Fabia R5 Ex N.A Attiyah VB_s gépe.

Moderátor: Moderátor
Szabónak a fókájára emlékeztet ez a festés...atiwrc írta:Hadik: Inkább a tavalyi...
Bodolai![]()
Szabó![]()
![]()
(Ez a fehér alapon világoskék kis magentával mindenen bejött egyébként, evo9, fábia)
Egyetértek, bár maga a grafika az idei autón a leggyengébb.atiwrc írta:(Ez a fehér alapon világoskék kis magentával mindenen bejött egyébként, evo9, fábia)
Lehet, hogy OFF, de igaz...Bunyo írta:
Egyetértek, bár maga a grafika az idei autón a leggyengébb.
Sorry,
Csak érdekességképp, ha már itt tartunk. Azt a dizájnt egy volt kollégám csinálta, és eredetileg kék-narancs lett volna.Finkoo[HUN] írta:Meg a prágai sprintes fóka is jól nézett ki, az is hasonló színvilág volt (preci tool)...
Köszi az infót...Bunyo írta:Csak érdekességképp, ha már itt tartunk. Azt a dizájnt egy volt kollégám csinálta, és eredetileg kék-narancs lett volna.Finkoo[HUN] írta:Meg a prágai sprintes fóka is jól nézett ki, az is hasonló színvilág volt (preci tool)...
A cég aki matricázta viszont előtte egy nagyobb volumenű T-Mobile-os munkát csinált, és rajta maradt egy csomó magenta matrica. Innentől már történelem..
Na de ez már végképp offtopic, bár nem hiszem hogy ez itt már bárkit zavarna
Ha nem telóról lennék akkor belinkelném a wrcs dekort...Bunyo írta:Grzyb "Focus WRC"![]()
Azért a Fókának jobban örültem volna.
Nekem aztán édesmindegy, elhihetedLenart Szabolcs írta:Ha nem telóról lennék akkor belinkelném a wrcs dekort...Bunyo írta:Grzyb "Focus WRC"![]()
Azért a Fókának jobban örültem volna.
Egyébként többek között olyan emberkék mondták tutira akik a héten Andreuccival fognak tesztelni... Bocsánat ha hittem nekik!
Van egy pár szép darab;)rallyfenegyerek írta:Én nem tudom eddig mi volt, de ezen az éven eddig szebbnél-szebb design-ok készülnek az OB-ra.
atiwrc írta:Van egy pár szép darab;)rallyfenegyerek írta:Én nem tudom eddig mi volt, de ezen az éven eddig szebbnél-szebb design-ok készülnek az OB-ra.
Egy kis néznivaló, meglepett a két autó a studióban, már már a régi lóerők hangulatát idézte.
http://www.mediaklikk.hu/video/m4-sport ... bajnoksag/
Kazár kocsija honnan van? Sajátot vett?
Trencsényinek pedig van egy teljesen újmc78chris írta:atiwrc írta:Van egy pár szép darab;)rallyfenegyerek írta:Én nem tudom eddig mi volt, de ezen az éven eddig szebbnél-szebb design-ok készülnek az OB-ra.
Egy kis néznivaló, meglepett a két autó a studióban, már már a régi lóerők hangulatát idézte.
http://www.mediaklikk.hu/video/m4-sport ... bajnoksag/
Kazár kocsija honnan van? Sajátot vett?
Kazár Trencsényi tavalyi autóját vette meg!!
http://www.ewrc-results.com/carinfo.php?cid=47&car=1149
Na eddig azért nem dobtam fel képet mert semmi érdemlegesen kinéző dekort nem csináltunk volt pár másod osztályos autó egy rally cross swift egy hisztorikos vasBunyo írta:Hlavacsek Istvan írta:majd dobok fel képeket ha van igény rá hogy milyen új dekorok lettek[/color][/b]![]()
Bunyo írta:Szabó Gergő Facebookjáról...
Nils Holgersson II. from Norway
Én pedig azt hallottam, hogy csak murva futóművel tudták megvenni az egyetlen DS3-at is, mert arra volt keret! Persze azóta a szponzorok fizettek, így van már aszfaltra is futómű, meg Evo idehaza, több nincs!!atiwrc írta:Bunyo írta:Szabó Gergő Facebookjáról...
Ez Gergőé? Botka,h a jól értettem, azt mondta, hogy beszereztek egy másik ds3 R5-öt és Miskolctól azzal mennek.
A legacy már nincs meg el lett adva Belgiumbaatiwrc írta:Tudjátok hogy az ilyenekért nem vagyok oda, de ez még valahogy el is megy![]()
Azt viszont sajnálom, hogy nem a Legaycval megy.
Ez elvileg közös Szabó Botka autó. Ha minden igaz akkor ezzel mennek miskolcon.atiwrc írta:Bunyo írta:Szabó Gergő Facebookjáról...
Ez Gergőé? Botka,h a jól értettem, azt mondta, hogy beszereztek egy másik ds3 R5-öt és Miskolctól azzal mennek.
Ferjáncz Attilát gyászolja minden internetes oldal és a hungaroring is . a rekordját senki nem fogja megdönteni
Nagyon baba videó lett. Szokásos kiváló minőségben.
Rövidebb ne legyenBunyo írta:Örülök, hogy tetszik!
Kicsit hosszabb lett mint terveztem, majd a veszprémi kicsit rövidebb lesz![]()
De nem tudtam mit hagyjak ki, őszintén szólva most már közel a wrc-s idők szintjén élvezem a versenyeket, ez az Evo Fiesta (Hadik alatt főleg) nagyon hasonló már ahhoz a fílinghez amit régen is szerettem![]()
A Pözsó is tetszik, de nekem még mindig látványosan gyengébbnek tűnik, a Skodát meg még mindig nem értem hogy sikerült ennyire halkra kalibrálniOllé S2000-e is vadállat, idén már totálisan csattog durrog, mindent csinál, hiányozni fog ha majd ő is R5-re vált. Botkát sajnálom hogy megint feszkó van körülötte, az a baj ha itthon se gyűjti a kilométereket szerintem kuka lesz az egész éve az EB-n. No meg úgy tűnik hogy megragadt az élmezőnyben az újabb generáció is, szóval legalább ebben is van egy kis előrelépés. Egyedül azt sajnálom (pár éve sose gondoltam volna magamról), hogy szinte teljesen eltűnt a kétkerekes mezőny, pedig rájöttem hogy szívesen nézegetnék eszetlenül közlekedő R2-eseket vagy R3-asokat...
![]()
De a magam részéről én most nagyon szívesen járkálok versenyekre itthon is, még 3 verseny tervben van, ha összejön akkor film is lesz
Bunyo írta:Kicsit eltűntem Szombathely óta, szóval a jól beígért veszprémi videóm is elmaradt![]()
Kicsit változott azóta a koncepció, betársultam egy cégbe, elkezdtük csinálni (erősen)teszt jelleggel Herczig Norbiéknak az SRTH tv-t, és igazából mind a veszprémi, mind a fehérvári verseny elment az összecsiszolódással, az utómunka meg igazából nem főleg az én feladatom, szóval Veszprémről el is maradt a saját ("megszokott jellegű") munkám, Fehérvárról már sikerült (talán utólag a veszprémi anyagokból is összerakok valamit, hogy az se maradjon ki:)
KLIKK!
Lovász Fiesta lehet a Hadiké, az ifj Kiss-é vagy akár a Lencse féle is, van bőven lehetőségmc78chris írta:Sziasztok!
Tud valaki valami új hírt,ahogy látom a Mikulás nevezését,lesz pár skoda R5??
Ranga,Lencse,Érdi? Ranga-Topp , Lencse gondolom a Puskádiéval,de Érdi????
Ahogy írták Korda kiszáll a tereprallyból,akkor szerintem hazahozzák a Fabia R5-t,amit vettek és eddig a Weversnél állt(a 61 kasznis még egy versenyt se futott,szerintem az lesz),és akkor azzal megy Érdi.
Fogasy- Peugeot(Tagai-féle)
Turán- Fiesta R5(szintén)
Lovász-Fiesta R5( ?)