Urban Peti írta:Urban Peti írta: Nos akkor várok még 9 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi

Moderátor: Moderátor
Urban Peti írta:Urban Peti írta: Nos akkor várok még 9 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
Urban Peti írta: Nos akkor várok még 6 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
Ja hogy jaUrban Peti írta:Ööö,bocsi Misi..nem jól fogalmaztam; szóval a kocsik sorsolva lesznek minden forduló előtt aki kreálja az felírja mindegyik kategóriát egy kis cetlire belerakja egy satyiba vagy egy befőttesüvegbe...összekeveri...és utána kihuzza vagy kihuzattatja vkivel a cetlit aztán ami rá van írva kat. az lesz a tour-ban,már ha ez így megfelel Nektek is?Fekete Misi írta:Kár hogy a nagy kocsikat már az elején letudjukUrban Peti írta:Ha megfelel mindenkinek akkor:
1.WRC
2.WRCC
3.S1600
4.S2000
5.A8
6.N4
7.A7
8.N3
9.Lada 2107
10.Volvo
11.Zastava Yugo
...kategóriák lesznek,szóval nem 10 hanem 11 forduló lesz összesen 10,8,6,5,4,3,2,1 pontozással a fordulók pályaösszetételét mindig más fogja kitalálni a kategóriát pedig mindig az sorsolja aki az adott fordulót kreálja ha megfelel ez így nektek akkor jövő héten indulhatna is a HB...
Csak, hogy legyen kit agyonverniUrban Peti írta:Urban Peti írta: Nos akkor várok még 6 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
Te Sanya! Döntsd már el hogy h-val vagy anélkül kell írni a neved, mer ez így olyan izé..Nos akkor várok még 4 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
6. Balog Sanya
7. Retkes Peti
Opciós!Retkes Péter írta:
Te Sanya! Döntsd már el hogy h-val vagy anélkül kell írni a neved, mer ez így olyan izé..![]()
Urban Peti írta: Nos akkor várok még 3 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
6. Balog Sanya
7. Retkes Peti
8. Belkori
Pepe gyönyörű az avatarod
Urban Peti írta: Nos akkor várok még 2 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
6. Balog Sanya
7. Retkes Peti
8. Belkori
9. Kenubi
...és akkor 8 szakasz 2 legre osztva...
Köszönjük Gyulajgy írta:Pepe gyönyörű az avatarod![]()
- Úgy olvastam hogy beteg volt a csöpség,meggyógyult már
Akkor szerencsére nem nagy a baj,jobbulást nekiUrban Peti írta: Még szívni kell az orrát,de ma már legalább hazajöhettek a kórházból
Az oldalt megcsinálnád akkor?msn nem tudlak felvenni mert szar az msn-m,de írd le privátba hogy hogy gondolod és sztem én meg azt mondom rá majd hogy okééKenubi írta:Én is vállalok egy fordulót!
SZtem: 8 szakasz 2 leggel
...hááát annyi a gond hogy most jött meg a véreredménye aztán kiderült hogy vérszegény,így hát holnap irány a háziorvosjgy írta:Akkor szerencsére nem nagy a baj,jobbulást nekiUrban Peti írta: Még szívni kell az orrát,de ma már legalább hazajöhettek a kórházból
Biztosan "kikupálják" a vasgyúrótUrban Peti írta:...hááát annyi a gond hogy most jött meg a véreredménye aztán kiderült hogy vérszegény,így hát holnap irány a háziorvosjgy írta:Akkor szerencsére nem nagy a baj,jobbulást nekiUrban Peti írta: Még szívni kell az orrát,de ma már legalább hazajöhettek a kórházból
válalok én is 1-etUrban Peti írta:Urban Peti írta: Nos akkor várok még 2 bátor csapattagot akik vállalnának egy egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
6. Balog Sanya
7. Retkes Peti
8. Belkori
9. Kenubi
itass vele vagy Ágival jó sok vörösbort...Urban Peti írta:...hááát annyi a gond hogy most jött meg a véreredménye aztán kiderült hogy vérszegény,így hát holnap irány a háziorvosjgy írta:Akkor szerencsére nem nagy a baj,jobbulást nekiUrban Peti írta: Még szívni kell az orrát,de ma már legalább hazajöhettek a kórházból
Nem mertem mondani....indian írta: itass vele vagy Ágival jó sok vörösbort...
Én felajánlottam! Ehhez tartom magam!Urban Peti írta:Az oldalt megcsinálnád akkor?msn nem tudlak felvenni mert szar az msn-m,de írd le privátba hogy hogy gondolod és sztem én meg azt mondom rá majd hogy okééKenubi írta:Én is vállalok egy fordulót!
SZtem: 8 szakasz 2 leggel...nem kell ezt tulbonyolítani...
az elsöfele poén de a másikfelét kilehet próbálni...Major Csabi írta:Nem mertem mondani....indian írta: itass vele vagy Ágival jó sok vörösbort...
De én is az voltam azt nézd meg milyen lettem, de mint elrettentő példa...![]()
Állítólag valami csepp formájában ír fel vérképzőt holnap az orvos...azt kell majd neki szedni.indian írta:az elsöfele poén de a másikfelét kilehet próbálni...Major Csabi írta:Nem mertem mondani....indian írta: itass vele vagy Ágival jó sok vörösbort...
De én is az voltam azt nézd meg milyen lettem, de mint elrettentő példa...![]()
Kinézetre olyan legyen amilyennek jónak látod,a weboldal címében azért legyen benne a "salgoase" ha lehet...aztán szerintem legyen egy olyan menüpont hogy: Bajnokság Állása-ebbe kellene majd egy táblázat amin vezetjük a pontokat amiket én kiszámolok majd aztán pm-ben elküldöm Neked Te meg felviszed az oldalra...meg egy olyan mondjuk hogy Fordulók:amiben fel lenne töltve minden adott forduló itinere és jelszava...aztán én jó ötletnek tartanék egy kis Bemutatkozó menüpontot is ahová minden csapattag írna magáról pár szót +mellé esetleg 1 képet a leggyakrabban használt autója skinjéről...de ez akár rá is ér meg el is vethető,az első kettő menüpont lenne fontos...Kenubi írta:Én felajánlottam! Ehhez tartom magam!Urban Peti írta:Az oldalt megcsinálnád akkor?msn nem tudlak felvenni mert szar az msn-m,de írd le privátba hogy hogy gondolod és sztem én meg azt mondom rá majd hogy okééKenubi írta:Én is vállalok egy fordulót!
SZtem: 8 szakasz 2 leggel...nem kell ezt tulbonyolítani...
Holnap elkezdem megcsinálni! CSak konkrétumokat irj nekem miket tegyek fel az oldalra!
Urban Peti írta: Nos akkor várok még 1 bátor csapattagot aki vállalna egy fordulót,eddig:
1. Urban Peti
2. Coyote
3. Csubee
4. Bobák Norbi
5. Nyilas Misi
6. Balog Sanya
7. Retkes Peti
8. Belkori
9. Kenubi
10. Fafa
Rendben van, Megteszek minden magamtól telhetőtUrban Peti írta:
Kinézetre olyan legyen amilyennek jónak látod,a weboldal címében azért legyen benne a "salgoase" ha lehet...aztán szerintem legyen egy olyan menüpont hogy: Bajnokság Állása-ebbe kellene majd egy táblázat amin vezetjük a pontokat amiket én kiszámolok majd aztán pm-ben elküldöm Neked Te meg felviszed az oldalra...meg egy olyan mondjuk hogy Fordulók:amiben fel lenne töltve minden adott forduló itinere és jelszava...aztán én jó ötletnek tartanék egy kis Bemutatkozó menüpontot is ahová minden csapattag írna magáról pár szót +mellé esetleg 1 képet a leggyakrabban használt autója skinjéről...de ez akár rá is ér meg el is vethető,az első kettő menüpont lenne fontos...
kiforja majd ez magát...Kenubi írta:Nemtudom...Csináltam már jobbat is... Valami ötlet Srácok?
Te is ilyen"haj de szar minden,bárcsak meghalnék(képed alapján)"emberke vagyKenubi írta:Nemtudom...Csináltam már jobbat is... Valami ötlet Srácok?
ne tuningos képekkel rakjad tele hanem RALLY-valKenubi írta:Egyáltalán nem vagyok olyan![]()
Ha meg ismernél élőben Sztem te is ezen a véleményen lennél... És nem sértődtem meg...
Közben folyamatosan frissítgetem, eszembejutnak ötleteke stb...Zenét esetleg kérhetnétek, ne csak az én ízlésemet hallgassátok
Na azéKenubi írta:Egyáltalán nem vagyok olyan![]()
Ha meg ismernél élőben Sztem te is ezen a véleményen lennél... És nem sértődtem meg...
Közben folyamatosan frissítgetem, eszembejutnak ötleteke stb...Zenét esetleg kérhetnétek, ne csak az én ízlésemet hallgassátok
jgy írta: Te is ilyen"haj de szar minden,bárcsak meghalnék(képed alapján)"emberke vagy![]()
- Remélem nem,mert különben
![]()
![]()
![]()
![]()
- .....csak egy szám van
....nagyon helytelen
![]()
.....tessék "javitani"
Úgy úgy,de a mostan meg valami dragster gép,vagy micsoda van még fentindian írta:
ne tuningos képekkel rakjad tele hanem RALLY-val
...csak egy kép van fent az oldalon(mármint emberkéről)Ifj. Geringer Zoli írta:jgy írta: Te is ilyen"haj de szar minden,bárcsak meghalnék(képed alapján)"emberke vagy![]()
- Remélem nem,mert különben
![]()
![]()
![]()
![]()
- .....csak egy szám van
....nagyon helytelen
![]()
.....tessék "javitani"
Jgy úr, melyik kép alapján gondolod ezt?Van 1 tippem de az nem 100%.
Akkor meg öltözzél fel normálisanIfj. Geringer Zoli írta:Igen, én is arra tippeltem.Sztem ha engem meglátnál egy hétköznapi öltözetbe, ez lenne az első reakció: " B.zdmeg, ki ez a b.zigyerek?"
Már mindegy.........számot kérek még,még,még,még ennyi nem elégjgy írta: én nagyon nem pofáznék bele,mert a végén még lekaratéjoznak az öregemberek![]()
Jönnek szép sorjába, deh lassan teszi feljgy írta:Már mindegy.........számot kérek még,még,még,még ennyi nem elégjgy írta: én nagyon nem pofáznék bele,mert a végén még lekaratéjoznak az öregemberek![]()
![]()
![]()
Kenubi írta:Jönnek szép sorjába, deh lassan teszi feljgy írta:Már mindegy.........számot kérek még,még,még,még ennyi nem elégjgy írta: én nagyon nem pofáznék bele,mert a végén még lekaratéjoznak az öregemberek![]()
![]()
![]()
Lehet hogy nem merik felválalni a múltjukatKenubi írta:Bemutatkozokat is várom, nem akarok egyszemélyes hadsereg lenni a csapattagoknál
jgy írta:Akkor meg öltözzél fel normálisanIfj. Geringer Zoli írta:Igen, én is arra tippeltem.Sztem ha engem meglátnál egy hétköznapi öltözetbe, ez lenne az első reakció: " B.zdmeg, ki ez a b.zigyerek?"
![]()