Moderátor: Moderátor
Milyen videjo??????Rol1K4ahh írta:Először is Laci kaptál tőlem videó illetve skin csomagot használd egészséggel aztán jóféle videó legyen ám![]()
Vinyo a Saxo-ra kellene felaplikálni az OB matricákat a skin Lacinál van de elküldhetem neked is
Te és Törpe is küldjön nekem 10 repi file-t, ami szerintetek vidibe való. 7.Magyar OB-ról, a többit csináljukLenart Tamas írta:Milyen videjo??????Rol1K4ahh írta:Először is Laci kaptál tőlem videó illetve skin csomagot használd egészséggel aztán jóféle videó legyen ám![]()
Vinyo a Saxo-ra kellene felaplikálni az OB matricákat a skin Lacinál van de elküldhetem neked isNekunk nem is szoltok, hogy ott nagyba videjot gyartotok???? Na szeoek vagytok!!!!!
![]()
Nem ért oda a galamb vagy mi a gond?Targo írta:Rol1K4ahh írta:De igenVinyo77 írta: Remélem nem az ob-s videót küldted el.azt mondta arról küldjek neki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja az !!!Rol1K4ahh írta:ERC-n elrajtoltunk hát az első nap siralmasan sikerült noikeren egy gödörbe eltörtem a bal hátsó felfüggesztést 4v5 nézői segítségkérésem volt sipirkakimon nem tudtam visszajönni a fűről és planen beborultam a fák közé így még 2szer segítettek a lelkes nézők köszönöm nekik!!A második nap nagyon jó volt saját tempót tudtam autózni az utolsó gyorson egy gyors balosba elálltam kerezstbe alig tudtam összekaparni egy pillanatra azt hittem megint kiszabadítom az öregember csirkéit
perpillanat az abszolút 7-ik helyen állok ha az első nap sikerült volna akkor lehetnék ebszolút 3-ik de ezen kár görcsölni mert nincsen ha
Több sikert nektek!!!
Küldtem még, de milyen maratoni videó lesz ez h ennyi repi kell?Targo írta: Megérkezett a repi csak keves, küldjééé még!!!!!!
Öcsém meg egy spanRol1K4ahh írta:OB-n mien "csapattagok" mennek N4-be akikről nem tudok?![]()
Nem maratoni, hanem tisztességesRol1K4ahh írta:Küldtem még, de milyen maratoni videó lesz ez h ennyi repi kell?Targo írta: Megérkezett a repi csak keves, küldjééé még!!!!!!
Mi van????????????????schumi600 írta:Öcsém meg egy spanRol1K4ahh írta:OB-n mien "csapattagok" mennek N4-be akikről nem tudok?![]()
![]()
![]()
ugye nemgond bátyó?
Dehogy van harag örülünk,hogy elszánták magukat!!!schumi600 írta:Tehát akkor Öcsém szeretne a mi csapatunkba lenni ha lehetséges....Haverom meg ma vesz elvileg kormányt és ha bejön neki meg minden akkor ő is szeretne csatlakozni kis csapatunkhoz...és OB-ra neveztek mind2en és gondoltam ne mennyenek simán hanem mégis csapatba....de ha gond akkor törlöm...bocs mégegyszer...remélem nincs harag
Harag nincs.schumi600 írta:Tehát akkor Öcsém szeretne a mi csapatunkba lenni ha lehetséges....Haverom meg ma vesz elvileg kormányt és ha bejön neki meg minden akkor ő is szeretne csatlakozni kis csapatunkhoz...és OB-ra neveztek mind2en és gondoltam ne mennyenek simán hanem mégis csapatba....de ha gond akkor törlöm...bocs mégegyszer...remélem nincs harag
Felolem lehet 3 oras is.Targo írta:Nem maratoni, hanem tisztességesRol1K4ahh írta:Küldtem még, de milyen maratoni videó lesz ez h ennyi repi kell?Targo írta: Megérkezett a repi csak keves, küldjééé még!!!!!!Mé legyen 3 perc?
Sajnalom!Major Csabi írta:Leszopom magam komolyan... Lepoldon majdnem sikerült Tomi és Szabi elé kerülnöm, de a sors nem akarta, a murva set nem jó hóra az octaviánál, összevissza álltak a kerekei
SuHammerLenart Tamas írta: ...Nem en vagyok a csapat tulajdonos....
Ilyenek ezek a pecsiek.Targo írta:SuHammerLenart Tamas írta: ...Nem en vagyok a csapat tulajdonos....
kezdi átvenni az irányítást
![]()
Csak óvatosan tegyék, nehogy elmaradjon az IRCLenart Tamas írta:Ilyenek ezek a pecsiek.Targo írta:SuHammerLenart Tamas írta: ...Nem en vagyok a csapat tulajdonos....
![]()
Majd lerendezik egymas kozott a hoba.
![]()
Az biztosLenart Tamas írta:Ilyenek ezek a pecsiek.Targo írta:SuHammerLenart Tamas írta: ...Nem en vagyok a csapat tulajdonos....
![]()
Majd lerendezik egymas kozott a hoba.
![]()
Jólvan jólvan reméllem mostmér tudsz válogatni az elsőkerekes látványból még esés is van benneLenart Tamas írta:Felolem lehet 3 oras is.Rol1K4ahh írta:Nem maratoni, hanem tisztességesTargo írta:
Küldtem még, de milyen maratoni videó lesz ez h ennyi repi kell?Mé legyen 3 perc?
Felőlem nyugodtanschumi600 írta:Tehát akkor Öcsém szeretne a mi csapatunkba lenni ha lehetséges....Haverom meg ma vesz elvileg kormányt és ha bejön neki meg minden akkor ő is szeretne csatlakozni kis csapatunkhoz...és OB-ra neveztek mind2en és gondoltam ne mennyenek simán hanem mégis csapatba....de ha gond akkor törlöm...bocs mégegyszer...remélem nincs harag
Rol1K4ahh írta: ...kellenek az ifjú tehetségek a jövő pilótái bár szerintem öcséd megy helyetted is Nikikém![]()
![]()
Niki ám a .............Rol1K4ahh írta:Felőlem nyugodtanschumi600 írta:Tehát akkor Öcsém szeretne a mi csapatunkba lenni ha lehetséges....Haverom meg ma vesz elvileg kormányt és ha bejön neki meg minden akkor ő is szeretne csatlakozni kis csapatunkhoz...és OB-ra neveztek mind2en és gondoltam ne mennyenek simán hanem mégis csapatba....de ha gond akkor törlöm...bocs mégegyszer...remélem nincs haragkellenek az ifjú tehetségek a jövő pilótái bár szerintem öcséd megy helyetted is Nikikém
![]()
Csak legközelebb szólj
Okés de egy csapatba 4 en lehetnek...és annyian vagyunk...akkor te B csapatba leszel?!darally írta:Szabi légyszíves nevezz csapatba engem is OB-re(A7/R3)
De kivel?schumi600 írta:Okés de egy csapatba 4 en lehetnek...és annyian vagyunk...akkor te B csapatba leszel?!darally írta:Szabi légyszíves nevezz csapatba engem is OB-re(A7/R3)
Vinyo77 írta:Targo melós ma vedd már fel a kapcsolatot velemKocsmába vagy valahol. Küldöm Rally-Maa repijeit
Örülök, hogy tetszik báttya mondjad mi lenne az kaparunk egy kis festéket még arra az ótóraTorpe írta:Szia Vinyo Ur!
Nagyon szepen koszonom a C4 festeset!Tetszik a gep az uj dekorrel,de az
meg jobban,hogy egyszeru.Koszonom!Remelem,sikerul majd nem osszeborzolni,mert nem sok festek maradt,ha maradt?
Ha esetleg egy kis valtozast szeretnek...ne gondolj semmi extrara....megoldhato?
![]()
Nyitva all a muhely elotted,es persze a csapat osszes tagja elott! 24/7-be!![]()
A szerelo!
Torpe írta:Szia!
Egyenlore meg elvezem az uj festestDe majd ha sikerul lezarni,akkor szerzek meg festeket.....de ez igy jo most,ahogy van!
Tetszik!
Hogy vagy?Nem megy az alvas
Hát most a kérdés az, hogy szedjük szét a csapatot? v mész A7-R3-ba egyénileg.darally írta:Akkor menjek másodlagos kat-ba? Az H kat.
Akkor ha nem gond és nem vesznek el a meglévő pontok,bontsuk a csapatot, amennyiben ez így nem lehetséges, megyek egyénileg.Targo írta:Hát most a kérdés az, hogy szedjük szét a csapatot? v mész A7-R3-ba egyénileg.darally írta:Akkor menjek másodlagos kat-ba? Az H kat.De. Szerintem ketté kéne venni és evo6-tal nyomhatjátok egy csapatba.
Azt hiszem, hogy amit megszereztünk az ott fog maradni és mi a 2. futamtól 0ról kezdünk.darally írta:Akkor ha nem gond és nem vesznek el a meglévő pontok,bontsuk a csapatot, amennyiben ez így nem lehetséges, megyek egyénileg.Targo írta:Hát most a kérdés az, hogy szedjük szét a csapatot? v mész A7-R3-ba egyénileg.darally írta:Akkor menjek másodlagos kat-ba? Az H kat.De. Szerintem ketté kéne venni és evo6-tal nyomhatjátok egy csapatba.
MuszájMajor Csabi írta:No mivan, nektek már 2 csapatotok is van? mi csak ketten vagyunk Zolikával?![]()
nem toborzokTargo írta:MuszájMajor Csabi írta:No mivan, nektek már 2 csapatotok is van? mi csak ketten vagyunk Zolikával?![]()
Toborozz
családias a hangulat, egyébként a csapatom várakozáson felül teljesített az első fordulóbanTargo írta:Kevés lóvét ajánlottálKis csapat az SMA ÉS az M&M mindenki a Giorgio-ba megy. Ezzel nincs semmi gond. Nekünk jobban tetszik egy kis csapat, akik lelkesek és jönnek, mintha 1500an lennénk oszt van 3 aktív tag.
Látod LátodMajor Csabi írta:családias a hangulat, egyébként a csapatom várakozáson felül teljesített az első fordulóbanTargo írta:Kevés lóvét ajánlottálKis csapat az SMA ÉS az M&M mindenki a Giorgio-ba megy. Ezzel nincs semmi gond. Nekünk jobban tetszik egy kis csapat, akik lelkesek és jönnek, mintha 1500an lennénk oszt van 3 aktív tag.