Oldal: 1 / 1

Router

Elküldve: 2011 kedd jan. 25 18:50
Szerző: Tusy
Egy ismerősömnek megdöglött a Wistája és megkért rakjam újra neki a winfost, wifin keresztül csatlakozik routerhez, a kérdésem az lenne, hogy mennyire kell szöszölni a winfossal, hogy csatlakozzon, esetleg mint a modemnél a telepítő cd-je elég-e hozzá, és a wifinél megjelenik a kiszolgáló, ahol rögtön csatlakozni tud, vagy ip címeket, kiszolgálót, maszkot kell megadni?
Ha pedig ezeket meg kell adni akkor ugyan az a beállítás mint ami most van (IP) azzal működnie kellene, vagy a routerrel külön molyolni kell??
Remélem érthető a kérdésem :D

Még nem vállaltam el neki, és ettől teszem függővé a dolgot, mert nem akarom neki otthagyni a gépet úgy, hogy nem tud a routerhez csatlakozni, akkor mindegy, hogy most vagy később viszi szervízbe.

Re: Router

Elküldve: 2011 kedd jan. 25 20:25
Szerző: Code_79
Semmit extrát nem kell csinálni. Elég tudni a routerre a csatlakozás jelszavát, már ha egyáltalán le van védve a router idegen csatlakozók elől ;)
Rákeresel Win alatt az elérhető hálózatokra, ott ha kell megadod a jelszót és ennyi.

Re: Router

Elküldve: 2011 kedd jan. 25 20:31
Szerző: Tusy
Code_79 írta:Semmit extrát nem kell csinálni. Elég tudni a routerre a csatlakozás jelszavát, már ha egyáltalán le van védve a router idegen csatlakozók elől ;)
Rákeresel Win alatt az elérhető hálózatokra, ott ha kell megadod a jelszót és ennyi.
Köszi!!! :respect: