Hát Korikám,le sem tagadhatod................belkori írta:Ja emberek! Sasoljátok meg a skinem itt van la! Érdemes azt a zöld feliratot elolvasni ami az oldalán meg a motorházon van! Köszönet Fafának!
kép

Moderátor: Moderátor
Hát Korikám,le sem tagadhatod................belkori írta:Ja emberek! Sasoljátok meg a skinem itt van la! Érdemes azt a zöld feliratot elolvasni ami az oldalán meg a motorházon van! Köszönet Fafának!
kép
Há mondom énbelkori írta:Benne vagyok!NyilasM írta:csókoljátok meg egymást...két köcshög![]()
![]()
Tényleg kutyahideg lehet arrafelé isCoyote írta:Illik hozzád az új kocsi!belkori írta:Benne vagyok!NyilasM írta:csókoljátok meg egymást...két köcshög![]()
![]()
![]()
![]()
A nyelvessel még várjunk egy kicsit... csak addig, amíg már remegek majd érte, úgy vágyom rá... azt szeretem... amikor a végsőkig húzzuk a dolgot, hogy aztán jöhessen a "beteljesülés"!
Akkor én is megyek cigizni...Bobák Norbi írta:Jó éjt evri...
ne mááá...Balogh Sandor írta:Srácok, Kikiny!
Kirúgom magam a wrcc csapatból, már csak a helyet foglalom.
OB-n semmi késztetésem elindulni.
1 éve (többek között) azért hagytam abba az rbr-t mert folyamatos volt a szardobálás.
Semmi sem változott....lásd ob topic rendszeresen.
Természetesen a csapatban maradok és a Salgó versenyeire beindítom a vasat de máshol már nem akarok menni.
Túlságosan belassultam az ob szintjéhez.
MegértelekBalogh Sandor írta:Srácok, Kikiny!
1 éve (többek között) azért hagytam abba az rbr-t mert folyamatos volt a szardobálás.
Természetesen a csapatban maradok és a Salgó versenyeire beindítom a vasat de máshol már nem akarok menni.
kösz PepeUrban Peti írta:Grat Csubi hogy beértél a HB-n,követtelek a gps-el
ezért nem kell menned, nyugodtan maradj és lehet 1-2 hónap mulva megjön a kedved, meg amugy sem ez a lényege h hogy mész, hanem h velünk mészBalogh Sandor írta:Srácok, Kikiny!
HB letudva! Leg 1: Nagyon élveztem! Leg 2: Még mindig nem tudok hóban autózni!kikiny írta:HB vandras![]()
![]()
![]()
![]()
A szardobálásra csak ide illőt tudok mondani...:szard leBalogh Sandor írta:Srácok, Kikiny!
Pepe!Urban Peti írta:Jövő héttől a Hb jelszavait e-mailben küldöm ki minden csapattagunknak...sajnálom,azt hittem van annyi jóérzés az emberekben hogy nem rondítanak bele más csapat versenyébe+ha olyan a tag és kéri a jelszót akkor sztem ugyis megkapja,mert egy két ember még nem sok vizet zavar...amugy nemtom;Coyote,Fekete Misi,Nagy Zoli,Határ Ati,Senior,bibike,Retkes Peti,Bell,Seri stb. mikor tolják le,mert remélem letolják
megszámoltad?NyilasM írta:Fekete Misi írta:...baszod...ez a 10 sor 3ss-nyi dő volt...
![]()
![]()
nem nézted ki belőlem???Major Csabi írta:megszámoltad?NyilasM írta:Fekete Misi írta:...baszod...ez a 10 sor 3ss-nyi dő volt...
![]()
![]()
![]()
Na most gondolj bele...Fekete Misi írta:Ne haragudj PepeNem tudom lenyomni
Tudom hogy itt vannak családos, dolgozó felnőttek is, de akkor is azt kell mondanom hogy nem tudok időt szakítani rá
Főleg így hogy Lada, így meg annyira nem is töröm magam érte. Elvállaltam hogy megycsinálom unokatesómnak a Szilveszter Rally videóját. A Füredi Sportvideó csinált DVD-t a futamról. 4 DVD, és ki kellett keresnem hogy hol vannak unokatesómék, kiírni, aztán átkonvertálni a 4x4 fájlt, tehát 16db 1 Gb-os file-t, hogy egyáltalán be tudjam rakni Sony Vegasba. Ezzel már kész vagyok. De nem egyszerű innen se a történet, mert a gépem szerintem halálközeli állapotban van, és eléggé lassan dolgozik csak. Tehát berakom a fájlokat a szerkesztő sávba, az mire beolvassa az egészet az megint egy csomó idő, mert még mindig 1 Gb a cucc, meg hát hozzájárul a gépem is ugye...Amíg nem olvassa be, addig felesleges belekezdeni dolgozni, mert mire átviszem a kurzort egyik mp-ről a másikra, addig eltellik egy hét. Szóval van elég sz.pás ezzel is. Közbe tanulni kell, mert a héten írtunk egy csomót, rajzot kellett készíteni mára, de azzal se lettem kész, hét elején az OB-ra meg az IRC-re válogattam jeleneteket, meg járok angol tanárhoz is, és így hogy minden nap 3-kor jövök haza a suliból, örülök ha fél8-ig tudok kicsit tanulni, kicsit rajzolni, kicsit a videón is bütykölni, és utána megyek a barátnőmhöz. Úgyhogy én majd akkor tudok érdemben foglalkozni az RBR-el, ha kész vagyok a videóval. Ez viszi el a legtöbb időmet
Így is azt ígértem unokatesómnak hogy szerda körül kész leszek vele, de már péntek van és az égegyadta világon semmit nem haladok vele
Hétvégén barátnőméknél leszek, úgyhogy szombat-vasárnap egy percet se tudok vele foglalkozni. Nemtudom mikorra leszek kész. És akkor még ezen kívül van gondom bőven itthon is
Nekem az ilyen tourokon mindig van kedvem indulni, sőt...de most vannak fontosabb dolgok sajnos, nem sajnosUrban Peti írta:Sebaj Misi,megértelek...amelyiken tudsz(vagy lesz kedved indulni) majd elrajtolsz
Jó hosszúra sikeredett az a bláz ha még most sem értél visszabelkori írta:Na csákó! Úgy látom rólam beszéltek! Na megnézem azt a vöröset, csak az a baj hogy már kiment a hordóíze, meg nyomok egy blantot oszt majd jövök!![]()
hááááttttőőőőő.....NyilasM írta:nem nézted ki belőlem???![]()
![]()
![]()
![]()
És még mindig tart...Major Csabi írta:Jó hosszúra sikeredett az a bláz ha még most sem értél visszabelkori írta:Na csákó! Úgy látom rólam beszéltek! Na megnézem azt a vöröset, csak az a baj hogy már kiment a hordóíze, meg nyomok egy blantot oszt majd jövök!![]()
![]()
![]()
Most már itt is vagyok!Bobák Norbi írta:És még mindig tart...Major Csabi írta:Jó hosszúra sikeredett az a bláz ha még most sem értél visszabelkori írta:Na csákó! Úgy látom rólam beszéltek! Na megnézem azt a vöröset, csak az a baj hogy már kiment a hordóíze, meg nyomok egy blantot oszt majd jövök!![]()
![]()
![]()
Hát akkor Szi...kó...a... Gyors voltál.belkori írta:Most már itt is vagyok!Bobák Norbi írta:belkori írta:Na csákó! Úgy látom rólam beszéltek! Na megnézem azt a vöröset, csak az a baj hogy már kiment a hordóíze, meg nyomok egy blantot oszt majd jövök!![]()
És még mindig tart...![]()
Ilyen gyors legyek mindig!Bobák Norbi írta:
Hát akkor Szi...kó...a... Gyors voltál.
Ott leszek, előreláthatólag... Kezd összeállni az anyagi rész...belkori írta:Ilyen gyors legyek mindig!Bobák Norbi írta:
Hát akkor Szi...kó...a... Gyors voltál.![]()
Ööö Norbi ugye jönni akarnál a finnre?
Bobák Norbi írta:Ott leszek, előreláthatólag... Kezd összeállni az anyagi rész...belkori írta:Ilyen gyors legyek mindig!Bobák Norbi írta:
Hát akkor Szi...kó...a... Gyors voltál.![]()
Ööö Norbi ugye jönni akarnál a finnre?
Küldtem 2 mail-t az msn címedre...az egyikben a 2 szakasz a másikban a skin...Major Csabi írta:HB-ról küldhetitek a repiket az msn címemre, csak az kérem ne az összeset, hanem 1murva+1hó+1tetszőleges és a skint.
Major Csabi írta:UbiVanKenubi és Pepe repije megjött eddig rendben
Igaz senki nem kérdezett,de hajrá!Kenubi írta:Nemsokára zenetár frissítés lesz. Érdeklődnék Bob Marley-t feltehetném e?