Moderátor: Moderátor
Meggazdagszol a ket madarbol!!!!Potyor írta:Majd ócssón megszámítom.![]()
![]()
Nalam rengetegszer elofordult mar!! Egyszer tudok menni normalisan megy minden masnap meg mintha kicsereltek volna az egesz jatekot. Nem ugy viselkedik az auto mint elotte. Na de majd akkor erre is odafigyelek ezutan!!!Szabo Zoltan írta:Én még nem értem be WRC-n...
Viszont érdemes odafigyelni valamire a jövőben. Eddig nagyon ritkán jött elő, de most igen. Leültem gyakorolni a wrc-vel. Tegnap minden jól ment, ma meg havas gumival Foron-on nagy bajok voltak. Minden fékezésre lefulladt, blokkoltak a kerekek, estem be a fák közé. A 3. vagy 4. betöltésre lett jó. Szóval minden tétverseny előtt töltsétek be a kocsit practise-ban. (Ezt sokszor hangoztatta Nyilas Misi is!!!) Celivel nem volt bajom (max régebben, de a corolla...)
Szerencsére versenyen nálam minden oké volt, de gyakorláskor kicsit megijedtem, hogy most mi van
Szabo Zoltan írta:Én még nem értem be WRC-n...
Viszont érdemes odafigyelni valamire a jövőben. Eddig nagyon ritkán jött elő, de most igen. Leültem gyakorolni a wrc-vel. Tegnap minden jól ment, ma meg havas gumival Foron-on nagy bajok voltak. Minden fékezésre lefulladt, blokkoltak a kerekek, estem be a fák közé. A 3. vagy 4. betöltésre lett jó. Szóval minden tétverseny előtt töltsétek be a kocsit practise-ban. (Ezt sokszor hangoztatta Nyilas Misi is!!!) Celivel nem volt bajom (max régebben, de a corolla...)
Szerencsére versenyen nálam minden oké volt, de gyakorláskor kicsit megijedtem, hogy most mi van
Nem baj az ha nem deficites egy buli!Lenart Tamas írta:Meggazdagszol a ket madarbol!!!!Potyor írta:Majd ócssón megszámítom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajnalom hogy igy alakult ez aversenyed. Vartalak mert az utobbi par futamon egesz jol egymasra akadtunk a palyan!!
![]()
Na majd a kovetkezon !!!
Kellemes unnepeket kollega!!!Potyor írta:Szabo Zoltan írta:Én még nem értem be WRC-n...
Szerencsére versenyen nálam minden oké volt, de gyakorláskor kicsit megijedtem, hogy most mi vanMinden set csere előtt töltsük be, vagy elég versenyenként egyszer?
A celicával nekem sem volt bajom.
Nem bizony!!Potyor írta:Nem baj az ha nem deficites egy buli!Lenart Tamas írta:Meggazdagszol a ket madarbol!!!!Potyor írta:Majd ócssón megszámítom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajnalom hogy igy alakult ez aversenyed. Vartalak mert az utobbi par futamon egesz jol egymasra akadtunk a palyan!!
![]()
Na majd a kovetkezon !!!
![]()
Én is sajnálom a versenyem, de remélem a következőn összecsapunk.
![]()
Nagyon jol!!!Potyor írta:Nem vagy te balfsz. Tessen ezek után jobban odafigyelni, vezetés közben nem inni! Én mindíg megállok olyankor.![]()
Micu wrc alkatrész is van ám! A kompúteresek emberek hogy dolgoztak nálad?
Na nekem ki is gyulladt egy ilyen miatt.Rally-Man írta:Hát nem úgy alakult a második nap ahogy elterveztük............. az a rohadt hó+aszfalt (nem tudom itt mi volt az elképzelés a szervezőknél....) Sajnos egy szalagkorlátot eltaláltunk az autó orrával és leállt a motor.... valószínű hengerfej cserére lesz szükség mert elrepedt ahogy szemügyre vettük egyébként jól indultunk és kezdtünk. Majd a 3. napon meglátom hogyan tovább...
Hat persze hogy elindulsz!!!!!Rally-Man írta:3. Napot azért elkezdtem de haggyuk nem értem........ picit beraktam tőre és valamibe beakadt az orra.... Most nekem nem megy ennyire vagy mi van? Fontolóra vettem hogy elinduljak-e legközelebb....(mint az OB-n)
Potyor írta:Eredményekben Gazadag Boldog új Esztendőt Kíván a Hell Digital Rally Team!![]()
![]()
Potyor írta:Eredményekben Gazadag Boldog új Esztendőt Kíván a Hell Digital Rally Team!![]()
![]()
Kerem Szabo kollegat a megrovoba!!!!!Szabo Zoltan írta:Asszem Pötyör pajtim minden elmondott![]()
![]()
FuReady írta:Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok a csapat tagjainak!![]()
Az fasza, mert az előző verseny után leszereltük a fékeketRol1K4ahh írta:Fónóóóóók!!!! baj vaaaan!!!![]()
![]()
Elvittem az ótóját raldára de nagyon nem stimmelt rajta semmi. Nem volt rajta fék így néhányszor becsúsztam törés nélkül de az 5-ik szakaszon meghalt a váltó...
Targo írta:Az fasza, mert az előző verseny után leszereltük a fékeketRol1K4ahh írta:Fónóóóóók!!!! baj vaaaan!!!![]()
![]()
Elvittem az ótóját raldára de nagyon nem stimmelt rajta semmi. Nem volt rajta fék így néhányszor becsúsztam törés nélkül de az 5-ik szakaszon meghalt a váltó...
Az jó rég voltLenart Tamas írta:Targo írta:Az fasza, mert az előző verseny után leszereltük a fékeketRol1K4ahh írta:Fónóóóóók!!!! baj vaaaan!!!![]()
![]()
Okosfiu!!
A multkor meg ules nelkul biciklizett!!
Látod mi várja itt az embereketSzabo Zoltan írta:Szép előadásban lehetett részed![]()
![]()
Már nálunk is volt hasonló a garagénél, csak ott épp a csápos emelőn nyomta a suna.Targo írta:Látod mi várja itt az embereketSzabo Zoltan írta:Szép előadásban lehetett részed![]()
![]()
csak kell egy jó verseny és megvadulnak itt a csajok
Merre kolbászolsz mostanában te fiú?darally írta:Nagyon szépen köszönömTargo írta:Dévboss Istenke éltessen!!!!!![]()
(Az sms-t is)