| Szerző |
Üzenet |
|
DiniZ
RBR Fan aktív tag
|
Remélem nem baj,hogy ide teszem.
Eladó egy Logitech G25-ös kormány. Igen, az enyém.
Garancia levéllel,blokkal, még 1 év 3 hónap garancia van rá egy budapesti üzletbe. Tökéletesen működik,kipróbálható.
Ár: 40.000 Ft.
|
| 2009 hétf. jan. 12 15:47 |
|
 |
|
Csomos Miklos
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2008 vas. márc. 02 14:40 Hozzászólások: 3273 Tartózkodási hely: Sárospatak
|
Hol van legolcsóbban G25 most?
|
| 2009 vas. jan. 18 23:28 |
|
 |
|
Bodzzza
[RRH] Tag
Csatlakozott: 2006 csüt. jan. 26 12:28 Hozzászólások: 2063 Tartózkodási hely: pápa
|
Csomos Miklos @ Vas. Jan. 18, 2009 11:28 pm írta: Hol van legolcsóbban G25 most?
most nemtom.... 5 percel ezelött tudtam.... 
| 2009 vas. jan. 18 23:38 |
|
 |
|
talijani
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 szer. márc. 14 19:54 Hozzászólások: 1837 Tartózkodási hely: Nyírbogdány
|
_________________ Bóta Racing Hungary N4 http://www.rallyhir.hu
|
| 2009 hétf. jan. 19 23:28 |
|
 |
|
multispeed_11
Vendég
|
 Eladó
Sziasztok fájó szívvel megválnék logitech g25 kormányomtól februárba vettem teljesen hibátlan! Én 80-ér vettem az ajánlatokat várom a multispeed_11@freemail.hu-ra minden verzió érdekel sziasztok
|
| 2009 pén. márc. 27 19:02 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 pén. márc. 02 00:39 Hozzászólások: 455 Tartózkodási hely: Nyíregyháza-Boldogkőújfalu-
|
 Re: Logitech G25
_________________ Aki Nyíregyházán, Miskolcon szeretne bolti ár alatt hardverhez jutni (használt, néha garis, néha csak kipróbálásig garis..), keressen, felvázolva, mi az elképzelés, vagy összeghatárral, stb. mailben gyorsabb:goyo206Kuka(c)gmailPONTcom ..."holnapra kellene" esetek mellőzésével... Köki!
|
| 2009 szer. szept. 30 00:10 |
|
 |
|
jgy
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 szer. nov. 07 12:43 Hozzászólások: 5508 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Ez tényleg az,jelenleg nem elérhető 
_________________ McCrash
|
| 2009 szer. szept. 30 06:47 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 17:43 Hozzászólások: 8061 Tartózkodási hely: Szendrő
|
jgy írta: Ez tényleg az,jelenleg nem elérhető  Tegnap én is néztem, akkor jó volt.

http://www.rallyfenegyerek.gportal.hu
|
| 2009 szer. szept. 30 06:57 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 pén. márc. 02 00:39 Hozzászólások: 455 Tartózkodási hely: Nyíregyháza-Boldogkőújfalu-
|
jgy írta: Ez tényleg az,jelenleg nem elérhető  Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés... Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??)
_________________ Aki Nyíregyházán, Miskolcon szeretne bolti ár alatt hardverhez jutni (használt, néha garis, néha csak kipróbálásig garis..), keressen, felvázolva, mi az elképzelés, vagy összeghatárral, stb. mailben gyorsabb:goyo206Kuka(c)gmailPONTcom ..."holnapra kellene" esetek mellőzésével... Köki!
|
| 2009 szer. szept. 30 07:12 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
Csatlakozott: 2006 vas. júl. 16 17:43 Hozzászólások: 8061 Tartózkodási hely: Szendrő
|
goyo írta: jgy írta: Ez tényleg az,jelenleg nem elérhető  Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés... Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??) Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret. 

|
| 2009 szer. szept. 30 13:52 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: goyo írta: Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés... Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??) Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret.  Úgy legyen cimbora, szorítok, h. összejöjjön! Én is reménykedem benne, h. így marad az ára és akkor talán egyszer... Nekem is... 
|
| 2009 szer. szept. 30 14:51 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
goyo írta: rallyfenegyerek írta: goyo írta: Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés... Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??) Remélem, mert akkor lehet hozzám is eljut valamikor, ha lesz rá keret.  Úgy legyen cimbora, szorítok, h. összejöjjön! Én is reménykedem benne, h. így marad az ára és akkor talán egyszer... Nekem is...  Kössz szépen. Aztán nehogy egyszerre vegyünk. 

|
| 2009 szer. szept. 30 14:57 |
|
 |
|
jgy
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 szer. nov. 07 12:43 Hozzászólások: 5508 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
goyo írta: jgy írta: Ez tényleg az,jelenleg nem elérhető  Most néztem, működik, azt hiszem éjjel volt v.mi karbantartás, v. csak frissítés... Szerintetek a G-27 miatt itt is marad az ára? (meg a MoMo-nak is 13??) Remélem megy még az lejjebb is,és akkor Amúgy a MOMO akkor sem kellene ha ingyen adnák
_________________ McCrash
|
| 2009 szer. szept. 30 23:12 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...  Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan... 
|
| 2009 szer. szept. 30 23:39 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
goyo írta: Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...  Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan...  A GT vagy a sima DFP sokkal jobb mint a Momo. Nekem volt de eladtam és így vettem belőle a DFP-t. Nem bántam meg, hiszen nagyon jó kormány. 

|
| 2009 csüt. okt. 01 07:05 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: goyo írta: Istenke szóljon belőled és mondjuk a Jézuskánál legyen 25k körül... :-) Na jó, ne legyünk telhetetlenek, nekem jó lesz ingyen is...  Én szÍvesen kipróbálnám a MoMo-t, h. összehasonlÍthassam a GT-vel, a múlt héten el is gondolkodtam rajta, amikor megláttam az árát, de most, h. már a G25 árát is láttam, már tárgytalan...  A GT vagy a sima DFP sokkal jobb mint a Momo. Nekem volt de eladtam és így vettem belőle a DFP-t. Nem bántam meg, hiszen nagyon jó kormány.   Megnyugtattál, köszi szépen az infót! Mizu? Kipróbáltad már az új drivert? Hidd el, megéri!
|
| 2009 csüt. okt. 01 10:45 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Hú haver még le sem szedtem. 

|
| 2009 csüt. okt. 01 14:56 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: Hú haver még le sem szedtem.   Semmi gáz, h. ne kelljen keresgélned, itt a link: http://www.logitech.com/index.cfm/411/&cl=hu,hu  Amúgy majd nézd meg a havas rallydat, jót csatáztunk...
|
| 2009 csüt. okt. 01 15:24 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre.

|
| 2009 pén. okt. 02 06:38 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre. Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek... 
|
| 2009 pén. okt. 02 08:56 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
goyo írta: rallyfenegyerek írta: Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre. Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek...  Megnéztem a drivert, hát nekem nem jött be. Sokkal furcsább volt a kormány mint előtte. Csak estem vele. De a jó hír, hogy elvileg van 10.000 már félre téve a G25-re. 

|
| 2009 vas. okt. 11 12:58 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: goyo írta: rallyfenegyerek írta: Köszi szépen, most szedtem le. De csak hétvégén lesz idő a tesztelésre. Ok. Hajrá-hajrá! Figyeld az időket, tuti jobbak lesznek...  Megnéztem a drivert, hát nekem nem jött be. Sokkal furcsább volt a kormány mint előtte. Csak estem vele. De a jó hír, hogy elvileg van 10.000 már félre téve a G25-re.  Nos, sebaj, mindenesetre egy korábbit (03-04-05-öst) azért még próbálj ki, ha hozzá tudsz jutni, mert voltak benne szerintem szükséges frissítések az 5.01-hez képest... A jó hír pedig tényleg jó hír, ha így haladsz, 2 hónap és össze is jön!! Hajrá, hajrá!!!
|
| 2009 hétf. okt. 12 08:00 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért. Hát azért több mint 2 hónap, mert ezt csak úgy kaptam. Nem az én erőmből van.

|
| 2009 hétf. okt. 12 14:18 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért. Hát azért több mint 2 hónap, mert ezt csak úgy kaptam. Nem az én erőmből van. Értem, nos, akkor legközelebb akkor frissíts, ha picit idegenné válik...  Akkor jól fog jönni... -Majd összejön az, csak bízzunk benne, h. nem ürülnek ki egyhamar a raktárak, mert sanda gyanúm szerint azért van ez a nagy csökkentés, h. ürüljenek a raktárak, legyen hely az új jövevénynek...
|
| 2009 kedd okt. 13 01:10 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
goyo írta: rallyfenegyerek írta: Azokat is néztem már, de nekem ez válik be valamiért. Hát azért több mint 2 hónap, mert ezt csak úgy kaptam. Nem az én erőmből van. Értem, nos, akkor legközelebb akkor frissíts, ha picit idegenné válik...  Akkor jól fog jönni... -Majd összejön az, csak bízzunk benne, h. nem ürülnek ki egyhamar a raktárak, mert sanda gyanúm szerint azért van ez a nagy csökkentés, h. ürüljenek a raktárak, legyen hely az új jövevénynek... Hát, de csak nem fogy el. 

|
| 2009 kedd okt. 13 07:07 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
 Úgy legyen! 
|
| 2009 kedd okt. 13 10:30 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Na már ez is fura??? http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2406

|
| 2009 szer. okt. 28 19:23 |
|
 |
|
Hlavacsek Istvan
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 csüt. jan. 04 22:09 Hozzászólások: 943 Tartózkodási hely: Budapest III
|
Sziasztok kis segítség kellene!! Kb másfél éves a G25-öm és olyan problémával találkozok, hogy a visszajátszásokban láton a féklámpám be be villan gyorsításkor is nézegettem a beállitását a kormánynak de ott nemtaláltam ilyen érzékenységre állitási lehetőséget tudtok esetleg ti valami más módszerról amivel ezt lehetne orvosolni ??
_________________ HL-GA Racing Technology/N4/Mitsubishi Lancer Evo IX
|
| 2009 hétf. nov. 02 09:14 |
|
 |
|
rbalint
[HRHT] Tag
Csatlakozott: 2005 kedd szept. 20 18:36 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Hlavacsek Istvan írta: Sziasztok kis segítség kellene!! Kb másfél éves a G25-öm és olyan problémával találkozok, hogy a visszajátszásokban láton a féklámpám be be villan gyorsításkor is nézegettem a beállitását a kormánynak de ott nemtaláltam ilyen érzékenységre állitási lehetőséget tudtok esetleg ti valami más módszerról amivel ezt lehetne orvosolni ??
Legelső dolog, a pedál kitakarítása, és a potik kontaktsprayzése, mondjuk VD40-el, meg persze a rugók, tengelyek bezsírozása. Zsírnak szilikonos zsírt használj, vagy teflonosat, mert ezek nem eszik meg a műanyagot, mással ne próbálkozz, mert tönkreteheted a műanyag alkatrészeket. Ha így sem jó akkor jöhet a dxtweak2.
|
| 2009 hétf. nov. 02 22:08 |
|
 |
|
I. Peremicki
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2006 hétf. júl. 24 19:12 Hozzászólások: 2868 Tartózkodási hely: Budapest
|
akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!! Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe 
| 2009 szomb. dec. 12 22:06 |
|
 |
|
talijani
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2007 szer. márc. 14 19:54 Hozzászólások: 1837 Tartózkodási hely: Nyírbogdány
|
I. Peremicki írta: akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!! Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe  Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik. Ha jól tudom Séra Ricsinek van Win7-e, őt kérdezd meg.
|
| 2009 szomb. dec. 12 23:15 |
|
 |
|
talijani
RBR Fan aktív tag
|
talijani írta: I. Peremicki írta: akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!! Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe  Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik. Ha jól tudom Séra Ricsinek van Win7-e, őt kérdezd meg. Ezt találtam nem tudom menyit értesz meg belőle:http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/G25-and-Windows-7/m-p/295097
|
| 2009 szomb. dec. 12 23:18 |
|
 |
|
I. Peremicki
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2006 hétf. júl. 24 19:12 Hozzászólások: 2868 Tartózkodási hely: Budapest
|
talijani írta: talijani írta: I. Peremicki írta: akinek van win7-el ffb az írja meg, h hogyan csinálta!!!!!!!!!!! Vistával tom, h a regeditben kellett törölgetni és egyzser csak jó lett... de win7nél nem találom azokat a dolgokat a regeditbe  Hát én is próbáltam egy havernak, megcsinálni Win 7-re de nem sok sikerrel jártam nekem Vistánal gond nélkül működik. Ha jól tudom Séra Ricsinek van Win7-e, őt kérdezd meg. Ezt találtam nem tudom menyit értesz meg belőle:http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/G25-and-Windows-7/m-p/295097 valamit megpróbálok. Köszi! 
| 2009 vas. dec. 13 10:49 |
|
 |
|
Soje
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2008 csüt. aug. 28 15:18 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Szia! Én 64 -bites Windows 7 -est használok, és Logitech G25 -ös kormányom van. Eleinte nekem sem volt Force FeedBack -em, de aztán rájöttem. A kormányhoz kaptam egy CD -t, melyen a Logitech Gaming Software 5.00 található, ezt feltelepítettem, de sajnos a Force FeedBack nem működött. Letöröltem a programot. Majd megpróbáltam feltelepíteni a legújabb kisadást, amit a logitech.com -ról töltöttem le, ez nem más mint a Logitech Gaming Software 5.08. Hát persze ezzel sem volt Force FeedBack -em. Aztán ezt is letöröltem. És rájöttem. Először feltelepítettem a Logitech Gaming Software 5.00-t, majd letörlés nélkül hozzátelepítettem a Logitech GamingSoftware 5.08 -at. Tehát így gyakorlatilag 2 program van a gépemen, de valamiér így működik a Force FeedBack. Ha gondolod próbáld ki, nekem segített. Egy próbát megér. Üdv.: Söje
_________________ Én és a G25, Joux Plane:
http://rallyfanclub.dyndns.org/download ... _plane.wmv
|
| 2010 szomb. jan. 16 23:01 |
|
 |
|
Roli
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2009 szomb. feb. 21 23:45 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Salgótarján,Pintértelep
|
Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez?
|
| 2010 vas. feb. 07 20:04 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Roli írta: Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez? G25 52. 990 a legolcsóbb G27 77. 950 a legolcsóbb

|
| 2010 vas. feb. 07 20:27 |
|
 |
|
Roli
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2009 szomb. feb. 21 23:45 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Salgótarján,Pintértelep
|
rallyfenegyerek írta: Roli írta: Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez? G25 52. 990 a legolcsóbb G27 77. 950 a legolcsóbb Köszi!Úgy látom te mindenkinek válaszolsz ha tudsz.  Amúgy az argep.hu oldalon nézted?Ha máshol,kérlek írd le a címet.
|
| 2010 hétf. feb. 08 17:13 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Roli írta: rallyfenegyerek írta: Roli írta: Sziasztok!Lehet még valahol 40 e. körül g 25-öt kapni.Csak 52-ért találtam,de ott sincs már készleten.Azt írja lesz helyette g 27 közel azonos áron.Igaz lehet ez? G25 52. 990 a legolcsóbb G27 77. 950 a legolcsóbb Köszi!Úgy látom te mindenkinek válaszolsz ha tudsz.  Amúgy az argep.hu oldalon nézted?Ha máshol,kérlek írd le a címet. Igen ott néztem én. Mert ott egyben van az összes. De a duen.hu-n valaki hirdet most 45.000 ért.

|
| 2010 hétf. feb. 08 17:39 |
|
 |
|
FEFECAPRI
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2008 szomb. jún. 28 20:28 Hozzászólások: 3622 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Az elején még csak néha csinálta, de mára már elviselhetetlen.
Lehet-e ezt a kis kapcsolót benne cserélni vagy esetleg valami házi praktika??
Olyasmi gomb van benne mint az egérben.
| 2010 hétf. feb. 08 22:26 |
|
 |
|
Bóta Róbert
[BRH] Tag
Csatlakozott: 2006 kedd feb. 21 19:39 Hozzászólások: 12390 Tartózkodási hely: Egercsehi
|
FEFECAPRI írta: Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Olyasmi gomb van benne mint az egérben. Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop). DFP-nél volt ez gond, WD40 vagy más kontaktspré, illetve mikrokapcsoló csere...
_________________ www.turifanclub.hu
|
| 2010 hétf. feb. 08 23:05 |
|
 |
|
FEFECAPRI
RBR Fan aktív tag
Csatlakozott: 2008 szomb. jún. 28 20:28 Hozzászólások: 3622 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Bóta Róbert írta: FEFECAPRI írta: Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Olyasmi gomb van benne mint az egérben. Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop). DFP-nél volt ez gond, WD40 vagy más kontaktspré, illetve mikrokapcsoló csere... Köszi!! Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó.
| 2010 kedd feb. 09 22:32 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
FEFECAPRI írta: Bóta Róbert írta: FEFECAPRI írta: Olyan kérdésem volna hogy volt-e valakinek olyan gondja a G-25 el hogy 2 őt vált?
Olyasmi gomb van benne mint az egérben. Nekem volt már, hogy csinálta, de mostanában nem(kopkopkop). DFP-nél volt ez gond, WD40 vagy más kontaktspré, illetve mikrokapcsoló csere... Köszi!! Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó. És azt hogy/hol lehet állítani?

|
| 2010 szer. feb. 10 08:03 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: FEFECAPRI írta: Köszi!!
Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó. És azt hogy/hol lehet állítani? ...gondolom a profileren belül kell turkálni picit, pillanatnyilag nincs fenn a kormányom, így nem tudom megnézni. No, ezzel most jó sokat segítettem  , bocsi... 
|
| 2010 szer. feb. 10 08:16 |
|
 |
|
Retkes Péter
[RRH] Tag
Csatlakozott: 2005 szer. nov. 30 12:05 Hozzászólások: 2341 Tartózkodási hely: Abony
|
FEFECAPRI írta: Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó. rFactornál igen.. egyébként nem tudomásom szerint..
_________________ Opel Astra GSi N3
|
| 2010 szer. feb. 10 13:48 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Retkes Péter írta: FEFECAPRI írta: Most kaptam egy olyan infót hogy lehet állítani olyat hogy a két váltás között hány sec teljen el így nincs esély hogy rögtön kettőt felváltson a váltó. rFactornál igen.. egyébként nem tudomásom szerint.. Akkor ez is bukta.

|
| 2010 szer. feb. 10 15:03 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|

|
| 2010 szer. márc. 10 08:07 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!  Eladtam a G25-öt, ami végül is hibátlan volt, csak okoskodtam picit Logiéknál, meg volt egy jóvételes MoMo is a kezem alatt, amit szintén házhoz szállítottam egy srácnak, így összejött a dolog! Nálad mi a helyzet? Most arany áron megy még a használt G25 is! 50k környéke, amin még van gari...
|
| 2010 kedd ápr. 20 02:37 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
goyo írta: Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!  Eladtam a G25-öt, ami végül is hibátlan volt, csak okoskodtam picit Logiéknál, meg volt egy jóvételes MoMo is a kezem alatt, amit szintén házhoz szállítottam egy srácnak, így összejött a dolog! Nálad mi a helyzet? Most arany áron megy még a használt G25 is! 50k környéke, amin még van gari... Nálam változatlan, sajnos pénzem nincs rá de nem adom föl nekem is kell egy G25. Az az álmom. 

|
| 2010 kedd ápr. 20 13:07 |
|
 |
|
goyo
RBR Fan aktív tag
|
rallyfenegyerek írta: goyo írta: Óóó, köszi, nem is láttam, de ekkor már volt egy használtam (3,5 éves), amihez akartam alkatrészt rendelni a Logitechtől, aztán a pár perces unszolásnak, beszélgetésnek, nyaggatásnak köszönhetően felajánlottak egy 50%-os vásárlási kedvezményt az oldalról, így 46k-ból van most egy G27-em (nem rég volt a hivatalos teszt az OB-val...)!  Eladtam a G25-öt, ami végül is hibátlan volt, csak okoskodtam picit Logiéknál, meg volt egy jóvételes MoMo is a kezem alatt, amit szintén házhoz szállítottam egy srácnak, így összejött a dolog! Nálad mi a helyzet? Most arany áron megy még a használt G25 is! 50k környéke, amin még van gari... Nálam változatlan, sajnos pénzem nincs rá de nem adom föl nekem is kell egy G25. Az az álmom.  Már szerintem módosíts picit az álmodom és változtasd G27-re! Sokkal-sokkal jobb szerintem, mint a G25!  Ja és az ára is barátibban alakul, mint a G25-nek, amit már ráadásul nem gyártanak... Még ha nagy szerencséd lenne és 37k környékén találnál garis G25-öt, esetleg az megérné...
|
| 2010 vas. ápr. 25 01:39 |
|
 |
|
rallyfenegyerek
[VFTS JRT]
|
Te azért mész rally-ra hogy 5 percenként sörért menjél a kocsmába. 

|
| 2010 vas. ápr. 25 10:01 |
|
 |
|