Én meg büdös és szőrös maradokbelkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!

Moderátor: Moderátor
Én meg büdös és szőrös maradokbelkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!
jóvvanno...majd mikuláson kiengesztellek....de jó lesz az Neked...?Coyote írta:
hehehehe!
Valami nedvességet érzek de lehet csak behugyoztam!NyilasM írta:...nedvesedsz már béby...?belkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!![]()
NyilasM írta:...nedvesedsz már béby...?belkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!![]()
Az fasza!belkori írta:Valami nedvességet érzek de lehet csak behugyoztam!NyilasM írta:...nedvesedsz már béby...?belkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!![]()
![]()
Mé Indi béby is benéz...aztán a végén szarul jövök ki a buliból...Coyote írta:NyilasM írta:...nedvesedsz már béby...?belkori írta:Hu de izzik a fórum! De jó nagyon!![]()
Na végre! Rátértünk a lényegre!
belkori írta:Azt már meséltem mikor szőlőt loptunk és cipeltem a zsákot tele szőlővel de közben kilyukadt végigfolyt a hátamon a segggerezdemen és összeragadt a két part tőle, na ez az erotika!!
Andrasko Istvan írta:Ebben a nagy mókázásban nagyon megszallattak a HSZ-eim, úgyhogy így utólag is boldog 6000-et nekem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(tudtamhogy lekésem)
NyilasM írta:jóvvanno...majd mikuláson kiengesztellek....de jó lesz az Neked...?Coyote írta:
hehehehe!![]()
![]()
nagyonhülyeeeeebelkori írta:Azt már meséltem mikor szőlőt loptunk és cipeltem a zsákot tele szőlővel de közben kilyukadt végigfolyt a hátamon a segggerezdemen és összeragadt a két part tőle, na ez az erotika!!
NyilasM írta:nagyonhülyeeeeebelkori írta:Azt már meséltem mikor szőlőt loptunk és cipeltem a zsákot tele szőlővel de közben kilyukadt végigfolyt a hátamon a segggerezdemen és összeragadt a két part tőle, na ez az erotika!!![]()
![]()
![]()
miért....feketék v. vörösek lettek a fogaid?Andrasko Istvan írta:melyik hülye rakja a fogkrémet és a hajzselét ugyan olyan tubusba? és ráadásul egymás mellé?
...jaa...zselé....jóvvana..Andrasko Istvan írta:melyik hülye rakja a fogkrémet és a hajzselét ugyan olyan tubusba? és ráadásul egymás mellé?
Coyote írta:Andrasko Istvan írta:tuti nincs annyi amúgy
apropó...egyszer találkoznod kell gomezzel...nem hiszi el, hogy neked nagyobb fejed van mint neki
Szerintem ebben esélyes vagyok az egész mezőny abszolút 1. helyére!
ezt mrá mondtam a múltkor is....Salgóban ott voltatok mind a ketten....Gomez írta:Coyote írta:Andrasko Istvan írta:tuti nincs annyi amúgy
apropó...egyszer találkoznod kell gomezzel...nem hiszi el, hogy neked nagyobb fejed van mint neki
Szerintem ebben esélyes vagyok az egész mezőny abszolút 1. helyére!
én hiszek az elsőségembe..eddig nem találkoztam olyannal akinek nagyobb feje lett vna (asszem)
Üdv a csapatban SanyaBalogh Sandor írta:Erőt, egészséget
!
Mivel a Maszim Bt nem csapatként, hanem amolyan "gyűjtőhelyként" szolgál, becsatlakoznék én is közétek ha befogadtok!![]()
Amúgy is itt megy majdnem midenki akivel barátságban vagy éppen jó haveri viszonyban voltam, vagyok..![]()
Lassú vagyok, viszont kifejezetten megbízhatatlan.![]()
Enni, inni tudok és nekem sincs kis fejem...
Balogh Sandor írta:Erőt, egészséget
!
Mivel a Maszim Bt nem csapatként, hanem amolyan "gyűjtőhelyként" szolgál, becsatlakoznék én is közétek ha befogadtok!![]()
Amúgy is itt megy majdnem midenki akivel barátságban vagy éppen jó haveri viszonyban voltam, vagyok..![]()
szevasz öreg...Balogh Sandor írta:Erőt, egészséget
!
Megtörtént.Urban Peti írta:Üdv a csapatban Sanya![]()
. Jelentkeztél is akkor a wrcc-s csapatunkba?
nagyzolee írta:Sajna a második Noiker II cél előtti bukkanója akkorát dobott, hogy nem tudtam beérni a célba. Kb 30m-en múlt![]()
mérges vok mert6. helyen álltam, s ha nem baxom el akkor sztem meg is lett volna apontszerzés!! Szal sorry !!!
nagyzolee írta:Sajna a második Noiker II cél előtti bukkanója akkorát dobott, hogy nem tudtam beérni a célba. Kb 30m-en múlt![]()
mérges vok mert6. helyen álltam, s ha nem baxom el akkor sztem meg is lett volna apontszerzés!! Szal sorry !!!
A setupoknak örülnék, Misi bá setupjait használom, de így legalább lesz összevetésem!!! Köszi!!Retkes Péter írta:nagyzolee írta:Sajna a második Noiker II cél előtti bukkanója akkorát dobott, hogy nem tudtam beérni a célba. Kb 30m-en múlt![]()
![]()
A csapatpontok miatt ne aggódj, minden csapatból a 2 legjobb eredményt elért versenyző után kap pontot a csapat, jelen állás szerint Misi BÁCSI (![]()
) és én
Legközelebb hátha jobban sikeredik, ha gondolod nagyon szívesen továbbpasszolom a setupomat.. hátha..
Emil címet kérek, és délután remélem nem felejtem el átküldeninagyzolee írta: A setupoknak örülnék, Misi bá setupjait használom, de így legalább lesz összevetésem!!! Köszi!!
dottorenzo@gmail.com THXRetkes Péter írta:Emil címet kérek, és délután remélem nem felejtem el átküldeninagyzolee írta: A setupoknak örülnék, Misi bá setupjait használom, de így legalább lesz összevetésem!!! Köszi!!
Szerintem nem számít bele.. szerintem...Balogh Sandor írta:Kikiny maestro még nem igazolt vissza. Addig még ne fejezzem be az utsó leget? Vagy ez már nem számít bele?
Miért nem?Retkes Péter írta:Szerintem nem számít bele.. szerintem...Balogh Sandor írta:Kikiny maestro még nem igazolt vissza. Addig még ne fejezzem be az utsó leget? Vagy ez már nem számít bele?
Cső Norbi! Hogy s mint?Bobák Norbi írta:
Miért nem?
Sztem a verseny zárásánál, illetve amikor lehívják az eredményt, akkor chekkeli a csapatokat. De lehet, hogy te jobban értesz hozzá...biztos...
Balogh Sandor írta:Cső Norbi! Hogy s mint?Bobák Norbi írta:
Miért nem?
Sztem a verseny zárásánál, illetve amikor lehívják az eredményt, akkor chekkeli a csapatokat. De lehet, hogy te jobban értesz hozzá...biztos...
Egy PM-et azért nem ártott volna dobnod hogy észre is vegyem!Balogh Sandor írta:Kikiny maestro még nem igazolt vissza. Addig még ne fejezzem be az utsó leget? Vagy ez már nem számít bele?
Pfff,nemtom én dry-t raktam fel de a 16-os harvúd kib.szottul csúszott,de ezt már olvastam több mindenkinél...Major Csabi írta:Szasztok Ifjak![]()
Az utolsó 4 gyorsra milyen gumit tegyek fel??![]()
én a "dampokon" vizessel megyek és marha lassú, most zakóztam egyet leg2 utolsó pályán, próbáltam Ott danit utolérni, de most megint fél percre vagyok tőle, cigi, pisi, kaki, azt nyomom tovább
Sorry. Ide beírtam, azt hittem az elég.kikiny írta:Egy PM-et azért nem ártott volna dobnod hogy észre is vegyem!Balogh Sandor írta:Kikiny maestro még nem igazolt vissza. Addig még ne fejezzem be az utsó leget? Vagy ez már nem számít bele?De már fel vagy véve
ez már a korral járBalogh Sandor írta:Sorry. Ide beírtam, azt hittem az elég.kikiny írta:Egy PM-et azért nem ártott volna dobnod hogy észre is vegyem!Balogh Sandor írta:Kikiny maestro még nem igazolt vissza. Addig még ne fejezzem be az utsó leget? Vagy ez már nem számít bele?De már fel vagy véve
...elfelejtettem, hogyan is működnek a dolgok!
Ha beletartozok én itt vagyok! Szevasz Misi!NyilasM írta:hol a cecbe van a Salgó B közép...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mittudom én, beletartozol-e...?belkori írta:Ha beletartozok én itt vagyok! Szevasz Misi!NyilasM írta:hol a cecbe van a Salgó B közép...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
belkori írta:Ha beletartozok én itt vagyok! Szevasz Misi!NyilasM írta:hol a cecbe van a Salgó B közép...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()