Bóta Róbert @ 2009 Hétf. Jún. 01 17:31 írta:Hagyjad, neki mindenki flegma...![]()
![]()

Moderátor: Moderátor
Nem nézni megyek, hanem Bánkúti Gabinak segíteni, így kevesebb idő lesz versenyt nézni... ha jut rá kis idő akkor, azért oda pillantok majd a pályára is...Mikike @ 2009 Kedd. Jún. 02 17:53 írta:IrigyellekBiztos király lesz
Mikike @ 2009 Vas. Jún. 07 13:07 írta:Összedobtam pár letölthető háttérképet a Rallycross EB nyírádi futamán készült képeimből.
Rallycross EB Nyírád 2009 - Letölthető háttérképek
Remélem elnyeri pár ember tetszését
Királyak lettek....Mikike @ 2009 Vas. Jún. 07 14:07 írta:Összedobtam pár letölthető háttérképet a Rallycross EB nyírádi futamán készült képeimből.
Remélem elnyeri pár ember tetszését
Mármint a képek stílusára gondolsz?Marcelo @ 2009 Vas. Jún. 07 16:23 írta:Ilyet keresek már mióta.Amiket találtam azok a régi gépek voltak.Király vagy.Grat. érte!!!Összedobtam pár letölthető háttérképet a Rallycross EB nyírádi futamán készült képeimből.
Remélem elnyeri pár ember tetszését![]()
![]()
Ja értelek márMarcelo @ 2009 Vas. Jún. 07 19:53 írta:www.racingfoto.info/index.php?clanek=10
Én itt találtam még anno amikor kerestem,de ezek verseny közben alkapott pillanatok.
Igen ez nekem is lejött amikor elküldtem,hogy lehet nem jól fogalmaztam meg,mert a tiéd is azok.Az enyémek is verseny közben elkapottak Csak kicsit dolgoztam még velük utánna
Ha tetszik annak nagyon örülök,remélem valamelyik az asztalod díszíti
Ja ez durva..az első,azt nem értem mért helikopter kellet,jó nagy esés..de ralliban estek már sokkal nagyobbat..sztem...de azért az is nagy volt..a 2 az meg..asszem a fekete C4 az volt a legdurvább belement..ugy ahogy mondod vagy 100al..szerinem megnémúlt,utánna meg még hátulról is telibeverték,jó lehetett neki,szerencséje volt...Fekete Misi @ 2009 Hétf. Jún. 08 13:14 írta:Nem sikerült valami jól a hétvégi rallycross EB futam Melk-ben![]()
Egy hétvégén két ekkora bukás
![]()
Johansson-t helikopterrel vitték kórházba
Pinomaki szerencsére a boxban nyilatkozott
Az Eklund-Pinomaki-Münnich crasht egyáltalán nem értem. Jó, magyarok vagyunk, hozzá vagyunk szokva hogy minden kis szarért megállítják a versenyt, de azért szerintem nem lett volna szabad folytatni a versenyt....legközelebb szerintem a szervezők is meggondolják...kár hogy ehhez 1 totálkárosra tört C4-es kellett. Meg gondolom a Saab-ba se olcsó a hűtőrendszer, meg Münnich Fabia-jába se 2 ft a turbó, meg egyéb technika...
Abszolút értetlenül állok a történtek előtt. Ekkora hibát elkövetni egy rallycross EB futamon.....nem is értem. Ezzel kockára tették a versenyzők testi épségét. A rallycross amúgy is fokozottan veszélyes, de azért ez már túlment a súlyos balesetveszély határán. Pinomaki két ütést kapott. Egyet előről, egyet meg hátulról. És egyik sem volt kicsi. Ahogy elmondta, 4 parkettán mentek, valszeg több mint 100 km/h-val. Ha úgy megsérül a dereka hogy lebénul? Nemtudom hogy ki vállalta volna a felelősséget érte...
Lehet hogy emberünkön nem volt HANS, és beverte a fejét a kormányba, vagy ahogy sokat pördült, belecsapódott a földbe, rángatózott össze vissza a feje mert nem volt HANS, és mondta hogy fáj a nyaka, és inkább kihívták a helikoptert, nehogy valami el legyen törve vmelyik csigolyája vagy valami...Csomos Miklos @ Hétf. Jún. 08, 2009 3:00 pm írta:Ja ez durva..az első,azt nem értem mért helikopter kellet,jó nagy esés..de ralliban estek már sokkal nagyobbat..sztem...de azért az is nagy volt..a 2 az meg..asszem a fekete C4 az volt a legdurvább belement..ugy ahogy mondod vagy 100al..szerinem megnémúlt,utánna meg még hátulról is telibeverték,jó lehetett neki,szerencséje volt...
Na most.....amióta Barcelona szurkoló vagyok, azaz 2003 óta, már nagyon sok téli és nyári átigazolási szezont éltem meg. Ezekből egy valami kristálytisztán kiderült számomra: az NSO-nak NEM SZABAD HINNI. Nem tudom hogy Johansson balesetének miért az egyenetlen pálya volt az oka, mikor az aszfalton történt az eset, és az egyik versenyzőtársa ment neki hátulról, és az első meg hátsó kerék összeért, ezért a 206-os felborult és így pörgött. De ez benne van a videóban is. Úgyhogy nemtudom miért nem említik meg, hogy ütközött versenyzőtársával....Marcelo @ Hétf. Jún. 08, 2009 4:03 pm írta:Amúgy Münich sem járt jól.Itt a cikk benne van minden.Ez egy nagyon rossz verseny volt.Pálya minőség és rendezés tekintetében.Arról nem is beszélve,hogy a DIV 1 döntőt 3-szor intették vissza,és ebben volt olyan is aminek semmi értelme sem volt.![]()
![]()
www.nemzetisport.hu/egyebtechnikai/dram ... 40071.html
Nézők szép számmal voltak. Szerintem olyan 4-5 ezren. Persze közel nincs a Francia 25 ezerhez...Marcelo @ 2009 Hétf. Jún. 08 21:39 írta:Akkor én kérdeznék:![]()
Először is mennyien voltak kint a nézők?
Aztán mi volt a véleménye az estről azoknak akik a FIA-tól kint voltak?(Ha ilyen speckós infót esetleg tudol)
A pálya tulajdonosa mit szólt a történt eseményekhez?(Ha ilyen speckós infót esetleg tudol)
A magyar versenyzők hogyan szerepeltek?A borulásról tudok,de ennél többről nem...
Ja és egyáltalán miért volt itt megerndezve,és milyenek voltak a kiszolgáló egységek,egyáltalán milyen szinten van ez a páyla?Meg lehett tényleg rendezni itt egy EB-t?
Egy kicsit sok lett,de reméelm nem baj.
Mind a ketöjüknek:ifj.Hatar Istvan írta:Mats Öhman ma az első selejtezőben 15. helyen végzett a Svéd Rallycross EB-n 33-ból. Minden tiszteletem...
A linken a videó hogy ki is ő...
Itt a róla készült videó
http://www.dailymotion.com/video/x9drqx ... hman_sport
Bánkuti Gabi 16. lett ma 35-bőlHajrá Gabi csak így tovább!!!
A 3.selejtezőben 13. lett Bánkuti Gabi...ifj.Hatar Istvan írta:Gabi a második selejtezőben 17. lett és érika D döntő...
Mats Öhman 17. lett...
Husbandt rajtol az A döntő első kockájáról![]()
ifj.Hatar Istvan írta:
A 3.selejtezőben 13. lett Bánkuti Gabi...
Solberg kapott utolsó figyelmeztetést, mert az elején kilökte Jernberget...Fekete Misi írta:http://www.rallycross.hu/walfridson_hol ... cross.html
Értem én hogy nem kisasszonysport, meg ilyenek...de amit leművelt Hunsbedt a végén Solberggel...hát az szerintem megért volna egy büntetést. Levágta a pályát, nekiment a másiknak, akit ezzel kilökött, és egyértelműen helyzeti előnybe került. Úgyhogy szerintem az még EB szinten is megért volna egy kizárást...De lehet csak én vagyok így ezzel.