Üdv az Uraknak!
Jelentem az autó és mi is karcmentesek vagyunk. Az autó összerakása jól sikerült, kivéve a váltót. Mindkét nap váltórecsegtetéssel telt, olyan volt mintha a váltóban mászkálnának a dolgok, ugyanis pl, a 3. egyszer a helyén volt, egyszer meg az 5. helyén. A 2.-t fordulaton meg nem akarta visszavenni a gép. Vasárnap reggel váltókulisszát cseréltünk, így a 3. már mindig a helyén volt csak egyre előrébb kellett tolni a kart, az utolsó gyorsaságin már éppen hogy elértem odáig ameddig kellett (kb. 2 ujjal), a 2. viszont csak az utolsó gyorson lett meg szinte mindig, akkor is csak gázfröccsel, recsegve, de legalább megvolt. A kategóriában 5-n indultunk. Az egyik autó már az 1. gyorson kiesett így nem tudtam viszonyítani hozzájuk, egy másik autó pedig mögüllünk ( bő 20 másodperces hátránya volt) esett ki. Végül 3. helyen értünk célba. A váltó megszokása illetve minimális javulása látszott az időnkön is, a 2. és az 5. gyors közti időkülönbség rengeteg lett, kereken 30 sec, az 5. javára. Következő verseny, ahol indulni szeretnénk kb. egy hónap múlva lesz, a váltót szétszedjük, megnézzük mi a helyzet, illetve a pénzt még gyűjtjük.
Roli még lehet majd kiegészít pár dologgal