írta:Ezt úgyis együtt inná meg sztem a SASE
very dankeUrban Peti írta:Kikiny és Csubi pük mentek
pilltwyster írta:nekem nem?Hogy fogok így beb_szni?
elvileg ment Neked is...ja és üdv a csapatbantwyster írta:nekem nem?Hogy fogok így beb_szni?
2 helyezettnek felajánlok egy üveg fehér rumotSzabo Zoltan írta:Indi hívott vmikor a csapatba!!! Jöhetek???![]()
Ilyen jutalmak vannak itt?
(na jó, a csapatosdni vicc volt)
persze hogy jöhetszSzabo Zoltan írta:Indi hívott vmikor a csapatba!!! Jöhetek???![]()
Még be sem értél, és már azt számolod mire költöd?kikiny írta:És mi van ha dupla jégerezel? Az már egyből 2 jéger, ami fél, viszont a másodiknál már egy, és kimarad az egy nem egy, tehát, a lényeg h igyadvagy mi
Olyat nem lehetne, hogy felajánlasz egy üveg faxtuggyamit arra a helyre amelyiken én végzek?Urban Peti írta:2 helyezettnek felajánlok egy üveg fehér rumotSzabo Zoltan írta:Indi hívott vmikor a csapatba!!! Jöhetek???![]()